اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب شركت Saba هم كه ديگه دست كمي از شركتهاي ديگه پيدا نكرد . يه چند روز بود سرعتم اومده بود پايين كه زنگ زدم شركت گفتن كه سرعتهارو به حالت 128 برگردوندند ديگه سرعت فضايي نميدن . (تازه زده رو دست Parsonline تو *****كردن چون هرچي سايت بوده *****كرده) اصلا نميدونم چه خبر شده . گفتن مثل اينكه شركتهاي ديگه زيرآبشونو زدن و اينا مجبور شدم سرعتهارو بيارن پايين . حالا اصلانم معلوم نيست ميخوان چيكار بكنن فردا بايد برم اونجا ببينم چه خبره . (واقعا خيلي جالبه همه جا براي پيشرفت تلاش مي كنن تو اين مملكت مثل اينكه برعكسه) البته اين مملكت چيش درسته كه اينش درست باشه . ;)

دوستاني كه شاتل دارن بيان بگن ببينم سرويس دهيش چطوره سرعت دانلودش چطور ؟ و اينكه ساعاتي كه مي توني از پهناي باند Free استفاده كني از چه ساعتي هست . ممنون ;)

آخرین ویرایش:
اصلا همه نوع اینترنت پر سرعت با من قهر تشریف دارن :دی
لایزر که ارث پدرشون رو از ملت میگیرن :دی 400 هزار پول مودم و از این اراجیف میگیرن + یه سری خرج اضافه + پول خپن برای شارژ ماهیانه :دی 90 تومن 64KB میدن :دی

بعد پارس آنلاین که گفت واسه ما خرابه :laughing: انگار دوچرخه ـس :دی

داتک گفت پورت هامون پر تشریف داره :دی

با این تفاسیر من چه گلی به سرم بگیرم ؟ :confused:

جواد جون Dial-Up واسه همین روزاس دیگه !!!:biggrin1:
سرعتش هم خیلی خوبه:biggrin1: !!50 هستش :biggrin1:!دانلودش هم 5.6 هست :biggrin1: البته اگه خدا بخواد !!:biggrin1:

سلام
میخواستم بدونم با اینترنت256/512پارس انلاین میشه راحت انلاین بازی کرد(دریافت 512 ارسال 256هست)و
یعنی بازی های اول شخص چه با لایو و چه با پی سی بعد میخواستم بدونم این چند کا برایه دانلود میده
با تشکر

دوستاني كه شاتل دارن بيان بگن ببينم سرويس دهيش چطوره سرعت دانلودش چطور ؟ و اينكه ساعاتي كه مي توني از پهناي باند Free استفاده كني از چه ساعتي هست . ممنون ;)

1 تا 7 صبح(بامداد) روز های معمولی و کل جمعه ها ترافیک رایگان هست و سرعتش هم هیچ فرقی با اوقات معمولی نداره.
................
اطلاعات تکمیلی رو در اینجا میتونی ببینی: http://www.shatel.ir/content/view/159/36/lang,fa_IR/

سلام
میخواستم بدونم با اینترنت256/512پارس انلاین میشه راحت انلاین بازی کرد(دریافت 512 ارسال 256هست)و
یعنی بازی های اول شخص چه با لایو و چه با پی سی بعد میخواستم بدونم این چند کا برایه دانلود میده
با تشکر

بله خیلی خوب هست برای آنلاین بازی کردن.فقط اگر افت سرعت نداشته باشه ردیفه...
سرعت دانلود هم باید بین 50 تا 60 باشه در حالت نرمالش...

