اطلاعاتی از Unreal Engine 4

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

استودیوی Epic اولین تصاویر انجین جدید خود یعنی Unreal Engine 4 را منتشر کرده و بخشی از قدرت نسل بعد را نمایش داد.
دموی سینمایی دو و نیم دقیقه ای پخش شده از این انجین را می توان به این صورت بیان کرد : اگر H.R. Giger و George R.R. Martin به طریقی با یکدیگر پیوند خورده و فرزند مشترکی به وجود آورند و آن فرزند رویایی ببیند ، آن رویا به این شکل خواهد بود.
در این دمو شیطانی را با پوشش زره سنگین شاهد هستیم که بر سریری در یک قلعه کوهستانی دیده می شود. زمانی که این شیطان برمی خیزد ، جریان ماگمایی (مواد مذاب آتشفشانی) شروع به جاری شدن کرده و به دود و خاکستر تبدیل می شود.
در ادامه آتشفشانی را می بینیم که شروع به فوران کردن نموده و دودی سیاه رنگ از آن خارج می شود و خاکسترهای آن نیز با دانه های برفی که در حال باریدن هستند ، ترکیب می گردد.
بعد از آن دمو به حالت اول شخص و Realtime تبدیل می شود.
Alan Williard ، هنرمند تکنیکی ارشد Epic ، کنترل کاراکتر را به دست می گیرد و وارد اتاقی تاریک که منبع نوری در آن وجود دارد می شود. در این لحظه گرد و خاک فراوانی در هوا مشاهده شده و هزاران ذره گرد و خاک که تا پیش از این دیده نمی شدند ، در معرض نور قرار می گیرند.
در اتاقی دیگر ، گوی هایی با سایزهای مختلف در هوا در حال حرکت هستند. Willard یکی از گوی های سبک را در طول اتاق به حرکت درمی آورد. گوی ای که می توان آن را به یک توپ بولینگ نورانی تشبیه کرد. این گوی با نور لرزان خود به حرکت ادامه داده و از مسیر خود منحرف می شود و در همین حال ، بخش های مختلف اتاق رو روشن می کند و تعدادی گوی دیگر با افکت نوری خاصی نمایان می شوند.
این دموی تکنیکی توسط یک کارت گرافیک Nvidia Kepler GTX 680 پردازش شده و ساخت آن حدود 3 ماه توسط 14 نفر از مهندسین Epic طول کشیده است.
کارگردان هنری این کار ، Chris Perna می گوید : "در ابتدای کار به خاطر این دمو شب های زیادی را بی خوابی کشیدم ، ولی فکر می کنم در نهایت موفق شدیم آن را به خوبی به اتمام برسانیم."

همچنین Cliff Bleszinski می گوید که انتظار گرافیک نسل بعد را در حد Avatar دارد. او توضیح می دهد : "مهندسین ما مسئولیت عظیمی را بر دوش دارند و استودیوی ما باید این صنعت را آماده نسل بعد کند."
او ادامه می دهد : "Epic و شخص Tim Sweeney باید به Sony و Microsoft انگیزه لازم را بدهند تا فاصله کنسول های نسل بعد با این نسل ، همراه با جهشی عظیم باشد. این کنسول ها باید توانایی رندر کردن Avatar را به صورت Realtime داشته باشند. این چیزی است که من می خواهم و البته بازیکنان می خواهند."
باید توجه داشت که در کنسول های نسل حاضر ، تنها یک Particle (ذره) نیز می تواند کارایی بازی را کاهش دهد. دموی Unreal Engine 4 از میلیون ها ذره پشتیبانی می کند و تنها باید سخت افزار مناسب با آن را در اختیار داشت. این ذرات و Particle ها در نسل بعد نقش بسیاری ایفا خواهند کرد.
Epic در کنار Unreal Engine 4 ابزار و امکانات استفاده از آن را نیز آماده کرده که باعث کاهش هزینه ها می شوند. یکی از این ابزار Kismet 2 نام دارد که یک برنامه بصری جدید بوده و به طراحان مراحل اجازه می دهد که به راحتی دنیاهای مورد نظر خود را واقعیت ببخشند ، بدون اینکه به برنامه نویسان متکی باشند.
Unreal Engine 4 نخستین بار در ماه مارس سال جاری پشت درهای بسته در GDC به نمایش درآمد و Epic قصد دارد آن را در ژوئن امسال به صورت عمومی نمایش دهد. هنوز زمان دقیقی برای این کار مشخص نشده ولی احتمال نمایش این انجین در E3 بسیار زیاد خواهد بود.

