استودیو Avalanche: کنسول PlayStation 4 دیگر نسبت به PC ضعیف‌تر نخواهد بود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
sony-ps4-logo-640x353.jpg

درود.

شرکت سونی با ارائه مشخصات کنسول جدید خود PlayStation 4 باعث تحسین سازندگان دنیای گیم شد. امروز نیز یکی دیگر از این مسئولان در سخنان خود این کنسول را با پلتفرم PC مقایسه کردو ان را کمتر از PC ندانست. از استودیو Avalanche که ساخت بازی معروف Just Cause را در کارنامه دارد اقای Linus Blomberg در این خصوص اذعان کرد، "پلتفرم PC در دراز مدت دیگر از PS4 قوی تر نخواهد بود."

وی در مصاحبه‌ای که داشت بیان نمود، این یک واقعیت است که فن‌‌آوری امروز PC بسیار قوی‌تر از دیگر پلتفرم‌هاـست و این دستگاه از کنسول‌های نسل حاضر بسیار پیش افتاده است و امدن نسل جدید کنسول‌ها بسیار حیاتی و مهم می‌باشد. وی در ادامه افزود:

" همیشه وارد شدن به چرخه نسل بعد کنسول‌ها بنا به دلایل زیاد، بسیار هیجان انگیز است. به علت اینکه پلتفرم PC از نظر تکنیکی سال‌ها از کنسول‌ها پیش اقتاده است، ان‌ها شدیدا نیاز به یک تقویت داشتند، زیرا ما الان شاهد ان هستیم که این کنسول‌ها حتی سهم بازار بازی‌ها را نیز با پلتفرم‌‎های موبایل تقسیم کرده‌اند."

"کنسول PS4 از نظر سخت‌افزاری فقط یک دستگاه فوق قدرتمند برای بازی نیست، این کنسول با ارائه ابزارهای اجتماعی و بازاری یکپارچه، بیشتر به یک دستگاه تلفن همراه موفق تبدیل خواهد شد. و این بهترین روش برای تمام دنیا است؛ کارایی بسیار بالا عناین high-end را میطلبد. استودیو Avalanche به عنوان سازنده بازی‌های open-world بسیار از این امر هیجان انگیز است زیرا این کارایی‌ها می‎تواند باعث باز شدن فرصت‌های جدیدی شود."

وی اضافه کرد، این کنسول تماما با سبک عناوینی که ما خلق می‎کنیم هماهنگ می‌باشد و همین امر ما را مطمئن‌ میسازد تا سبک open-world را با لولی جدیتر خلق کنیم.

"در اخر نیز باید بگویم از این که سونی 8 گیگ رم را برای PS4 به ارمغان اورده است بسیار خوشحال هستیم زیرا این بدین معنی است که پلتفرم PC در دراز مدت از لحاظ فنی دیگر برتری نسبت به PS4 نخواهد داشت."

GamingBolt

بعد یک مدت بازی های انحصاری کنسول خسته کننده میشه ودیگه فاز نمیده بازی های اصلی رو هم که پی سی داره.......
ما که یه مدت پلی 3 داشتیم دیدیم داره خاک میخوره فروختیمش

موضوع تاپیک چیه بحث شماها چی!
لپ کلام اینه که یکی مثل من گرافیک کنسولی با لبه تیز، تکسچرهای کم کیفیت و... (به قول دوستان PC گیمر) براش اهمیت نداره و کنسول رو بیشتر دوست داره و یکیم اینا براش مهمه و PC رو بیشتر دوست داره...
تا قیامت هم حالا بحث کنید به جایی نمی رسید!
تهش اینه که یکی بگه من Core i7 با گرافیک 690 دارم یکی بگه تلویزیون N میلیون تومنی با کنسول! آخرم هیچ.

جالبه کسایی که تا دیروز تو سر و کله هم می زدن که ps3 گرافیکش ماورایی هست و ps3 قدرتش فلانه و .... امروز دارن می گن که حالا 4 تا texture بهتر و لبه تیز و ... مهم نیست!!!!

