اصلا انتظار نداشتم اینجوری بشه!!!!

بیشترین تاثیر رو رو من این دو داشتن
1-re2 اونجا که ada میوفته پایین (میتونم بگم ولم میکردن گریه میکردم)
2-mgs2 اونجا که snake معلوم میشه زندس اونقد خشحال شدم که بازم اگه ولم میکردن گریم میگرفت

لادن جونم کو؟
منو صدا کردی عزیزم؟:cool:
------
نتونستین خودتونو یکم کنترل کنید....عاقبت تاپیکی که کاملا به بازی ربط داشت رو اوردین اینجا!!!!!
صد تا تاپیک درباره کنسول ها زده شده،نمیتونین بحثتونو اونجا کنید(البته دو پست آخر کاملا به جا بود)
------
خواهشا به این تاپیک رحم کنید.
ممنون

سلام ...
منم برام يه اتفاق غير منتظره افتاد واسم ....
10 روز پيش اصلاً انتظار نداشتم كه ID م بن بشه كه شدش ... :cheesygri
بعد 10 روز كه سر زدم دوباره ميبينم كه خيلي تاپيكاي جالب توي همه بخشايي كه من معمولاً سر ميزدم باز شده كه واقعاً براي من غير منتظره بودش اجراي بازي PSP از طريق كامپيوتر !!!!!!!!!

سلام
دوستان عزیز من از آقا اشکان تقاضا کردم این تاپیکو به بخش گفتگوی آزاد برگردونند و ایشون هم لطف کردن تقاضای منو قبول کردن و من هم قول دادم که دیگه هیچ مطلبی که به گیم مربوط نمیشه تو این تاپیک ذکر نشه.ازتون خواهش میکنم اگر تمایل داشتید تا اینجا پست بدید به موضوع اصلی تاپیک دقت کنید.

لادن جان مشکل رو حل کردن:
خاطرات و خطرات من و کنسولم!!!!!

از اونجا که مهسا خانوم همیشه میخاسته تاپیکش بالا بیاد اینم بنویسم
تو بازی prince of persia 2 اصلا انتظار نداشتم آهنگش از گروه محبوبم باشه

یک سری چیزها منو خیلی کنف کردن که مثل همیشه زیاد هستن و مجبورم توی پستهای بعدیم ادامه شو بنویسم :
--------------------
1.من اصلا انتظار نداشتم که در آخر بازی Max Payne 2 شخصیت مونث بازی یعنی Mona Sax کشته بشه برای اینکه همگی ما میدونیم که بازیکنها چه ارتباط نزدیکی رو با این کاراکتر برقرار کرده بودن...
-------------------
2.من اصلا انتظار نداشتم که در پایان Credits بازی Max Payne 2 جمله ی "سفر مکس پین در تاریکی شب ادامه خواهد داشت" نشون داده بشه که علامتی بود از ادامه ی سری بازی...
------------------
3.من اصلا انتظار نداشتم که در بازی Mafia بعد از زدن بانک ببینم که دوست خوبم Paulie کشته شده و Sam به ما خیانت کرده...
------------------
4.من اصلا توی بازی Mafia انتظار نداشتم که بعد از اون همه تلاش برای نجات Frank و خانوادش بعدا بفهمم که توسط افراد سالیری کشته شدن...همچنین اگه توجه کرده باشین در یکی از مراحل هنگام صحبت با Ralph میبینین که عکس دختر فرانک رو کنارش گذاشته (که نشون دهنده ی موضوع روشنی هست) ولی وقتی که فهمیدم Frank و خانواده اش همگی کشته شدن خیلی ناراحت شدم...
-----------------
5.من اصلا انتظار نداشتم که در بازی Beyond Good & Evil متوجه بشیم که Jade یک گذشته ی پیچیده داره...و اصلا انتظار نداشتم که تایید ادامه ایی برای ساخت این بازی این همه طول بکشه...
----------------
6.من اصلا انتظار نداشتم که بازی Neverhood در اون زمان (سالهای 1995 تا 1997) دارای پایانهایی مختلف باشه !
----------------
7.اصلا از من انتظار نداشته باشین که تمام "اصلا انتظار نداشتم" هام رو همینجا بگم...بقیه اش ایشاا... توی پستهای بعد...

