از چه کارت گرافیک استفاده میکنید ( همه شرکت کنن )

بحث دسته دو شد چند روزی میشه 3080 دسته دو گرفتم فعلا که اوکی هست، همونجا انواع تستا گرفتیم و دوروز بعدشم تو خونه فشار آوردم بهش الانم A Plague Tale Requiem که خیلی سنگینه رو هم تا خرخره کشیدم بالا از نظر عملکرد و دما که عالیه.
طرف گفت سه ماه استفاده شده بوده واسه رندرینگ انیمیشن که بعد سر Vram کم سویچ کرده رو 3090، دیگه راست و دروغشو خدا داند :D ولی به شخصه ماین هم شده باشه همین مقدار اهمیتی نداره بنظرم.
ماین اگه تو شرایط خوب انجام شده باشه ضربه خاصی به کارت نمیزنه، کارت قبلیم که Rx580 بود قدیم نزدیک یک سال باهاش 24 ساعته ماین میکردم و دو سال بعدشم تا همین چند روز پیش واسه گیم استفاده میشد که از نظر دما و ... فرق خاصی با روز اول نکرده بود.
البته بعضی از آگهی ها شدید داد میزنه ماین شده هست دیگه خیلی نیاز به تردید نیست، طرف 3080 داره میده 15 تومن ( :| ) بعد دو کلمه ننوشته چقد استفاده شده چرا اینقد قیمت پایین زده، بعد رو پروفایلش کلیک میکنی 50 تا کارت دیگه هم داره میفروشه همزمان :p باز یک اکانت دیگه هم داره اونجا هم کلی کارت واسه فروش :)) یک راست بیا بگو ریگ رسیده دستم تیکه تیکه کردم :D

خلاصه اینم اگه ترکید خبرشو میدم :D

آخرین ویرایش:
ولی یه راهنمایی کلی در مورد کسی که میخاد الان کارت دسته دو بخره
1)کارتهای ایسوس و گیگا و msi بخرین بقیه برندها مفتشون هم گرونه
2)حتما موقع خرید کارتن و بقیه متعلقات کارت همراهش باشه
3)سعی کنین گارانتی دار داخلی بخرین حالا درسته دیگه شرکتهای گارانتی فعلا کارتهای معیوبو گردن نمیگیره بخاطر ازدیاد کارتهای ماین باز قدیم یجوری بود گارانتی حتی کارت نو میفرستاد ولی در کل میشه تعویض خمیر سیلیکونو کارهای جزییشو گردن شرکت انداخت
4)از فروشنده مهلت تست یه هفته ای بگیرین درسته خیلیاشون بعد از ایراد گردن نمیگیرن اگه فاکتور خرید بگیرین و مهلت تست توی فاتور قید بشه تا حدودی میشه فهمید کارت سالمه
5)موقع خرید کارت حتما سیستمتون رو هم ببرین حالا تو مغاش یا خونش کارت به سیستمون وصل کنین و بازیهای سنگین انجام بدین یه ساعت وقت بزارین کارت روی لود 90 درصد 100 درصد اکثرا ایرادشو نشون میده دمای کارتو چک کنین ببینن اگه زیر 70 درجه باشه احتمال زیاد کارت سالمه به شرطی که پیچ پلمپ باشه و کارت تعویض خمیر سیلیکون نشده باشه
6)بنچمارک بگیرین از کارت و با بنچمارکهای سایتها مقایسه کنین
به هر حال حدود دو ساعت وقت میبره الانم اکثرا فروشنده های کارت گرافیک صبورن حاضرن همراه کارت گرافیک ماچ هم بدن فقط کارتشونو بفروشن

الان که این چند پست رو دیدم کنجکاو شدم رفتم بازارچه این سایتها رو چک کردم.به نظرم هم جنس خوب داخلش هست هم کلاهبرداری.مثلا 3070 rog سفید 14 تومن که به نظر نمیاد کسی همچین کارتی برای ماین خریده باشه ولی همون جا هم مثلا یکی دیگه 3070 از این برندهای ارزون گذاشته 13 تومن.ولی مشکل تو توضیحاتش هست که عکسش،کارت باز شده رو جعبه هست ولی تو توضیحات زده پلمپ و کار نکرده،باز خط بعد نوشته فقط 2 ماه کار کرده :|خب این معلومه یه ریگی به کفشش هست

