من اولین کارت گرافیکم Nvidia TNT2 64 بود. الان amd 6800m دارم ))
چه زود گذشتGt 555m
با کنسول سر میکنم تا نسل بعد کارت گرافیک ها بیاد
View attachment VID_20240423_184058_676.mp4دوستان یه سوال بنظرتون کرک دانلود کردن بازیا به لحاظ شرعی درسته یا نه تا حالا کسی بررسی کرده این قضیه رو ؟؟؟؟
والا در روایت داریم کرک ایراد شرعی دارد ولی در شرایط تورمی کشور مانعی ندارد دانلود کنیدخوبی pc اینه که درسته اولش یکم بیشتر از کنسول هزینه میکنی ولی برای نسل بعدش یکم هزینه میکنی مثلا یه کارت قوی تر میندازی بعد پا به پای نسل پیش میری دیگه لازم نیست دوباره کنسول نسل جدید بخری البته این به لحاظ هزینه ست به لحاظ بهینه بودن بازی و مشکل اجرا نشدن بازی ناسازگار و غیره دیگه تو کنسول ها نیست هر کدوم معایب و مزایای خودشون دارن نمیشه مطلق گفت کدومش خوبه
دوستان یه سوال بنظرتون کرک دانلود کردن بازیا به لحاظ شرعی درسته یا نه تا حالا کسی بررسی کرده این قضیه رو ؟؟؟؟
آقا مبارکه رسید بالاخره؟Msi Rtx 3090 Gaming x Trio
فداتآقا مبارکه رسید بالاخره؟
چطور بود اوضاع؟
آره حدس منم همین بود که بنده خدا زیر کولر 36000 نشسته بوده موقع تست اونم روی open benchفدات
اره رسید اوضاع اوکیه ولی طرف تستهایی که گرفته بود زیر کولری بود
برا من دما تا ۸۰ میره البته سیستم تو مغازه ست و کولر هیچی ندارم تو هوای ۴۰ درجه این دما خوبه
دمای مموریش یکم بالاست زیر تست Furmark تا 104 درجه میره موندم چیکارش کنم احتمالا دست به ابداع جدیدی بزنم برای کولینگ بهتر مموری ها مثل اضافه کردن فن به پشت کارت گرافیک