متشکرم...Nemesis

من یه بازی به نام شرلوک هلمز:بیدار گرفته بودم وقتی منوی بازی رو دیدم یه هشت پای غول پیکر یا همچین چیزی دیدم با خودم گفتم لابد این بازیه تخیلیه منم که از بازی های تخیلی خوشم نمی یاد ولی چون بابتش پول داده بودم گفتم بازیش کنم...تا آخرش هم رفتم اصلا تخیلی نبود(تقریبا)

یک سری چیزها منو خیلی کنف کردن که مثل همیشه زیاد هستن و مجبورم توی پستهای بعدیم ادامه شو بنویسم :
--------------------
1.من اصلا انتظار نداشتم که در آخر بازی Max Payne 2 شخصیت مونث بازی یعنی Mona Sax کشته بشه برای اینکه همگی ما میدونیم که بازیکنها چه ارتباط نزدیکی رو با این کاراکتر برقرار کرده بودن...
-------------------
2.من اصلا انتظار نداشتم که در پایان Credits بازی Max Payne 2 جمله ی "سفر مکس پین در تاریکی شب ادامه خواهد داشت" نشون داده بشه که علامتی بود از ادامه ی سری بازی...
------------------
3.من اصلا انتظار نداشتم که در بازی Mafia بعد از زدن بانک ببینم که دوست خوبم Paulie کشته شده و Sam به ما خیانت کرده...
------------------
4.من اصلا توی بازی Mafia انتظار نداشتم که بعد از اون همه تلاش برای نجات Frank و خانوادش بعدا بفهمم که توسط افراد سالیری کشته شدن...همچنین اگه توجه کرده باشین در یکی از مراحل هنگام صحبت با Ralph میبینین که عکس دختر فرانک رو کنارش گذاشته (که نشون دهنده ی موضوع روشنی هست) ولی وقتی که فهمیدم Frank و خانواده اش همگی کشته شدن خیلی ناراحت شدم...
-----------------
5.من اصلا انتظار نداشتم که در بازی Beyond Good & Evil متوجه بشیم که Jade یک گذشته ی پیچیده داره...و اصلا انتظار نداشتم که تایید ادامه ایی برای ساخت این بازی این همه طول بکشه...
----------------
6.من اصلا انتظار نداشتم که بازی Neverhood در اون زمان (سالهای 1995 تا 1997) دارای پایانهایی مختلف باشه !
----------------
7.اصلا از من انتظار نداشته باشین که تمام "اصلا انتظار نداشتم" هام رو همینجا بگم...بقیه اش ایشاا... توی پستهای بعد...

متشکرم...Nemesis

اتفاقاً از نظر من این المانهائی هستن که خیلی هم خوب وجودشون بخصوص در بعد داستان. مکس پین که داستانش خوبیش به همین احساس تاریکش بود و الا اصلاً بازی خوبی نمیشد (که از نظر من اصلاً بازی خوبی نبود!)

المانهای این چینینی در داستان بازی نشان از داستان پردازی قوی داره و الا اون داستان تبدیل به یک داستان کاملاً معمولی و عامه پسند میشه. داستان عامه پسند داستانیه که همیشه پایانش خوب باشه و بعضاً قابل پیش بینی! هری پاتر یک نمونش، البته میدونم که آخرین کتاب داستانش مطابق میل طرفدارا تموم نمیشه...

سیاوش جان...کاملا درست میگی...

در واقع من این انتظار رو از این بازیها نداشتم فقط بخاطر اینکه فکر نمیکردم این بازیها به این عظمت بتونن باشند...

من همیشه بیشتر بازیهایی رو که بازی میکنم رو با بازیهای مورد علاقه ام مقایسه میکنم و توی بازیهای فوق (که در بالا هست) اصلا انتظار نداشتم که این اتفاقها بیفته چونکه احساس میکردم این بازیها یک سری بازهای معمولی هستند...در حالیکه نظرم کاملا غلط بود و بهمین جهت این "اصلا انتظار نداشتم" ها رو فعلا برای این بازیها قرار دادم : برای اینکه هر کدومشون یک شاهکار حساب میشن...

P.s = حال کارت گرافیکت چطوره ؟!:)

واقعا تاپیک خوبیه.....
تقریبا در اواخر ساله 2007 هستیم و فکر کنم این جور تایپیکا...بیشتر سوژه ی ما گیمرااااا (اگه به حساب بیارین) باشه
اول من یه چیزی بگم که من اصلا مهسا خانوم رو نمیشناسم ولی خوب مثه اینکه ایشونم به این نتیجه رسیدن که تو دنیا بازی فقط همه این جملرو ظاهرا باس بگن!!! (اصلا انتظار نداشتم اینجوری بشه)

من انتظار نداشتم rayman ravin rabbids 2 برایه pc نیاد

بازیایه ساله 2004 تا اوایل 2008 اصلا انتظاراتمو برآورده نکرد...

