اطلاعاتی از Unreal Engine 4

Dinosaur

Loyal Member
سلام !

استودیوی Epic اولین تصاویر انجین جدید خود یعنی Unreal Engine 4 را منتشر کرده و بخشی از قدرت نسل بعد را نمایش داد.
دموی سینمایی دو و نیم دقیقه ای پخش شده از این انجین را می توان به این صورت بیان کرد : اگر H.R. Giger و George R.R. Martin به طریقی با یکدیگر پیوند خورده و فرزند مشترکی به وجود آورند و آن فرزند رویایی ببیند ، آن رویا به این شکل خواهد بود.
در این دمو شیطانی را با پوشش زره سنگین شاهد هستیم که بر سریری در یک قلعه کوهستانی دیده می شود. زمانی که این شیطان برمی خیزد ، جریان ماگمایی (مواد مذاب آتشفشانی) شروع به جاری شدن کرده و به دود و خاکستر تبدیل می شود.
در ادامه آتشفشانی را می بینیم که شروع به فوران کردن نموده و دودی سیاه رنگ از آن خارج می شود و خاکسترهای آن نیز با دانه های برفی که در حال باریدن هستند ، ترکیب می گردد.
بعد از آن دمو به حالت اول شخص و Realtime تبدیل می شود.
Alan Williard ، هنرمند تکنیکی ارشد Epic ، کنترل کاراکتر را به دست می گیرد و وارد اتاقی تاریک که منبع نوری در آن وجود دارد می شود. در این لحظه گرد و خاک فراوانی در هوا مشاهده شده و هزاران ذره گرد و خاک که تا پیش از این دیده نمی شدند ، در معرض نور قرار می گیرند.
در اتاقی دیگر ، گوی هایی با سایزهای مختلف در هوا در حال حرکت هستند. Willard یکی از گوی های سبک را در طول اتاق به حرکت درمی آورد. گوی ای که می توان آن را به یک توپ بولینگ نورانی تشبیه کرد. این گوی با نور لرزان خود به حرکت ادامه داده و از مسیر خود منحرف می شود و در همین حال ، بخش های مختلف اتاق رو روشن می کند و تعدادی گوی دیگر با افکت نوری خاصی نمایان می شوند.
این دموی تکنیکی توسط یک کارت گرافیک Nvidia Kepler GTX 680 پردازش شده و ساخت آن حدود 3 ماه توسط 14 نفر از مهندسین Epic طول کشیده است.
کارگردان هنری این کار ، Chris Perna می گوید : "در ابتدای کار به خاطر این دمو شب های زیادی را بی خوابی کشیدم ، ولی فکر می کنم در نهایت موفق شدیم آن را به خوبی به اتمام برسانیم."

همچنین Cliff Bleszinski می گوید که انتظار گرافیک نسل بعد را در حد Avatar دارد. او توضیح می دهد : "مهندسین ما مسئولیت عظیمی را بر دوش دارند و استودیوی ما باید این صنعت را آماده نسل بعد کند."
او ادامه می دهد : "Epic و شخص Tim Sweeney باید به Sony و Microsoft انگیزه لازم را بدهند تا فاصله کنسول های نسل بعد با این نسل ، همراه با جهشی عظیم باشد. این کنسول ها باید توانایی رندر کردن Avatar را به صورت Realtime داشته باشند. این چیزی است که من می خواهم و البته بازیکنان می خواهند."
باید توجه داشت که در کنسول های نسل حاضر ، تنها یک Particle (ذره) نیز می تواند کارایی بازی را کاهش دهد. دموی Unreal Engine 4 از میلیون ها ذره پشتیبانی می کند و تنها باید سخت افزار مناسب با آن را در اختیار داشت. این ذرات و Particle ها در نسل بعد نقش بسیاری ایفا خواهند کرد.
Epic در کنار Unreal Engine 4 ابزار و امکانات استفاده از آن را نیز آماده کرده که باعث کاهش هزینه ها می شوند. یکی از این ابزار Kismet 2 نام دارد که یک برنامه بصری جدید بوده و به طراحان مراحل اجازه می دهد که به راحتی دنیاهای مورد نظر خود را واقعیت ببخشند ، بدون اینکه به برنامه نویسان متکی باشند.
Unreal Engine 4 نخستین بار در ماه مارس سال جاری پشت درهای بسته در GDC به نمایش درآمد و Epic قصد دارد آن را در ژوئن امسال به صورت عمومی نمایش دهد. هنوز زمان دقیقی برای این کار مشخص نشده ولی احتمال نمایش این انجین در E3 بسیار زیاد خواهد بود.

