اسناد رسمی سونی پورت PC بازی Uncharted 4 را تأیید می‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اینطور که به‌نظر می‌رسد، ممکن است عنوان فرست پارتی بزرگ بعدی سونی که برای پلتفرم PC عرضه می‌شود، بازی Uncharted 4: A Thief's End است. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Uncharted 4

چند ماه قبل بود که شرکت Sony رسما اعلام کرد که عنوان Days Gone برای رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود. جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن تأیید کرده بود که به دنبال عرضه دیز گان برای PC، شاهد پورت شدن چندین عنوان دیگر از بازی‌های فرست پارتی پلی استیشن بر روی این پلتفرم خواهیم بود. حال بازی بزرگ بعدی که قرار است نسخه PC آن معرفی شود، احتمالا به‌طور تصادفی لو رفته است.

طبق اسنادی که پس از ارائه برنامه‌های مالی سونی توسط کاربری در فروم ریست ارا رویت شده، سونی بازی Uncharted 4 را در میان بازی‌هایی که قرار است از انحصار پلی استیشن خارج و بر روی PC عرضه شوند، لیست کرده است. با توجه به اینکه سونی تاکنون این معرفی را به‌طور رسمی اعلام نکرده است، لیست شدن این عنوان اکشن ادونچر برای پیسی تعجب‌برانگیز است. اما ممکن است به‌زودی سونی نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد.

پس از عرضه شدن Horizon Zero Dawn برای PC در سال 2020 و همچنین Days Gone طی چند روز پیش، این ساخته استودیوی Naughty Dog سومین بازی بزرگی خواهد بود که از سوی استودیوهای فرست پارتی سونی برای این پلتفرم عرضه خواهد شد. آنچارتد 4 ابتدا در سال 2016 به‌طور انحصاری برای پلی استیشن 4 منتشر شده بود و یکی از پرفروش‌ترین عناوین فرست پارتی این کنسول به‌شمار می‌رود.

نظر شما در مورد عرضه شدن این عنوان بر روی PC چیست؟ آیا بابت انتشار بازی‌های بیشتری از پلی استیشن بر روی این پلتفرم هیجان‌زده هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

هر جایی خواستن انتشار بدن فقط این پچ لعنتی 4K 60fps رو واسه Uncharted 4 / Bloodborne روی PS5 منتشر کنن. از زمان شروع نسل 9 به همین امید دوباره تجربشون نکردم : |
خداییش دارندگان PCهای گیمینگ خفن تو این موارد هیچ دغدغه ای مانند کنسول گیمرها ندارن. هر عنوانی رو بستر PC منتشر بشه با کلی آپشن اضافی پلی میکنن و نیازی نیست سالها صبر کنن بلکه روی فلان بازی پچ بهبودی منتشر بشه.
در مورد uncharted 4 احتمال عرضه پچ فقط ۶۰ فریم وجود داره ولی برای bloodborne بعید میدونم چون سونی میخواد از نو بفروشه و واسه همینم پچی واسه نسخه قبلی بلادبورن نمیده...

هر جایی خواستن انتشار بدن فقط این پچ لعنتی 4K 60fps رو واسه Uncharted 4 / Bloodborne روی PS5 منتشر کنن. از زمان شروع نسل 9 به همین امید دوباره تجربشون نکردم : |
خداییش دارندگان PCهای گیمینگ خفن تو این موارد هیچ دغدغه ای مانند کنسول گیمرها ندارن. هر عنوانی رو بستر PC منتشر بشه با کلی آپشن اضافی پلی میکنن و نیازی نیست سالها صبر کنن بلکه روی فلان بازی پچ بهبودی منتشر بشه.
همون دارندگان PCهای خفن الان 6سال منتظرن بلادبورن تجربه کنن .

در مورد uncharted 4 احتمال عرضه پچ فقط ۶۰ فریم وجود داره ولی برای bloodborne بعید میدونم چون سونی میخواد از نو بفروشه و واسه همینم پچی واسه نسخه قبلی بلادبورن نمیده...
اگه تفاوتش مانند Demon's Souls باشه نوش جونشون, ولی اگر بخوان یه ریمستر ساده بدن چرا باید من که نسخه GOTY رو در آرشیو دارم واسه یه پچ دوباره 60-70 دلار پیاده شم!
همون دارندگان PCهای خفن الان 6سال منتظرن بلادبورن تجربه کنن .
به مفهوم جمله دقت کنید:
دارندگان PCهای گیمینگ خفن هر عنوانی رو بستر PC منتشر بشه با کلی آپشن اضافی پلی میکنن و نیازی نیست سالها صبر کنن بلکه روی فلان بازی پچ بهبودی منتشر بشه.
من گفتم هر عنوانی رو بستر PC منتشر بشه نیازی نیست سالها برای پچ صبر کنن نه اینکه چند ساله منتظر فلان عنوان هستن! پاسخ بالای شما مثل این می مونه که بگید همون دارندگان PCهای خفن 13 ساله منتظرن MGS 4 رو تجربه کنن!

طبیعیه
هرچی پول بیشتری بدی آش بیشتری هم میخوری

Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk

• Like
Reactions: kamyy
به مفهوم جمله دقت کنید:

من گفتم هر عنوانی رو بستر PC منتشر بشه نیازی نیست سالها برای پچ صبر کنن نه اینکه چند ساله منتظر فلان عنوان هستن! پاسخ بالای شما مثل این می مونه که بگید همون دارندگان PCهای خفن 13 ساله منتظرن MGS 4 رو تجربه کنن!
نه خب اینطوری هم نیست، خیلی مثال نقض میشه زد.
اتفاقا در این مورد سونی/مایکرو خیلی سخت گیر ترن، استیم تو این موارد خیلی سخت گیری نداره.
الان بخوام لیست کنم طومار میشه.

