اطلاعاتی در مورد سرویس Adsl

• Thread starter Thread starter mt3691
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حتی وب گردی؟ من با محدودیت 8 گرفتم بهم گفتن کم نمیشه اونا
موندم که این قضیه مثه جی پی ار اس گوشم نباشه

دوست عزیز شما هر کاری با اینترنتت کنی از محدودیتش کم میشه.حتی اگر اینترنت وصل باشه و کاری نکنی از محدودیت به صورت خیلی ناچیز کم میشه. ;)

حتی وب گردی؟ من با محدودیت 8 گرفتم بهم گفتن کم نمیشه اونا
موندم که این قضیه مثه جی پی ار اس گوشم نباشه
شما چه وبگردی کنی چه لایو بازی کنی در هر صورت از اون محدودیت حجمت کم میشه بطور کلی هر کاری با اینترنت انجام میدی چه send و چه received از محدودیت حجمت کم میشه.

شما چه وبگردی کنی چه لایو بازی کنی در هر صورت از اون محدودیت حجمت کم میشه بطور کلی هر کاری با اینترنت انجام میدی چه send و چه received از محدودیت حجمت کم میشه.

پس این فروشنده کلاه سرم گذاشت؟ خودمم هم همینو بهش گفتم گفت حتی اپلود از محدودیتت کم نمیکنه و وب گردی هم همینطور:(
فردا قراره برام وصل کنن/:)

پس این فروشنده کلاه سرم گذاشت؟ خودمم هم همینو بهش گفتم گفت حتی اپلود از محدودیتت کم نمیکنه و وب گردی هم همینطور:(
فردا قراره برام وصل کنن/:)
ببین چرند گفته ولی سرت کلاه نگذاشته! کلاتو قاضی کن ببین 8 گیگ یک ماه کافی هست برات یا نه؟!
اگر دانلود سنگین نداشته باشی به نظر کافی می آد چون گیم آنلاین بیشتر از ساعتی صد مگ مصرف نمی کنه!تازه همین صد مگم یه چیز خیلی بالا هست که دارم می گم
وب گردی هم بستگی داره.می شه ویکی پدیا گردی باشه که اکثرش Text هست و خیلی کم مصرف می کنه و می شه YouTube باشه که همه اش ویدیو هست ;)

ساده است
وب گردی ساده+چک میل هاشون ;)
تازه زیادم می آد:biggrin1:

خوب خیلی از دوستان هم هستن که خیلی اهل دانلود و امثال دانلود هستن.برای همین باید تعداد شرکت هایی که محدودیت دانلود ندارن زیاد تر بشه اون هم توی شهر پر جمعیت و بزرگی مثل تهران.یکی مثل من ممکنه در ماه 80-90 گیگابایت دانلود داشته باشه و منطقه ای که محل زندگیشون هست پشتیبانی نشه توسط شرکتی که محدودیت دانلود نداره.
مطمئن باش اینترنت پر سرعت داشته باشی نمی تونی با محدودیتش کنار بیای...
من خودم الان بازی های XBox 360 که دانلود می کنم تا یکیش تمام میشه بعدی رو میذارم دانلود. ;)

درود

من 5-6 ماه پیش یه سرویس adsl از شرکت صبا نت گرفتم که مشکل داشت هر 5 دقیقه قطع میشد
الان دوباره می خوام بگیرم میشه رهنمایی کنید از کجا بگیرم ؟؟ الانم 256 میدن ؟؟

خونمونم غرب تهرانه (مخابرات پیام نور)

اگه ممکنه pm بدین
ممنون:love:

عزيزم
كل مخابرات پيام نور فيبر نوري شده بي خيال اينترنت شو منم اونجا داشتم ولي مخابرات خراب كرد

خوب خیلی از دوستان هم هستن که خیلی اهل دانلود و امثال دانلود هستن.برای همین باید تعداد شرکت هایی که محدودیت دانلود ندارن زیاد تر بشه اون هم توی شهر پر جمعیت و بزرگی مثل تهران.یکی مثل من ممکنه در ماه 80-90 گیگابایت دانلود داشته باشه و منطقه ای که محل زندگیشون هست پشتیبانی نشه توسط شرکتی که محدودیت دانلود نداره.
مطمئن باش اینترنت پر سرعت داشته باشی نمی تونی با محدودیتش کنار بیای...
من خودم الان بازی های XBox 360 که دانلود می کنم تا یکیش تمام میشه بعدی رو میذارم دانلود. ;)
اول این که درست می گی.ولی خوب امان از بازیهای کثیف شرکتها که زورشون می آد نا محدود با قیمت مناسب بدند:evil:
دوم این که منم دارم محدود استفاده می کنم.سه ماهی 10 گیگ ولی گیم آنلاین و اینا نمی زنم چون وقتشو ندارم:(( ولی وقت پیدا کنم ده گیگو یه هفته ای تموم می کنم:biggrin1:

اول این که درست می گی.ولی خوب امان از بازیهای کثیف شرکتها که زورشون می آد نا محدود با قیمت مناسب بدند:evil:
دوم این که منم دارم محدود استفاده می کنم.سه ماهی 10 گیگ ولی گیم آنلاین و اینا نمی زنم چون وقتشو ندارم:(( ولی وقت پیدا کنم ده گیگو یه هفته ای تموم می کنم:biggrin1:

نمیشه تقصیرها رو انداخت گردن شرکت ها.اولا که اونا خودشون محدود هستن به انجام کار و اگر بخوان یه ذره خلاف قوانین دولت کار کنن درشون رو تخته می کنن.همچنین شرکت ها حاضر نیستن به خاطر من و شما و ... ضرر کنن.میگن حالا تو نخری آدم زیاده بیاد از ما بخره.نمیایم واسه تو یکی ضرر هم کنیم که...
حق هم دارن.نباید ازشون ناراحت باشید. ;)

مثلا الان شاتل اومده 512 گذاشته با محدودیت 2 گیگ!!!! خوب اینطوری که جواب 1 هفترم برای وبگردی نمیده من الان با 256 ماهی 40تا 50 گیگ دانلود می کنم با512میشه ماهی 100تا 120گیگ دانلود کرد اونقت اینا محدودش کردن به 2 گیگ واقعا که شاهکارین باسه خودشون

توی تبریز شرکت شاتل پیشنهاد میشه.این هم مربوط به بخش تبریز :

Code:
http://shatel.ir/component/option,com_adsl/cid,4/Itemid,129/lang,fa_IR/

همچنین پارس آنلاین هم نمایندگی داره توی تبریز.
شما كدوم سرويس شركت شاتلو پيشنهاد ميديد؟ پارس آنلاين خوبه يا شاتل.البته ماهيانه زير 15 تومن باشه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or