من خودم امکان نداره چیزی دست دوم بخرم ولی اگی کسی اهلش باشه و وارد باشه که خوب چک کنه و طمع هم نکنه و چیزی اگه خیلی ارزونه فکر کنه داره زرنگی میکنه،به نظرم وقت خوبی برای خرید دست دو هست
همون 3070ti رو که دیدی من خریدم اونجا، منظور از پلمپ پشت کارت هست که یعنی پیچ پلمپ کارت دست نخورده، یعنی کارت باز نشده ولی آکبند هم نیست. اون کاربری که برای فروش گذاشتن خیلی معتبر و آدم درستی هست، اکثر کارتایی که برای فروش میگذاره تمیز و بدون مشکلن خودشم سیستم خفنی داره. حالا کارت بیاد از نزدیک ببینم ولی بنظرم از کارت دسته دو اصلا نترسید، از طرف شناس و معتبر بخرید با مهلت تست. مثلا همون 3070 راگ سفید هم کاربری که واسه فروش گذاشته کارش درسته. من تو این 10 12 سالی که هر نسل کارت گرافیک عوض کردم فقط یک بار کارت آکبند خریدم.
حالا ایشالا قیمتا بازم میاد پایین یدونه 3080ti ماینی هم بخریم 5 تومن خیلی خوب میشه.
در بند برند هم نباش توکیو جان ببین الان مثلا شما یه کارت 3080 برند مثلا گینوارد بخری 15 تومن بهتره یا 15 تومن بدی 3070ti راگ استریکس بخری؟
اتفاقا چندروز پیش یکی از کاربرای فوروم مثل شما بین 3080ti برند پالیت و 3080 سوپریم گیر کرده بود ولی حاضر شد پول بیشتر بده حتی و سوپریم رو بخره. البته سلیقه‌ای هست نمیشه خرده گرفت.

همون 3070ti رو که دیدی من خریدم اونجا، منظور از پلمپ پشت کارت هست که یعنی پیچ پلمپ کارت دست نخورده، یعنی کارت باز نشده ولی آکبند هم نیست. اون کاربری که برای فروش گذاشتن خیلی معتبر و آدم درستی هست، اکثر کارتایی که برای فروش میگذاره تمیز و بدون مشکلن خودشم سیستم خفنی داره. حالا کارت بیاد از نزدیک ببینم ولی بنظرم از کارت دسته دو اصلا نترسید، از طرف شناس و معتبر بخرید با مهلت تست. مثلا همون 3070 راگ سفید هم کاربری که واسه فروش گذاشته کارش درسته. من تو این 10 12 سالی که هر نسل کارت گرافیک عوض کردم فقط یک بار کارت آکبند خریدم.
حالا ایشالا قیمتا بازم میاد پایین یدونه 3080ti ماینی هم بخریم 5 تومن خیلی خوب میشه.
در بند برند هم نباش توکیو جان ببین الان مثلا شما یه کارت 3080 برند مثلا گینوارد بخری 15 تومن بهتره یا 15 تومن بدی 3070ti راگ استریکس بخری؟
اتفاقا چندروز پیش یکی از کاربرای فوروم مثل شما بین 3080ti برند پالیت و 3080 سوپریم گیر کرده بود ولی حاضر شد پول بیشتر بده حتی و سوپریم رو بخره. البته سلیقه‌ای هست نمیشه خرده گرفت.
آهان.آخه نامفهموم نوشته بود.میگم چطور هم پلمپه هم آکبند :D اون راگ سفیده هم به نظرم چیز خوبیه اگه اینطور که میگید فروشنده معتبره.
در هر صورت امیدوارم فنش برات بچرخه هیچ مشکلی هم نداشته باشه :-bd

