اسناد رسمی سونی پورت PC بازی Uncharted 4 را تأیید می‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اینطور که به‌نظر می‌رسد، ممکن است عنوان فرست پارتی بزرگ بعدی سونی که برای پلتفرم PC عرضه می‌شود، بازی Uncharted 4: A Thief's End است. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Uncharted 4

چند ماه قبل بود که شرکت Sony رسما اعلام کرد که عنوان Days Gone برای رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود. جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن تأیید کرده بود که به دنبال عرضه دیز گان برای PC، شاهد پورت شدن چندین عنوان دیگر از بازی‌های فرست پارتی پلی استیشن بر روی این پلتفرم خواهیم بود. حال بازی بزرگ بعدی که قرار است نسخه PC آن معرفی شود، احتمالا به‌طور تصادفی لو رفته است.

طبق اسنادی که پس از ارائه برنامه‌های مالی سونی توسط کاربری در فروم ریست ارا رویت شده، سونی بازی Uncharted 4 را در میان بازی‌هایی که قرار است از انحصار پلی استیشن خارج و بر روی PC عرضه شوند، لیست کرده است. با توجه به اینکه سونی تاکنون این معرفی را به‌طور رسمی اعلام نکرده است، لیست شدن این عنوان اکشن ادونچر برای پیسی تعجب‌برانگیز است. اما ممکن است به‌زودی سونی نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد.

پس از عرضه شدن Horizon Zero Dawn برای PC در سال 2020 و همچنین Days Gone طی چند روز پیش، این ساخته استودیوی Naughty Dog سومین بازی بزرگی خواهد بود که از سوی استودیوهای فرست پارتی سونی برای این پلتفرم عرضه خواهد شد. آنچارتد 4 ابتدا در سال 2016 به‌طور انحصاری برای پلی استیشن 4 منتشر شده بود و یکی از پرفروش‌ترین عناوین فرست پارتی این کنسول به‌شمار می‌رود.

نظر شما در مورد عرضه شدن این عنوان بر روی PC چیست؟ آیا بابت انتشار بازی‌های بیشتری از پلی استیشن بر روی این پلتفرم هیجان‌زده هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

البته چون فیلمش delay خورده برای انچارتد این حرکت رو نزنه و همون جولای بیاد رو
معمولا بین معرفی و عرضه 3-4 ماه فاصله میندازن. اینو بعنوان معرفی داده باشه سونی، چون مطلبو تو سایت خودش داده سونی.
https://www.sony.com/en/SonyInfo/IR/library/presen/irday/pdf/2021/GNS_E.pdf
اگوست یا سپتامبر اگه بلاد یا دمونی نیاد، شاید بده ، البته با توجه به رویه قبلی.
ممکن هم هست تغییری داده باشه
بسیار خبر خوبیه

به نظر میاد سونی خیلی توی پورت بازی های 3 مهارت نداره و براش سخته حتی شبیه سازشم بعد 10 سال همچنان شرایط جالبی نداره مخصوصا برای بازی های انحصاریش
بازی نسخه کالکشن گرفت تو 2015 برا ps4 . از 4 میتونن پورت کنن نسخه ریمسترو

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kamyy and Refill
یعنی چند ماه دیگه ملت روی pc ، با دوال سنس ، مولتی انچارتد ۴ رو مجانی بازی میکنن؟؟؟؟
=)) =)) =))

خداییش خوشحالم یکی دو ماه قبل عرضه کنسول این خبرا که اون موقع شایعه بود رو جدی گرفتم و تسمه هایپم رو بریدم و این کنسول بی خاصیت تو پاچم نرفت...
.........

هر چند هنوز اکانت و بازی ها و سیو و تروفی هام گروگان جیم رایانه

حداقل مایکرو مرد و مردونه اومد رو pc، استورش رو کامل آورد و هر کی هر بازی روی استورش خریده بود با سیوش و اچیومنتش و همه چیزش روی pc هم موجود بود، و به قول خودم اکانت ملت رو گروگان نگرفت ... ملت راحت پلتفرمشون رو انتخاب میکردن...

