اسناد رسمی سونی پورت PC بازی Uncharted 4 را تأیید می‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اینطور که به‌نظر می‌رسد، ممکن است عنوان فرست پارتی بزرگ بعدی سونی که برای پلتفرم PC عرضه می‌شود، بازی Uncharted 4: A Thief's End است. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Uncharted 4

چند ماه قبل بود که شرکت Sony رسما اعلام کرد که عنوان Days Gone برای رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود. جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن تأیید کرده بود که به دنبال عرضه دیز گان برای PC، شاهد پورت شدن چندین عنوان دیگر از بازی‌های فرست پارتی پلی استیشن بر روی این پلتفرم خواهیم بود. حال بازی بزرگ بعدی که قرار است نسخه PC آن معرفی شود، احتمالا به‌طور تصادفی لو رفته است.

طبق اسنادی که پس از ارائه برنامه‌های مالی سونی توسط کاربری در فروم ریست ارا رویت شده، سونی بازی Uncharted 4 را در میان بازی‌هایی که قرار است از انحصار پلی استیشن خارج و بر روی PC عرضه شوند، لیست کرده است. با توجه به اینکه سونی تاکنون این معرفی را به‌طور رسمی اعلام نکرده است، لیست شدن این عنوان اکشن ادونچر برای پیسی تعجب‌برانگیز است. اما ممکن است به‌زودی سونی نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد.

پس از عرضه شدن Horizon Zero Dawn برای PC در سال 2020 و همچنین Days Gone طی چند روز پیش، این ساخته استودیوی Naughty Dog سومین بازی بزرگی خواهد بود که از سوی استودیوهای فرست پارتی سونی برای این پلتفرم عرضه خواهد شد. آنچارتد 4 ابتدا در سال 2016 به‌طور انحصاری برای پلی استیشن 4 منتشر شده بود و یکی از پرفروش‌ترین عناوین فرست پارتی این کنسول به‌شمار می‌رود.

نظر شما در مورد عرضه شدن این عنوان بر روی PC چیست؟ آیا بابت انتشار بازی‌های بیشتری از پلی استیشن بر روی این پلتفرم هیجان‌زده هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

من ماه قبلی بازیشون کردم. خوب Age نکردن خدایی. اکثر بازی‌های ناتی داگ همینطور هستن.
چون خیلی پوش می‌کنن برای بخش‌های فنی مثل گرافیک و انیمیشن و ... و اکثر وقتا بازی‌هاشون از نظر بیس گیم‌پلی Top Tier نیستن. وقتی زمان می‌گذره و اون گرافیک و انیمیشن خیلی قدیمی بنظر میان، کمی بازی‌هاشون کهنه می‌شن.

اینو بعنوان کسی می‌گم که TLOU بهترین بازی زندگیمه.
حرفت رو در مورد انچارتد قبول دارم
اما در مورد لست نه :D
همون طور که میدونی این دو تا خیلی از لحاظ گیم پلی فرق دارن
همین الان لست نسخه ps3 رو ( نه نسخه ریمستر شده ) بازی کنی کلی حال میکنی و کهنه به نظر نمیاد
تو پارت ۲ هم که همونو پیشرفت دادن
کلا لست به نظر من گیم پلیش خیلی جذاب و جزو نقاط قوتش ، میشه جزو top ها تو این بخش قرارش داد

• Like
Reactions: kamyy
وقتی هر نسل یه تعداد مشخصی کنسول میخرن و هزینه تولید بازیها چند برابر شده مشخصه شرکتها به فکر گسترش بازارشون میوفتن.
تو نسلهای قبل هم حتما فی سبیل ا... بازی میساختن:D الانم که ماشالا با بازی خفه مون کردن... در حد بازی های کم خرج! قدیمی مثل شنمو:D

پ.ن: اون تاپیک بغلم یکی میگفت سونی آنالیزور و کارشناس مارکتینگ و... داره انگار قبلا امثال سگا و آتاری یه مدیرعامل و آبدارچی بودن:D

من ماه قبلی بازیشون کردم. خوب Age نکردن خدایی. اکثر بازی‌های ناتی داگ همینطور هستن.
چون خیلی پوش می‌کنن برای بخش‌های فنی مثل گرافیک و انیمیشن و ... و اکثر وقتا بازی‌هاشون از نظر بیس گیم‌پلی Top Tier نیستن. وقتی زمان می‌گذره و اون گرافیک و انیمیشن خیلی قدیمی بنظر میان، کمی بازی‌هاشون کهنه می‌شن.