اینکه کسی کارت 3080 به بالا رو بفروشه و بگه من گیمر بودم و فقط برای گیم استفاده شده و می خوام ارتقا بدم قطعا دروغ هست
مثلا کارت 3080 رو بفروشه بره چی بخره !!! کارت های سری 4000 که قیمتشون فضایی هست و ارزش خرید نداره و کارت سری 3000 و بالا رده هم کاملا بازی ها رو جواب میده
شما هر کارتی می خرید بزارید روی حساب اینکه ماین شده حالا بدشانس باشی یک سال کامل زیر مایین بوده خوش شانس باشی 6 ماه
من خودم می خواستم کارت گرافیک بدون گارانتی و آک بگیرم اما به همونام دیدم نمیشه اعتماد کرد
اما در کل یک کارت مایین شده ممکنه کاملا شرایط عادی داشته باشه اما یک هفته بعد استفاده مرخص بشه دلیلش هم اینه که قطعات روی برد گرافیک عمر مفید دارن و کارتی که 1 سال مایین شده قطعاتش عمرش رو کردن و احتمال خرابیش بدون دلیل بشدت بالاس
اینکه کارت هم در شرایط خوب نگه داشته باشه فقط باعث میشه قطعات عمر مفید خودشون رو بکنن و زودتر از موعد خراب نشن همین

آخرین ویرایش:
اینکه کسی کارت 3080 به بالا رو بفروشه و بگه من گیمر بودم و فقط برای گیم استفاده شده و می خوام ارتقا بدم قطعا دروغ هست
مثلا کارت 3080 رو بفروشه بره چی بخره !!! کارت های سری 4000 که قیمتشون فضایی هست و ارزش خرید نداره و کارت سری 3000 و بالا رده هم کاملا بازی ها رو جواب میده
شما هر کارتی می خرید بزارید روی حساب اینکه ماین شده حالا بدشانس باشی یک سال کامل زیر مایین بوده خوش شانس باشی 6 ماه
من خودم می خواستم کارت گرافیک بدون گارانتی و آک بگیرم اما به همونام دیدم نمیشه اعتماد کرد
اما در کل یک کارت مایین شده ممکنه کاملا شرایط عادی داشته باشه اما یک هفته بعد استفاده مرخص بشه دلیلش هم اینه که قطعات روی برد گرافیک عمر مفید دارن و کارتی که 1 سال مایین شده قطعاتش عمرش رو کردن و احتمال خرابیش بدون دلیل بشدت بالاس
اینکه کارت هم در شرایط خوب نگه داشته باشه فقط باعث میشه قطعات عمر مفید خودشون رو بکنن و زودتر از موعد خراب نشن همین
اطلاعات غلط ندید به کاربران
الان منی که 3080 دادم تی ای خریدم اونم دادم 3090 بعد الان 4090 خریدم دروغ می گم؟ بقیه ی اعضای سایت هم همین کار رو کردن
معمولا کسی که های اند می خره احتمال اینکه بازم های اند ادامه بده زیاده
کارت ماین سری 3000 بدترین حالت 2 سال ممکنه ماین شده باشه چون از اولش مناسب ماین بود برای همینم اگه تاریخ ساخت یا خریدش باشه می شه بهتر درک کرد
عمر مفید یک کارت بستگی داره اما خیلی می تونه زیاد باشه الان کارت های ماینی هستن که 4 سال 24 ساعته ماین شدن هنوزم سالمن پس نمی شه گفت احتمال کارت 1 سال یا حتی 2 سال ماین زیاده
یعدم بعضا گیمرهای ناشی کارهایی رو انجام می دن که اسیبی به کارت می زنن که عمرا ماینر نزده باشه
در کل سوال اینجاست اگر کارت ماین شده چطوری دقیقا ماین شده نه اینکه چقدر ماین شده این خیلی مهم تره
طبیعتا وقتی که یک کارت رو مفت می خرید باید پای لرزش هم بشینید چون ریسک های خودشم داره یا ریسک می کنید می خرید یا نه اکبند می خرید فقط می شه ریسکش با یکسری کارها کمترش کرد
الان کارت 4070 تی ای از 50 به بالاست که نمونه خوب ایسوس 55 می شه همون ایسوس 3080 تی ایش 25 3090 هم 30 تومنه خوب خیلی اختلافه با تقریبا همون کارایی تازه 3090 دارای پهنای رم با میزان رم دوبلشم هست حالا این پای مشتری هست که کدوم می پسنده یا اصلا ممکنه پولش نداشته باشه بین بر فرض 3070 نو با 3080 تی ای دست دوم انتخاب باید بکنه