الان دوستان میگن داری گل به خودی میزنی ،، ولی چرا باید از چیزی حمایت کنیم که هیچ سود و منفعتی برامون نداره،، رسما ما رو احمق فرض کرده ،، تصور میکنه فقط عرضه زودتر بازی هاش کافیه تا بریم کنسولش رو بخریم

به قول یه مثال معروف ،، خرجیش رو ما داریم میدیم ،، اما ......... iykwim

من هنوز برام سوال چرا یه سیو گنشین رو نمیتونم منتقل کنم روی گوشی یا حتی pc

چی از تو کم میشه :-@:-@:-@:-&

الان یعنی PC تبدیل شده به بهشت گیمرها.
از بازی های انحصاری خودش، انواع بازی های استراتژیک و شبیه ساز گرفته تا بازی های مایکروسافت که هم زمان با ایکس باکس روی ویندوز هم میان، بازی های مولتی پلتفرم با بهترین کیفیت و حالا هم بازی های سونی که به نظرم کم کم تا 2-3 سال دیگه نسخه PS با ویندوز همزمان منتشر میشن.

تخفیف های فوق العاده استیم برای اورجینال بازها و کرک هم برای پایرت بازها. مگه میشه این همه حق انتخاب داشته باشی و سمت پلتفرم دیگه ای بری؟ :D
فقط ای کاش یه معجزه ای میشد و این قیمت کارت گرافیک منطقی می شد که می تونستیم یه ارتقای درست و حسابی داشته باشیم?

به نظر من الان سونی باید یک سیاست یکپارچه ای را در مورد عرضه بازی ها روی PC مشخص کنه. حتما هم باید راهکاری ایجاد بکنه که بشه Save و ... را انتقال داد رو PC .

این حالت برزخی که یادآور نسل قبل ماکروعه برا کوتاه مدت خوبه برا بلند مدت جواب نیست.

قشنگ بیان مشخص بکنن با چه برنامه ای قراره بازی ها را پورت کنن.

پ.ن : Uncharted Collection قبل از U4 از واجبات شرعیه

پ.ن : U4 به صورت 4K/60Fps چه شود....

یه جوری میگین pc بهشت گیمرها هستش انگار تو این خراب شده زندگی نمیکنید ... یه سیستم درست و درمون الان برات کم کم ۶۰ میلیون آب میخوره و تازه باید بشینی دعا کنی سونی کدوم بازیش رو کی میخواد بده رو pc
با نصف اون پول میشه یه فایو و یه سریز اس خرید و به همه بازیها دسترسی داشت

تو اینجا بهترین راه واسه گیم زدن همون کنسوله

بحث قیمت pc رو ول کنید. تو اون تاپیک n صفحه اونو بحث کردیم. اینجا رو دوباره تبدیل به اونجا نکنید.
من بحثی سر قیمت ندارم ، فقط میخوام بگم واسه ما که اینجا هستیم خیلی فرق نمیکنه که سونی و مایکرو بازیشون رو بدن رو pc یا نه ، در هر صورت پول یه سیستم خوب زیاد هستش و کنسول بصرفه تر هست ... و گر نه من شخصا مشکلی با اومدن بازیهای سونی بعد از یکی دو سال روی pc ندارم

همه دارن میان جز اصل کاری ، پس این Bloodborne چی شد سونی ؟
والا پتانسیلی که تو پورت PC بلادبورن وجود داره بنظرم از تایتلی مثل دیز گان خیلی بیشتره... یعنی یه اختلاف خیلی زیادی بینشون میبینم من. :D زمان که بیشتر بگذره شاید بهتر متوجه بشیم اوضاع از چه قراره، شاید پای ریمستر وسطه یا شایدم سر مشکلات فنی بلادبورن رو عقب تر انداختن...

الان یکی میاد یه عکس از pc میزاره که قیمتش 12000 دلاره و میگه pc گیمینگ فقط همین.
یه نفر دیگه هم میاد میگه من با tnt2 32MB تونستم re village رو به راحتی پلی بدم.
بیاید یکبار برای همیشه بیخیال این بحث بشیم.
هرکسی با توجه به سلیقه و هزینه ای که میخاد بکنه، یک پلتفرم رو انتخاب میکنه و حالشو میبره.
چه لزومی داره 60 صفحه باهم بحث کنیم که همدیگرو زورکی قانع کنیم.

