اسناد رسمی سونی پورت PC بازی Uncharted 4 را تأیید می‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اینطور که به‌نظر می‌رسد، ممکن است عنوان فرست پارتی بزرگ بعدی سونی که برای پلتفرم PC عرضه می‌شود، بازی Uncharted 4: A Thief's End است. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Uncharted 4

چند ماه قبل بود که شرکت Sony رسما اعلام کرد که عنوان Days Gone برای رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود. جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن تأیید کرده بود که به دنبال عرضه دیز گان برای PC، شاهد پورت شدن چندین عنوان دیگر از بازی‌های فرست پارتی پلی استیشن بر روی این پلتفرم خواهیم بود. حال بازی بزرگ بعدی که قرار است نسخه PC آن معرفی شود، احتمالا به‌طور تصادفی لو رفته است.

طبق اسنادی که پس از ارائه برنامه‌های مالی سونی توسط کاربری در فروم ریست ارا رویت شده، سونی بازی Uncharted 4 را در میان بازی‌هایی که قرار است از انحصار پلی استیشن خارج و بر روی PC عرضه شوند، لیست کرده است. با توجه به اینکه سونی تاکنون این معرفی را به‌طور رسمی اعلام نکرده است، لیست شدن این عنوان اکشن ادونچر برای پیسی تعجب‌برانگیز است. اما ممکن است به‌زودی سونی نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد.

پس از عرضه شدن Horizon Zero Dawn برای PC در سال 2020 و همچنین Days Gone طی چند روز پیش، این ساخته استودیوی Naughty Dog سومین بازی بزرگی خواهد بود که از سوی استودیوهای فرست پارتی سونی برای این پلتفرم عرضه خواهد شد. آنچارتد 4 ابتدا در سال 2016 به‌طور انحصاری برای پلی استیشن 4 منتشر شده بود و یکی از پرفروش‌ترین عناوین فرست پارتی این کنسول به‌شمار می‌رود.

نظر شما در مورد عرضه شدن این عنوان بر روی PC چیست؟ آیا بابت انتشار بازی‌های بیشتری از پلی استیشن بر روی این پلتفرم هیجان‌زده هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

الان بازی بعدی سونی روی کامپیوتر کدام هست ؟ گاد ۴ ؟ آنچارتد ۴ ؟ لست ۱ ؟ گوست آف سوشیما ؟ بلادبورن ؟ کدام ؟

State of Play بعدی چه تاریخی هست ؟

• Poker Face
Reactions: Rohshen
الان بازی بعدی سونی روی کامپیوتر کدام هست ؟ گاد ۴ ؟ آنچارتد ۴ ؟ لست ۱ ؟ گوست آف سوشیما ؟ بلادبورن ؟ کدام ؟

همشون! حالا نوبتش دیگه زیاد مهم نیست...
مهم اینه همشون میان...

سونی ابتدا باید نسخه های PS2 / PSP / PS3 رو بده سپس بره سروقت GOW PS4.

من با این نظر به شدت موافقم.
این بازی ها همین جوریشم بیشتر به خاطر شبیه سازی شونه که موندگار شدن بین یه عده آدمی که من به شخصه میشناسم (حتی اگه بار اول رو PS2 یا PSP بازی کرده باشن)
سونی که نمیتونه پول زیادی بدوشه از نسخه های قدیمی بازی. با یه حرکت حرفه ای میتونه رو PC به عنوان بازی های کلاسیک جاودانه شون کنه.

جدا به نظر من نسخه PS4 میتونه صبر کنه بعد از اینا بیاد.

در کل به نظر من این رویکرد جدید سونی واسه بازار بازی های PC یه حفره خیلی بزرگ واسه بازی های کلاسیک نسل های قبل شون داره. از لحاظ تجاری براشون برد نداره (نه کوتاه مدت نه بلند مدت) ولی به لحاظ برند میتونه ابزار وحشتناک قوی ای باشه

این بازی ها همین جوریشم بیشتر به خاطر شبیه سازی شونه که موندگار شدن بین یه عده آدمی که من به شخصه میشناسم (حتی اگه بار اول رو PS2 یا PSP بازی کرده باشن)
سونی که نمیتونه پول زیادی بدوشه از نسخه های قدیمی بازی. با یه حرکت حرفه ای میتونه رو PC به عنوان بازی های کلاسیک جاودانه شون کنه.

