استودیو Avalanche: کنسول PlayStation 4 دیگر نسبت به PC ضعیف‌تر نخواهد بود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
sony-ps4-logo-640x353.jpg

درود.

شرکت سونی با ارائه مشخصات کنسول جدید خود PlayStation 4 باعث تحسین سازندگان دنیای گیم شد. امروز نیز یکی دیگر از این مسئولان در سخنان خود این کنسول را با پلتفرم PC مقایسه کردو ان را کمتر از PC ندانست. از استودیو Avalanche که ساخت بازی معروف Just Cause را در کارنامه دارد اقای Linus Blomberg در این خصوص اذعان کرد، "پلتفرم PC در دراز مدت دیگر از PS4 قوی تر نخواهد بود."

وی در مصاحبه‌ای که داشت بیان نمود، این یک واقعیت است که فن‌‌آوری امروز PC بسیار قوی‌تر از دیگر پلتفرم‌هاـست و این دستگاه از کنسول‌های نسل حاضر بسیار پیش افتاده است و امدن نسل جدید کنسول‌ها بسیار حیاتی و مهم می‌باشد. وی در ادامه افزود:

" همیشه وارد شدن به چرخه نسل بعد کنسول‌ها بنا به دلایل زیاد، بسیار هیجان انگیز است. به علت اینکه پلتفرم PC از نظر تکنیکی سال‌ها از کنسول‌ها پیش اقتاده است، ان‌ها شدیدا نیاز به یک تقویت داشتند، زیرا ما الان شاهد ان هستیم که این کنسول‌ها حتی سهم بازار بازی‌ها را نیز با پلتفرم‌‎های موبایل تقسیم کرده‌اند."

"کنسول PS4 از نظر سخت‌افزاری فقط یک دستگاه فوق قدرتمند برای بازی نیست، این کنسول با ارائه ابزارهای اجتماعی و بازاری یکپارچه، بیشتر به یک دستگاه تلفن همراه موفق تبدیل خواهد شد. و این بهترین روش برای تمام دنیا است؛ کارایی بسیار بالا عناین high-end را میطلبد. استودیو Avalanche به عنوان سازنده بازی‌های open-world بسیار از این امر هیجان انگیز است زیرا این کارایی‌ها می‎تواند باعث باز شدن فرصت‌های جدیدی شود."

وی اضافه کرد، این کنسول تماما با سبک عناوینی که ما خلق می‎کنیم هماهنگ می‌باشد و همین امر ما را مطمئن‌ میسازد تا سبک open-world را با لولی جدیتر خلق کنیم.

"در اخر نیز باید بگویم از این که سونی 8 گیگ رم را برای PS4 به ارمغان اورده است بسیار خوشحال هستیم زیرا این بدین معنی است که پلتفرم PC در دراز مدت از لحاظ فنی دیگر برتری نسبت به PS4 نخواهد داشت."

GamingBolt

پول که خدا رو شکر فعلا مسئله ای نیست,اگه هم یوقت از لحاظ مالی کم اوردیم باشه میریم مثل شما کنسول باز میشیم!!!
من فقط HDTV و سیستم صدای دالبی که برا کنسولام جمع کردم رو قیمت بزنم ، 6 تا کیس شما ها جمع شده ! :))

تن به عذاب ندادن قضیش یه چیز دیگس ....( بماند که مشخصصات کیس فعلی من هم از نصف شما ها بالاتره ... )

من شخصا کنسول ندارم ولی خیلی از انحصاریها رو کنسول قرض کردم بازی کردم و خیلی هم لذت بردم!
مثل همین RDR رو X360 یا GOW 3 رو PS3!!
دقیقا مثل من !

من حتی با لپ تاپ داغونم میشستم دیابلو 3 و ... بازی میکردم ، چه برسه به سیستم خونم ....

ولی حتی نزدیک به رقیبی هم برا کنسولا نمیدونمش ... و عشقی که به کنسولام و بازیهاش و بازی کردن باهاشون دارم اصلا قابل قیاس نیست ...