برو بکس کنسول فن، فک می کنن یعنی ما نمی تونیم کنسول بخریم؟؟:-/
آقا جان ، به کی قسم! اگر 50 تا کنترلر 360 را در دست راستم و 25 تا کنترلر PS3 را هم در دست چپم قرار دهید که یک بازی FPS را با اونها بازی کنم...خودم را با کش دار می زنم ولی همچین کاری نمی کنم!!
بازی های مولتی پلتفرم را روی PC ( نصفه پلتفرم ، وسیله نقطه بازی ، جیب خالی کن، هر چی می خواهید بهش بگید ) بازی می کنیم... انحصاری هم خدا بزرگه! کنسول قرض می کنیم، می ریم از یه جایی از تو خونه میاریمش:d ... چه می دونم! اصلا پول نداریم کنسول بخریم!!!8-|
اصلا شما ایران زندگی میکنید خبر دارید از وضع اقتصادی مردم؟ یا اینکه همه ی مردم میلیاردرن ما نمیدونستیم؟!
ایران زندگی می کنیم... پول هامون هم می دونیم کجا خرجشون بکنیم...
جدیدا هم تایتان شده پیرهن ***** !!! انگار بدون تایتان نمی شه بازی کرد!8-|
یکی مثل من گرافیک کنسولی با لبه تیز، تکسچرهای کم کیفیت و... (به قول دوستان PC گیمر) براش اهمیت نداره
دوستان پی سی گیمر البته بازی FPS با موس و کی بورد و فریم بهتر و روان تر هم براشون مهم هست...

جالبه کسایی که تا دیروز تو سر و کله هم می زدن که ps3 گرافیکش ماورایی هست و ps3 قدرتش فلانه و .... امروز دارن می گن که حالا 4 تا texture بهتر و لبه تیز و ... مهم نیست!!!!
PS3 با سی پی یو 7 هسته ای هنوزم که هنوزه قویه...همینطور 360. درست مثل یه سیستم با سی پی یو بالای سه هسته و گرافیک دایرکست 9 که هنوزم جواب می ده...
ضمنا ما کنسول گیمرها که لبه آنچنانی تو بازی ها نمی بینیم...سازنده ها رزولوشن رو میارن پایین (البته آپ اسکیل می کنن به چشم نیاد) و aa می ذارن رو بازی.
به خاطر همین مهم نیست. الان تازه دایرکست 11 جون گرفته و تفاوت کنسول و PC داره معلوم می شه که الانم PS4 اومده.

اخر نسله ناسلامتی باز هم هنر بعد این همه سال فاوت فقط در حد یه AA ویه 4 تا تکسچره هر چند که توی اکثر بازی های انحصاری واقعا تکسچر ها و AA در حد خدا کار شدنه

پول که خدا رو شکر فعلا مسئله ای نیست,اگه هم یوقت از لحاظ مالی کم اوردیم باشه میریم مثل شما کنسول باز میشیم!!!:laughing:
استدلال خفم کرد There is nothing to say

این حرف ها هم گذشت که ما pc باز ها می تونیم 60 70 تا کنسول بخریم مثل اینکه از قیمتا خبر ندارید پولدار هستید که خدا بیشترش کنه ولی فکر نکنید همه ملت مثل شمان

عکسهای بازیهای نسل بعد رو میخوای ببینی ؟

این یه بازی نسل بعد و کیفیت بازیهای نسل بعده نه اونایی که توی کنفرانس سونی دیدی
yahoo_5.gif
وقت داشتی یه سری به تاپیک تصاویر GEARS وGOW بزن سر راه هم یه نگاهی به عکس های و دموی TLOUوBEYOND بنداز داداش

آخرین ویرایش:
برو بکس کنسول فن، فک می کنن یعنی ما نمی تونیم کنسول بخریم؟؟:-/

بزرگترین دلیلی که من پی سی رو بوسیدم گذاشتم کنار هزینه اش بود

یادش بخیر یه کیس بستم معمولی معمولی معمولی که فقط باش بیام نت شد 650 این حدود 2 تا کنسولم رو با هم خردیم 750

پی سی گیمینگ برا مایه دارهاست :دی
کسائی که pc گیمر هارو سر پول خرج کردن مسخره میکنند خیلی شاهکارن

این رو با من که نبودید!؟
yahoo_7.gif

آخرین ویرایش:
کسائی که pc گیمر هارو سر پول خرج کردن مسخره میکنند خیلی شاهکارن. مثل اینه که بگی چرا تا وقتی میشه تویوتا و کیا و هیوندایی خرید بریم سراغ ماشین های اروپایی