در کل به نظر من این رویکرد جدید سونی واسه بازار بازی های PC یه حفره خیلی بزرگ واسه بازی های کلاسیک نسل های قبل شون داره. از لحاظ تجاری براشون برد نداره (نه کوتاه مدت نه بلند مدت) ولی به لحاظ برند میتونه ابزار وحشتناک قوی ای باشه
سونی بهتره روند عادی سازی اوردن عناوینش به PC رو از PS1/PS2/PS3/PSP/PSV شروع کنه. بین اینهمه پلتفرم یعنی 1000 تا بازی از توشون در نمیاد که از لحاظ کپی رایت و انتشارشون مشکلی نداشته باشه:-? دیگه اینقدرم دستش نمیلرزه برای انتشار یه عنوان بزرگ از PS5/PS4 روی PC که شاید با واکنش منفی طرفداراش رو به رو بشه.همیشه دلم میخواست بخش رسمی PC عناوین پلی استیشن رو با کلی بازی طی اینهمه سال ببینم:( + نینتندو:D

• Like
Reactions: m.a.t and kamyy

اول زودی برو یک آب قند بخور برادر :D
==============
احتمال داره ماه بعد مثل EA بخوان State of Play داشته باشن.
======
کی از انتشار نسخه های قبلی GOW روی استیم بدش میاد؟
اما من فکر میکنم این اتفاق اگه بخواد بیفته حتما مدتی بعد از GOW 2018 هست، خودمم بیشتر اینطوری میپسندم.
فکر کنم بازاریابی بهتر هم همینه که اول عنوان مهم اخیر بیاد و بعد نسخه های قبلی.
اما از این سونی چشم آب نمیخوره که بخواد برنامه ای برای عناوین قدیمیش روی PC داشته باشه.

اینم سیاست جالب و پولسازیه (چرا زودتر دوزاریش نیوفتاده بود؟!)، سونی از الان تا آخر این نسل به صورت قطره چکانی بازی های نسل قبلش رو که فروششون رو کردن میاره میندازه روی PC و حسابی هم ازشون پول در میاره و چه بسا خیلیارو هم مجاب کنه برای دیدن ادامه بازیا (مثلا tlou 2) بیان PS5 هم بخرن! :D اینطوری هم کاربرای کنسولشو داره و هم از PC پول در میاره.احسنت به این درایت :D
بازی های PS1 و قدیمی ترم مسلما خواهان کمتری داره مگه اینکه کلا گرافیک و گیم پلی رو آپدیت کنن که خیلی هزینه زیادی براشون داره

آخرین ویرایش:
عناوین کلاسیک gow پورت ps3 دارند و پورت از اون برا pc واقعا سخته. بعیده بخوان بدن رو pc.
حداکثر gow3 رو میتونن بدن از عناوین کلاسیک که پورت 4 رو داره.

• Like
Reactions: moxA.J

این حرکت با اینکه برای تجربه GOW جدید خوب و مهمه!
ولی سونی رو باید آتیش زد اگر برای PC بده و GOW I & II & A & COO & GOS رو برای PS4 و اینده در دسترس قرار نداده:)

• Like
Reactions: s.snake2
این حرکت با اینکه برای تجربه GOW جدید خوب و مهمه!
ولی سونی رو باید آتیش زد اگر برای PC بده و GOW I & II & A & COO & GOS رو برای PS4 و اینده در دسترس قرار نداده:)
نهایتش خیلی بخواد هنر کنه نسخه 1 و 2 رو بده بعدم بازیای PS2 مگه به صورت بکوارد در دسترس نیستن ؟ بیشتر دعا کنید سونی بکوارد PS3 رو راه بندازه

• Like
Reactions: kamyy
نهایتش خیلی بخواد هنر کنه نسخه 1 و 2 رو بده بعدم بازیای PS2 مگه به صورت بکوارد در دسترس نیستن ؟ بیشتر دعا کنید سونی بکوارد PS3 رو راه بندازه
چون ریمسترشون کرده بود قبلا، دیگه به صورت کلاسیک نیوردن رو استور...
این نسلم که هیچ:-"

اول زودی برو یک آب قند بخور برادر :D
==============
احتمال داره ماه بعد مثل EA بخوان State of Play داشته باشن.
======
کی از انتشار نسخه های قبلی GOW روی استیم بدش میاد؟
اما من فکر میکنم این اتفاق اگه بخواد بیفته حتما مدتی بعد از GOW 2018 هست، خودمم بیشتر اینطوری میپسندم.
فکر کنم بازاریابی بهتر هم همینه که اول عنوان مهم اخیر بیاد و بعد نسخه های قبلی.
اما از این سونی چشم آب نمیخوره که بخواد برنامه ای برای عناوین قدیمیش روی PC داشته باشه.
شیر عسل خوردم . (تاثیرش بهتره)

بر عکس ایکس باکس ، سونی به نظرم برای پیسی بازها ذره ای ارزش قائل نیست . این عرضه قطره چکانی انحصاری هاش هم یا برای هایپ کردن جامعه پیسی بازها برای محصولاتش (عرضه Horizon zero Dawn 1 ) یا سود بیشتر و رفع ضرر های احتمالی مالی (عرضه Death Stranding و Days Gone ) هست . فکر نکنم از این دو حال کلا خارج باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or