موفق و پیروز باشید !

آخرین ویرایش:
حالا واقعا دیدی یا فکر کردی.
چون اون چیزی که من دیدم 60فریم بود.
جوابی برای گفتن نداری به قول دوستان کوچه علی نقی و ... میزنی خودتو؟ :))

فکر کردی یا دیدی یعنی چی ؟ خدایی معنی جمله ات رو خودت هم فهمیدی؟ ببین عزیزم، آدم وقتی فکر میکنه، دلیلی نیست که اون فکرش فکت باشه. یعنی وقتی فکر کردم یعنی اینکه هنوز بازی نکرده بودم بازی رو و فکر کردم بازی 60 فریمه بعد متوجه شدم که بازی همون 30 فریمه و تلویزیون باعث شده که من چنین دیدی داشته باشم. یاد گرفتی حالا یا بیشتر توضیح بدم بهت؟ :)

و خیلی جالب میشه وقتی بفهمی که هیچ کدوم از AC ها تا الان بالاتر از 30 فریم نبودن. اونوقت این پستت برای خودت مصداق پیدا میکنه.
همینطوری یه چی میگی واسه خودت دیگه :laughing:.
گفتم Anvil Next. انجینی که میدونیم تا الان فقط باهاش AC III رو ساختن. کجا و کِی حرفی از شماره های قبلی زدم؟ فهمیدی الان؟ AC های قبلی هیچی، اینجینشون هیچی، به کنار اونها. صورت مسئله Assassin's Creed III و Anvil Next.
احیاناً منبع حرفت آخرین تریلر از ACIII نیست که اونم یکی دو جای معدود 60 فریم میداد ؟
یکی دوجا چی؟ معدود؟ 70% اون ویدئو که از Pre-Alpha ام هست راحت 60fps ـه. خودتون رو نزنید به کوچه علی چپ. دمو موجوده. ملت میبینن سوژه عام و خاص میشید.

درثانی. حتی اگر این توهم بینهایت غلطه "معدود" رو هم قبول کنیم بازم هم از عظمت کار Ubisoft چیزی کن نمیشه. یه بازی Open-Wold با اون گرافیک و محیطهای عظیم حتی اگر 10 دقیقه یک بارم هم فریمش به 60 برسه اونم واسه یک دقیقه; معجزه کردن.

پ.ن. تنها چیزی ام که باعث شده شماها به این موضوع خیلی سریع واکنش نشون بدید (دست پیش گرفتن) قضیه فریم God of war III هست :دی.

میخوام فقط یه چیز رو بفهمی و این بحث تمام.
اینایی رو که گفتی من قبلا در موردش مطالعه کردم.
این تکنلوژی رو کامل میشناسم پس احتیاجی به حرف اضافی نیست.
مورد بعدی که باید اشاره کنم اینه اینجا همه اطلاعات کامل ندارن و من مجبورم برای فهم بهتر پستهام رو سطح پایین بگیرم.و متاسفانه همین برام شده دردسر که چهار تا ادم سو استفاده کن وترورگر بیان این حرفها رو در مورد من بزنن.
در مورد مشکلت باید بگم سر بحث قبلی به طرز وحشتناکی بوی سوختگی بلند شد پس باید یه طوری تلافی کنی.
این سیستم likeهم واقعا بدرد میخوره تا ادم دوست و دشمن و .......رو کاملا بشناسه.
کسی که لقب و اتهام به کسی میزنه از کثیف ترین موجودات هم بدتره.
حالا واقعا دیدی یا فکر کردی.
چون اون چیزی که من دیدم 60فریم بود.
در مورد چیپ باید بگم منظورم در مورد کنسولای نسل بعد بود که این چیپ درونش بکار میره.
واقعا دیگه بعضیا..........
میدونم میدونی :دی