نوشته شده توسط kolange_edalat;252385[CENTER:
[/CENTER]

"در اخر نیز باید بگویم از این که سونی 8 گیگ رم را برای PS4 به ارمغان اورده است بسیار خوشحال هستیم زیرا این بدین معنی است که پلتفرم PC در دراز مدت از لحاظ فنی دیگر برتری نسبت به PS4 نخواهد داشت."

4sw0swsw4sw2sw3.gif
:))=))

شما اوایل نسل قبل رو با اواخر مقایسه کنین متوجه میشید

اصلا اسم شرکتی به نام سونی و وسیله ای به نام پلی استیشن به گوشت خورده ؟؟ :))

فعلا برو عکسای کیلزون و هیلو و ...... نگاه کن ! :))
بله.اونوقتی که شما تریلر KZ2 رو چندبار نگاه میکردی و فکر میکردی تا ته بازی رفتی ماها داشتیم خدا تومنی پول خرج میکردیم که از قافله عقب نمونیم.محض اطلاعت هم بگم اگر میخوای پولداریم و اینا رو بگی بگم نه.روزا جون میکنیم که خرج گیم شبمون اوکی بشه
بعدشم اینکه بیشتر و بیشتر دارم مطمئن میشم که دستت به 680 و 580 و ivy bridge که هیچ،دستت به ماوس و کیبورد هم نرسیده.قطعا من مشکل دارم.کمکم کنید:)

وحید هاف لایف چی می گه این وسط نکنه تو هم بازی می کنیش :|

حسین Half life رو باید زمان خودش بازی میکردی تا به بزرگیش پی ببری نه الان !

اصلا اسم شرکتی به نام سونی و وسیله ای به نام پلی استیشن به گوشت خورده ؟؟ :))

فعلا برو عکسای کیلزون و هیلو و ...... نگاه کن ! :))

یه پُست دیگه بدی میرم کنسولم رو از Wc میارما :(

بابا خداوکیلی همین کنسول پی اس 4 هم توی تریلر هایی که من همه رو دیدم هیچ چیز خاصی آنچنان که تبلیغش رو میکنن نداشت....من یک ps3 رو یکماه پیش خریدم یک ماه نشده فروختمش خوبیش هم فقط به خاطر بازیهای انحصاریش بوده نه گرافیکش .....والا همین سیستمی رو که دارم رو هم با ps4 عوض نمیکنم چون مطمئنم از اون بهتره تازه gtx titan هم ندارم
چیز خاصی نداشت؟
Deep Down رو شما دیدی؟ که کسی باورش نمیشد رو کنسول اجرا شده باشه...
شاید شما یه گرافیک فوق طبیعی بخوای،نمیدونم مثلا فیلم 4K شاید میخوای شما...
این که اول نسل هستیم(حتی هنوز شروع نشده) رو هم در نظر نگرفتید؟
مطمعن هستید که سیستم شما از PS4 قوی تره؟ شما از PS4 چیزی میدونید؟
قبلا هم این حرف رو زده بودید ولی متاسفانه کسی جوابتون رو نداد
ابوالفظل چرا بن شد؟ مگه چی گفت :|

آخرین ویرایش:
چیز خاصی نداشت؟
Deep Down رو شما دیدی؟ که کسی باورش نمیشد رو کنسول اجرا شده باشه...
شاید شما یه گرافیک فوق طبیعی بخوای،نمیدونم مثلا فیلم 4K شاید میخوای شما...
این که اول نسل هستیم(حتی هنوز شروع نشده) رو هم در نظر نگرفتید؟
مطمعن هستید که سیستم شما از PS4 قوی تره؟ شما از PS4 چیزی میدونید؟
قبلا هم این حرف رو زده بودید ولی متاسفانه کسی جوابتون رو نداد

آره به نظر من اینا چهار تا تریلر بودن که تازه با گیم پلی اصلی هم که هنوز نیومده فرق مکنه پی اس 4 تبلیغش بزرگتر از خودش هست
آره مطمئنم اگه همین الان ps4 از کمپانی در بیاد و همین الان بازی های بورس الان رو بده بیرون هیچ برتری نسبت به سیستم من نداره
تازه گرافیکم هم جی تی ایکس تیتان نیست ;;)

کسی باورش نمیشد رو کنسول اجرا شده باشه...

