اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این که نوشته 3ماهه و ترافیک ماهیانه 10 گیگ یعنی هر ماه میشه 10 گیگ استفاده کرد؟ و اگر اینطوری هست آیا میشه همه 30 گیگ رو تو یک ماه تموم کرد؟آخه من میخوام یدونه یک ساله بگیرم با ترافیک ماهانه 50 گیگ میخواستم بدونم هر ماه 50 گیگ هست یا کلا 50گیگ
منم همین سوالو دارم !
ولی واسه شما رو اومدن وصل کنن اینم بپرس :

هر گیگابایت اضافی چند تومن در میاد

داتک محدودیت دانلود داره یا نه یعنی میشه هر چقدر خواست دانلود کرد؟
داتك محدوديت دانلود نداره.

-----------------------------------------------------

اونم كه ميگه ترافيك ماهيانه 10 گيگ يعني هر ماه ميتوني 10 گيگ دانلود كنيد. بيشتر از اين بشه به ازاي هر گيگ هزينه اضافي گرفته ميشه.

کلا 145700 تومن که 6درصد عوارض و 3000 تومن هم بهش اضافه میشه
]چرا اینقدر زیاد؟؟؟به نظرت زیاد حساب نکردی؟
در ضمن مودمت چیه؟؟
و.....
در ضمن من می خواستم بدونم مودمی که فقط A D S Lرو فقط ساپورت کنه
خوبه یا شبکه رو هم می خواد؟؟؟
چون تفاوت این دو حدود 25000 هستش!!اصلا این مودمی که شبکه ساپورت کنه
واسه من که کامپیوتر توی خونه هستش؛به چه درد می خوره؟؟؟
سوال سوم اینکه مودم Planet چه طوره؟؟ __________________

من ازشون پرسیدم گفت هر گیگ اضافه 10 تومن میشه که خودش گفت اگه به جای اضافه مصرف کردن,سرویس بگیری به صرفه تره و در مورد ترافیک ماهانه هم گفت درسته یعنی هر ماه 10 گیگ داری که همه 3 ماه رو هم میتونی تو یک روز مصرف کنی.من که اگه دیدم سرعتش خوبه یدونه 1ساله میگیرم با ترافیک 50 گیگ در ماه.همه اینترنت رو میشه باهاش دانلود کرد
در مورد قیمت هم که گفتی مال من اینطوریه
18 گیگ 256 , 45 تومن
مودم common (اسمش درست یادم نیست) با 3 خروجی , 75 تومن
نصب شبکه برای 2 کامپیوتر 20 تومن(اینو نباید میگرفتم خودم هم میتونستم)

من ازشون پرسیدم گفت هر گیگ اضافه 10 تومن میشه که خودش گفت اگه به جای اضافه مصرف کردن,سرویس بگیری به صرفه تره و در مورد ترافیک ماهانه هم گفت درسته یعنی هر ماه 10 گیگ داری که همه 3 ماه رو هم میتونی تو یک روز مصرف کنی.من که اگه دیدم سرعتش خوبه یدونه 1ساله میگیرم با ترافیک 50 گیگ در ماه.همه اینترنت رو میشه باهاش دانلود کرد
در مورد قیمت هم که گفتی مال من اینطوریه
18 گیگ 256 , 45 تومن
مودم common (اسمش درست یادم نیست) با 3 خروجی , 75 تومن
نصب شبکه برای 2 کامپیوتر 20 تومن(اینو نباید میگرفتم خودم هم میتونستم)
من که هر چی پست های شما رو خوندم و سایت پارسی نت رو نگاه کردم نفهمیدم شما چی میگی!
اون ترافیک ماهانه که که برای سرویس های چند ماهه زده مربوط به کل اون مدت هست نه هر ماهش، مثلاً 256 یک ماهه 18 گیگ هست و 3 ماهه 55 گیگ یعنی در کل میتونی 55 گیگ در طول 3 ماه دانلود کنی نه اینکه ماهی 55 گیگ! با 256 آدم خودش رو بکشه همش دانلود کنه به زحمت به 55 گیگ برسه در ماه!
اگه میخواستن ترافیک 50 گیگ در ماه برای سرعت 256 بدن میگفتن نامحدوده دیگه!
در مورد ترافیک ماهانه هم گفت درسته یعنی هر ماه 10 گیگ داری که همه 3 ماه رو هم میتونی تو یک روز مصرف کنی
دیگه خیلی دانشمند بوده کسی که این حرف رو زده، توی 1 شبانه روز با سرعت 256 فوقش 2 تا 2.5 گیگ میشه دانلود کرد نه بیشتر.

خوب خودش داره میگه
ازش پرسیدم این که میگی 3 ماهه وترافیک ماهانه 10 گیگ یعنی چی که گفت یعنی ماهی 10 گیگ و در کل 30 گیگ که برای مثال 1 روزه هم میتونی 30 گیگ رو مصرف کنی
البته اون 50 گیگ با سرعت 128 هست

این هم خود جوابی که برای من فرستادن

باسلام 1- هر گیگ اضافه 10 هزار تومان می باشد . البته بهتر است بجای گیگ اضافه از سرویس جدید استفاده کنید چون به صرفه تر می باشد . 2- بله هرماه میشود 10 گیگ ولی شما می توانید کل 30 گیگ را در یک ماه یا حتی یک روزه تمام کنید . موفق باشید .

