اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کسی این جا از داتک سرویس میگیره؟ به به :biggrin1: یکی از آشنایان به من گفت داتک آشنا داره و کارم رو را میندازه و اینا .. ما هم تو رودرواسی موندیم گفتیم سفارش مارم بکن :biggrin1:سفارش نکرد مهم نیست:biggrin1:، این 2-3 ماه خون ما رو تو شیشه کرد داتک.. البته این اواخر بهتر شد، ولی نصف شب و اینا قطع میکنن:biggrin1:

کسی این جا از داتک سرویس میگیره؟ به به :biggrin1: یکی از آشنایان به من گفت داتک آشنا داره و کارم رو را میندازه و اینا .. ما هم تو رودرواسی موندیم گفتیم سفارش مارم بکن :biggrin1:سفارش نکرد مهم نیست:biggrin1:، این 2-3 ماه خون ما رو تو شیشه کرد داتک.. البته این اواخر بهتر شد، ولی نصف شب و اینا قطع میکنن:biggrin1:

روژین جان من که اصلا از داتک دل خوشی ندارم.هر چند دقیقه یه بار قطع میشد:sick:
چرا از پارس انلاین سرویس نمیگیری

پارس خوبه؟ ف*ی*ل*ت*ر چی؟ در چه حد هست؟

اتفاقا پارس آنلاین اولین جایی هست توی کشور که ***** می کنه سایت ها رو.
زیر نظر مقامات بالا هست و این شرکت مال آقای رفسنجانی هست برای همین هم خیلی رعایت میشه همچین مسائلی توی این شرکت.

روژین جان من که اصلا از داتک دل خوشی ندارم.هر چند دقیقه یه بار قطع میشد
پیشرفت کرده مهسا جان، چند ساعت یه بار قطع میشه!:دی

چرا از پارس انلاین سرویس نمیگیری
از چند نفر پرسیدم گفتن خوب نیست .. نگفتن چرا . (؟)

این ماه هم تموم شه .. دیگه با داتک تمدید نمیکنم. واقعا مال مردم خوریه :دی دزدیه :دی خجالت نمیکشن :دی هر بار هم زنگ میزنم میگن شنبه درست میشه! مثلا شنبه زنگ میزنم میگن شنبه ی دیگه! :دی

پ.ن: من رژین هستم :دی

آخرین ویرایش:

از چند نفر پرسیدم گفتن خوب نیست. چرت گفتن نه؟

این ماه هم تموم شه .. دیگه با داتک تمدید نمیکنم. واقعا مال مردم خوریه :دی دزدیه :دی خجالت نمیکشن :دی هر بار هم زنگ میزنم میگن شنبه درست میشه! مثلا شنبه زنگ میزنم میگن شنبه دیگه! :دی

از لایزر بگیر هم قیمتاش مناسبه و هم پشتیبانیو کیفیتشونم خووبه

اتفاقا پارس آنلاین اولین جایی هست توی کشور که ***** می کنه سایت ها رو.
بله ولی در کل توی ایران بدون وی/پی/ان نمیشه حالا هر شرکتی که باشه
من یه لیریک میخوام در بیارم 4-5 سایت اولی که گوگل سرچ میکنه همیشه *****ن:دی
رژین جان:دی من که ازش بدی ندیدم.خیلی راضی بودم.
پ.ن:جالب اینجاس که توی پرانتز میخواستم بگم قابل توجه رهام:دی خوب نشد نگفتم:دی
ببینم این ای دی اس ال رو که گرفتین باید هر سال دوباره شارژش کرد یا .... ؟ .... چه جوریه ...؟؟
ماهی یه بار پولشو میدی واسه ماه بعد شارژش میکنن.قردادهای مختلفی هست بعضیا یه ساله بعضیا 6 ماهه.بستگی به انتخاب خودتون داره

این ماه هم تموم شه .. دیگه با داتک تمدید نمیکنم. واقعا مال مردم خوریه :دی دزدیه :دی خجالت نمیکشن :دی هر بار هم زنگ میزنم میگن شنبه درست میشه! مثلا شنبه زنگ میزنم میگن شنبه ی دیگه! :دی

شرکتی که من ازش میگیرم اسمش شبدیزه ! ، یعنی این شدیز همون داتک تهرانه ! ...
خداییش هم خیلی خوبه ! ... توی این 10ماهی که از این شرکت استفاده میکنم فوقش 5بار اونم نیم ساعت قطعی داشته ! ...
در ضمن قیمتش هم خیلی مناسبه ...
ولی کرجه دیگه !

...

البته تا پارسال که تهران بودیم از صبانت میگرفتم ، اونم خیلی عالی بود !:love:

با ADSL می شه بازی آنلاین کرد ؟ مثلا بازی های پر حجم 2 DVD ؟ باید چند کیلو بایت باشه ؟ :biggrin1:

بله می تونی آنلاین بازی کنی.سرعت 256 به بالا خوبه برای آنلاین.

شاتل خوبه؟ برای کرج؟
این قانون Fair Use Policy جریانش چیه:confused:
دیگه نمیشه با تورنت بازی دانلود کرد؟

مرسی

شاتل خیلی خوبه اگر بهت سرویس نداد می تونی از SabaNet.IR بگیری.

اگر براتون مقدور هست حتما از سرویس های ART شرکت شاتل بگیرید.من که از کاملا ازشون راضی هستم و 40 تومن ماهیانه هم کوفتشون بشه... نه ببخشید... نوش جونشون باشه:biggrin1:
.......................
به معنای واقعی ADSL +2 هست , جوری که خونه ما فاصلش از مرکز مخابراتی زیاده ولی نه افت سرعتی و نه قطعی , ندارم.
سرعت من همیشه ثابت هست و در حداکثر هست(27 KB) , امکان نداره که بیش تر از 0.5 KB جابجا بشه!
.......................

ولی برای من که عالی نمیدونم چرا همه میگنبده برای من اصلا قطعی نداره شاید به منطقه بستگی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or