نه خب اینطوری هم نیست، خیلی مثال نقض میشه زد.
اتفاقا در این مورد سونی/مایکرو خیلی سخت گیر ترن، استیم تو این موارد خیلی سخت گیری نداره.
الان بخوام لیست کنم طومار میشه.
متوجه نمیشم در دسترس بودن کیفیتهای گوناگون هنگام انتشار بازیها رو PC نسبت به کنسولها(با توجه به مشخصات سخت افزاری هر فرد) ارتباطش با سونی و مایکروسافت یا استیم چیه؟ منظورتون مود سازیه؟

متوجه نمیشم در دسترس بودن کیفیتهای گوناگون هنگام انتشار بازیها رو PC نسبت به کنسولها(با توجه به مشخصات سخت افزاری هر فرد) ارتباطش با سونی و مایکروسافت یا استیم چیه؟ منظورتون مود سازیه؟
مگه صحبت در مورد پچ ها و پشتیبانی بازی نیست؟
پلتفرمهای بسته ای مثل سونی/مایکرو اگر یکسری محدودیت برای پلیر ایجاد میکنن اما در عوض سختگیریهایی که دارن مخصوصا در مورد پچ های بهبود دهنده، پشتیبانی و... خیلی از استیم جلوتر هست.
در این مورد بلادبورن باید ببینیم پشت قضیه چی بوده، فرام سافتور این مورد گردن نگرفته چونکه خواستن رو بازی خودشون کار کنن، یا سونی برای PS5 برنامه ریزی کرده بوده و...

میگم اگه داستان بلادبورن بخوایم برجسته کنیم و با PC مقایسه کنیم، باید بگم اینور داستان خیلی بدتر.

• Like
مگه صحبت در مورد پچ ها و پشتیبانی بازی نیست؟
پلتفرمهای بسته ای مثل سونی/مایکرو اگر یکسری محدودیت برای پلیر ایجاد میکنن اما در عوض سختگیریهایی که دارن مخصوصا در مورد پچ های بهبود دهنده، پشتیبانی و... خیلی از استیم جلوتر هست.
در این مورد بلادبورن باید ببینیم پشت قضیه چی بوده، فرام سافتور این مورد گردن نگرفته چونکه خواستن رو بازی خودشون کار کنن، یا سونی برای PS5 برنامه ریزی کرده بوده و...

میگم اگه داستان بلادبورن بخوایم برجسته کنیم و با PC مقایسه کنیم، باید بگم اینور داستان خیلی بدتر.
آره در مورد پچ هاست.همون ابتدا عرض کردم آزادی عمل و کیفیت در دسترس بازیها روی PC نسبت به کنسولها خیلی بهتره. اگر مثلا سونی Uncharted 4 رو همزمان یا به فاصله کمی روی PC منتشر میکرد دستکم گیمرها رو این بستر میتونستن با حداکثر فریم و رزولوشن تجربش کنن .الانم که PS5 اومده طرفداراش باید منتظر بمونن آیا سونی و ناتی داگ حالشو دارن یه پچ بدن یا نه. متاسفانه در بیشتر موارد ترجیح میدن بعنوان ریمستر دوباره تو پاچه خریداران کنن.اینو بعنوان یه کنسول گیمر گفتم که PC چنین مزیت هایی هم داره.

آخرین ویرایش:
  • Like
اگه تفاوتش مانند Demon's Souls باشه نوش جونشون, ولی اگر بخوان یه ریمستر ساده بدن چرا باید من که نسخه GOTY رو در آرشیو دارم واسه یه پچ دوباره 60-70 دلار پیاده شم!

به مفهوم جمله دقت کنید:

تفاوت قطعا در حد دیمون سولز نخواهد بود چون بازی همین الانم گرافیک خوب و قابل قبولی داره

یه آمار اومده در مورد ps now و سه ماهه اخیر کاربرای psnow pc
2021-06-22_22-23-35.jpg

نکته اولش اینه که سه تا از 5 تا بازی رو pc هستن.
نکته بعدی حضور بلادبورنه تور تبه اول. که فکر کنم سونی براش یه فکری داره. شایعاتش زیاده و لاست یک هم سومه.
آماری از تعداد کاربرا و .... سونی نداده. حالا چرا، نمیدونم. آمار جالبیه و با تفکرات بعضی کاربرای اینجا که حرفشون رو فکت میدونن، متفاوته.
اگه میخوان بقیه اطلاعاتشو مثل تاپ 5 کنسولای سونی ببینید. این لینکش
PlayStation Now: most-played games in Spring

آخرین ویرایش:
خب بنظر پورت بعدی GoW عه :D

انتظار آنچارتد و یا بلادبورن رو داشتیم ولی این شده بنظر :D واقعا فکر نمیکردم این یکی پورت بشه :D مبارک pc gamer ها

پ.ن. البته شاید gow 3 و یا قدیمیا باشه...
اگه ریمستر نسخه 3 باشه قشنگ ترول میشیم بدم ترول میشیم :دی :| ولی بعید بدونم منطقیش اینه که واسه ریلیز نسخه بعدی همین GoW رو میدن تا ملت رو از PC بکشونن سمت PS5

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or