اصلا انتظار نداشتم اینجوری بشه!!!!

عجیبه ! شماها چرا هیچ انتظاری ندارید ؟!!...
یکم دیگه پیش بره میگید اصلا انتظار نداشتم کره زمین جاذبه داشته باشه ...!! اصلا انتظار نداشتم بتونم نفس بکشم ...!!!
اصلا انتظار نداشتم NVIDIA کارت گرافیک 8800 رو بسازه ....

آخرین ویرایش:
1.اصلا انتظار نداشتم که re4 رو سیستمم اجرا بشه :(
2.
یکی از بازی هایی که انتظار نداشتم mgs2 بودش:دی
وقتی raiden اومد توی بازی من همش منتظره یه زمانی بودم که این بره و اسنیک برگرده
شدیدا غریبا :(
3.فکرشم نمیکردم تنها در تاریکی اونم 3 نصفه شب منو بترسونه. عجب بازی بود .

اه بابا این بچه نمیزاره پست بدم بای
تازه بعد مهدی نوبت منه
دکتر لعنت به زبونی که بی موقع باز شود . شرمند یدکتر فداکار . جور سعید رو هم باید بکشی :cool: بیا برو 4 سال خدمت کن .

اصلا انتظار نداشتم که برای re4 امروز یه پچ ارائه بشه با حجم 70 مگ :biggrin1:
در راستا این حرف باید بگم که:
اصلا انتظار نداشتم این پچ روی ورژن آسیایی اجرا نشه :(

و در ادامه بگم که راهش که رو ورژن اسیایی نصب بشه هم کشف شد!
اصلا انتظار نداشتم این قدر سریع راهش پیدا بشه..:)
اصلا انتظار نداشتم ساعت6 صبح خبر به این خوشی بشنوم
84.gif

در ضمن اصلا انتظار نداشتم بازی سازی روی PC به کپکام حال بده و بخاد Lost planet رو روی pc عرضه کنه
اصلا انتظار ندارم Gears of war واسه pc ساخته بشه(افعال معکوس)

در راستای دی کانستراکشن شدن پستم باید بگم
نداشتم انتظار اصلا بشه اینجوری . که دومین کنسولی که خریده بودم همون دقیقه اول آتیش گرفت منم صداش رو در نیوردم ( جوان ناکام ):(( :(( :((
// // // که تو سایلنت هیل 3 پدر هدر کشته بشه . :(
// // // که سایلنت هیل 4 رو با بد بختی پیدا کنم اما اجرا . نشه :mad: :mad: :( :( shit shit shit.
// // // که متال گیر 2 رو بعد 4 5 سال بلا اخره رو پی سی بازی کنم:-"
// // // که ps3 و 360 یه روزی بیاد همیشه ته دل میگفتم وقتی جدا شدم یه ps1 بگیرم به همراه بازی محبوبم resident evil 2 نگه دارم واسه همیشه :love: :(
// // // که ..............................دیگه چیزی یادم نمیاد فعلا کافیه
...................................................
اصلا انتظارش رو نداشتم که پچ ایول 4 اینقدر مهم باشه :-" و همینطور مشکل امین و جواد جان ( درسته؟؟؟) همین جا حل بشه .
و اصلا انتظارش رو نداشتم که یه اینجا اینقدر علاقه مند بشم . و بچه ها رو خواهر و برادر خودم بدونم :love:
اصلا انتظار نداشتم که من این دوتا تاپیک رو بزنم :-"
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=3755
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?p=160811#post160811

