اسناد رسمی سونی پورت PC بازی Uncharted 4 را تأیید می‌کند

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
اینطور که به‌نظر می‌رسد، ممکن است عنوان فرست پارتی بزرگ بعدی سونی که برای پلتفرم PC عرضه می‌شود، بازی Uncharted 4: A Thief's End است. با بازی سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

بازی Uncharted 4

چند ماه قبل بود که شرکت Sony رسما اعلام کرد که عنوان Days Gone برای رایانه‌های شخصی منتشر می‌شود. جیم رایان، مدیرعامل پلی استیشن تأیید کرده بود که به دنبال عرضه دیز گان برای PC، شاهد پورت شدن چندین عنوان دیگر از بازی‌های فرست پارتی پلی استیشن بر روی این پلتفرم خواهیم بود. حال بازی بزرگ بعدی که قرار است نسخه PC آن معرفی شود، احتمالا به‌طور تصادفی لو رفته است.

طبق اسنادی که پس از ارائه برنامه‌های مالی سونی توسط کاربری در فروم ریست ارا رویت شده، سونی بازی Uncharted 4 را در میان بازی‌هایی که قرار است از انحصار پلی استیشن خارج و بر روی PC عرضه شوند، لیست کرده است. با توجه به اینکه سونی تاکنون این معرفی را به‌طور رسمی اعلام نکرده است، لیست شدن این عنوان اکشن ادونچر برای پیسی تعجب‌برانگیز است. اما ممکن است به‌زودی سونی نسبت به این موضوع واکنش نشان دهد.

پس از عرضه شدن Horizon Zero Dawn برای PC در سال 2020 و همچنین Days Gone طی چند روز پیش، این ساخته استودیوی Naughty Dog سومین بازی بزرگی خواهد بود که از سوی استودیوهای فرست پارتی سونی برای این پلتفرم عرضه خواهد شد. آنچارتد 4 ابتدا در سال 2016 به‌طور انحصاری برای پلی استیشن 4 منتشر شده بود و یکی از پرفروش‌ترین عناوین فرست پارتی این کنسول به‌شمار می‌رود.

نظر شما در مورد عرضه شدن این عنوان بر روی PC چیست؟ آیا بابت انتشار بازی‌های بیشتری از پلی استیشن بر روی این پلتفرم هیجان‌زده هستید؟ نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

مگه کاور رسمی دادن که اینجا تغییر کرده باشه

این اسمش کلا ایراد داره

ولی خوب عجب چیزیه ۱ و ۲ و ۳ و ۴ و لاست لگسی
گرافیک سه قسمت اول که پایینه . فقط دو قسمت آخر الان هم می توانند هنوز خفن باشند

من سه نسخه اول رو تازه امسال تموم کردم غیر از قسمت اول که تاریخ گذشته شده، انیمیشنای خشک و لول دیزاین ضعیف تری نسبت به بقیه داره اما 2-3 واقعا قویه، گرافیک اوکیی داره حتی برای الان، قطعا آپگرید هرچند ناچیزی میگیره وقتی برای پی سی بیاد باز بهتر میشه، خود لول دیزاین و کلیت بازی هم اینقد خوبه که حیفه از دست بده آدم و مستقیم بره 4.
مخصوصا آنچارتد 4 شدید وابسته به داستانش هست که اگه قبلیا رو بازی نکنی فک نکنم بشه ارتباطی با داستان و شخصیتاش برقرار کرد.

آخرین ویرایش:
یکی از بهترین اکشن ادونچری که میتونی بازی کنی انچارتد 2، هیچ بخشیش هنوز اونقدر قدیمی نیست که نشه ازش لذت برد.

من سه نسخه اول رو تازه امسال تموم کردم غیر از قسمت اول که تاریخ گذشته شده، انیمیشنای خشک و لول دیزاین ضعیف تری نسبت به بقیه داره اما 2-3 واقعا قویه، گرافیک اوکیی داره حتی برای الان، قطعا آپگرید هرچند ناچیزی میگیره وقتی برای پی سی بیاد باز بهتر میشه، خود لول دیزاین و کلیت بازی هم اینقد خوبه که حیفه از دست بده آدم و مستقیم بره 4.
مخصوصا آنچارتد 4 شدید وابسته به داستانش هست که اگه قبلیا رو بازی نکنی فک نکنم بشه ارتباطی با داستان و شخصیتاش برقرار کرد.
انیمیشن خشک !
لول دیزاین ضعیف !
اینم دیگه از اون حرفا بود