همه میدونیم علامه ای دوست من - فقط مشکل اینه که توی بحث کردن حرف خود ماها رو به خودمون برمیگردونی بعد میگی من همه اینهارو میدونستم و دارم بهت میگم و تو اشتباه میکنی

بد بختی همینجاست دیگه - کل کل و بحث کردن با افرادی امثال شماها همیشه نتیجش اینجوریه - بعد هم اخر کار خوشحال و من همه چیو میدونستم - تو از اول اشتباه میکردی - تو هیچی نمیفهمی و من علامه ام - وسلام و نامه تمام

خلاصه اگه خواستی بحث حرفه ای بکنی نیا توی انجمنی که تخصصش روی گیمه و اکثر کاربراش اطلاعات کمی در مورد سخت افزار و تخصصشون روی گیمه - میای حرف های قلمبه بزنی و مردم فک کنن اوه چه خبره - بعد وقتی هم که میان اشتباهاتت رو بهت میگن با سفسطه و مزخرفات و اخر کار با دقیقا برگردوندن حرف های خودمون به خودمون ماس مالیش کنی و بعد وسلام.

مثل مرد بیا توی انجمن های حرفه ای سخت افزاری تا ببینی اونجا 4 تا از این مزخرفات بگی چنانت میکنن که تا شیکاگو ........ بگذریم.خلاصه اینجا اگه 4 تا لفظ میای اونجا 10 نفر میرزن سرت که مهملات سر هم نکنی دوست گلم.

Fratos @
خوبی ؟ :دی
این مورد خیلی طبیعیه که مثلاً توی یکجور زاویه دوربین خاص جوری که نمای زیاد از جزئیات و محیط رو شاهد نباشیم فریم بازی بالاتر بره، مثل inFamous 2 که روی ساختمون ها و جاهای خلوت براحتی 60fps میداد, در ضمن توی ویدئو که چیزی در مورد اجرا شدنش روی PS3 یا Xbox360 گفته نشده بود شاید Footage از PC باشه .

بصورت کلی ACIII = 30fps . شک دارید ؟ حداقل تا نمایش رسمی گیم پلی بازی توی E3 صبر کنید .

همینطوری یه چی میگی واسه خودت دیگه :laughing:.
گفتم Anvil Next. انجینی که میدونیم تا الان فقط باهاش AC III رو ساختن. کجا و کِی حرفی از شماره های قبلی زدم؟ فهمیدی الان؟ AC های قبلی هیچی، اینجینشون هیچی، به کنار اونها. صورت مسئله Assassin's Creed III و Anvil Next.

از روی یه تریلر که پلتفرمش هم مشخص نیست، نتیجه گرفتی که بازی روی کنسول 60 فریم اجرا میشه. منطق level 9000
این بازی اگه قرار بود روی کنسول ها 60 فریم بده که تا الان Ubisoft گوش همرو کَر کرده بود.

این سیستم likeهم واقعا بدرد میخوره تا ادم دوست و دشمن و .......رو کاملا بشناسه.
جانم !!!!!!!!!!!!!!! یعنی الان هر کی شمارا likکنه می شه دوست و اگه حرف کس دیگه که با شما بحث می کنه را like بکنه می شه دشمن !!!!!!

رامین به خدا چه حالی داری بحث می کنی !:d

من پست های دوست عزیز ، ramin cybran رو +10000 تا لایک میکنم ! چون تمامی حرفهاشون در طی این مدت در بازیسنتر رو بر طبق سند و مدرک دیدم.با بررسی که خودم هم داشتم تایید میکنم صحبت هاشون.