الان منی که 3080 دادم تی ای خریدم اونم دادم 3090 بعد الان 4090 خریدم دروغ می گم؟ بقیه ی اعضای سایت هم همین کار رو کردن
کارت ماین سری 3000 بدترین حالت 2 سال ممکنه ماین شده باشه چون از اولش مناسب ماین بود برای همینم اگه تاریخ ساخت یا خریدش باشه می شه بهتر درک کرد
عمر مفید یک کارت بستگی داره اما خیلی می تونه زیاد باشه الان کارت های ماینی هستن که 4 سال 24 ساعته ماین شدن هنوزم سالمن پس نمی شه گفت احتمال کارت 1 سال یا حتی 2 سال ماین زیاده
یعدم بعضا گیمرهای ناشی کارهایی رو انجام می دن که اسیبی به کارت می زنن که عمرا ماینر نزده باشه
در کل سوال اینجاست اگر کارت ماین شده چطوری دقیقا ماین شده نه اینکه چقدر ماین شده این خیلی مهم تره
طبیعتا وقتی که یک کارت رو مفت می خرید باید پای لرزش هم بشینید چون ریسک های خودشم داره یا ریسک می کنید می خرید یا نه اکبند می خرید فقط می شه ریسکش با یکسری کارها کمترش کرد
الان کارت 4070 تی ای از 50 به بالاست که نمونه خوب ایسوس 55 می شه همون ایسوس 3080 تی ایش 25 3090 هم 30 تومنه خوب خیلی اختلافه با تقریبا همون کارایی تازه 3090 دارای پهنای رم با میزان رم دوبلشم هست حالا این پای مشتری هست که کدوم می پسنده یا اصلا ممکنه پولش نداشته باشه بین بر فرض 3070 نو با 3080 تی ای دست دوم انتخاب باید بکنه
دوست عزیز تعداد کمی مثل شما هستن چند نفر توان مالی 90 یا 100 میلیونی برای یک کارت گرافیک دارن تازه وقتی این گرافیک رو میبندین کل سیستم هم باید در حد کارتی مثل 4090 باشه از مانیتور 4k تا قطعات دیگه که که در بهترین شرایط بالای 160 میلیون آب میخوره واقعا هر کسی همچین هزینه ای نمیکنه و نباید استثنا ها رو در نظر گرفت مثل خود شما
در ضمن مشکل بزرگ خود کارت گرافیک نیست متاسفانه مشکل گفتن حقیقت و واقعیت توسط فروشنده هست که کارت واقعا چقدر کارکرده و در چه شرایطی
نمونه ی همین مشکل : شکایت از کاربر invoker برای فروش کارت msi 3060 خراب ( این تاپیک چون قدیمی هست و بسته شده گزاشتمش اما صحبت های جالبی توش میشه که شاید برای بعضی ها جالب باشه )
در کل جنس دست دوم رو باید از کاربرهای شناخته شده خرید که بدونی به مشکل بخوره بهت پاسخگو هست حالا چه ماین شده چه غیر ماین خرید از کاربر تازه وارد یا سایت دیوار واقعا اشتباه هست

