اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
همین الان با بخش فروش داشتم حرف می زدم گفتن می تونی 6 ماهه 10 گیگ بگیری منم گفتم حرفی ندارم اما میگن باید حتما شرکتی چیزی داشته باشی حتی گفتم یعنی بدون اینا نمی شه گفت نه! گفتم قبلا چه طور می شد الان نمی شه گفت مخابرات داره سخت گیری میکنه به هر حال من دیگه از این شرکت نمی گیرم. کلا از پرسنلشونم خوشم نیمد!پشتبانیشم که....
دوستان کسی از داتک سرویس گرفته!؟ چه طوره!؟ زنگ زدم گفتن برای هیت علمی دانشگاهم 256 می دن در صورتی که صبا فقط برا شرکت می ده!!

سلام
می خواستم ببینم که کسی در مورد شرکت "فن آوا" اطلاعی نداره؟توی اهواز هست
چند ماه پیش از Parsonline یه ماه اشتراک داشتم.از بس سرعت و پینگ بدی داشت پسش دادم.حالا هم که میخام از فن آوا بگیرم.
اینم آدرس سایتش:www.fanava.com
این هم تعرفه هاش هست:http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx
اسم کاملش در اهواز "طلوع رایانه لقمان" هست!

سلام
می خواستم ببینم که کسی در مورد شرکت "فن آوا" اطلاعی نداره؟توی اهواز هست
چند ماه پیش از Parsonline یه ماه اشتراک داشتم.از بس سرعت و پینگ بدی داشت پسش دادم.حالا هم که میخام از فن آوا بگیرم.
اینم آدرس سایتش:www.fanava.com
این هم تعرفه هاش هست:http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx
اسم کاملش در اهواز "طلوع رایانه لقمان" هست!
مزخرف:دی
از همه نظر...حداقل اینجا که خیلی خرابه

مزخرف:دی
از همه نظر...حداقل اینجا که خیلی خرابه
منظورتون از "اینجا" دقیقا کجاس؟! IN HELL ؟ :دی آخه تو پروفایلتون نوشته:دی
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
دیگه هرچی باشه فکر کنم از اون پارس آنلاین بهتر باشه.
از چند نفر هم که پرسیدم میگفتن هم سرعتش خوبه هم اینکه dc نمیشه

آخرین ویرایش:
منظورتون از "اینجا" دقیقا کجاس؟! IN HELL ?!:biggrin1:
میشه یکم بیشتر توضیح بدید
دیگه هرچی باشه فکر کنم از اون پارس آنلاین بهتر باشه.
از چند نفر هم که پرسیدم میگفتن هم سرعتش خوبه هم اینکه dc نمیشه

والا منظور همدان هستش:دی
اينجا که افتضاح بود من يه 2 3 ماهی از روی اجبار از اونجا سرويس ميگرفتم.يعنی ping در حد 1500 اينا بودشا.قطعی و اينا هم که خوراکشون بود.ولی در عوض مثلا اينجا پارس آنلاين خيلی خوبه ولی خو قيمت های الکی و گرونی داره مخصوصاً اين که نا محدود هم نيستش

همین الان با بخش فروش داشتم حرف می زدم گفتن می تونی 6 ماهه 10 گیگ بگیری منم گفتم حرفی ندارم اما میگن باید حتما شرکتی چیزی داشته باشی حتی گفتم یعنی بدون اینا نمی شه گفت نه! گفتم قبلا چه طور می شد الان نمی شه گفت مخابرات داره سخت گیری میکنه به هر حال من دیگه از این شرکت نمی گیرم. کلا از پرسنلشونم خوشم نیمد!پشتبانیشم که....
دوستان کسی از داتک سرویس گرفته!؟ چه طوره!؟ زنگ زدم گفتن برای هیت علمی دانشگاهم 256 می دن در صورتی که صبا فقط برا شرکت می ده!!

دوست عزيز فقط مي تونم بگم مزخرف گفته . شما سعي تلفني پيگيري نكني يه سر حضورا برو دفترش كه آدرسش هم توي سايتش هست (البته اگه تهران هستيد) با خودشون مستقيما صحبت كن . الان دوتا از دوستاي من كه 5 گيگ مي گرفتن قبلا الان 6 ماهه 5 گيگ رو گرفتن سرعتشون به حالت اول برگشته . اونجا بري باهاشون صحبت كني بهتره . شما هم كه خيلي راحت كنار مياي احتمالا سريع به توافق مي رسيد . حالت ديگه هرطور خودتون صلاح مي دونيد . ;)

داتک نیست!
دزدتک!
-----------------------------
دوستان کسی 128 پارس انلاین داره بگه وضعیتش چطوره.
دو هفته است که داریم 8 k دانلود میکنیم!:-"

من با شرکتی که قبلا ازش سرویس میگرفتم تماس گرفتم(نماینده پارس انلاین بود و تازگی قراردادش رو با پارس انلاین بهم زده و از مخابرات سرویس میگیره) .بهشون گفتم چرا اینکارو کردید پارس انلاین که عالی بود.گفتن پارس انلاین داره تعهداتشو زیر پا میگذاره و سرعتها خیلی بد شده و از این حرفا.ما هم قراردادو بهم زدیم.
فکر میکردم دارن دروغ میگن اما با این حرف شما داره باورم میشه.
ولی تا جایی که میدونم همه از پارس انلاین راضی هستن.یکیش هم خودم البته الان مدتیه سرویس نگرفتم ازشون و درباره کیفیتش جدیدا خبری ندارم