من انتظار نداشتم شرکت هایه بازی سازی برایه بدست آوردن پول بیشتر به جایه اینکه بیشتر رو بازی کار کنن فقط فکر و مشغلشون این شده که چطوری بازیرو هر چه زودتر بدن بیرون یا کدام موقع بدن بیرون که بیشتر سود کنن(البته این حرفم خیلی جنجالیه ولی امیدوارم عمق حرفمو فهمیده باشین)

اصلا انتظار نداشتم که TOmmas Angelo آخر بازی به قتل برسه

اصلا انتظار ندارم مافیا 2 مثله مافیا 1 موفق باشه حداقل 50% مافیا 1 انتظاراته من یکی رو که برآورده میکنه چون مطمعنم داستانی مثل داستانه مافیا 1 نخواهد داشت...

اصلا انتظار نداشم که وقتی برایه اولین بار بیام BC ببینم که فقط یک نفر از بازی DRAKAN و هیچ نفر از DRAGONFIRE خبر داشته باشه !(این نشون میده ما که اینقد ادعایه گیمریمون میشه خیلی از بازی هایه زیبا رو انجام ندادیم)

اصلا انتظار نداشتم سم فیشر تو اسپلینتر سل کانویکشن ریش بزاره:cheesygri
و....

این تاپیک خیلی وقته خوابیده نه؟
من اتفاقات غیر منتظره زیادی برا پیش اومده بود بیشتر تو متال گیر .
ولی راجب اونا نمی خوام بگم . میدونید تو متال گیر دو اونجا که اسنیک به دستش دستبند بود آخر بازی رو می گم . که همه چی داشت روشن میشد . بعد از کشته شدن اولگا و کوئیین لیکوئید رفت رو اعصابم چون خیلی داشت یکه تازی می کرد اسنیکم هیچ کاری نمی کرد یه دفه کفرم در اومد از ته دلم صداش کردم اسنیک . بعد شم که اکثراَ دیدید اسنیک عصبانی میشه دستبند رو میشکنه و به سمت لیکوئید میره و...
یکی هم زمانی بود که تو دیول 1 ترش میمیره یکم بهم برخورد بعدش که شیطان به دانته گفت با من باش برات هر چند تا ترش بخوای درست می کنم هر چند تا بخوای برات مادرتم درست می کنم بعد راستش خودمم بهش گفتم خفشو یا به قول دانته همون خفشو خودش .
یکی نیست بگه جوگیر بازی بود اونا :biggrin1: ولی من واقعاَ غرق میشدم تو بازیام.شما رو نمیدونم.

به به ، تایپیک آرشیوی و اسپویلر خفن
39.gif

اصلا انتظار نداشتم که استادمون در Jade Empire بهمون بگه: I'm glad u learned all that I taught u... even the falws
59.gif

اصلا انتظار نداشتم پایان سناریو Overlord اینقدر چندلایه و عمیق باشه
توی Mass Effect من تیپ شخصیتی Liara رو بیشتر دوست داشتم و برای اون دیالوگهای خوب رو انتخاب میکردم، اصلا انتظار نداشتم در آخر به جای او Ashley بهم دلداری بده
39.gif

اصلا انتظار نداشتم لوکاس توی Fahrenheit بتونه از اون سقوط جان سالم به در ببره
All in All I had my suspicions
اصلا باورم نمیشد گردنبندی که توی Withcer به Alvin کوچولو دادم رو پیش Grand Master ببینم
Yeah, I'm still dazed 'bout that...
+ مواردی که Nemisis گفت (منهای مورد 6 و 7 :دی)

اصلا انتظار نداشتم ورجيل توي DMC4 نبينم.

اصلا انتظار نداشتم يك تريلر جديد از AW ببينم.

اصلا انتظار نداشتم يك دشمن درست حسابي هم توي Gears Of War 2 گير نيارم.

اصلا انتظار نداشتم زن دام بميره.

اصلا انتظار نداشتم مكس پين 3 ساخته بشه بدون رمدي.

اصلا انتظار نداشتم وقتي كه 3 مرحله Halo 3 رو براي اچيومنت گرفتن رفتم دستم بخوره و برق كنسول كشيده بشه و سيو هم نكرده باشم.

اصلا انتظار نداشتم پايان Halo 3 اينقدر جذاب تموم بشه.

اصلا انتظار نداشتم بانجي از مايكروسافت جدا بشه.

اصلا انتظار نداشتم FF XIII براي 360 بياد.

اصلا انتظار نداشتم هري پاتر زنده بمونه.

اصلا انتظار نداشتم Boss اونجوري بميره.

اصلا انتظار نداشتم چشم Big Boss كور بشه.

اصلا انتظار نداشتم كنسول در شب قبل از GTA IV سه تا چراغ قرمز بشه.

و...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or