چون واقعا اجرا نمیشد b-(
تریلر CG رو مثل گیم پلی درست کرده بودن ;))

شما اول نسل قبل رو یادت بیاد.... چیزایی که نشون دادن مثل اواتار بود اما بعد که کنسول ها عرضه شدن و بازیها سرازیر شدن همه چشاشون گرد شد چون چیزی که نشون دادن مثل اوتار بود اما بازی اصلی مثل Mario :laughing:

بازیهای انحصاری با ارزش رو با کنسول بازی میکنیم !
هر موقع انحصاری خوب اومد ( هر 2 سال یه بار ) کنسول رو از Wc میاریم بیرون :>

اما مولتی پلتفرم مهم هست که روی بهترین کیفیت و فریم ریت بالای 60 بازی میکنیم ;;) FPS با موس کجا با کنترلر کجا =))
ببين دوست عزيز تا دو يا سه سال اول كنسول هاي نسل بعد قدرتي معادل pc ها دارن ودر بازي هاي مالتي پلتفرم بين نسخه كنسولي وpc فرقي وجود نداره به علاوه به اينكه كنسول هاي نسل بعد چه ps4 يا new Xbox داراي عناوين انحصاري هم هستن ...پس اگر كسي ميخواد توي يكي يا دوسال اول نسل بعد براي گيم سيستمي تهيه كنه اگر كنسول بخره بهتره ....بعدا كه دو ، سه سال ازنسل گذشت و pc ها قدرتمند تر از كنسول ها شدن و فاصله گرفتن حرف شما درست ميشه و كسي دنبال اين باشه كه عناوين مالتي پلتفرم رو باكيفيت بهتر بازي كنه ميره سمت pc هاي جديد....خود من قصد دارم همين كار رو بكنم يعني 2 يا 3 سال اول با كنسول هاي نسل جديد ميرم جلو و بعد هم خريداري يه pc با مشخصات به روز در اون موقع....

من فقط HDTV و سیستم صدای دالبی که برا کنسولام جمع کردم رو قیمت بزنم ، 6 تا کیس شما ها جمع شده ! :))

تن به عذاب ندادن قضیش یه چیز دیگس ....( بماند که مشخصصات کیس فعلی من هم از نصف شما ها بالاتره ... )

دقیقا مثل من !

من حتی با لپ تاپ داغونم میشستم دیابلو 3 و ... بازی میکردم ، چه برسه به سیستم خونم ....

ولی حتی نزدیک به رقیبی هم برا کنسولا نمیدونمش ... و عشقی که به کنسولام و بازیهاش و بازی کردن باهاشون دارم اصلا قابل قیاس نیست ...

بابا پولدار خفن یچیزی یادت باشه دست بالا دست بسیار است

از دید من در حال حاضر حد عقل ۳۰ ملیون باید برای سیستم صوتی در نظر گرفت ۵ تومن آمپ ۲۵ هم باند حد عقل کابل‌ها هم بماند

حالا این سیستمو وصل کن به یه کارت صدای خوب در حد متوسط هم کفایت می‌کنه اون وقت بشین بازی کن نه با لپ تاپ قوی‌ترین‌ لپ تاپ ها هم قابل مقایسه با‌ pcهای قدرتمند روز ها نیستند

راستی‌ دوست مایه دار tv 4k هم خریدی انشاالله

Abolfazl3007
ای کاش بول یه هدفون حرفه ای دادی که با ps3 بازی کنی یه pc درست حسابی میگرفتی بدون صدا انجام میدادی صد شرف داشت و در حددی که گیمارو با لبه ای تیز و شکسته و فریم و رزولوشن باینن نزنی با یک سیستم متوسط هم میتونستی اینکارو انجام بدی...

