غیر منتظره نه ، منفجر کننده !!!
سلام .
فکر کنم بزرگترین صحنه ی سینمایی که هیچ بیننده ای انتظار دیدنشو نداشت صحنه ای از فیلم مظنونین همیشگی باشه . همون جایی که معلوم میشه وربال همون کایزرسوزه است .
البته اگه این فیلم رو برای اولین بار و بدون هیچ آگاهی از داستان فیلم ببینید به طور حتم بعد از تموم شدن این فیلم مختونو محکم میکوبید به دیوار . صد در صد .
البته هنرنمایی اسطوره ای بازی گر محبوب من و اکثر سینما دوستان ( Kevin Spacey ) هم یکی از عواملی است که باعث میشه غیره منتظره بودن این صحنه با حداکثر قدرت به بیننده منتقل بشه .
صحنه ی آخر فیلم که وربال برمیگرده و به اون کاراگاه میگه از همه ی پلیس ها متنفرم به قدری زیبا و غیر منتظر و به یاد ماندنی است که فکر کنم هیچ کس یادش نمیره .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در ضمن اصلاً انتظار نداشتم Microsoft نامرد
نسخه ی دوم HALO رو برای کنسول خودش به شکل انحصاری ( منظورم XBOX است ) منتشر کنه و بعد با کلی تاخیر و بعد از مدتی طولانی اونم فقط برای Vista اقدام به انتشار این بازی بر روی PC کنه . آخه یه نفر نیست به این Microsoft (...) بگه که اگه قرار نبود انتشار سری بازی HALO رو رو PC ادامه بده چرا از اول این کارو کرد و به قول معروف مارو تو کف نسخه ی دوم گذاشت و با کمال نامردی و بی توجهی به PC بازها و فقط برای فروش بیشتر XBOX دست به همچین کاری زد و العان هم میخواد از HALO 2 به عنوان ابزاری برای فروش هرچه بیشتر Vista استفاده کنه ، از اون ور هم HALO 3 فروش خوب XBOX 360 رو تا حدودی تضمین میکنه اما بعد از اینکه به قول معروف
" خرش از پل گذشت" به احتمال زیاد HALO 3 رو برای PC و به شکل انحصاری فقط برای Vista منتشر میکنه تا یه فروش خوبی هم رو PC داشته باشه و دیگه شکی برای عدم فروش خوب Vista وجود نداشته باشه .
واقعاً دیگه این Microsoft شور هر چی انحصار طلبیه در آوورده . یکی نیست بگه آخه (...) انحصار طلبی و نامرد بازی هم حدی داره .
این وسط من و تمام PC بازهای طرفدار HALO قربانی سیاست های تجاری و بی توجهی Microsoft شدیم .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در مورد بازی ها هم باید بگم اصلاً انتظار نداشتم بازیهای Matrix Path Of Neo و Constantine اینقدر بی کیفیت ساخته بشن . آخه نمیدونید با چه احساسی منتظر انتشار این بازی ها بودم .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلاً همینا بود . ببخشید اگه ... .
در ضمن باید بگم که به سفارش SUPERMHR عزیز این مطلبو ویرایش کردم و از اینکه افتخار دادند و به پست من حقیر توجه کردند و انتقاد خودشونو مطرح کردند بسیار متشکرم .
فعلاً .