اینو بعنوان کسی می‌گم که TLOU بهترین بازی زندگیمه.
منم با این کاملا موافقم.
البته همین گیم پلی نه چندان به روز رو تا جایی که میشه بردن جلو و به بهترین شکل پیاده میکنن.
اما خب امیدوارم برای گسترش گیم پلی به اپن ورلد ساختن روی نیارن، چون با این تعداد کارمند ، دقت در جزئیات و وسواسی که ND داره، باید هر 8-7 سال یک بازی ازشون ببینیم.
پ.ن: اون تاپیک بغلم یکی میگفت سونی آنالیزور و کارشناس مارکتینگ و... داره انگار قبلا امثال سگا و آتاری یه مدیرعامل و آبدارچی بودن:D
اون یکی من بودم.
اصلا محدود نیستیها، میخوای برو عقب تر ، نینتندو بالای 100 سال قدمت داره ها، بگردی یه چیزهایی پیدا میکنی.
صنعت گیمینگ امروز نمیشه با 5سال پیش مقایسه کرد، بعد میری از 20 سال پیش یا حتی قبل از تاریخ تولد من و خودت مثال میاری؟

در جواب هم باید بگم نه با استانداردهای امروز واقعا هیچ برآوردی نداشتن، آتاری که اصلا خیلی خنده داره داستان ورشکست شدنش. (یوتوب بازیسنتر هم یک پرونده عالی در مورد ET و آتاری رفته، ببین خیلی جالبه )

لطفا دیگه این 2تارو مثال نزن، چون به خودت بر میگرده.
مقایسه دلایل شکست این 2 کمپانی با بازار امروز گیمینگ به هر کی بگی برمیگرده نگات میکنه، منم چون یکی 2بار اینو تکرار کردی گفتم اینو مینویسم که لااقل بری یک مطالعه ریز بکنی وقتی میخوای برای چیزی مثال بیاری.

آخرین ویرایش:
سگا بعد از دریمم کست، فروش سخت افزار رو متوقف کرد و اوکاوا میخواست بفروشه سگا رو به ماکروسافت و نینتندو هم وارد شد برا خرید
TECHNOLOGY; Nintendo Is Reported in Talks to Buy Sega (Published 2000)
و صحبتهایی هم شد. ولی اوکاوا مرد و اتفاقات بعد مرگش باعث شد اون بلاها سر سگا بیاد.

تو نسلهای قبل هم حتما فی سبیل ا... بازی میساختن:D الانم که ماشالا با بازی خفه مون کردن... در حد بازی های کم خرج! قدیمی مثل شنمو:D

هزینه و زمان ساخت بازیهای بزرگ نسبت به گذشته خیلی بیشتر شده و این یه حقیقته. شما یه مثال شنمو رو از قدیم میاری, من میتونم 100 تا نمونه برعکسش رو بیارم.نمیشه در گذشته موند و جلوی فناوری رو گرفت. همین حالا بسیاری از بازیهای کنسولی با شبیه ساز روی PC به خوبی اجرا میشن از جمله عناوین نینتندو شرکت محبوب شما:Dپس چرا شرکتهای کنسول ساز مثل گلابی نگاه کنن:D و سودی از این بازار بزرگ نبرن!
نیازی به داستان 20 سال پیش سگا نیست. شما به من بگو نینتندو با وجود اینهمه انحصار گرایی خفن چطور شد که با Wii U رفت دیوار؟:D
پ.ن: حتما 10-15 سال دیگه که فناوری استریم مثل استفاده از تلویزیون همه گیر شد میایی میگی این چه وضعشه!:D

