یک سری چیزها منو خیلی کنف کردن که مثل همیشه زیاد هستن و مجبورم توی پستهای بعدیم ادامه شو بنویسم :
--------------------
1.من اصلا انتظار نداشتم که در آخر بازی Max Payne 2 شخصیت مونث بازی یعنی Mona Sax کشته بشه برای اینکه همگی ما میدونیم که بازیکنها چه ارتباط نزدیکی رو با این کاراکتر برقرار کرده بودن...
-------------------
2.من اصلا انتظار نداشتم که در پایان Credits بازی Max Payne 2 جمله ی "سفر مکس پین در تاریکی شب ادامه خواهد داشت" نشون داده بشه که علامتی بود از ادامه ی سری بازی...
------------------
3.من اصلا انتظار نداشتم که در بازی Mafia بعد از زدن بانک ببینم که دوست خوبم Paulie کشته شده و Sam به ما خیانت کرده...
------------------
4.من اصلا توی بازی Mafia انتظار نداشتم که بعد از اون همه تلاش برای نجات Frank و خانوادش بعدا بفهمم که توسط افراد سالیری کشته شدن...همچنین اگه توجه کرده باشین در یکی از مراحل هنگام صحبت با Ralph میبینین که عکس دختر فرانک رو کنارش گذاشته (که نشون دهنده ی موضوع روشنی هست) ولی وقتی که فهمیدم Frank و خانواده اش همگی کشته شدن خیلی ناراحت شدم...
-----------------
5.من اصلا انتظار نداشتم که در بازی Beyond Good & Evil متوجه بشیم که Jade یک گذشته ی پیچیده داره...و اصلا انتظار نداشتم که تایید ادامه ایی برای ساخت این بازی این همه طول بکشه...
----------------
6.من اصلا انتظار نداشتم که بازی Neverhood در اون زمان (سالهای 1995 تا 1997) دارای پایانهایی مختلف باشه !
----------------
7.اصلا از من انتظار نداشته باشین که تمام "اصلا انتظار نداشتم" هام رو همینجا بگم...بقیه اش ایشاا... توی پستهای بعد...
متشکرم...Nemesis