از چه کارت گرافیک استفاده میکنید ( همه شرکت کنن )

GT 730
Gtx 660 ti با این کارت خیلی خاطره دارم
Gtx 1070 این کارتم بعد از 2 سال بازی کردن فنش به صدا دراومد تو اوج ماین ردش کردم 14پول گذاشتم روش یه 3060 ti خریدم
تا پارسال به بی پولی شدید خوردم متاسفانه سیستم فروختم کامل
دوباره اروم اروم پس انداز کردم پول جمع کردم الان
rx 6600xt سافایر دارم خداییش راضی نگه داشته

لیست کارت گرافیک هایی که داشتم از اول تاریخ تا الان:

ATI Radeon 6000 64MB AGP
Geforce FX 5200 128MB
Geforce FX 5200 256MB
Geforce 6800 Ultra 512MB
ATI HD 3850 128MB
ATI HD 4850 256MB
Geforce GTX 460 1GB
AMD R9 280X 3GB
Geforce GTX 780TI 3GB
Geforce GTX 970 - SLI 4GB
Geforce GTX 980TI 6GB
Geforce GTX 1080TI 11GB
Geforce RTX 2080TI 11GB
Geforce RTX 3070 8GB
Geforce RTX 4070TI 12GB

پشت خرید هرکدوم از اینها کلی خاطرات تلخ و شیرین خوابیده 😢 البته بیشتر شیرین .. یادش بخیر.
ولی حقیقتی که نمیشه کتمان کرد قبلا با حداکثر حقوق دو ماه میشد یه کارت تقریبا های اند گرفت الان با چهار پنج ماه حقوق و اوضاع روز به روز در حال بدتر شدن

آخرین ویرایش:
خوبی pc اینه که درسته اولش یکم بیشتر از کنسول هزینه میکنی ولی برای نسل بعدش یکم هزینه میکنی مثلا یه کارت قوی تر میندازی بعد پا به پای نسل پیش میری دیگه لازم نیست دوباره کنسول نسل جدید بخری البته این به لحاظ هزینه ست به لحاظ بهینه بودن بازی و مشکل اجرا نشدن بازی ناسازگار و غیره دیگه تو کنسول ها نیست هر کدوم معایب و مزایای خودشون دارن نمیشه مطلق گفت کدومش خوبه
دوستان یه سوال بنظرتون کرک دانلود کردن بازیا به لحاظ شرعی درسته یا نه تا حالا کسی بررسی کرده این قضیه رو ؟؟؟؟:-?:-?

خوبی pc اینه که درسته اولش یکم بیشتر از کنسول هزینه میکنی ولی برای نسل بعدش یکم هزینه میکنی مثلا یه کارت قوی تر میندازی بعد پا به پای نسل پیش میری دیگه لازم نیست دوباره کنسول نسل جدید بخری البته این به لحاظ هزینه ست به لحاظ بهینه بودن بازی و مشکل اجرا نشدن بازی ناسازگار و غیره دیگه تو کنسول ها نیست هر کدوم معایب و مزایای خودشون دارن نمیشه مطلق گفت کدومش خوبه
دوستان یه سوال بنظرتون کرک دانلود کردن بازیا به لحاظ شرعی درسته یا نه تا حالا کسی بررسی کرده این قضیه رو ؟؟؟؟:-?:-?
والا در روایت داریم کرک ایراد شرعی دارد ولی در شرایط تورمی کشور مانعی ندارد دانلود کنید

آقا مبارکه :D رسید بالاخره؟
چطور بود اوضاع؟
فدات:دی
اره رسید اوضاع اوکیه ولی طرف تستهایی که گرفته بود زیر کولری بود:دی
برا من دما تا ۸۰ میره البته سیستم تو مغازه ست و کولر هیچی ندارم تو هوای ۴۰ درجه این دما خوبه:دی
دمای مموریش یکم بالاست زیر تست Furmark تا 104 درجه میره موندم چیکارش کنم احتمالا دست به ابداع جدیدی بزنم برای کولینگ بهتر مموری ها مثل اضافه کردن فن به پشت کارت گرافیک

• Like
Reactions: Arash-S212
فدات:دی
اره رسید اوضاع اوکیه ولی طرف تستهایی که گرفته بود زیر کولری بود:دی
برا من دما تا ۸۰ میره البته سیستم تو مغازه ست و کولر هیچی ندارم تو هوای ۴۰ درجه این دما خوبه:دی
دمای مموریش یکم بالاست زیر تست Furmark تا 104 درجه میره موندم چیکارش کنم احتمالا دست به ابداع جدیدی بزنم برای کولینگ بهتر مموری ها مثل اضافه کردن فن به پشت کارت گرافیک
آره حدس منم همین بود که بنده خدا زیر کولر 36000 نشسته بوده موقع تست اونم روی open bench :D :D
مال منم موقع خرید دقیقا همون 104-105 میرفت بدون اورکلاک، بعد از عوض کردن خمیر و پد اومده روی 80c با 1000MHz+ اورکلاک مموری تازه، حدسم اینه که موقع ماینینگ/استفاده کیفیت خمیرا به فاک رفته.
اگه باز کردی ببین سایز دقیق پد های مموری تو چنده، برای من هر دو طرفش 1 میلی متر در اومد، ولی الان سرچ کردم برای کارت تو اونایی که با هیت پایپ های بک پلیت خنک میشن 1.5mmان و اونایی هم که با هیت سینک از داخل خنک میشن 1mm

• Like
Reactions: Arash-S212 and GPSY

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or