-------------------

کم کم داره از جیم رایان خوشم میاد. چندتا کار فول انجام داد ولی از قراره معلوم میدونه داره چیکار میکنه.
امیدوارم همین فرمون رو ادامه بده و بازیهارو برای گیم پس هم عرضه کنه. فک کن...:D

من بحثی سر قیمت ندارم ، فقط میخوام بگم واسه ما که اینجا هستیم خیلی فرق نمیکنه که سونی و مایکرو بازیشون رو بدن رو pc یا نه ، در هر صورت پول یه سیستم خوب زیاد هستش و کنسول بصرفه تر هست ... و گر نه من شخصا مشکلی با اومدن بازیهای سونی بعد از یکی دو سال روی pc ندارم
یه همچین جمله ای باعث شد که اون تاپیک ده صفحه ای جلو بره.
تو همون تاپیک موافقا و مخالفاش اومدن عکس و فیلم دادن و انواع تستها هم انجام شد. شروع دوبارش ، باعث میشه این تاپیکم از بحث اصلی منحرف شه
فکر میکنم اگه این بحث قیمت تو اونجا ادامه پیدا کنه و متمرکز بشه، بهتره.

یکزمانی چقدر کم بازی میومد روی pc و چقدر این پلتفرم رها شده بود. یادمه به مایکروسافت اعتراض میشد که ویندوز رو کلا رها کرده یا به بعضی از شرکت های بازیسازی که بیشتر بازیهاشون رو چرا روی pc منتشر نمیکنن! چقدر اونموقع کلکل های pc vs console زیاد بود، کی اون موقع فکر میکرد یه دهه بعد اوضاع pc اونقدر تغییر کنه که دوتا از غولهای صنعت ویدیوگیم اینطور برای منتشر شدن بازیهای انحصاریشون روی این پلتفرم اشتیاق داشته باشن و pc رو بعنوان یک بازار اصلی ببینن. مایکروسافت که کاملا خودش رو متعهد به pc کرد و سونی هم که داره همین مسیر رو با قدمهای اهسته تر طی میکنه.

والا پتانسیلی که تو پورت PC بلادبورن وجود داره بنظرم از تایتلی مثل دیز گان خیلی بیشتره... یعنی یه اختلاف خیلی زیادی بینشون میبینم من. :D زمان که بیشتر بگذره شاید بهتر متوجه بشیم اوضاع از چه قراره، شاید پای ریمستر وسطه یا شایدم سر مشکلات فنی بلادبورن رو عقب تر انداختن...

موتورش Havok است ، نباید زیاد سخت باشه ، مخصوصاً برای یه توسعه دهنده شخص سوم - خود فرام‌سافتور که الان درگیره Elden Ring هست معلوم نیست امسال ازش گیم پلی می‌بینیم یا نه - ، شاید هم واقعاً طرح یک ریمستر را دارن

• Like
Reactions: kamyy and Ludens
یکزمانی چقدر کم بازی میومد روی pc و چقدر این پلتفرم رها شده بود. یادمه به مایکروسافت اعتراض میشد که ویندوز رو کلا رها کرده یا به بعضی از شرکت های بازیسازی که بیشتر بازیهاشون رو چرا روی pc منتشر نمیکنن! چقدر اونموقع کلکل های pc vs console زیاد بود، کی اون موقع فکر میکرد یه دهه بعد اوضاع pc اونقدر تغییر کنه که دوتا از غولهای صنعت ویدیوگیم اینطور برای منتشر شدن بازیهای انحصاریشون روی این پلتفرم اشتیاق داشته باشن و pc رو بعنوان یک بازار اصلی ببینن. مایکروسافت که کاملا خودش رو متعهد به pc کرد و سونی هم که داره همین مسیر رو با قدمهای اهسته تر طی میکنه.
میشه گفت که علت تمایل کم سازنده ها به پلتفرم pc در گذشته شبیه نبودن معماری کنسول ها به Pc و هزینه بر و زمان بر بودن پورت بوده.
از طرفی هم قدیم تر فروشگاه متمرکزی روی Pc وجود نداشت و اکثریت افراد به به پایرت کردن می پرداختند
عامل دیگر هم میتونه حرکت کردن دنیا به سمت نسخه های دیجیتال باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or