مگه ابر استاد قرن جوات یرلی نبود ؟!![]()
اتفاقا اشتباهت همین جا هست. ببین گیم پلی که دیوید کیج تو اثارش ارائه میده خیلی راحت میتونی بازی را به اتمام برسونی. در ضمن همین اثار ایشان را که بعضی ها برچسب فیلم بهش میزنند تو زمان خودش به خصوص فارنهایت و هوی رین کلی جایزه درو کرده است.من که طرز فکرشو دوست دارم. حداقل این که تجربه ای نو ارائه میده.قدیم ها یه استادی داشتیم ایشون اولین FPS 3D تاریخ بازی های رایانه ای رو ساخت. یه اشتباه کرد شد یارو بازی سازه.
استاد داوود قفس هم منتظریم یه نسخه دیگه فیلم بده بیرون ما هم چن وخ یه بار یه کلید بزنیم فیلم بره جلو.
این یکی فیلمی که میسازن رو ایکاش مث تلتیل اپیزودیک کنن چندماه یک بار بدن بیرون دیگه زحمت پیدا کردن یه سوژه جدید رو به خودشون ندن.
به نظر من هم اوج کارش همون فارنهایت بود و خیلی خوب بود..شاید باز بگن بازی نبود ولی خیلی خوب بودیه چیزی بسازه در حد Indigo Prophecy من خیلی خوشحال میشممن هنوز از استاد (!) ناامید نشدم
![]()
Indigo Prophecy و Heavy Rain و Beyond و در ادامه کارهای جدید Telltale همشون از نظر من بازی هستن. یعنی دقیقا تو تعریف Video Game قرار میگیرن، حالا یه سری این سبکی که کیج کار میکنه رو بازی نمی دونن بحثش جدا هستبه نظر من هم اوج کارش همون فارنهایت بود و خیلی خوب بود..شاید باز بگن بازی نبود ولی خیلی خوب بود
بعد فارنهایت خیلی خواست متد فارنهایت رو گسترش بده و برای من دیگه جالب نبود یعنی زد جاده خاکی
.
نه حاجی beyond پیشرفت داشت،خیلی هم داشت.فقط متاش کم شدIndigo Prophecy و Heavy Rain و Beyond و در ادامه کارهای جدید Telltale همشون از نظر من بازی هستن. یعنی دقیقا تو تعریف Video Game قرار میگیرن، حالا یه سری این سبکی که کیج کار میکنه رو بازی نمی دونن بحثش جدا هستولی Indigo Prophecy طبق همون تعریف عمومی بازی هم یه بازی خیلی خوب بود، یه سری مشکلات داشت ولی تجربه خیلی جالبی بود. Heavy Rain یه سری جاها پیشرفت داشت، یه سری جاها هم پسرفت داشت، Beyond رو هنوز نرفتم ولی به نظر میاد کلا پسرفت داشته باشه
امیدوارم سبک و سیاق گیم پلی عنوان بعدی کیج بره سمت Indigo Prophecy، اونایی که بازی کردن میدونن چه بازی قشنگی بود
![]()
يكي از فانتزيام اينه كه استاد دستش به خطا بره يك بازي مولتي پلتفرم بزنه بعد واكنش مريداش رو ببينم و منم كه دارم شكست عشقي يك عده رو پشت كامپيوتر نگاه ميكنم سيگارم رو روشن كنم و توي دودش محو بشم.![]()
فانتزی چیه؟ قبلا کیج گفته بود که یه روزی بازیه مولتی پلتفرم میسازه .يكي از فانتزيام اينه كه استاد دستش به خطا بره يك بازي مولتي پلتفرم بزنه بعد واكنش مريداش رو ببينم و منم كه دارم شكست عشقي يك عده رو پشت كامپيوتر نگاه ميكنم سيگارم رو روشن كنم و توي دودش محو بشم.![]()
واقعا اینقدر ناراحتتون می کنهمگه ابر استاد قرن جوات یرلی نبود ؟!![]()
شما هم که کاملا شناخته شده هستی !آقایون عصبانی نشینجریان کاملا یه چیز دیگه هست و بچه ها دارن یه یه چیز دیگه با محوریت ابر استاد قرن (که ماشالا یه سری دست طولانی در ریشه این کلمه دارن و IFYWIM و این حرفا) تیکه میندازن
بحث اصلا مسخره کردن یا زیر سوال بردن توانایی دیوید کیج نیست![]()
همچین میگی به گند کشیدی انگار از جبهه مخالف بودن بیشترشون مثل خودت سونی فن و یکسری هم تحریریه بودن. همه در کل خودی بودن.:dهمگی خسته نباشید همگی مثل هم هستین فقط دوستان همش انگشت اتهام به طرف مقابل میگیرن خسته نباشید یه تاپیک دیگه هم به گند کشیدین تبریک .![]()