بزرگترین دلیلی که من پی سی رو بوسیدم گذاشتم کنار هزینه اش بود

یادش بخیر یه کیس بستم معمولی معمولی معمولی که فقط باش بیام نت شد 650 این حدود 2 تا کنسولم رو با هم خردیم 750

پی سی گیمینگ برا مایه دارهاست :دی

خب امین این که کاملا مشخصه PC هزینش خیلی بیشتره از کنسولاست!!
همین الانش یه PC مخصوص گیم ببندی از حرید هر دوتا کنسول بیشتر در میاد ولی بحث سر اینه که می ارزه یا نه!!
یکی مثل من میگه کامل ارزششو داره یکی هم میگه نه میره سراغ کنسول ولی این که بگن PC مرده یا با PC بازی کردن اشتباهه,حرف غلطیه!!
هر کسی خودش میدونه و نیاز به دلسوزی دیگران نداره!

PS4 هنوز رونمایی نشده شما از چی مطمعنی؟
من گفتم رو Pc نمیاد؟ کیلزون هم که با dev kit اولیه ساختن و از 2 گیگ رم بیشتر استفاده نکردن(همینطو بقیه اجزا)
در ضمن کرایسیس گرافیک بالاتری داره ولی خاک کردن کیلزون یه اغراق بی مزه بود
درضمن از 500 دلار(سال 2007) کنسول PS3 چه انتظاری داشتین شما؟ آواتار؟
پیشرفت گرافیکی بازی های انحصاری از سال 2006 تا 2013 رو هم ببینید متوجه میشید که کنسول 7 سال بدون تغییر سخت افزار چه پیشرفت های چشم گیری کرد...
چیزی که برای Pc مطلقا بی معنی هست...
در ضمن انتظار نداری که فقط PC در آینده نزدیک پیشرفت کنه؟ با آشنا شدن سازنده ها با سخت افزار کنسول،گرافیک اونها(بدون این که نیاز باشه کوچک ترین تغییر سخت افزاری رو داشته باشیم)پیشرفت چشم گیری خواهد داشت...

جواب منو ندادی چون سوال من جوابی نداره... من یادمه با 8800 هم بهتر از نسخه های کنسول اجرا میشد ... این به کنار
برا انونم که میگنم سیستم من قوی تره بازم جوابی نداری 680 در حالت sli ازبابابزرگ ps4 هم قویتره اینو دیگه هر لونه زنبوری میدونه...خوب دوست ندارم بحث قیمت بییاری وسط چون داریم بحث قدرت میکنیم...
جواب حرفایی که بالا زدی رو دادی انتظار از کنسول 500 دلاری به اندازه ی سیستمی که 500 با 10 توان میخوره نداشته باش بس روند همینه که هست سالهای اینده بازم شاهد قدرت و تکنیک های جدید و قوی خوایهم بود چیزی که در کنسول ها نمیتونه باشه ...
دیگه باید عادت کرده باشید با این روند...

خب امین این که کاملا مشخصه PC هزینش خیلی بیشتره از کنسولاست!!
همین الانش یه PC مخصوص گیم ببندی از حرید هر دوتا کنسول بیشتر در میاد ولی بحث سر اینه که می ارزه یا نه!!
یکی مثل من میگه کامل ارزششو داره یکی هم میگه نه میره سراغ کنسول ولی این که بگن PC مرده یا با PC بازی کردن اشتباهه,حرف غلطیه!!
هر کسی خودش میدونه و نیاز به دلسوزی دیگران نداره!
ارزیدنش که برا من میارزید ولی کی دیگه پولش رو داشت آخه 8-|

حسین Half life رو باید زمان خودش بازی میکردی تا به بزرگیش پی ببری نه الان !
وحید به هر کی می خوای قسم اون موقع هم رفتم ول یاصلا در این حدا نیتس که اینقدر بزرگش کردن :d
سخت افزار ps4از همه لحاظ عالی هست و دست بازی ساز هارا باز گذاشته برای بازی سازی به شرط اینکه بتوانند از حداکثر توانش استفاده کنند

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or