اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیز همون طور که وقتی توی وب می گردی کیلوبایتی ازت کم میشه این هم همین طوره.ولی این چون یه چیز گرافیکی هست و به سرور وصل میشی و حجم اطلاعاتی که رد و بدل میشن به دلیل گرافیک بالاست به همین دلیل زود محدودیت دانلود تمام میشه.

ما تو شرکت کاری کردیم که کسی که Adsl می گیره اینترنت بازیش برای آنلاین با اینترنتی که کار می کنه فرق داره و در کل اینترنتش از شبکه گیمش جداست و باعث میشه محدودیت دانلود تمام نکنیم.البته این فقط برای سرور کانتر خود شرکتمون صدق می کنه.

عزیز همون طور که وقتی توی وب می گردی کیلوبایتی ازت کم میشه این هم همین طوره.ولی این چون یه چیز گرافیکی هست و به سرور وصل میشی و حجم اطلاعاتی که رد و بدل میشن به دلیل گرافیک بالاست به همین دلیل زود محدودیت دانلود تمام میشه.

ما تو شرکت کاری کردیم که کسی که Adsl می گیره اینترنت بازیش برای آنلاین با اینترنتی که کار می کنه فرق داره و در کل اینترنتش از شبکه گیمش جداست و باعث میشه محدودیت دانلود تمام نکنیم.البته این فقط برای سرور کانتر خود شرکتمون صدق می کنه.
به نظرت داتک سرویس خوبیه؟؟سراغ داری سرویسی که قیمتش خوب باشه!
سایت شرکتتون رومیدی.شاید خدا خواست مشترک خودتون شدیم!

داتک کارش حرف نداره.

عزیز شرکت ما بوشهره.

ولی داتک خداییش خیلی قویه.من تا حالا استفاده کردم ازش داخل تهران.خیلی انعطاف پذیره.
اولا منظورت رو از انعطاف پذیری تا حدودی نفهمیدم!
در ضمن آخه اون شرکت دوم که 256بود؛فقط 256رو ارائه می کرد و سرعتی غیر از این نداشت
سایتش هم زیاد معتبر نبود.حالا که می گی داتک رو انتخاب می کنم.
ممنون از راهنماییت:love:

منظورم این هست که خیلی راحت باشه و همش گیر نکنه و قطع و وصل بشه و خیلی هم روان باشه.

داتک می تونه بهترین انتخاب باشه.من بهت اطمینان میدم که پشیمون نمیشی.

بچه ها کسی فعلا از پارس آنلاین نگیره چون Vpn هاش همه خراب شدن.الان همش قطع و وصل میشه و موقعی هم که وصله هر 10 دقیقه یاهو مسنجر دیسکانکت میشه.

الان کل کشور این طوری هست.

منم رفتم سایت پارسی نت
قیمتاش که خیلی عالیه . من کرج هستم میخوام بگیرم .
فقط یه مشکلی داره . ترافیک ماهیانش خیلی خیلی خیلی کمه !! :)
حمید جان واسه شما رو اومدن وصل کنن بپرس هر گیگابایت اضافی چند تومن در میاد
بعدشم بگو راضی هستی یا نه که منم بگیرم .
مرسی :biggrin1:

ok مال من 8 روز دیگه گفتن وصل میکنن اگه خوب بود میگم که شما هم بگیرید ولی از نظر قیمت که خیلی خوبه
پول مودم و هزینه های... چه قدر شد؟؟

در ضمن من می خواستم بدونم مودمی که فقط A D S Lرو فقط ساپورت کنه
خوبه یا شبکه رو هم می خواد؟؟؟
چون تفاوت این دو حدود 25000 هستش!!اصلا این مودمی که شبکه ساپورت کنه
واسه من که کامپیوتر توی خونه هستش؛به چه درد می خوره؟؟؟
سوال سوم اینکه مودم Planet چه طوره؟؟

این که نوشته 3ماهه و ترافیک ماهیانه 10 گیگ یعنی هر ماه میشه 10 گیگ استفاده کرد؟ و اگر اینطوری هست آیا میشه همه 30 گیگ رو تو یک ماه تموم کرد؟آخه من میخوام یدونه یک ساله بگیرم با ترافیک ماهانه 50 گیگ میخواستم بدونم هر ماه 50 گیگ هست یا کلا 50گیگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or