GT5
این بحث مربوط به دوسمون می شه ولی دوست داشتم یه جواب کوتا بدم...
سیستم من از PS4 خیلی قویتره ادعا نمیکنم فقط حقیقتو میگم ...
دموی deep down رو capcom زده و اینکارو شرکت های دیگه روی pc خیلی قویتر انجام میدن عجله نکن اون از دومی کیلزون که کرایسیس3 خاکش می کنه ... اینم از این که فکر کنم بفهمی کرایسیس تو طراحی چهره ها و 3dgrass ها رقیبی نداره حالا هر دمویی دیده باشی...
این موضوع رو به طوره کلی جوری درک میکنی که حرفای منو ببنی یه چیزی مثل کرایسیس فرق با CGI اینه که بازیه....
کرایسس 1 روی PC 2007 اومد تو به عنوان مثال یک بازی رو روی کنسول بگو از همین 2013 یا عقب تر ببین کدوشمشون در حددش هستن ببین بس منتظر باش...

ببين دوست عزيز تا دو يا سه سال اول كنسول هاي نسل بعد قدرتي معادل pc ها دارن ودر بازي هاي مالتي پلتفرم بين نسخه كنسولي وpc فرقي وجود نداره به علاوه به اينكه كنسول هاي نسل بعد چه ps4 يا new Xbox داراي عناوين انحصاري هم هستن ...پس اگر كسي ميخواد توي يكي يا دوسال اول نسل بعد براي گيم سيستمي تهيه كنه اگر كنسول بخره بهتره ....بعدا كه دو ، سه سال ازنسل گذشت و pc ها قدرتمند تر از كنسول ها شدن و فاصله گرفتن حرف شما درست ميشه و كسي دنبال اين باشه كه عناوين مالتي پلتفرم رو باكيفيت بهتر بازي كنه ميره سمت pc هاي جديد....خود من قصد دارم همين كار رو بكنم يعني 2 يا 3 سال اول با كنسول هاي نسل جديد ميرم جلو و بعد هم خريداري يه pc با مشخصات به روز در اون موقع....

عزیز 100 درصد واسه Game خرید یه کنسول واجبه/
اصلا Gamer باشی و کنسول نداشته باشی جور درنمیاد ! دیگه الان دوره ای هست که هر گیمر باید تمام کنسول ها رو داشته باشه تا بتونه لذت ببره
اما بحث سر این هست این کنسول ها هستن که جلوی پیشرفت رو گرفتن
شما حساب کن اگر کنسول ها نبودن و سازنده ها فقط واسه PC بازی میساختن الان کیفیت بازها فرای تصور بود

آره به نظر من اینا چهار تا تریلر بودن که تازه با گیم پلی اصلی هم که هنوز نیومده فرق مکنه پی اس 4 تبلیغش بزرگتر از خودش هست
آره مطمئنم اگه همین الان ps4 از کمپانی در بیاد و همین الان بازی های بورس الان رو بده بیرون هیچ برتری نسبت به سیستم من نداره
تازه گرافیکم هم جی تی ایکس تیتان نیست ;;)
چرا اینقد مطمئن؟
از برتری منظورت سخت افزاریه دیگه؟ نه؟
بله،من و چندین نفر دیگه متوجه شدیم که شما تایتان نداری....
چون واقعا اجرا نمیشد b-(
تریلر CG رو مثل گیم پلی درست کرده بودن ;))

شما اول نسل قبل رو یادت بیاد.... چیزایی که نشون دادن مثل اواتار بود اما بعد که کنسول ها عرضه شدن و بازیها سرازیر شدن همه چشاشون گرد شد چون چیزی که نشون دادن مثل اوتار بود اما بازی اصلی مثل Mario :laughing:
deep down بعضی قسمت هاش کاملا مشخص بود که از گیم پلی بود
بله ولی ما الان اول نسل قبل نیستیم،هستیم؟
الان گرافیک هایی رو میبینیم مثل هیلو4 یا آنچارتد 3 یا بیاند یا TLoU ...
الان همه انتطار دیپ داون رو دارن
قرار که نیست پسرفت کنیم
قراره بازی های با گرافیک تری بسازیم

deep down بعضی قسمت هاش کاملا مشخص بود که از گیم پلی بود
بله ولی ما الان اول نسل قبل نیستیم،هستیم؟
الان گرافیک هایی رو میبینیم مثل هیلو4 یا آنچارتد 3 یا بیاند یا TLoU ...
الان همه انتطار دیپ داون رو دارن
قرار که نیست پسرفت کنیم
قراره بازی های با گرافیک تری بسازیم

عکسهای بازیهای نسل بعد رو میخوای ببینی ؟

این یه بازی نسل بعد و کیفیت بازیهای نسل بعده نه اونایی که توی کنفرانس سونی دیدی ;;)

کنسول 400 دلاری
PC ـه 1500 دلاری !

هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری :>
--

+ pc اینقدر بازی داره که هر موقع بیکار شدیم بازی کنیم

Half-Life
Half-Life 2
Portal 2-1
BioShock 1-2-3
Mass Effect 1-2-3
Grand Theft Auto: Vice City
Unreal Tournament 1-2-3
Company of Heroes 1
Company of Heroes 2
Warcraft III: Reign of Chaos
Minecraft
Call of Duty 1-2-3-4-5-6-7-8 ....
World of Goo
Rome: Total War
Total War 1-2-3-4-5
Deus Ex
splinter cell : 1-2-3-4-5-6
Fallout 1-2-3-4 ...
Dragon Age 1-2-3
witcher 1-2-3
Battlefield 1-2-3-4
Devil may cry 3-4-5
mafia 1-2
Crysis 1-2-3
Farcry 1-2-3
Max payne 1-2-3
Alane Wake 1-2-3
Diablo 1-2-3
Prince of persia 1-2-3-4-5
Bioshock 1-2-3
Gears of war 1
Rage
Doom
Thief
Tomb Raider 2012
Tomb Raider 1-2-3-4-5-6
Lord of the shadow 2
Metal gear rising
Starcraft 1-2-3
Hitman 1-2-3-4-5
Skyrim 1-2
Assasins creed 1-2-3
Dead space 1-2-3
Resident evil 1-2-3
Remember Me
Lost planet 1-2-3
Grid 1-2-3
Dirt 1-2-3
Batman Arkham asylum
BAtman Arkham city
Watch dogs
Gta 1-2-3-4-5
Dishonored
Dark siders 1-2
Street fighter iv
Dark Souls
Metro 2033
Metro 2014-2012
Sleeping Dogs
Prototyp
Need for Speed 1-2-3-4-5-6-7-8-9...
Just Cause 1-2-3

و هزاران بازی دیگر که امده اند و خواهند امد :d

Titan به تنهایی قدرتی معادل 364 تا Ps4 رو داره :-*
حداقلش اینکه تمام بازی ها رو 60 فریم و 1080P بازی کردیم این نسل =))
+ Pc بازها همشون کنسول دارن پسرم تا انحصاری ها رو با اون بازی کنن این 365 بار :>