جواد جون Dial-Up واسه همین روزاس دیگه !!!:biggrin1:
سرعتش هم خیلی خوبه:biggrin1: !!50 هستش :biggrin1:!دانلودش هم 5.6 هست :biggrin1: البته اگه خدا بخواد !!:biggrin1:

این دو سه روزه ADSL من مشکل داشت با DIAL-UP میومدم ، چقدر باحال بود ...:eek:
سرعت 38 ... البته دانلودم نکردم که بدونم سرعتش چند بود !:biggrin1:
ولی در مجموع خیلی حال کردم :love:

خوب شركت Saba هم كه ديگه دست كمي از شركتهاي ديگه پيدا نكرد . يه چند روز بود سرعتم اومده بود پايين كه زنگ زدم شركت گفتن كه سرعتهارو به حالت 128 برگردوندند ديگه سرعت فضايي نميدن . (تازه زده رو دست Parsonline تو *****كردن چون هرچي سايت بوده *****كرده) اصلا نميدونم چه خبر شده . گفتن مثل اينكه شركتهاي ديگه زيرآبشونو زدن و اينا مجبور شدم سرعتهارو بيارن پايين . حالا اصلانم معلوم نيست ميخوان چيكار بكنن فردا بايد برم اونجا ببينم چه خبره . (واقعا خيلي جالبه همه جا براي پيشرفت تلاش مي كنن تو اين مملكت مثل اينكه برعكسه) البته اين مملكت چيش درسته كه اينش درست باشه . ;)

آقا بیزحمت اگه اطلاعات جدیدی به دستت اومد همینجا بگو که ما هم بدونیم. شانس نداریم که دلمون خوش بود صبا ردیفه.

من زنگ زدم داتک گفت بالا تر از 128 به خونه نمی دن ولی شما گفتید همش حرفه ولی انگار واقعا نمی ده!! ...حالا چیکار کنم؟:(

آخرین ویرایش:
آقا بیزحمت اگه اطلاعات جدیدی به دستت اومد همینجا بگو که ما هم بدونیم. شانس نداریم که دلمون خوش بود صبا ردیفه.

خوب يه سري حركتهاي جديد انجام دادن و اونم اين بوده كه ديگه به سرويسهاي زير 10 G . سرعت بالا نميدن (منظورم سرويسهاي 2 و 5 گيگ يك ماهه) . براي منم درست شد بعد از به قول خودشون اصلاحات همه چيز برگشت به حالت اوليه (سرويس من 20 گيگ بود) كه درست شد . اون مسئله ***** و اينا هم موقتي بود و درست شد (نميدونم اصلا براي چي بود) .

دوستاني كه ميخوان از صبا سرويس 2 يا 5 گيگ بگيرن بدونن سرعتش پايينه . مگر اينكه يا از سرويسهاي 10 گيگ به بالا استفاده كنن يا همين سرويس 2 يا 5 رو به صورت زير خريد كنن :

2 گيگ : پرداخت هزينه اين سرويس فقط به صورت 12 ماهه (10 درصد هم تخفيف)
5 گيگ : پرداخت هزينه اين سرويس از 6 ماهه به بالا (5 درصد تا 10 درصد تخفيف)
;)

روز اول قرار داد از صبا یرای اینکه 256 بدن گفتن 3 ماهه باید بگیرین گفتیم چشم بعد گفتن 5 گیگ اونم گفتیم چشم هر روزم داشتیم دعاشون می کردیم!!! حالا باید لعنتشون بدیم که از 50 رسوندن به 17 !!
پشتیبانیشم که دیگه گوشی بر نمی داره!!!!
نگیرین از صبا!! پر سرعت ترین اینترنت ایران بخوره تو سرشون!

روز اول قرار داد از صبا یرای اینکه 256 بدن گفتن 3 ماهه باید بگیرین گفتیم چشم بعد گفتن 5 گیگ اونم گفتیم چشم هر روزم داشتیم دعاشون می کردیم!!! حالا باید لعنتشون بدیم که از 50 رسوندن به 17 !!
پشتیبانیشم که دیگه گوشی بر نمی داره!!!!
نگیرین از صبا!! پر سرعت ترین اینترنت ایران بخوره تو سرشون!
دوست عزيز همونطور كه توي پست قبل گفتم شما اگه 6 ماهه بگيري سرويس 5 گيگ رو سرعتت دوباره همون 50 الي 60 كيلوبايت ميشه . اينا اومدن يه سري محدوديت واسه سرويسهاي پايينشون گذاشتن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or