استودیو Avalanche: کنسول PlayStation 4 دیگر نسبت به PC ضعیف‌تر نخواهد بود.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
sony-ps4-logo-640x353.jpg

درود.

شرکت سونی با ارائه مشخصات کنسول جدید خود PlayStation 4 باعث تحسین سازندگان دنیای گیم شد. امروز نیز یکی دیگر از این مسئولان در سخنان خود این کنسول را با پلتفرم PC مقایسه کردو ان را کمتر از PC ندانست. از استودیو Avalanche که ساخت بازی معروف Just Cause را در کارنامه دارد اقای Linus Blomberg در این خصوص اذعان کرد، "پلتفرم PC در دراز مدت دیگر از PS4 قوی تر نخواهد بود."

وی در مصاحبه‌ای که داشت بیان نمود، این یک واقعیت است که فن‌‌آوری امروز PC بسیار قوی‌تر از دیگر پلتفرم‌هاـست و این دستگاه از کنسول‌های نسل حاضر بسیار پیش افتاده است و امدن نسل جدید کنسول‌ها بسیار حیاتی و مهم می‌باشد. وی در ادامه افزود:

" همیشه وارد شدن به چرخه نسل بعد کنسول‌ها بنا به دلایل زیاد، بسیار هیجان انگیز است. به علت اینکه پلتفرم PC از نظر تکنیکی سال‌ها از کنسول‌ها پیش اقتاده است، ان‌ها شدیدا نیاز به یک تقویت داشتند، زیرا ما الان شاهد ان هستیم که این کنسول‌ها حتی سهم بازار بازی‌ها را نیز با پلتفرم‌‎های موبایل تقسیم کرده‌اند."

"کنسول PS4 از نظر سخت‌افزاری فقط یک دستگاه فوق قدرتمند برای بازی نیست، این کنسول با ارائه ابزارهای اجتماعی و بازاری یکپارچه، بیشتر به یک دستگاه تلفن همراه موفق تبدیل خواهد شد. و این بهترین روش برای تمام دنیا است؛ کارایی بسیار بالا عناین high-end را میطلبد. استودیو Avalanche به عنوان سازنده بازی‌های open-world بسیار از این امر هیجان انگیز است زیرا این کارایی‌ها می‎تواند باعث باز شدن فرصت‌های جدیدی شود."

وی اضافه کرد، این کنسول تماما با سبک عناوینی که ما خلق می‎کنیم هماهنگ می‌باشد و همین امر ما را مطمئن‌ میسازد تا سبک open-world را با لولی جدیتر خلق کنیم.

"در اخر نیز باید بگویم از این که سونی 8 گیگ رم را برای PS4 به ارمغان اورده است بسیار خوشحال هستیم زیرا این بدین معنی است که پلتفرم PC در دراز مدت از لحاظ فنی دیگر برتری نسبت به PS4 نخواهد داشت."

GamingBolt

اینا تمام دغدغه‌شون پایرت شدن بازیهاشونه! وگرنه همه این حرفا.... :d

ولی اینکه هر دو سالم مجبور باشی PC ارتقا بدی دیگه ملال آور میشه. اگه کنسولا از ماوس و کیبورد پشتیبانی داشتن خیلی بهتر بود!!

بله مسلما تا یه سال یا نهایتا دو سال کنسولا پا به پای PC پیش میرن ولی بعد از اون میخوام ببینم بازم حرفی دارن بزنن دیگه!!
آدم رو برق بگیره ولی جو نگیره!!

وقتی قدرت کنسولها بالا باشه دیگه سازنده ها دلیلی ندارن برای PC بازی بسازند و عدم ساخت بازی های با گرافیک بالا باعث میشه کمتر کسی به فکر ارتقاع سیستم بی افته..