• Smile
Reactions: kamyy
چرا امسال رفتی سراغ 3 نسخه اول؟ مگه نمیدونی علمای فقه سونی همین چند وقت پیش فتوا دادن که بازی های انحصاری سونی که 6 ماه از عرضه-شون میگذره، حکم تفاله چای پیدا میکنن و باید باهاشون فال بگیری؟ مگه نگفتن بعد از این همه سال این بازی ها طی فرایند های شیمیایی تبدیل به کود میشن و باید بریزیشون پای درخت تا حداقل اونجا فایده ای داشته باشن؟ مگر نمیدونستی بعد از اینکه این مراجع تقلید و مجتهدین این عناوین رو بازی کردن، بلافاصله ارزششون رو از دست میدن و دیگه خاصیت ندارن؟ واقعا اینا چیزی نیست که خوشحالی داشته باشه. باید جامه مشکین به تن و عزاداری کنین. خون گریه کنید و ضجه بزنید.

فقط تنها ارفاقی که در حقمون کردن این بود که اگر بازی کردن این کالکشن به قصد لذت نباشه، مشکلی نداره و در آخرت در سیره‌ی روسای سونی قرار میگیرین در بهشتی که در آن جویبارهاییست که در آن ها عناوین انحصاری جاریست.

انیمیشن خشک !
لول دیزاین ضعیف !
اینم دیگه از اون حرفا بود
نصفه خوندی :دی
لول دیزاین ضعیف تر نسبت به بقیه ورژنا، قطعا واسه 14 سال پیش عنوان قویی بوده الانم با اینکه قابل تحمل بود ولی انیمیشناش مشخصه عمری ازش گذشته و تنوع مراحلشم بزار جلوی 2 و 3 بنظرم حرفی برای گفتن نداره و تنها نسخه ای بود که حداقل برای من حس قدیمی بودن داشت حالا بازم برمیگرده به کسی که بازی میکنه که چقد این نکات براش مهم باشه.

الان چند روز شروع کردم نسخه 4 رو دارم میرم!
شنیدم اینخبر رو گذاشتم کنار بیاد این نسخه. بازی کردن تو پیسی با تنظیمات بهتر خیلی جذاب میتونه باشه اگر مثل Daysgone باشه و یک کم تنظیمات هم بهش بدن خیلی خوب میشه.

اصلا آنچارتد واقعا بی نظیره. اون مراحل ماشین سواری 4 رو توی پیسی با بالاترین تنظیمات ...

الان چند روز شروع کردم نسخه 4 رو دارم میرم!
شنیدم اینخبر رو گذاشتم کنار بیاد این نسخه. بازی کردن تو پیسی با تنظیمات بهتر خیلی جذاب میتونه باشه اگر مثل Daysgone باشه و یک کم تنظیمات هم بهش بدن خیلی خوب میشه.

اصلا آنچارتد واقعا بی نظیره. اون مراحل ماشین سواری 4 رو توی پیسی با بالاترین تنظیمات ...
اون مراحل با محیطای فک برانداز و سر سبز آخرش روی PC دیدن داره

هر چیزی یک بهاری دارد . دو شماره آخر گرافیک خفنی دارند فعلا ولی همین ها هم چند سال دیگه تاریخ گذشته می شوند . بهتره سونی دو شماره آخر بده ( نظر شخصی من هست) . تو تصاویر لو رفته در کنار نام دیزگان شماره چهارم سری فقط بود !

• Sad
Reactions: HIGH VOLTAGE
اون مراحل با محیطای فک برانداز و سر سبز آخرش روی PC دیدن داره
واقعا به نظرم تو این نسلی که گذشت محیط به اون زیبائی تو هیچ بازی ای به نمایش در نیمد
اصلا حس بازیم روی PS4 رفت! واقعا امیدوارم سونی اینکارو بکنه. یک نسخه ی نسبتا ریمستر بده هم برای پلی 5 باز ها هم پیسی باز ها مخصوصا 4 رو ...
3 نسخه اول که قبلا روی پلی 4 ری مستر شد و الحق هم خیلی خوب بودن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or