شدیدا غریبایکی از بازی هایی که انتظار نداشتم mgs2 بودش
وقتی raiden اومد توی بازی من همش منتظره یه زمانی بودم که این بره و اسنیک برگرده
مهتی خیلی ناراحتی
میخوای من جات برم سربازی
دکتر لعنت به زبونی که بی موقع باز شود . شرمند یدکتر فداکار . جور سعید رو هم باید بکشی بیا برو 4 سال خدمت کن .تازه بعد مهدی نوبت منه
و در ادامه بگم که راهش که رو ورژن اسیایی نصب بشه هم کشف شد!در راستا این حرف باید بگم که:
اصلا انتظار نداشتم این پچ روی ورژن آسیایی اجرا نشه
اصلا انتظار نداشتم ساعت6 صبح خبر به این خوشی بشنومو در ادامه بگم که راهش که رو ورژن اسیایی نصب بشه هم کشف شد!
اصلا انتظار نداشتم این قدر سریع راهش پیدا بشه..
یاد آوری میکنم: (البته با اجازه صاحب تاپیک)سلام
اشتباه نکنید.این تاپیک سیاسی نیست:surrender:
اگر تمایل داشته باشین در این تاپیک هم از دید دیگه به بازیهایی که داشتیم نگاه کنیم.معمولا در بعضی از بازیها اتفاقات غیر منتظره ای پیش میاد که واقعا در آن لحظه چنان انتظاری ازش نداشتیم. :biggrin1:
هنوز خیلی از این خاطرات رو فراموش نکردم.مطمئنا در ذهن شما هم چنین صحنه هایی هست.
البته بعضی از اتفاقات شما رو خوشحال میکنه.بعضی ها هم ناراحت کننده هستن.بعضی اتفاقات آدم رو شکه میکنه!!!
خوب شما نظرتون چیه؟
--------------------------------------------------
خودم:آخر پارادایس دستمو گذاشته بودم توی صورتم و میگفتم نه!!!!!!!!!!!!!!!!!:scare: :scare: :scare:
آخر مافیا دلم برای تامی سوخت...
بقیه رو شما بگید....:thinking:
صاحب اختیاری لادن جانیاد آوری میکنم: (البته با اجازه صاحب تاپیک)
بچه ها لادن جان درست میگن من هم موافقم.برگردیم سر موضوع اصلیتو این تاپیک باید درباره انتظار هایی که از یک قسمت بازی نداشتیم حرف بزنیم،نه هر انتظاری که تا به عمرمون تو هر مبحثی نداشتیم!
آره دکتر جان اینو که شما گفتین در مورد رفتن هانس یه موضوع جدید برای یه تاپیک به ذهنم رسیدته سایبریا هم که هانس رفت
اسکار بیچاره
یاد آوری میکنم: (البته با اجازه صاحب تاپیک)
تو این تاپیک باید درباره انتظار هایی که از یک قسمت بازی نداشتیم حرف بزنیم،نه هر انتظاری که تا به عمرمون تو هر مبحثی نداشتیم!
آره دکتر جان اینو که شما گفتین در مورد رفتن هانس یه موضوع جدید برای یه تاپیک به ذهنم رسید
ولی در مورد هانس اصلا فکر نمیکردم که اونجوری قلبشو در بیارن
------------------------------------------------------
نه بابا پستهای اقا مهدی خیلی جالبه.همیشه هم به موضوع ربط داشته.من همیشه چند بار میخونمشون...من منظورم این بود که شاید موضوع داره عوض میشه.نه اینکه پست ها اسپم میشه.البته مهدی جان هم توی پسشتون کاملا بی ربط نبود
بعد ایشون دیگه دارن میرن یکم ملاحظه کنیم (البته این دلیل نمیشه که پست بی ربط بزنن )