در ضمن خود من همین هفته پیش یک 3080TI از برند MSI دست دوم برای فامیل خرید کردم که خدا رو شکر راضی بودن خواستم بگم که بدونید من مخالف خرید گرافیک دست دوم نیستم ( حتی میگم با توجه به قیمت دلار 45 تومنی دیگه خرید کارت رده بالای نو دیگه ارزشش رو نداره و قطعا خرید دست دوم عاقلانه تره ) ولی باید بدونید دنبال چه چیزی هستید و بتونید کارت تمیز و کم کارکرد که کارکرد گیم داشته با کارتی ماینی که بعد 2 سال کارشبانه روزی تازه با آب شستنش تا تمیز بنظر بیاد تشخیص بدید و معمولا قیمت فروش کارت با مدت کارکرد و وضعیت کارت ارتباط مستقیم داره و هیچ وقت نباید برای قیمت های خیلی پایین وسوسه شد چون قطعا اون کارت بیشتر از اون نمی ارزه وگرنه قیمت بیشتری روش میزاشتن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.a.t
تجربه خودم از کارت ماین شده ، حدود 4 سال پیش یه مدت چند ماه بدون کارت گرافیک شدم ، مجبور شدم یکدونه گرافیک ماین شده بخرم (1070Ti) و ازش استفاده کنم ، میگفت 12 ماه تحت شرایط اصولی ماین شده و فروشنده هم کاملا معتبر بود ، خلاصه این کارت هنوز رو یکی از سیستما هست بعد 4 سال و روزی باهاش 14-15 ساعت گیم های E-Sport ای مثل رینبو اوارواچ و ... روی آخرین تنظیمات زده میشه ، خداروشکر به هیچ مشکلیم نخورده ! خلاصه میخوام بگم اینکه از کی و چی و با چه شرایطی هم بخرین مهمه ، و اینطوریم نیست بگین هر کارتی ماین شده بده و ...

آخرین ویرایش:
دوست عزیز تعداد کمی مثل شما هستن چند نفر توان مالی 90 یا 100 میلیونی برای یک کارت گرافیک دارن تازه وقتی این گرافیک رو میبندین کل سیستم هم باید در حد کارتی مثل 4090 باشه از مانیتور 4k تا قطعات دیگه که که در بهترین شرایط بالای 160 میلیون آب میخوره واقعا هر کسی همچین هزینه ای نمیکنه و نباید استثنا ها رو در نظر گرفت مثل خود شما
در ضمن مشکل بزرگ خود کارت گرافیک نیست متاسفانه مشکل گفتن حقیقت و واقعیت توسط فروشنده هست که کارت واقعا چقدر کارکرده و در چه شرایطی
نمونه ی همین مشکل : شکایت از کاربر invoker برای فروش کارت msi 3060 خراب ( این تاپیک چون قدیمی هست و بسته شده گزاشتمش اما صحبت های جالبی توش میشه که شاید برای بعضی ها جالب باشه )
در کل جنس دست دوم رو باید از کاربرهای شناخته شده خرید که بدونی به مشکل بخوره بهت پاسخگو هست حالا چه ماین شده چه غیر ماین خرید از کاربر تازه وارد یا سایت دیوار واقعا اشتباه هست

در ضمن خود من همین هفته پیش یک 3080TI از برند MSI دست دوم برای فامیل خرید کردم که خدا رو شکر راضی بودن خواستم بگم که بدونید من مخالف خرید گرافیک دست دوم نیستم ( حتی میگم با توجه به قیمت دلار 45 تومنی دیگه خرید کارت رده بالای نو دیگه ارزشش رو نداره و قطعا خرید دست دوم عاقلانه تره ) ولی باید بدونید دنبال چه چیزی هستید و بتونید کارت تمیز و کم کارکرد که کارکرد گیم داشته با کارتی ماینی که بعد 2 سال کارشبانه روزی تازه با آب شستنش تا تمیز بنظر بیاد تشخیص بدید و معمولا قیمت فروش کارت با مدت کارکرد و وضعیت کارت ارتباط مستقیم داره و هیچ وقت نباید برای قیمت های خیلی پایین وسوسه شد چون قطعا اون کارت بیشتر از اون نمی ارزه وگرنه قیمت بیشتری روش میزاشتن
اتفاقا اون فروشنده رو می شناسم و قضیه خیلی قدیمی هست مشکل اینجاست هر خریداری که شاکی می شه حق می دن بهش در حالی که خیلی از مواقع خریدارها گاف می دن می ندازن تقصیر فروشنده
توی این معامله هم فروشنده کارتی رو داده بوده که تصویر می داده خریدار هم نسخه بدون قفل خریده بوده تا ماین کنه منتها ناشی بوده زده کارت پوکونده یادم نیست گویا بایوس هم روش زده بوده
حتی همون اولش که گفته به فروشنده بهش فروشنده گفته مشکلی نداره پس بده پولت بگیرش گفته نه صبر کن شاید بتونم درستش کنم که زده کلا دیگه تصویر هم نمی داده شما قانونه اگر دیدید جنس مشکل داره باید سریع بدون دستکاری مرجوعش کنید اگر انگولکش کنید حتی گارانتی های اصلی هم ازتون پسش نمی گیرن چون ممکنه کارتی که به می شده خیلی راحت تعمیرش کنن کاملا از بین برده باشید
ضمنا توی اون معامله یادمه که در نهایت هم پسش گرفت و این فروشنده امتیاز بالای خوبی هم داره هنوزم مشغوله

