من رفتار سونی رو نمی فهمم، وضعیت درامد بانجی همیشه مشخص بوده! از بعد از خریداری شدنم تا الانم جز اکسپنشن دستینی 2 عرضه نکردن! که کیفیت این دو تا هم سینوسی مثل قبل از خریده شدن بود! که پرونده رو با یک اثر خوب بستن! بهتره تا عرضه شدن عناوین جدیدشون صبر کرد! چون تا الان که نشون دادن هنوز کیفیتشون به شدت بالاست!
نمرات آخرین اکسپنشون
View attachment 345231
.
.
.
اما من نمی دونم چرا حس می کنم! این قضیه بانجی به کنسلی عناوین و کنسل نشدن
کنکورد یک ربط مستقیمی داره و بی ربط نیست...
دلیلش؟! بانجی حتی قبل از خریده شدن کاملا به سمت ووکنس شدید رفته بود! خیالم ازشون راحت بود چون رو کیفیتشون تاثیر نمی زاشت!(شخصا هم همیشه می گفتم به همه که از بانجی نباید ترسید ولی از خوده سونی چرا!چون اینا تا به امروز کیفیتو فدا نکردند) ولی انگار بعد از خرید درون خوده بانجی اتفاقات عظیم تر درباره این مسائل رخ داده!
(تصاویر زیر هم نشون میده از قبل از خرید تا به امروز چقدر این استدیو درگیر DEI شده!!!!)
View attachment 345229View attachment 345223View attachment 345225View attachment 345224View attachment 345226View attachment 345227View attachment 345228
و...
حالا که عملا ceo های اینتراکتیو زیر نظر توتوکی هستند قطعا بحث هایی شکل می گیره با این بازخورد به کنکورد آیا واقعا بانجی باید بی نظارت به کارش ادامه می داد؟!
.
.
.
اما در مورد هرمن! من نمی دونم یک آدمی مثل گراب چرا فکر نکرده میاد یک حرفی می زنه!
بانجی دستش باز بود! مستقل از PS studios بود! ولی هیچوقت مستقل از اینتراکتیو نبود! یعنی مستقیما با ceo که جیمبو باشه در ارتباط بودند! اون زمان هرمن فقط رئیس استدیو ها بود!
حالا چه بانجی همچنان آزادی داشته باشه چه نداشته باشه! مثل سابق زیر نظر ceo هستند! که خب الان هرمن ارتقا گرفته!