هزینه و زمان ساخت بازیهای بزرگ نسبت به گذشته خیلی بیشتر شده و این یه حقیقته. شما یه مثال شنمو رو از قدیم میاری, من میتونم 100 تا نمونه برعکسش رو بیارم.نمیشه در گذشته موند و جلوی فناوری رو گرفت. همین حالا بسیاری از بازیهای کنسولی با شبیه ساز روی PC به خوبی اجرا میشن از جمله عناوین نینتندو شرکت محبوب شما:Dپس چرا شرکتهای کنسول ساز مثل گلابی نگاه کنن:D و سودی از این بازار بزرگ نبرن!
نیازی به داستان 20 سال پیش سگا نیست. شما به من بگو نینتندو با وجود اینهمه انحصار گرایی خفن چطور شد که با Wii U رفت دیوار؟:D
پ.ن: حتما 10-15 سال دیگه که فناوری استریم مثل استفاده از تلویزیون همه گیر شد میایی میگی این چه وضعشه!:D
بله خب الان که شرمنده مون کردن با سیل بازیها و ورشکست شدن بندگان خدا. اصلا هم سودی نمیکنن با پرایس تگ 69 دلاری و اشتراک آنلاین و فروش محتواهای خنده دار درون برنامه و... پس بهتره گذشته رو ول کنیم:(
بله امولاتور به راحتی اجرا میکنه، امثال ما پولمون زیادی میکنه دیگه و اصلا عیب و ایراد نداره امولاتور کلا با بلک اسکرین مواجه شی برای بعضی بازیا.

نینتندو تو دیوار رفتنش سر wii u ربط به انحصارگرایی نداشت
10-15 سال بعدم که همه چی استریم شد باز برند مهمه
در جواب هم باید بگم نه با استانداردهای امروز واقعا هیچ برآوردی نداشتن، آتاری که اصلا خیلی خنده داره داستان ورشکست شدنش. (یوتوب بازیسنتر هم یک پرونده عالی در مورد ET و آتاری رفته، ببین خیلی جالبه )

لطفا دیگه این 2تارو مثال نزن، چون به خودت بر میگرده.
مقایسه دلایل شکست این 2 کمپانی با بازار امروز گیمینگ به هر کی بگی برمیگرده نگات میکنه، منم چون یکی 2بار اینو تکرار کردی گفتم اینو مینویسم که لااقل بری یک مطالعه ریز بکنی وقتی میخوای برای چیزی مثال بیاری
اینم شد که همون حکایت قبل که قدیم شرکتها یه مدیرعامل و آبدارچی بودن!
ممنون بابت درس دادنت، ولی محض اطلاع آتاری سال 1996 از بیزنس خارج شد نه سر ET ;) ضربه بزرگی بود اون جریان اما اگه بعدا کنسولهای lynx و جگوارش موفق میشدن قضیه فرق میکرد.
راستی استاندارد و دم و دستگاه امروز همین نسلی که گذشت یا نسل قبلشم هست. اونهمه مانوری که برای کنترلرهای حرکتی یا 3D دادن چی شد؟

• Sad
Reactions: kamyy
اینم شد که همون حکایت قبل که قدیم شرکتها یه مدیرعامل و آبدارچی بودن!
ممنون بابت درس دادنت، ولی محض اطلاع آتاری سال 1996 از بیزنس خارج شد نه سر ET ;) ضربه بزرگی بود اون جریان اما اگه بعدا کنسولهای lynx و جگوارش موفق میشدن قضیه فرق میکرد.
راستی استاندارد و دم و دستگاه امروز همین نسلی که گذشت یا نسل قبلشم هست. اونهمه مانوری که برای کنترلرهای حرکتی یا 3D دادن چی شد؟
دوست عزیز نگرانیتو درک میکنم و من خودم هم دوس ندارم با چند پلتفرمه شدن بازیهای کنسول ها بتدریج فروش کنسول و شاید کیفیت بازیهای انحصاریشون و حتی خود کنسول از بین بره، ولی نمیشه هر تجربه ای رو هم با هم قیاس کرد.
حسگرهای حرکتی نتونستن تو صنعت بازی جایگاهی پیدا کنن ولی این دلیل نمیشه که مثلا سرویس ها هم نتونن، و یا چون سگا به اون روز افتاد قرار نیس حتما هم سونی به اون روز بیفته.