من با شرکتی که قبلا ازش سرویس میگرفتم تماس گرفتم(نماینده پارس انلاین بود و تازگی قراردادش رو با پارس انلاین بهم زده و از مخابرات سرویس میگیره) .بهشون گفتم چرا اینکارو کردید پارس انلاین که عالی بود.گفتن پارس انلاین داره تعهداتشو زیر پا میگذاره و سرعتها خیلی بد شده و از این حرفا.ما هم قراردادو بهم زدیم.
فکر میکردم دارن دروغ میگن اما با این حرف شما داره باورم میشه.
ولی تا جایی که میدونم همه از پارس انلاین راضی هستن.یکیش هم خودم البته الان مدتیه سرویس نگرفتم ازشون و درباره کیفیتش جدیدا خبری ندارم

ببین دوست عزیز شرکت پارس آنلاین کلا زیر نظر دولت جمهوری اسلامی ایران هست و در کل بخوایم حساب کنیم برای دولت هست این شرکت.شما اگر دیده باشید این شرکت اولین جاییست که سایت ها رو ***** می کنه چون به صورت کامل هم زیر نظر سازمان اطلاعات هست.پارس آنلاین چون زیر نظر دولت کار می کنه باید در هر صورت تابع دستورات دولت باشه و نمی تونه اونجوری که باید سرویس بده عمل کنه...;)

البته شرکت پارس آنلاین مال جناب آقای هاشمی رفسنجانی هست.

پارس آنلاین مدتی برای این که مشتری هاش بیشتر از قبل بشن اومد قیمت ها رو کشید پایین و برای خیلی از شهرستان های محدودیت حجمی رو برداشت.یادم هست چند ماه پیش تو بوشهر محدودیت حجمی رو دوباره گذاشت و گفت که شما دیگه سهمیه نفت داشتید و تمام شده سهمیتون...خیلی بهونه بی خودی هم بود.

من نمی دونم چرا هر چی می بینید مگید مال رفسنجانی هست!
خیلی ببخشیدا اما دو تا ادم بی سواد به هم می رسن می گن اینو می بینی مال رفسنجانیه اینو می بینی اینم مال رفسنجانیه ... من نمی خوام طرف داری بکنم اما پدر اقای رفسنجانی یکی از بزرگترین ادمای پولدار بوده!! شاید مثلا زرنگی هایی جایی کرده باشه اما اینجورایی که شماها می گینم نیست!!(با اطمینان)
مملکت نمی گم قانون داره اما انقدرم بی درو پیکر نیست! حالا هی بگین پارس انلاین ماله رفسنجانیه!
عزیزم پارس انلاین ماله فردی بنام اقای ناصری هست نه رفسنجانی!
به گفته دوستمون جناب اقای پدرام دولت جمهوری اسلامی ما ل اقای رفسنجانیه! دوست عزیزم که خیلی چیزا ازت تو همین سایت یاد گرفتم سعی کن کمی با فکر صحبت کنی...
با تشکر از دوستان!

من نمی دونم چرا هر چی می بینید مگید مال رفسنجانی هست!
خیلی ببخشیدا اما دو تا ادم بی سواد به هم می رسن می گن اینو می بینی مال رفسنجانیه اینو می بینی اینم مال رفسنجانیه ... من نمی خوام طرف داری بکنم اما پدر اقای رفسنجانی یکی از بزرگترین ادمای پولدار بوده!! شاید مثلا زرنگی هایی جایی کرده باشه اما اینجورایی که شماها می گینم نیست!!(با اطمینان)
مملکت نمی گم قانون داره اما انقدرم بی درو پیکر نیست! حالا هی بگین پارس انلاین ماله رفسنجانیه!
عزیزم پارس انلاین ماله فردی بنام اقای ناصری هست نه رفسنجانی!
به گفته دوستمون جناب اقای پدرام دولت جمهوری اسلامی ما ل اقای رفسنجانیه! دوست عزیزم که خیلی چیزا ازت تو همین سایت یاد گرفتم سعی کن کمی با فکر صحبت کنی...
با تشکر از دوستان!

بله درسته مستقیما برای آقای رفسنجانی نیست.
اما از اونجایی که خودم توی شرکت خدمات اینترنت کار می کردم پس یه سری اطلاعاتی که دارم بیشتر از شماست.این گفته هم که این شرکت برای آقای رفسنجانی هست به این دلیل هست که ایشون اولا در هر جایی نفوذ دارن دوما این که ایشون یکی از سرمایه گذاران این شرکت هستن.این رو من از رئیس شرکتی که توش کار می کردم شنیدم... ;) ایشون هم همیشه توی جلسات مربوط به خدمات اینترنت در تهران که با حضور تمامی شرکت های ارائن دهنده اینترنت هست شرکت دارن...
شرکت پارس آنلاین کلا زیر پوشش کامل دولت و سازمان اطلاعات جمهوری اسلامی ایران هست و به همین دلیل اولین جاییست که سایت ها رو ف.ی.ل.ت.ر می کنه.
من بی دلیل حرف نمیزنم.
شما هم بهتر هست اول فکر کنی ببینی من به چه دلیلی این حرف رو زدم بعدا از من بخوای که فکر کنم و حرف بزنم.

آخرین ویرایش:
سلام میگم من اگر بخوام روی یک خط تلفن adsl بگیرم همون موقعی که دارم از adsl استفاده میکنم همزمان میتونم dialهم استفاده کنم چون من خطم مال کس دیگه هست شرط کرده اگر بتونه اون هر وقت خواست به دیال وصل شه بتونه منم از خطش برای adsl استفاده کنم راستی نویز روی صدا خیلی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or