این جوابی بود که اونا به من دادن من هم اینجا گفتم
شاید شما قیمت تهران رو خوندید که انگلیسی نوشته.من مال شهرستان رو دارم میگم که با فارسی نوشته ((ترافیک ماهیانه))

سلام
من امروز رفته بودم دنبال adsl.البته من اراک هستم.این تعرفه هاشه که پایین گذاشتم.فروشنده میگفت که مثلا سرعت 128 بین 10 نفر share میشه.ولی 64 بین 3 نفر!!!!!!
تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم.اگه نگاه کنید قیمت یه 128 کمتر از 64 هستش:confused .من از جاهای دیگه هم پرسیدم همشون همینجوری هستن حالا با یکم تفاوت قیمت
خود فروشنده 64 رو پیشنهاد میکرد.من که سر در نمیارم.میشه لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟
راستی خودشون میگفتن سرعت 128 با قیمت 25000 تومن گاهی از dial up هم پایینتره.

2h65847.jpg

سلام
من امروز رفته بودم دنبال adsl.البته من اراک هستم.این تعرفه هاشه که پایین گذاشتم.فروشنده میگفت که مثلا سرعت 128 بین 10 نفر share میشه.ولی 64 بین 3 نفر!!!!!!
تا حالا همچین چیزی نشنیده بودم.اگه نگاه کنید قیمت یه 128 کمتر از 64 هستش:confused .من از جاهای دیگه هم پرسیدم همشون همینجوری هستن حالا با یکم تفاوت قیمت
خود فروشنده 64 رو پیشنهاد میکرد.من که سر در نمیارم.میشه لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟
راستی خودشون میگفتن سرعت 128 با قیمت 25000 تومن گاهی از dial up هم پایینتره.

2h65847.jpg
ADSL واقعي فقط بايد بالاي 256 باشه چون گاهي اوقات وقتي تعداد كاربر ها بالا بره اگه شما 128 داشته باشين افت ميكنه و به قول خودش كه گفته مثل dial up ميشه اما فقط 256 به بالا پيشنهاد من در ضمن در مورد SHARE شدن بين چند نفر بايد خدمتتون بگم بسته به تعداد افراد موجود در محدوده مخابراتي داره مثلا تو يك منطقه مخابراتي 20 نفر موجود هستن كه از سرعت 256 استفاده ميكنن پس بين 20 نفر اين سرعت SHARE ميشه البته هميشه همه آنلاين نيستن برا همين گاهي اوقات سرعت خيلي بالاست اين يعني تعداد مشخص نيست كه بين 3 نفر SHARE ميشه !!! من تو مغازه رسيو از ماهواره دارم اما خونه ADSL256 دارم كه در دقيقه 1.3MB رو دانلود ميكنه;)

آخرین ویرایش:
ADSL واقعي فقط بايد بالاي 256 باشه چون گاهي اوقات وقتي تعداد كاربر ها بالا بره اگه شما 128 داشته باشين افت ميكنه و به قول خودش كه گفته مثل dial up ميشه اما فقط 256 به بالا پيشنهاد من در ضمن در مورد SHARE شدن بين چند نفر بايد خدمتتون بگم بسته به تعداد افراد موجود در محدوده مخابراتي داره مثلا تو يك منطقه مخابراتي 20 نفر موجود هستن كه از سرعت 256 استفاده ميكنن پس بين 20 نفر اين سرعت SHARE ميشه البته هميشه همه آنلاين نيستن برا همين گاهي اوقات سرعت خيلي بالاست اين يعني تعداد مشخص نيست كه بين 3 نفر SHARE ميشه !!! من تو مغازه رسيو از ماهواره دارم اما خونه ADSL256 دارم كه در دقيقه 1.3MB رو دانلود ميكنه
اولا مرسی
فروشنده میگفتش که ما قولمونو نمیشکنیم وقتی میگیم بین چند نفر SHARE میشه.همونه.ولی خوب مثلا تا دیروز 9 نفر بوده.منم بگیرم با من میشه 10 تا.این قول شکنیه دیگه؟!!!
آخه قیمت 256 واسه من زیاده.من خیلی دانلود نمیکنم.کم.در حد معمولی:p
حالا بین 64 و 128 کدومو انتخاب کنم؟
آخه خود فروشنده 64 رو پیشنهاد میکرد:-"
مرسی

اولا مرسی
خواهش ميكنم كاري نكردم;)
فروشنده میگفتش که ما قولمونو نمیشکنیم وقتی میگیم بین چند نفر SHARE میشه.همونه.ولی خوب مثلا تا دیروز 9 نفر بوده.منم بگیرم با من میشه 10 تا.این قول شکنیه دیگه؟!!!
از بد قولي هم يه چيزي اون ور تر:biggrin1:
حالا بین 64 و 128 کدومو انتخاب کنم؟
من پيشنهاد ميكنم 64 چون اولا گفتي زياد دانلود نميكني بعدش هم مغروم به صرفه هست خط اشغال نميشه هزينه كارت نيست هميشه آنلاين ----64 يعني داشتن اينترنت هميشگي با هزينه كم و عالي در حد خودش;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or