دیگه توان نداریم 
امیدوارم کیج برا ساخت این بازیش از اشتباهاتی که در مورد Beyond انجام داد درس گرفته باشه یه سری جلف کاری هایی که سر Beyond کرد رو هم تکرار نکنه ، دوباره یه چیز توپ تو مایه های HR & فارنهایت بسازه![]()
داشتم به مانیتور نگاه می کردم ببینم شاید شوخی باشه !
اینی که تو میگی ضعفه من دارم در مورد چیز دیگه ای حرف میزنم ، خیر سرمجلف بازی؟ خواهرزاده 11 ساله من می تونه اسکریپت بهتر از اون بنویسه !
اینقدر توش توهین به Stereotype ها و عقلم بود که بعضی جاها من فقط همینطوریداشتم به مانیتور نگاه می کردم ببینم شاید شوخی باشه !![]()
خب شما اگه میشه لطف کنی خودت و خواهر زاده ی گرامیت یه بازی واسه ما بسازیدنــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه !
استاد نکن این کارو با مادیگه توان نداریم
جلف بازی؟ خواهرزاده 11 ساله من می تونه اسکریپت بهتر از اون بنویسه !
اینقدر توش توهین به Stereotype ها و عقلم بود که بعضی جاها من فقط همینطوریداشتم به مانیتور نگاه می کردم ببینم شاید شوخی باشه !
خب شما اگه میشه لطف کنی خودت و خواهر زاده ی گرامیت یه بازی واسه ما بسازید
کی ما یاد میگیریم که یه سری چیزارو یاد بگیریم.
HR واقعا بازیه غول و متفاوتی بود ولی BTS رو بازی نکردم هنوز نمیدونم چطوریاست
خودمونیم اکثر پست ها یکسری ترول پنهان توش نهفته بود . :-b

اولا من گفتم اسکریپت و داستانش، چون متاسفانه من و خواهرزادم به هیچ عنوان حق دسترسی به اون موتور گرافیکی غول و Programmer های QB رو نداریم که بازیمون بهترین گرافیک کنسولی نسل رو داشته باشه،
بعدشم، این فاز شما خـــعلی خفنه که Beyond رو بازی نکردی و داری می یای اینارو می گیمنم خودم 2-3 بار Indigo Prophecy رو تموم کردم، داستان HR هم خوب بود و تویست داستانی آخرش عالی بود.
اما بیاند واقعا از نظر گیمپلی و داستان نامزد بدترین های این نسله.
اتفاقا داستان خوبی داره! چیزی که خوب نیست نحوه روایت داستانه@ oldashkan
این که داستان B: TS ضعیفه و خوب پرداخته نشده، جزو مشکلات بازیسازیه؟![]()
@ oldashkan
این که داستان B: TS ضعیفه و خوب پرداخته نشده، جزو مشکلات بازیسازیه؟![]()