سلام
اشتباه نکنید.این تاپیک سیاسی نیست:surrender:
اگر تمایل داشته باشین در این تاپیک هم از دید دیگه به بازیهایی که داشتیم نگاه کنیم.معمولا در بعضی از بازیها اتفاقات غیر منتظره ای پیش میاد که واقعا در آن لحظه چنان انتظاری ازش نداشتیم.:o :biggrin1:
هنوز خیلی از این خاطرات رو فراموش نکردم.مطمئنا در ذهن شما هم چنین صحنه هایی هست.
البته بعضی از اتفاقات شما رو خوشحال میکنه.بعضی ها هم ناراحت کننده هستن.بعضی اتفاقات آدم رو شکه میکنه!!!
خوب شما نظرتون چیه؟
--------------------------------------------------
خودم:آخر پارادایس دستمو گذاشته بودم توی صورتم و میگفتم نه!!!!!!!!!!!!!!!!!:scare: :scare: :scare:
آخر مافیا دلم برای تامی سوخت...:((
بقیه رو شما بگید....:thinking:
یاد آوری میکنم: (البته با اجازه صاحب تاپیک)
تو این تاپیک باید درباره انتظار هایی که از یک قسمت بازی نداشتیم حرف بزنیم،نه هر انتظاری که تا به عمرمون تو هر مبحثی نداشتیم!

صاحب اختیاری لادن جان:love:
تو این تاپیک باید درباره انتظار هایی که از یک قسمت بازی نداشتیم حرف بزنیم،نه هر انتظاری که تا به عمرمون تو هر مبحثی نداشتیم!
بچه ها لادن جان درست میگن من هم موافقم.برگردیم سر موضوع اصلی
-------------------------------------------------------
ته سایبریا هم که هانس رفت
اسکار بیچاره
آره دکتر جان اینو که شما گفتین در مورد رفتن هانس یه موضوع جدید برای یه تاپیک به ذهنم رسید:lol: :lol:
ولی در مورد هانس اصلا فکر نمیکردم که اونجوری قلبشو در بیارن:blink:
------------------------------------------------------

البته مهدی جان هم توی پسشتون کاملا بی ربط نبود
بعد ایشون دیگه دارن میرن یکم ملاحظه کنیم (البته این دلیل نمیشه که پست بی ربط بزنن :biggrin1: )

آره دکتر جان اینو که شما گفتین در مورد رفتن هانس یه موضوع جدید برای یه تاپیک به ذهنم رسید:lol: :lol:
ولی در مورد هانس اصلا فکر نمیکردم که اونجوری قلبشو در بیارن:blink:
------------------------------------------------------

خوبه دیگه
من هم یه زمانی (تو بازی دات) از این تاپیک ها زیاد میزدم
نمونش اینجا هم هست (چطور بازی میکنید)
تاپیک هایی مثل بهترین داستان بازی ها (که مافیا اول شد) ، بهترین گرافیک بازی ها ، اگه قرار بود بازی ساز بشین ... ، بهترین موسیقی تو بازی ها و خیلی دیگه از این تاپیک ها رو تو بازی دات زدم :p
حالا هم خیلی خوشحال میشم تاپیک های شما اینجا هستن و پست های شما و بقیه دوستان رو میخونم
البته دیگه تاپیک زدن با این موضوع ها خیلی سخت شده
شما دیگه فوق باهوش هستین که میتونین هنوز موضوع برای تاپیک ها پیدا کنین :biggrin1:

البته مهدی جان هم توی پسشتون کاملا بی ربط نبود
بعد ایشون دیگه دارن میرن یکم ملاحظه کنیم (البته این دلیل نمیشه که پست بی ربط بزنن )
نه بابا پستهای اقا مهدی خیلی جالبه.همیشه هم به موضوع ربط داشته.من همیشه چند بار میخونمشون...من منظورم این بود که شاید موضوع داره عوض میشه.نه اینکه پست ها اسپم میشه.
دستشون درد نکنه که توجه دارن;)
ببخشید که خارج از موضوع پست دادم

آخرین ویرایش:
من اصلا انتظار نداشتم كه اصلا انتظار نداشتم اینجوری بشه اينقدر تاپيك خوبي بشه:biggrin1: :love:
مضمون اصلي جدي مضمون فرعي شوخي

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or