Keep Dreaming . . . 8->8->

آخرین ویرایش:
خداییش خودت میخونی چی پست میدی یا یه چیزی میگی که گفته باشی؟
اوایل همین نسل قشنگ بود که گفتن که وای داد و بیداد که گرافیک کنثول ها ترکوند و دیگه هیچی به گرد پاش نمیرسه ولی همون وقتا بود که کرایسیس و WiC معرفی شد و خیل عظیمی از دل شکستگان رو به وجود آورد.پیشاپیش واسه نسل بعد هم همین پیش بینی رو دارم هرچند فرقش با این نسل اینه که از همین اول هم فرق آن چنانی قابل رویت نیست وای به حال 3سال بعد.مدرک هم تک دموی آنریل و واچ داگز:)

شما اوایل نسل قبل رو با اواخر مقایسه کنین متوجه میشید

جالبه وقتی کلمه PC استفاده میشه ، تمام لپ تاپ نفتی داران هم ذوق و شوق میکنن ! :))

این PC که اینا میگن ، یعنی تایتان 1000 دلاری .... یعنی دم به دم ، جیبتون رو خالی کنن ، دم به دم این در و اون در دنبال قطعه باشین !!

وای PC گیمران مردند وای دیگه برای PC بازی تولید نمیشه وای PCگیمرا بدبخت شدند چون دیابلود 3 کنسول شد وای کنسول‌ها تازه تونستند یک قدم نزدیک PC بشن وای...
:|
hater gonna hate
:)
وای که 100 برابر بدترش اتفاق میوفته تازه ! اتفاقا دقیقا یه دیابلو 3 بود دنیا رو باهاش به هم پیوند داده بودین ، اونم که ....... :)

از همین الان دست به دعا بردارین نسل جدید ، رحم کنن 6 ماه یه بار یه پورت درب و داغون بدن بهتون بیکار نمونید با تایتان Angry Bird بازی کنین ! :x

وقتی نسل بعد دیگه حتی از در و دیوار MMO های انحصار کنسولی ریخت ، اشکها جاری خواهد شد تازه !! و به Minesweeper پناه خواهید برد !!

Losers Gonna LOSE :-*

جالبه وقتی کلمه PC استفاده میشه ، تمام لپ تاپ نفتی داران هم ذوق و شوق میکنن ! :))

این PC که اینا میگن ، یعنی تایتان 1000 دلاری .... یعنی دم به دم ، جیبتون رو خالی کنن ، دم به دم این در و اون در دنبال قطعه باشین !!

وای که 100 برابر بدترش اتفاق میوفته تازه ! اتفاقا دقیقا یه دیابلو 3 بود دنیا رو باهاش به هم پیوند داده بودین ، اونم که ....... :)

از همین الان دست به دعا بردارین نسل جدید ، رحم کنن 6 ماه یه بار یه پورت درب و داغون بدن بهتون بیکار نمونید با تایتان Angry Bird بازی کنین ! :x

ما که یه 560 Ti داریم و از همه کنسولا هم با کیفیت بالاتر بازیها رو اجرا میکنیم,لزوما Titan نمیخواد که بهتر از کنسولا باشی!!:laughing:
وقتی این اتفاقایی که شما میگی افتاد یه خبری هم به ما بده بی خبر نمونیم!!l-)

ما که یه 560 Ti داریم و از همه کنسولا هم با کیفیت بالاتر بازیها رو اجرا میکنیم,لزوما Titan نمیخواد که بهتر از کنسولا باشی!!:laughing:
دوست عزيز منظور ايشون كنسول هاي نسل بعد بود...نه كنسول ps3 يا x360
كنسول هاي اين نسل كه روي كاغذ از geforce 8800 هم قدرت كمتري دارن چه برسه به كارت شما...

ممد ماست بند محله ما هم میگه با 8500GT داریم از کنسول بازها بهتر بازی میکنیم ! :)) فعلا برو دنبال پچ و درایور و ادیت و اینا بگرد ، بتونی یه نفس راحت یه بازی رو PC بری حداقل !!

همین الانش با این وضع کنسولا هم انگشت به دهن نصف بازیهای نسل موندید و عکساشو نگاه میکنید ، نسل بعد دیگه God Bless You :))

560 شما 2 تا پورت نسل بعد بیاد ، کامل خارجه مومن ، میگن بیا جیبو شل کن یکی دیگه بهت بدیم ....:))

كنسول هاي اين نسل كه روي كاغذ از geforce 8800 هم قدرت كمتري دارن چه برسه به كارت شما...

