Humason
کاربر سایت
بله ديگه شما هر فعاليتی با اينترنت انجام بديد از محدوديت شما کم ميشه
حتی وب گردی؟ من با محدودیت 8 گرفتم بهم گفتن کم نمیشه اونا
موندم که این قضیه مثه جی پی ار اس گوشم نباشه
بله ديگه شما هر فعاليتی با اينترنت انجام بديد از محدوديت شما کم ميشه
حتی وب گردی؟ من با محدودیت 8 گرفتم بهم گفتن کم نمیشه اونا
به هر حال موقع لود شدن صفحه يه سری اطلاعات دريافت ميکنيدحتی وب گردی؟ من با محدودیت 8 گرفتم بهم گفتن کم نمیشه اونا
شما چه وبگردی کنی چه لایو بازی کنی در هر صورت از اون محدودیت حجمت کم میشه بطور کلی هر کاری با اینترنت انجام میدی چه send و چه received از محدودیت حجمت کم میشه.
ببین چرند گفته ولی سرت کلاه نگذاشته! کلاتو قاضی کن ببین 8 گیگ یک ماه کافی هست برات یا نه؟!پس این فروشنده کلاه سرم گذاشت؟ خودمم هم همینو بهش گفتم گفت حتی اپلود از محدودیتت کم نمیکنه و وب گردی هم همینطور
فردا قراره برام وصل کنن
ساده استمجموع سند و ریسیو از محدودیت کم میشه من موندم اینایی که 2 گیگ در ماه میگیرن چی کار می کنن
ساده است
وب گردی ساده+چک میل هاشون
تازه زیادم می آد:biggrin1:
درود
من 5-6 ماه پیش یه سرویس adsl از شرکت صبا نت گرفتم که مشکل داشت هر 5 دقیقه قطع میشد
الان دوباره می خوام بگیرم میشه رهنمایی کنید از کجا بگیرم ؟؟ الانم 256 میدن ؟؟
خونمونم غرب تهرانه (مخابرات پیام نور)
اگه ممکنه pm بدین
ممنون
اول این که درست می گی.ولی خوب امان از بازیهای کثیف شرکتها که زورشون می آد نا محدود با قیمت مناسب بدندخوب خیلی از دوستان هم هستن که خیلی اهل دانلود و امثال دانلود هستن.برای همین باید تعداد شرکت هایی که محدودیت دانلود ندارن زیاد تر بشه اون هم توی شهر پر جمعیت و بزرگی مثل تهران.یکی مثل من ممکنه در ماه 80-90 گیگابایت دانلود داشته باشه و منطقه ای که محل زندگیشون هست پشتیبانی نشه توسط شرکتی که محدودیت دانلود نداره.
مطمئن باش اینترنت پر سرعت داشته باشی نمی تونی با محدودیتش کنار بیای...
من خودم الان بازی های XBox 360 که دانلود می کنم تا یکیش تمام میشه بعدی رو میذارم دانلود.
اول این که درست می گی.ولی خوب امان از بازیهای کثیف شرکتها که زورشون می آد نا محدود با قیمت مناسب بدند
دوم این که منم دارم محدود استفاده می کنم.سه ماهی 10 گیگ ولی گیم آنلاین و اینا نمی زنم چون وقتشو ندارم ولی وقت پیدا کنم ده گیگو یه هفته ای تموم می کنم:biggrin1:
شما كدوم سرويس شركت شاتلو پيشنهاد ميديد؟ پارس آنلاين خوبه يا شاتل.البته ماهيانه زير 15 تومن باشهتوی تبریز شرکت شاتل پیشنهاد میشه.این هم مربوط به بخش تبریز :
Code:http://shatel.ir/component/option,com_adsl/cid,4/Itemid,129/lang,fa_IR/
همچنین پارس آنلاین هم نمایندگی داره توی تبریز.