داتک و سپنتا رو دیدم محدوده شما رو ساپورت نمی کنندقا ببخشید انقدر سوال میکنم.
دیشب داشتم تو نت چرخ میزدم دیدم pars online هم به ما سرویس میده.بعد دیدم دانلودشم انلیمیتده هو:biggrin1: ردیفه.
ولی موندم شاتل یا این؟بگیم خیلی واسم مهمه.
کسی میتونه بگه دیگه چه شرکتایی به 2261 سرویس میدن؟(مخابراط با هنر) و بگه کدوم بهتره؟
ممنون ___________
شاتل و پارس انلاین هم بدی نیستند اما قبلش از کسایی که در منطقه شما از سرویس های این 2 شرکت استفاده می کنند سوال بکن ببین از کدام یک راضی هستند چون کیفیت در مناطق مختلف متفاوت هست و نمیشه گفت مثلا چون شاتل در مرکز ولیعصر خدمات خوبی ارائه نمی کنه در باهنر هم به همین صورت باشه در کل پشتیبانی و طرز برخورد کارکنان هر 2 شرکت اصلا جالب نیست.
اتفاقا پینگ افتضاحی دارهپارس آنلاین زیاد تعریفی نداره ولی برای بازی خوبه.
مگه cpu هست که داغ کنهاون ارزون ها مخصوصا ایسوز مشکل ساز هست.خیلی خرابی داره.من واسه خودت می گم.اگر D-Link یا Comtrend گیرت بیاد خوبه.قیمت اولی 50 تومانه ولی دومی 2 تا قیمت داره.یه 45000 تومانیش و یه 70000 تومانی.من 70000 تومانیشو دارم.نگاه کن خودت دیگه بفهم وقتی گرون هست کیفیت کارش بالاتر هست.قطع و وصل شدن به مدمت بستگی داره دیگه.چون ممکنه مودمت داغ کنه به همین دلیل همین طور ریست بشه.
قطع و وصلی هم هیچ ارتباطی به نوع مودم نداره.
asus هم کاملا تایید شده هست حالا چون شما 70 هزار تومان بالای comtrend دادی دلیل نمیشه بقیه brand ها بدرد نخور باشن یک مقدار منطقی حرف بزنید