ضمنا،یه بحث منطقی هست شما نپر وسطش. ما قدرت تشخیص داریم و میدونیم چه کاربری چیکارست ! پست های دوست عزیز 8030 روهم اکثرا Dislike میکنم چون کاملا بحث های یک طرفه به نفع خودشون و سونی , PS3 این نسل و نسل آینده هست.
یعد شما توقع داری کاربرها اطلاغات غلط بدن و حالا چون طرف ضایع میشه جواب ندن و بگن بفرما اینم لایک ضایع نشو ... کسی که با اطمینان صحبت هاشو "مرجع" قرار میده خیلی فرق میکنه با کسی که اطلاعات غلط یا نامفهوم میده.
خیلی از کاربر های سایت از پس اینگونه بحث ها بر نمیان چون اولا بحث تخصصی هست و به مباحث سایت هم ربطی آنچنانی نداره.سایت های تخصصی زیادی در این زمینه داریم ... منتها نمیدونم بعضی کاربرها چه اسراری دارن توی هر تاپیکی دم از اطلاعات ناقص بزنن !

بحث سر اطلاعات ناقص یا کامل نیست ! بحث سر فرهنگ مباحثه کردن هست . به صرف اینکه یکی اطلاعاتش کامل نیست و اطلاعات غلطی رو میده ، این اجازه رو به ما میده که بهش توهین کنیم ؟

نه خیر ، اگه کسی اطلاعات ناقص و غلط میده میشه منطقی و به دور از توهین هم جوابش رو داد .

==========================

ramin cybran@

ایشون هر چقدر هم اطلاعاتش کم باشه و کامنت هاش هم غلط باشه ، شما چنین اجازه ای نداره بهشون توهین کنی . تو رفتارتون تجدید نظر کنید .

بحث سر اطلاعات ناقص یا کامل نیست ! بحث سر فرهنگ مباحثه کردن هست . به صرف اینکه یکی اطلاعاتش کامل نیست و اطلاعات غلطی رو میده ، این اجازه رو به ما میده که بهش توهین کنیم ؟

نه خیر ، اگه کسی اطلاعات ناقص و غلط میده میشه منطقی و به دور از توهین هم جوابش رو داد .
dislike.
اطلاعات غلط 1 بار میدن ، 2 بار میدن ، 3 بار میدن و ... دیگه اسمشو حتی اطلاعات غلط هم نمیشه گذاشت ! میشه گفت ترولر ، فن بویسم ، اسپم و هر چیزی که تو این مایع ها باشه .
بله بحث سر اطلاعات ناقص و غلط نیست ، بحث واضحا جانبداری و پافشاری از یه مورد خاص هست . اتفاقا فرهنگ درست و بجایی هم شکل گرفت . بچه های بازیسنتر هم دلیلی نداره خوش اخلاق باشن .

Last edited by a moderator:
اقایون اصلا بحث سر اطلاعات غلط نیست مسئله چیز دیگه هست.وقتی یکی تو این سایت هدف میشه خوب دیگه برای ترور باید از این نوع پستها داده بشه .این افراد هم کاربرای خاصی هستن که همیشه درگیری دارن با من و این مشکلات رو بوجود میارن و اکثرا هم فشار بخاطر مقایسه سخت افزار ps3با360بوده که این مشکلات بوجود اومده یا مقایسه انحصاری ها

دوستان تو این سایت تو بخش هک ps3من رو کامل میشناسن و همچنین مقالاتی هم نوشتم راجب سخت افزار کنسولها.

همین الانم دارم روی rgh2برای ایکس باکس360 کار میکنم برای فتها با مادر برد فالکون چون روی داشبرد 14719 جی تگشون دشواره ,xellیا لود نمیشه یا خیلی دیر لود میشه عکسم میزارم از کارم تا نگید خالی میبنده:
qmy932k4cghtrempwd5l.jpg
ا
میخوای برم انباری ببینید چند تا برد ps1و2و3وایکسباکس360 خراب و مادربرد کامپیوتر خلاصه هر ات اشغال سخت افزاری دارم.
اون اقایی که با کمال پر رویی میگه حرفای خودم رو داری به خودم برمیگردونی اخه من چی بهش بگم.