تو عمل بازیهایی اجرا میکنن 8800 تو خوابم نمیدید ....

دوست عزيز منظور ايشون كنسول هاي نسل بعد بود...نه كنسول ps3 يا x360
كنسول هاي اين نسل كه روي كاغذ از geforced 8800 هم قدرت كمتري دارن چه برسه به كارت شما...

:|
بنده هم جواب اون دوستمون رو دادم و ربطی به حرف استودیو Avalanche نداشت!منظورم این بود الان با یه کارت متوسط میشه از کنسولا سر بود تو نسل بعد هم همین اتفاق میوفته!!

آخرین ویرایش:
بله مسلما تا یه سال یا نهایتا دو سال کنسولا پا به پای PC پیش میرن ولی بعد از اون میخوام ببینم بازم حرفی دارن بزنن دیگه!!
آدم رو برق بگیره ولی جو نگیره!!
قبلا هم از این حرفا زیاد زده میشد

همین الان کلی بازی هست که گرافیک بروزی دارن برا کنسول اومدن برا PC نیومدن GOW:A , GEOW:J,TLOU,BEYOND,بازی های مولتی رو هم که راحت کنسولا اجرا میکنن با اینکه اخر نسله..........................فعلا توی گیم با این که اخر نسله کنسول از PC خیلی خیلی جلو تره تنها چیزی که PC توش جلو هست یه تکسچر یه AA توی بعضی بازی ها تک تک انحصاری های شاخ PC دارن کنسولی میشن توی نسل بعدی بعید بدونم اصلا PC انحصاری شاخی داشته باشه حقیقته چه تلخ چه شیرین همین فعلا

بحث الکی چرا؟
He's burning as HELL
+++
شما دکتر مهندسا چرا با ما کارگرا بحث می کنین؟:lol:مگه نمیدونین ما همه بدبختیم از سومالی اومدیم گوسفندامونو فروختیم PC خریدیم؟:lol:
بشینین واسه خودتون گاو و آنچارتد و ... بازی کنین در حال رویاپردازی که من بهترین بازی جهان و بازی می کنم, ماهم میشینیم نقطه بازی(بازی قبلی سری یکی از کاندید های بازی برتر دهه اخیر) می کنیم. حالا نمیخواد قدیمی باشه, پس فردا Starcraft میاد, فرداش هم Total War میاد! چند روز دیگه هم شما میمونید و کنسول های جدیدی که قیمتشون چند میلیونه و کنسول های قدیمیتون که دو ریال هم نمی ارزه:lol:
تنها چیزی که PC توش جلو هست یه تکسچر یه AA توی بعضی بازی ها
ما Screen Tearing نداریم, لبه های شکسته تصویر واسمون معنا نداره(اینم بگم خود بازی هم AA و Vsync نداشته باشه Nvidia Control Panel داره:دی)مجبور نیستم اینقدر رزولوشن بازی رو واسه اجرا شدن بازی(LOL)کم کنیم که نتونیم حتی از حداکثر کیفیت اون TV میلیونی استفاده کنیم, و در راس همه اصولا یه همچین چیزی رو داریم:
http://knl.site88.net/photos/ce8af15f064d.jpg

آخرین ویرایش:

وقتی نسل بعد دیگه حتی از در و دیوار MMO های انحصار کنسولی ریخت ، اشکها جاری خواهد شد تازه !! و به Minesweeper پناه خواهید برد !!

اصلا اتفاق بیقته باز هم من روی کنسول هم می‌تونم بازی کنم نگرانی ندارم این شمایی که با 2 پلتفرم بازی می‌کنی که هر دفعه هم به PS3 پلتفرمی که داری می‌پری. اوف یعنی MMO روی PC تا الان نیومده چه چه عجب من خبر نداشتم. من تازه سر GOTY نگرفتن DIablo 3 شرط بسته بودم که goty نمیشه نشد پس درو من رو خط بکش. پورت داغون PC کم داره همین TR.Hitman:A یا موارد دیگر نسخه PCشون کل نسخه‌های کنسولی رو میذارن پشت سر. کارت داره به توهین می‌شکه گفتم بدونی . هرکسی دوست داشته باشه پول سیستم میده نداشته باشه با همین سیستم فعلیش سر می‌کنه اصلا با تافل 105 حال کن ما رو هم بی‌خبر از دنیا فرض کن.
hater gonna hate :)

