اصلا انتظار نداشتم اینجوری بشه!!!!

بابا ايول حال كردم و اما اصلا فكر نمي كردم تيداس در ff -x يه روح باشه ولي سكانس او و يونا در بركه ابي خيلي رويايي بود اهنگ (Suteki da ne) رو ميگم ;) ;) با تشكر جي ويروس

منهم اصلا انتظارم نداشتم كه توي HMBTN بتونم با الاهه جنگل ازدواج كنم. يا اينكه بتونم 2 تا زن بگيرم. يا بچه هام 2 قلو بشن يا......
.
.
.
.
.
.
البته بايد بگم هنوزم انتظار ندارم:cheesygri

منهم اصلا انتظارم نداشتم كه توي HMBTN بتونم با الاهه جنگل ازدواج كنم. يا اينكه بتونم 2 تا زن بگيرم. يا بچه هام 2 قلو بشن يا......
.
.
.
.
.
.
البته بايد بگم هنوزم انتظار ندارم:cheesygri

تو BTN میشه اینکار رو کرد؟ یا فقط آنلاین؟ :eek:

يا اينكه بتونم 2 تا زن بگيرم.
حمله ... :cheesygri:cheesygri:cheesygri

تو BTN میشه اینکار رو کرد؟ یا فقط آنلاین؟ :eek:

حمله ... :cheesygri:cheesygri:cheesygri
من كه نوشتم هنوزم انتظار ندارم اين يعني اينكه هنوز خودم موفق نشدم ولي تو چندين تاپيك خارجي ديدم كه نوشته بودن اينكارا رو كردن حالا آنلاين يا آفلاين رو ديگه نميدونم.:p

من هیچ بازی رو یادم نمیاد ولی تو فیلم The Others اونجایی که میفهمی قضیه کاملا" برعکسه ...
اصلا" انتظارشو نداشتم!
فیلم 8 میلیمتری هم همینطور.هر کاری کردم نگم نشد.
خودم تاپیک رو منحرف کردم:blushing: لادن جونم کو؟
68.gif
دفعه آخرم بود
52.gif

غیر منتظره نه ، منفجر کننده !!!

سلام . :love:

فکر کنم بزرگترین صحنه ی سینمایی که هیچ بیننده ای انتظار دیدنشو نداشت صحنه ای از فیلم مظنونین همیشگی باشه . همون جایی که معلوم میشه وربال همون کایزرسوزه است .
البته اگه این فیلم رو برای اولین بار و بدون هیچ آگاهی از داستان فیلم ببینید به طور حتم بعد از تموم شدن این فیلم مختونو محکم میکوبید به دیوار . صد در صد . ;)
البته هنرنمایی اسطوره ای بازی گر محبوب من و اکثر سینما دوستان ( Kevin Spacey ) هم یکی از عواملی است که باعث میشه غیره منتظره بودن این صحنه با حداکثر قدرت به بیننده منتقل بشه .
صحنه ی آخر فیلم که وربال برمیگرده و به اون کاراگاه میگه از همه ی پلیس ها متنفرم به قدری زیبا و غیر منتظر و به یاد ماندنی است که فکر کنم هیچ کس یادش نمیره .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در ضمن اصلاً انتظار نداشتم Microsoft نامرد :evil: :evil: :evil: نسخه ی دوم HALO رو برای کنسول خودش به شکل انحصاری ( منظورم XBOX است ) منتشر کنه و بعد با کلی تاخیر و بعد از مدتی طولانی اونم فقط برای Vista اقدام به انتشار این بازی بر روی PC کنه . آخه یه نفر نیست به این Microsoft (...) بگه که اگه قرار نبود انتشار سری بازی HALO رو رو PC ادامه بده چرا از اول این کارو کرد و به قول معروف مارو تو کف نسخه ی دوم گذاشت و با کمال نامردی و بی توجهی به PC بازها و فقط برای فروش بیشتر XBOX دست به همچین کاری زد و العان هم میخواد از HALO 2 به عنوان ابزاری برای فروش هرچه بیشتر Vista استفاده کنه ، از اون ور هم HALO 3 فروش خوب XBOX 360 رو تا حدودی تضمین میکنه اما بعد از اینکه به قول معروف
" خرش از پل گذشت" به احتمال زیاد HALO 3 رو برای PC و به شکل انحصاری فقط برای Vista منتشر میکنه تا یه فروش خوبی هم رو PC داشته باشه و دیگه شکی برای عدم فروش خوب Vista وجود نداشته باشه .
واقعاً دیگه این Microsoft شور هر چی انحصار طلبیه در آوورده . یکی نیست بگه آخه (...) انحصار طلبی و نامرد بازی هم حدی داره . :evil: :evil: :evil: ;) این وسط من و تمام PC بازهای طرفدار HALO قربانی سیاست های تجاری و بی توجهی Microsoft شدیم . :evil: :evil: :evil:
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در مورد بازی ها هم باید بگم اصلاً انتظار نداشتم بازیهای Matrix Path Of Neo و Constantine اینقدر بی کیفیت ساخته بشن . آخه نمیدونید با چه احساسی منتظر انتشار این بازی ها بودم .
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلاً‌ همینا بود . ببخشید اگه ... .
در ضمن باید بگم که به سفارش SUPERMHR عزیز این مطلبو ویرایش کردم و از اینکه افتخار دادند و به پست من حقیر توجه کردند و انتقاد خودشونو مطرح کردند بسیار متشکرم .

فعلاً . :love:

آخرین ویرایش:
در ضمن اصلاً انتظار نداشتم Microsoft نامرد نسخه ی دوم HALO رو برای کنسول به درد نخورش ( البته منظورم XBOX است نه XBOX360 ) منتشر کنه و بعد با کلی منت و بعد از مدتی طولانی اونم فقط برای Vista اقدام به انتشار این بازی بر روی PC کنه .
ببخشید که این کنسول به درد نخور!! بالاترین قدرت گرافیکی نسل قبل رو داشت!!
قرارهم نبود رو PC بیاد...منت رو کی؟

اخ گفتید انتظار نداشتن یاد BEYOND GOOD & EVIL افتادم:((:((
وقتی که اون دختره JADE داره سروگوش اب میده یهو صدای عموش خوکه میاد که دارن میزننش:crying:میدو تا بتونه نجاتش بده اما نمیرسه
2-صحنه ای که برمیگرده به خانه می بینه که خانواده رو بردن و خانه رو خراب کردن فقط سگش مونده:crying1:
3-و اخر بازی که نشون میده عموش به همون مرض دچار شده و همون موقعه تموم شده
چرا Ubi soft شماره 2 رو نمیده بیرون:crying:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or