معلومه که داره! 128 کجا و 1024 کجا! هر چی سرعت بیشتر باشه پینگ هم به نسبت بیشتر می شه ولی پینگ در کل به کیفیت خطوط سرویس دهنده ربط داره یعنی ممکنه شما یه 512 بیگیری ولی به علت کیفیت بد سرویس دهنده (که تو ایرانه پره!) پینگت مثل یه adsl 128 باشه.میخواستم بدون سرعت هیچ اثری بر روی پینگ نداره؟ یعنی من اگه یک 128 بگیرم یا1024 با شرایط یکسان (یک مودم، شرکت و...) پینگم یکی میشه؟
اگه خودت host بشی یکم دانلود و آپلود می ره بالا و بسته به اینکه چند نفر رو host کردی اگه زیاد بازی کنی مصرفت یکم می ره بالا ولی اگه تو سرور های مختلف join کنی مصرفش زیاد نیست. (البته بازی به بازی متفاوته و در کل عدد خیلی قابل ملاحظه ای نیست.)بعدش توی آنلاین بازی کردن زیاد دانلود میشه؟
معلومه که داره! 128 کجا و 1024 کجا! هر چی سرعت بیشتر باشه پینگ هم به نسبت بیشتر می شه ولی پینگ در کل به کیفیت خطوط سرویس دهنده ربط داره یعنی ممکنه شما یه 512 بیگیری ولی به علت کیفیت بد سرویس دهنده (که تو ایرانه پره!) پینگت مثل یه adsl 128 باشه.
آخه عزیز دل برادر:biggrin1: من از این حرف هایی که میگی سر در نمیارم که!اگه خودت host بشی یکم دانلود و آپلود می ره بالا و بسته به اینکه چند نفر رو host کردی اگه زیاد بازی کنی مصرفت یکم می ره بالا ولی اگه تو سرور های مختلف join کنی مصرفش زیاد نیست. (البته بازی به بازی متفاوته و در کل عدد خیلی قابل ملاحظه ای نیست.)
نه خب ... فرقه 128 و 1024 خیلی زیاده .... منظور سیاوش بیشتر تو همون سرعتهای پایین بود مثلا ما CS بازی میکردیم .. من که 512 داشتم پینگم 50 بود ، ولی بچه های 256 پینگشون 65-75 بود .. ( تصور کنید فرقه تقریبی 20 میلی ثانیه در سرعت دو برابر و شما دارید میگید 128 و 1024 فرقه تقریبی 10 برابر :biggrin1: )اخه سیاوش میگفت پینگ به سرعت ربطی نداره ومربوط به ف*یلترینگ هستش:confused: شاید منظورش توی سرعتهای پایین(128-256) بوده![]()
من هم این سوال رو داشتم.بهم گفتن که اگر یک ماه نخواستید از سرویس استفاده کنید باید هزینه آبونمان اون ماه رو دستی پرداخت کنید که میشه 4000 تومن.ولی اشتراکتون قطع نمیشه.ولی اگه بخواهید یه مدت طولانی یعنی مثلا 3 ماه استفاده نکنید اشتراکتون قطع میشه و مجددا باید هزینه راه اندازی بپردازید که برای من 15000 تومن بود(اگه دو ماه استفاده کنم و ماه سوم نخوام و ماه چهارم دوباره بخوام استفاده کنم