موفق و پیروز باشید !

آخرین ویرایش:
آقا خب انقد رو مدلینگ مانور می دن دیگه چه نیازی به Tessellation هست تو نسل بعد :دی عملا شد یه تکنولوژی بی مصرف .
اتفاقاً من با مازیار موافقم شک ندارم تمر کز اصلی اپیک تو این دمو رو حجم ذرات ، فیزیک و دینامیک بودنشون هست (رو این مورد حاضرم شرط ببندم :d )، یعنی تو نسل بعد افکت های بارون ، برف ، انفجار و دود حاصل ازش ، همه همه به صورت دینامیک و پویا طراحی میشن و این مورد به تنهایی یعنی انقلاب. احتمالاً مثل همون چیزی که Nvidia تو همایش GDC به معرض نمایش گذاشت .

چیزی که من رو تو این تصاویر مجذوب خودش میکنه فقط و فقط حجم عظیم ذراته که خب این هم یکی از ویژگیهای نسل بعده و قبلا هم خیلی دربارش صحبت کردن. من فکر میکنم این دمو تمرکز عمدش بیشتر از همه روی این مسئله بوده و برا همین به سایر بخشها زیاد توجه نکردن.

در اصل هدف از این تصاویر نمایش مدل سازی بوده ! هر عکسی که دیدی کنارش عکس مدلسازی شدش را گذاشتند . ایجا مدل سازیه که ادم را دیوانه میکنه حتی فکر اینو کنی که قابل مقایسه با نسل فعلیست مسخرست مثل یه جک میمونه ! کلا گفتم قضاوت از روی تصویر که بخوای نتیجه بگیری کار اشتباهی هست چون کلی تکنیک های به کار رفته را نمیتونی تشخیص بدی .

69313310687396145446.jpg

والا من که فکم چسبید به زمین،مثل CG یه سری از بازیا شده

ولی فکر نکنم اگه قرار باشه بازی با این گرافیک بیاد یه 680 کفایت کنه چون خیلی از مسائل دیگه هم هست که نیاز به پردازش داره
راستی اینم در نظر بگیرید که این گرافیک میتونه برای اول نسل بعد باشه،اول این نسل رو با الان مقایسه کنید ...

در اصل هدف از این تصاویر نمایش مدل سازی بوده ! هر عکسی که دیدی کنارش عکس مدلسازی شدش را گذاشتند . ایجا مدل سازیه که ادم را دیوانه میکنه حتی فکر اینو کنی که قابل مقایسه با نسل فعلیست مسخرست مثل یه جک میمونه ! کلا گفتم قضاوت از روی تصویر که بخوای نتیجه بگیری کار اشتباهی هست چون کلی تکنیک های به کار رفته را نمیتونی تشخیص بدی .
فرخ اصلاً چه دلیلی داره رو مدل سازی تاکید کنن؟ الان شاید یه مدل 1 میلیون پلیگانی ببینیم فرقش رو با مدل ناتان متوجه نشیم ! همون طوری که فرهودم گفت کلاً ابداع تکنیک هایی مثل displacement map ،parallax occlusion mapping ، normal map ، bump map به چه منظور بوده؟ الان تسلیشن که اصلی ترین قابلیت DX11 به حساب میاد واسه چی این همه سر صدا به پا کرده و تازه قراره تو نسل به شکل گرسترده به کار گرفته بشه ؟