من از وقتی خودم رو شناختم با الکترونیک وسخت افزار بزرگ شدم .اونوقت چهار تا به دوران رسیده هر چی دلشون میخواد تو این سایت میگن و کسی هم کارشون نداره واز طرف بعضی ناظمها هم حمایت میشن.

تو این سایت خیلیها منو میشناسن از هومن گرفته که الکترونیکش عالیه تو این سایت تا کسایی که خودشون روی سخت افزار کنسولها کار میکنن.

اونایی که میگن اطلاعات غلط میدی خودشون هم حقیقت رو میفهمن منتها مشکل جای دیگه هست.

اقایون اصلا بحث سر اطلاعات غلط نیست مسئله چیز دیگه هست.وقتی یکی تو این سایت هدف میشه خوب دیگه برای ترور باید از این نوع پستها داده بشه .این افراد هم کاربرای خاصی هستن که همیشه درگیری دارن با من و این مشکلات رو بوجود میارن و اکثرا هم فشار بخاطر مقایسه سخت افزار ps3با360بوده که این مشکلات بوجود اومده یا مقایسه انحصاری ها

دوستان تو این سایت تو بخش هک ps3من رو کامل میشناسن و همچنین مقالاتی هم نوشتم راجب سخت افزار کنسولها.

همین الانم دارم روی rgh2برای ایکس باکس360 کار میکنم برای فتها با مادر برد فالکون چون روی داشبرد 14719 جی تگشون دشواره ,xellیا لود نمیشه یا خیلی دیر لود میشه عکسم میزارم از کارم تا نگید خالی میبنده:
میخوای برم انباری ببینید چند تا برد ps1و2و3وایکسباکس360 خراب و مادربرد کامپیوتر خلاصه هر ات اشغال سخت افزاری دارم.
اون اقایی که با کمال پر رویی میگه حرفای خودم رو داری به خودم برمیگردونی اخه من چی بهش بگم.

من از وقتی خودم رو شناختم با الکترونیک وسخت افزار بزرگ شدم .اونوقت چهار تا به دوران رسیده هر چی دلشون میخواد تو این سایت میگن و کسی هم کارشون نداره واز طرف بعضی ناظمها هم حمایت میشن.

تو این سایت خیلیها منو میشناسن از هومن گرفته که الکترونیکش عالیه تو این سایت تا کسایی که خودشون روی سخت افزار کنسولها کار میکنن.

اونایی که میگن اطلاعات غلط میدی خودشون هم حقیقت رو میفهمن منتها مشکل جای دیگه هست.

عزیز من ! من که مرض ندارم این وسط الکی به کسی گیر بدم.شما حرفاتو میزنی ، طرف مقابل هم با مرجع حرفاشو میزنه منم که میبینم شما معمولا عادت داری حرفات رو بر اساس ذهنیات و تخیلات و برداشت های خودت بزنی و اونا رو یه fact جلوه بدی. وقتی هم که بهت میگن اینطور نیست حاضر نیستی بپذیری که اشتباه کردی و شروع میکنی به دفاع کردن از حرفات به هر طریق ممکن...
خب منم این وسط هویج نیستم که ! میتونم دو دوتا چهارتا کنم ببینم کی راست میگه و کی اشتباه.

Last edited by a moderator:
من اون ویدیو رو دیدم
فیزیک انجینش محشره !
بعد اون بخش اول مانورش در مورد ریلستیک بودن و واقعی بودن و تعریف شده بودن اون پودر های رنگیاطراف کاراکتر و محیط بود؟
چون اسپیکرم وصل بود به پی اس 3 صدا نداشتم بفهمم چیه :d

چند تا برد ps1و2و3وایکسباکس360 خراب
الام اگه یه نفر که X360 ش 3 چراقه شده برد کنسولو جدا کنه یه جای دیگه بزاره خیلی خفن؟این درمورد اون یکی کنسول ها هم هست ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or