اولا اینکه واقعا از طرز فکر شما متاسفم که دقیقا عین یه بچه ی دو ساله که کلی اسباب بازی کنارشه داره فکر میکنه .
اگه منظور داشتن هر دو کنسول در کنار pc هستش این جوابتون :
( خیلی جالبه یعنی یکی که pc تایتان داره هم xbox360 داره که عنواین انحصاری اون رو بازی کنه و هم ps3 داره که انحصاری های این هم بازی کنه!!! اصلا شما ایران زندگی میکنید خبر دارید از وضع اقتصادی مردم؟ یا اینکه همه ی مردم میلیاردرن ما نمیدونستیم؟! )
اگه هم اجاره کردن کنسول ها مد نظرتون هستند این جوابتون :
حتما میدونید که این دو کنسول رو هم چند تا بازی انحصاری دارند و چند تا هم قراره بیاد و همچنین میدونید که بازی کردن بعضی از بازی های انحصاری کنسول فقط تموم کردن خط داستانی بازی نیست هر بازی کلی مود و بخش های انلاین داره که اگه بخواید همه ی اونها رو برید (یعنی از بازی لذت ببرید نه اینکه فقط خط داستانی بازی رو یه بار برید چون بعضی از بازی ها ارزش تکرار فوق العاده بالایی دارند) کلی وقت لازم دارید و اگه این دو مورد رو کنار هم بزارید متوجه میشید که هیچ ادم عاقلی برای اینکه بازی های انحصاری این دو کنسول رو واقعا بازی کنه (نه اینکه خط داستانی بازی رو یه بار بره بعد بگه بازی کردم تموم شد!!) اینهمه وقت و هزینه دردسر برای اجاره ی کنسول تلف نمیکنه!
دوما همتون از پورت های درب و داغون برای pc خبر دارید!
سوما کسی که یه کنسول میخره گنجینه ای از بازی های انحصاری داره که تا مدت ها میتونه باهاش سرگرم بشه و همچنین غول هایی مثل مایکروسافت و سونی حداقل تا مدت طولانی پشت کسی که کنسولشون رو خریده خالی نمیکنن ضمن اینکه بازی سازهای عناوین انحصاری هر چی جلوتر میرن شاهد افزایش گرافیک بازی تو نسخه های جدیدتر این بازی ها هستیم (نمونش geow j یا halo 4) نه اینکه مثل کسی که pc داره در خوشبینانه ترین حالت هر دو سال یه بار باید کارتش رو عوض کنه تا گرافیک مناسب رو تو بازی ها داشته باشه در صورتیکه کسی که کنسول داره هیچ نیازی به این کار نداره!
چهارما هر موقع برای pc عزیزت بازی های انحصاری مثل gow و geow و uncharted و halo و ... که هر کدوم ارزشش به تنهایی اندازه ی 100 تا بازی که ردیف کردی هست اونوقت بیا حرف بزن!

Abolfazl3007
ای کاش بول یه هدفون حرفه ای دادی که با ps3 بازی کنی یه pc درست حسابی میگرفتی بدون صدا انجام میدادی صد شرف داشت و در حددی که گیمارو با لبه ای تیز و شکسته و فریم و رزولوشن باینن نزنی با یک سیستم متوسط هم میتونستی اینکارو انجام بدی...

GT5
این بحث مربوط به دوسمون می شه ولی دوست داشتم یه جواب کوتا بدم...
سیستم من از PS4 خیلی قویتره ادعا نمیکنم فقط حقیقتو میگم ...
دموی deep down رو capcom زده و اینکارو شرکت های دیگه روی pc خیلی قویتر انجام میدن عجله نکن اون از دومی کیلزون که کرایسیس3 خاکش می کنه ... اینم از این که فکر کنم بفهمی کرایسیس تو طراحی چهره ها و 3dgrass ها رقیبی نداره حالا هر دمویی دیده باشی...
این موضوع رو به طوره کلی جوری درک میکنی که حرفای منو ببنی یه چیزی مثل کرایسیس فرق با CGI اینه که بازیه....
کرایسس 1 روی PC 2007 اومد تو به عنوان مثال یک بازی رو روی کنسول بگو از همین 2013 یا عقب تر ببین کدوشمشون در حددش هستن ببین بس منتظر باش...
PS4 هنوز رونمایی نشده شما از چی مطمعنی؟
من گفتم رو Pc نمیاد؟ کیلزون هم که با dev kit اولیه ساختن و از 2 گیگ رم بیشتر استفاده نکردن(همینطو بقیه اجزا)
در ضمن کرایسیس گرافیک بالاتری داره ولی خاک کردن کیلزون یه اغراق بی مزه بود
درضمن از 500 دلار(سال 2007) کنسول PS3 چه انتظاری داشتین شما؟ آواتار؟
پیشرفت گرافیکی بازی های انحصاری از سال 2006 تا 2013 رو هم ببینید متوجه میشید که کنسول 7 سال بدون تغییر سخت افزار چه پیشرفت های چشم گیری کرد...
چیزی که برای Pc مطلقا بی معنی هست...
در ضمن انتظار نداری که فقط PC در آینده نزدیک پیشرفت کنه؟ با آشنا شدن سازنده ها با سخت افزار کنسول،گرافیک اونها(بدون این که نیاز باشه کوچک ترین تغییر سخت افزاری رو داشته باشیم)پیشرفت چشم گیری خواهد داشت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or