موردی که تو نسل بنظرم کمبودش بشدت حس میشه کمبود پلیگان یا ضعیف بودن مدلینگ ها نیست . اون چیزی که تو این نسل به شدت تو ذوق میزنه اینکه دو تا افکته دینامیک و ریل تام نداریم ! هرچی میبینی از دم اسکریپ شدست .
الان این تریلر ببینید تا منظورمو از دینامیک بودن particle effect متوجه میشید :
68427086568514087070.jpg

sd
hd

فرخ اصلاً چه دلیلی داره رو مدل سازی تاکید کنن؟ الان شاید یه مدل 1 میلیون پلیگانی ببینیم فرقش رو با مدل ناتان متوجه نشیم ! همون طوری که فرهودم گفت کلاً ابداع تکنیک هایی مثل displacement map ،parallax occlusion mapping ، normal map ، bump map به چه منظور بوده؟ الان تسلیشن که اصلی ترین قابلیت DX11 به حساب میاد واسه چی این همه صر صدا به پا کرده و تازه قراره تو نسل به شکل گرسترده به کار گرفته بشه ؟

موردی که تو نسل بنظرم کمبودش بشدت حس میشه کمبود پلیگان نیست ، ضعیف بودن مدلینگ ها نیست . اون چیزی که تو این نسل به شدت تو ذوق میزنه اینکه دو تا افکته دینامیک و ریل تام نداریم ! هرچی میبینی از دم اسپکریپ شدست .
الان این تریلر ببینید تا منظورمو از دینامیک بودن particle effect متوجه میشید :
68427086568514087070.jpg

sd
hd

یه انجین یدونه Tech Demo که نداره ! هرکدوم یه چیزی رو نشون میدن. اگه قبلی روی افکت خیلی داشت تاکید میکرد اینجا مدلینگه. اصولا تصاویر Weird فقط برای نشون دادن مدلینگ استفاده میشه. و از اونجایی که هر عکسی که دادن اینم کنارش بوده، منظورشون از این Tech Demo فقط مانور روی همونه !

آقا بخدا یا من کورم یا شماها زیادی ترولید :دی

آریا جون من این عکس رو ببین. بارزولوشن خیلی خیلی بالاست. نه آخه جان من واسه یه Preview اونم تازه برای اول کار این چیزی نیست؟!!!! به ذرات دقت کن. به چند ضلعی ها دقت کن. به ذرات و نوری که از در جلویی میاد دقت کن. حالا بازم میگم، وقتی ویدئو رو ببینید فک همتون میاد زمین. ببینید کی گفتم.

وقتی بازی گیرز 4 با آنریل انجین 4 به نمایش در بیاد فک همه روی زمین میفته و تمام شایعات گرافیک نسل بعد و ضعیف بودنش به پایان میرسه در ضمن این که اپیک داره میاد به مایکرو و سونی روحیه میده و پیشنهاد سخت افزاری میده اصلا چیز عجیب و جدیدی نیست سر ایکس باکس 360 بود که مایکرو به خاطر پیشنهاد اپیک مقدار رمش رو بالا برد و تونست غول گرافیکی اول نسل رو با نام Gears Of War معرفی کنه پس این dev kit که شرکت های کنسول سازی به استدیو های بازیسازی میدن برای چیه یک دلیلش همینه که قدرت سخت افزاری و کمی و کاستی های کنسول خودشون رو متوجه بشن و در جهت پوشش بر بیان کلا این که نسل بعد گرافیکش با این نسل فرق چندانی نمیکنه بیشتر به جوک شباهت داره . آینده همه چیز رو مشخص میکنه و خیلی هم دور نیست .

آقا بخدا یا من کورم یا شماها زیادی ترولید :biggrin1:

آریا جون من این عکس رو ببین. بارزولوشن خیلی خیلی بالاست. نه آخه جان من واسه یه Preview اونم تازه برای اول کار این چیزی نیست؟!!!! به ذرات دقت کن. به چند ضلعی ها دقت کن. به ذرات و نوری که از در جلویی میاد دقت کن. حالا بازم میگم، وقتی ویدئو رو ببینید فک همتون میاد زمین. ببینید کی گفتم.