همین الان کلی بازی هست که گرافیک بروزی دارن برا کنسول اومدن برا PC نیومدن GOW:A , GEOW:J,TLOU,BEYOND,بازی های مولتی رو هم که راحت کنسولا اجرا میکنن با اینکه اخر نسله..........................فعلا توی گیم با این که اخر نسله کنسول از PC خیلی خیلی جلو تره تنها چیزی که PC توش جلو هست یه تکسچر یه AA توی بعضی بازی ها تک تک انحصاری های شاخ PC دارن کنسولی میشن توی نسل بعدی بعید بدونم اصلا PC انحصاری شاخی داشته باشه حقیقته چه تلخ چه شیرین همین فعلا
عجب انحصاری شاخ نداره عجب عجب:|:( فعلا هیچ بازی نتونسته با گرافیک PC تو کنسول‌ها رقابت بکنه. تک تک میشه نام ببری تک تک؟حقیقت اینه Crysis برتری زیادی تو PC نسبت به کنسول‌ها داره مثلا خدای گرافیک است. انتظار داری سونی برای PC بازی تولید کنه؟

یه کمی با بلوغ بیشتر فکر کنید...تقصیری هم نداری...فکرت رو بستی احتمالن...چون نیازی به titan نیست در حال حاضر...لوزر هم کسی که از روی فن بازی یه پلتفرم رو بیخیال شه...اره گلم....

اما در مورد خبر اگه میگفت کوتاه مدت درست بود...ولی بلند مدت pc قابل ارتقا هست خوب...

آخرین ویرایش:
کنسول 400 دلاری
PC ـه 1500 دلاری !

هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوری :>
--

+ pc اینقدر بازی داره که هر موقع بیکار شدیم بازی کنیم

Half-Life
Half-Life 2
Portal 2-1
BioShock 1-2-3
Mass Effect 1-2-3
Grand Theft Auto: Vice City
Unreal Tournament 1-2-3
Company of Heroes 1
Company of Heroes 2
Warcraft III: Reign of Chaos
Minecraft
Call of Duty 1-2-3-4-5-6-7-8 ....
World of Goo
Rome: Total War
Total War 1-2-3-4-5
Deus Ex
splinter cell : 1-2-3-4-5-6
Fallout 1-2-3-4 ...
Dragon Age 1-2-3
witcher 1-2-3
Battlefield 1-2-3-4
Devil may cry 3-4-5
mafia 1-2
Crysis 1-2-3
Farcry 1-2-3
Max payne 1-2-3
Alane Wake 1-2-3
Diablo 1-2-3
Prince of persia 1-2-3-4-5
Bioshock 1-2-3
Gears of war 1
Rage
Doom
Thief
Tomb Raider 2012
Tomb Raider 1-2-3-4-5-6
Lord of the shadow 2
Metal gear rising
Starcraft 1-2-3
Hitman 1-2-3-4-5
Skyrim 1-2
Assasins creed 1-2-3
Dead space 1-2-3
Resident evil 1-2-3
Remember Me
Lost planet 1-2-3
Grid 1-2-3
Dirt 1-2-3
Batman Arkham asylum
BAtman Arkham city
Watch dogs
Gta 1-2-3-4-5
Dishonored
Dark siders 1-2
Street fighter iv
Dark Souls
Metro 2033
Metro 2014-2012
Sleeping Dogs
Prototyp
Need for Speed 1-2-3-4-5-6-7-8-9...
Just Cause 1-2-3

و هزاران بازی دیگر که امده اند و خواهند امد :d

Titan به تنهایی قدرتی معادل 364 تا Ps4 رو داره :-*
حداقلش اینکه تمام بازی ها رو 60 فریم و 1080P بازی کردیم این نسل =))
+ Pc بازها همشون کنسول دارن پسرم تا انحصاری ها رو با اون بازی کنن این 365 بار :>

ممد ماست بند محله ما هم میگه با 8500GT داریم از کنسول بازها بهتر بازی میکنیم ! :)) فعلا برو دنبال پچ و درایور و ادیت و اینا بگرد ، بتونی یه نفس راحت یه بازی رو PC بری حداقل !!