دلیلش هم اینه که اولا زمان خییلی تغییر کرده و دوما موارد اینا اصن شبیه هم نیس که نتیجه گیری یکسان میکنی. چاره ای نداریم جز اینکه ببینیم این جریان سرویس و چند پلفرمه شدن و .... تهش به کجا میرسه.

.​

آخرین ویرایش:
چرا تاریخ عرضه و رونمایی رسمی از آنچارتد نمی شه . سخنگوی سونی همچین با قدرت گفت دیزگان شروع کاره با خودم گفتم پنج شش تا انحصاری ناب در سال ۲۰۲۱ برای کامپیوتر پورت می کنند . اینجور که آرام آرام پیش می روند نهایت تا پایان سال میلادی کلا سه تا بازی سر جمع معرفی خواهد شد . ( با دیزگان)

دوست عزیز نگرانیتو درک میکنم و من خودم هم دوس ندارم با چند پلتفرمه شدن بازیهای کنسول ها بتدریج فروش کنسول و شاید کیفیت بازیهای انحصاریشون و حتی خود کنسول از بین بره، ولی نمیشه هر تجربه ای رو هم با هم قیاس کرد.
حسگرهای حرکتی نتونستن تو صنعت بازی جایگاهی پیدا کنن ولی این دلیل نمیشه که مثلا سرویس ها هم نتونن، و یا چون سگا به اون روز افتاد قرار نیس حتما هم سونی به اون روز بیفته.

دلیلش هم اینه که اولا زمان خییلی تغییر کرده و دوما موارد اینا اصن شبیه هم نیس که نتیجه گیری یکسان میکنی. چاره ای نداریم جز اینکه ببینیم این جریان سرویس و چند پلفرمه شدن و .... تهش به کجا میرسه.

.​
سونی خیلی با احتیاط و حساب شده و هدفمند جلو می رود . صد درصد جامعه کنسولی خودش اولویت اولش هست و این عرضه انحصاری ها بر روی کامپیوتر به صورت قطره چکانی و با فاصله بسیار زیاد از عرضه آن عنوان بر روی پلی استیشن خواهد بود .

احتمال عرضه هست ولی به باکس آرت برگشته اون عبارت

2021-06-22_0-58-29.jpg

کلا بودن یا نبودن اون عبارت، چیز خاصی نیست و نشون دهنده عرضه یا عدم عرضه نیست

2021-06-22_1-02-58.jpg 2021-06-22_1-02-00.jpg

سونی بعد از عرضه کاور جدیدو میدی. و برای هر دوی دیزگان و هورایزن بعد عرضه عوض کرد.

شایعه ریمستر bloodbrone دوباره قوت گرفته بر اساس شایعات امسال عرضه میشه pc/ps5
هر جایی خواستن انتشار بدن فقط این پچ لعنتی 4K 60fps رو واسه Uncharted 4 / Bloodborne روی PS5 منتشر کنن. از زمان شروع نسل 9 به همین امید دوباره تجربشون نکردم : |
خداییش دارندگان PCهای گیمینگ خفن تو این موارد هیچ دغدغه ای مانند کنسول گیمرها ندارن. هر عنوانی رو بستر PC منتشر بشه با کلی آپشن اضافی پلی میکنن و نیازی نیست سالها صبر کنن بلکه روی فلان بازی پچ بهبودی منتشر بشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or