جالبی این UE4 اینه که توی عکس های بزرگتر خودش رو بهتر نشون میده ! :دی الآن مثلآ این عکس رو بزرگتر دیدم ، به نظرم خیلی جالب تر از عکس کوچیکش هست. برعکس بقیه چیزا که وقتی کوچیک تر هستن آدم مشکلاتشون رو نمیبینه و نظر بهتری نسبت بهشون داره ! :دی

یه انجین یدونه Tech Demo که نداره ! هرکدوم یه چیزی رو نشون میدن. اگه قبلی روی افکت خیلی داشت تاکید میکرد اینجا مدلینگه. اصولا تصاویر Weird فقط برای نشون دادن مدلینگ استفاده میشه. و از اونجایی که هر عکسی که دادن اینم کنارش بوده، منظورشون از این Tech Demo فقط مانور روی همونه !
دقیقا برای به نمایش در آوردن یک افکت در Tech demo همیشه به همین منوال بوده ودر اون تصویر به همون افکت خاص توجه میشه و بقیه افکت ها خاموش هستن در این تصاویر به داینامیک بودن ذرات و کلا هر منبع متحرک توجه داده شده که به صورت ریل تایم به وجود میان و بر روی محیط تاثیر گذارن در صورتی که در نسل قبل این افکت ها از قبل اسکریپت شده بود و هیچ تاثیری رو محیط نداشت .

آخرین ویرایش:
تصاویر جدید از Unreal Engine 4

من اون تصویری که فردین جان گفت من کورم یا شما رو تو رزولوشن 5029 در 2827 دیدم واقعا جزیئیات زیادی داره نباید ساده از کنارش همینطوری رد شد! به نظر من نصف بیشتر قدرت انجین ها تو نور پردازی شون مشخص میشه! بعد بافت ها و تکسچر ها البته این نظر منه .

آخرین ویرایش:
امیر تاکید صرفاً رو مدل نیست ! تاکید رو واقعی و ریل بودن تمامی اجزای محیط ـه که تو این عکس به وضوح مشخصه :
84239.jpg
84241.jpg
حتی دقت کنی افکت های ذارتی که تو هوا هست یا دور چشم اون کارکتر هاست به صورت واقعی طراحی شدن.
یا مثلاً تو این عکس :
41427669093679351909.jpeg
البته مشخصاً این یه tech demo هست و تمام موارد تکنیکی رو به نمایش میذاره.

آقا بخدا یا من کورم یا شماها زیادی ترولید :دی

نه تو کوری نه اینها ترول ان. فقط توقعشون خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی زیاده از نسل بعد.

نه تو کوری نه اینها ترول ان. فقط توقعشون خیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی زیاده از نسل بعد.
البته بایدم خیلیییی زیاد باشه. به جهش نسل قبل به این نسل فکر کن. کسی فکرشو میکرد اینهمه جهش کنه؟ خود من از وقتی که ATI و الان هم Epic گفتن نسل بعد چیزی در حد آواتار میشه، از آواتار پایینتر انتظار ندارم، منتها الان مشکل اینه که دوستان انتظار دارن همین الان، حتی قبل از معرفی کنسول های نسل بعد گرافیک آواتار رو ببینند. نمیشه که برادر من. شما GeOW 1 با 3 یا U1 با U3 رو مقایسه کن. همون اول نسل که نمیشد اینهمه بازدهی گرفت از کنسول ها.

یه چیزی که تو این نسل خیلی ضایعه اینه که گرافیک بازیا بیشتر تو کات سینها بالاست که اونها هم بیشترشون از قبل رند شدن یعنی سخت افزار قدرت رندرشون تو ریل تایمو نداره تو کات سینها هم کیفیت شیدر ها و بعضی جاها پالی گونها بالاتر از گیم پلی واقعیه بیشتر جاها هم با افکتهای بلور سعی میکنن ضایع بازیارو بپوشونن نسل بعد اگر گرافیکش در حد دموی اول assassin`s creed revelation باشه که صد در صد هست من دیوونه میشم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or