همین الانش با این وضع کنسولا هم انگشت به دهن نصف بازیهای نسل موندید و عکساشو نگاه میکنید ، نسل بعد دیگه God Bless You :))

560 شما 2 تا پورت نسل بعد بیاد ، کامل خارجه مومن ، میگن بیا جیبو شل کن یکی دیگه بهت بدیم ....:))

احتمالا چون ممد ماست بندتون هم سطح فکریش مثل خود شماست!!!
ما کلا بازیها رو یه نفس رو PC میریم وقفه هم نمیندازیم بینش!!:laughing:
هرچند الان بحث قدرت بود,چرا بحث انحصاریها رو میکشین وسط خدا داند ولی خوبیه PC بازا اینه که میشه راحت یه کنسول هم کنارش داشت ما هم اگه یه بازی نشد رو PC بریم یه کنسول از بچه همسایه میگیریم که تجربش کنیم!!
560 من همونقدر میره تو آفساید که 360 و PS3 شما تو آفساید میره,وقتی جیبتون رو شل کردید یه PS4 بگیرین ما هم میریم یه تایتان میگیریم بجاش!!:laughing:

شما نمیخواد دلتون به حال می بسوزه که بازی نداریم,به فکر خودتون باشین بهتره!!!

اصلا اتفاق بیقته باز هم من روی کنسول هم می‌تونم بازی کنم نگرانی ندارم این شمایی که با 2 پلتفرم بازی می‌کنی که هر دفعه هم به PS3 پلتفرمی که داری می‌پری. اوف یعنی MMO روی PC تا الان نیومده چه چه عجب من خبر نداشتم. من تازه سر GOTY نگرفتن DIablo 3 شرط بسته بودم که goty نمیشه نشد پس درو من رو خط بکش. پورت داغون PC کم داره همین TR.Hitman:A یا موارد دیگر نسخه PCشون کل نسخه‌های کنسولی رو میذارن پشت سر. کارت داره به توهین می‌شکه گفتم بدونی . هرکسی دوست داشته باشه پول سیستم میده نداشته باشه با همین سیستم فعلیش سر می‌کنه اصلا با تافل 105 حال کن ما رو هم بی‌خبر از دنیا فرض کن.
hater gonna hate :)

من عملا با لپ تاپ دو سال پیشم که باهاش فقط میرم رد تیوب هم میتونم بشینم دیابلو 3 و فلان و بسار رو بازی کنم ... و بازی هم میکنم !!

ولی حقیقت واضح برتری کلی کنسولها تو صنعت گیم ، چه اقتصادی ، چه عناوین گیم و ... غیر قابل چشم پوشاندنه ! و اینجوریه که من فنش میشم و اساسا باهاش حال میکنم و پلتفرم اصلیم میکنمش ...

من بخوام زیر اسمم هر پلتفرم بزنم هم کاری نداره :))

اوف یعنی MMO روی PC تا الان نیومده چه چه عجب من خبر نداشتم

این یعنی همین 4 تا MMo فعلی هم که دارید و مینازید بهش ، تو نسل بعد 10 تا سنگین ترش انحصار کنسول میشه

کارت داره به توهین می‌شکه گفتم بدونی
صلا با تافل 105 حال کن ما رو هم بی‌خبر از دنیا فرض کن.

---------------------------
یه کمی با بلوغ بیشتر فکر کنید...تقصیری هم نداری...فکرت رو بستی احتمالن...چون نیازی به titan نیست در حال حاضر...لوزر هم کسی که از روی فن بازی یه پلتفرم رو بیخیال شه...اره گلم....
وقتی حرفی برا گفتن نداری ، احتیاجی نیست توهین کنی !!!!×! خجالت هم خوبه به خدا ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or