ladan یاد آوری میکنم: (البته با اجازه صاحب تاپیک)
تو این تاپیک باید درباره انتظار هایی که از یک قسمت بازی نداشتیم حرف بزنیم،نه هر انتظاری که تا به عمرمون تو هر مبحثی نداشتیم!
حالا کی گفت لادن خانوم مخاطبش من بودم
البته مهدی جان هم توی پسشتون کاملا بی ربط نبود
بعد ایشون دیگه دارن میرن یکم ملاحظه کنیم (البته این دلیل نمیشه که پست بی ربط بزنن
دکتر جون غلط نکنم منو تو تله پاتی داریم . سال ها قبل به این نتیجه رسیدم که دلیله بیخودیه :
cheesygri
اجازه میخوام یه اعترافی بکنم . والا بنده از وقتی شروع کردم به پست دادن تو بی سی .سرانجامی جز دعوا و قهر و بسته شدن تاپیک و دلخوری و کش پیدا کردن جر وبحث نداشته . اصلا انگار من نحس تشیف دارم . هیچ کدومش هم عمدی نبوده . بجون خودم راس میگم . همیشه هم سعی کردم اول پست دیگران رو ببینم که تا چه حدی غیر قانونی هستن . تا منم از اون حد جلو تر نرم . . اصلا هم رقبت نمیکنم تو تاپیک های بازی های آینده و کنسول ها پست بدم . خوب هرکسی یه جوره دیگه . یه سر به سابقه من بزنید میبینید که من از کجا شروع کردم . ( خنده) . نه مسخره بازی به قول بعضی ها . یه مدت هم هست که دیگه از اسمایل خنده استفاده نمیکنم . تغییر رویه دادم . میشم عین بعضی ها که جز بد صحبت کردن و عنق بازی در آوردن حال آدم رو بهم میزنن . دیگه نمیگن همیشه کناره یه میوه پخته میوه کال هم هست . فکر کنم اینجوری بهتر باشه .
خوب دیگه این دمه آخری پیش پیش قبل از رفتن بی ادبی . جسارتی . توهینی شد . شرمنده . همگی موفق باش