در این مورد که کیا اینقدر پول دارن من اینقدر افراد زیادی رو می شناسم که فقط حقوق ماهیانه بالای 100 میلیون دارن خرج هایی می کنن که 4090 براشون پول خردشون هست این همه ادمی که سفر خارج می رن دیگه الان ترکیه هم یک هفته برید تک نفری 30 40 میلیون خرجتونه به نظر من که یک کارت بخرید 3 4 سال استفاده کنید خیلی منطقی تره تا یک هفته برید سفر بعدشم دپرس بشید که برگشتم ...دونی
اینم بگم که کسی که گیمر های اند هست حتما یک کیس و سیستم خفن هم داره که روش براتون عکس و فیلم بگیره الان 90 درصد کارت ها عکسشون روی میزی هست بعد طرف می گه ماین نشده ببخشید غلط کرده کسی که همچین حرفی زده اگه ماین نشده باشه پس چرا روی یک سیستم حرفه ای نیست؟ چرا نمی تونه یکدونه تست گیم جدید براتون بفرسته؟ باید قبول کرد خود مشتری ها هم مقصرن
اینم بگم در نهایت ریسک دست دوم خریدن همیشه هست اما می شه ریسکش رو با کارهایی به حداقل رسوند بر فرض الان اکثریت ماشین ها کیلومترشون دستکاری می شن حتی صفرها که اگر درست انجام بشه هیچ راهی برای تشخیصش نیست برای همینم با اینکه دست دوم ماشین خریدن به نفع ادمه اما من خودم به شخصه هیچ موقع سمتش نمی رم چون خیلی ریسک بالایی داره نمی شه ریسکشم کم کرد

متاسفانه این مشکل اطلاعات غلط دادن بدجوری شایعه بین برخی از عزیزان
خیلی ها فکر می کنن ماینرها فقط دنبال نابود کردن قطعاتشون بودن، در حالیکه بر خلاف من و مای گیمر که دنبال تفریحیم، ماینر دنبال کسب درآمده. بنابراین بدون شک از ریگش به خوبی مراقبت می کنه. از نظر من در ۹۰٪ مواقع، ماینری که هزینه ی فضایی برای کارت های سری ۳۰۰۰ انجام داده، دقیقاً می دونسته دنبال چیه و باید چیکار کنه
کسی که حرفه ای ماین می کنه (البته ماین می کرده، چون الان دیگه نمی صرفه) برای دونه دونه ی کارت هاش و وات به وات برقی که مصرف می کنه ارزش قائله، چون قراره از برآیند اینها پول دربیاره. کاری نمی کنه که الکی برق اضافه مصرف کنه یا اینکه الکی ریگش رو به فنا بده، چون این کارها باعث ضرر میشن و نه سود رسانی... در مقابل من و مای گیمر برای ۲ فریم بیشتر حاضریم ۲۰۰ وات بیشتر برق مصرف کنیم!
معمولاً اکثر ماینرها VGA ها رو undervolt می کنن، fan-curve شون رو اصلاح می کنن، و اگر بمدت طولانی از یه کارت استفاده کنن ترمال گریس شون رو به موقع با جنس مرغوب عوض می کنن، کاری که یک گیمر شاید هیچ وقت انجام نده، علیرغم اینکه بدلیل pump-out effect قطعاً بعد از ۶ تا ۹ ماه گیمینگ مداوم، باید یه دستی به سر و روی ترمال گریس کارت کشیده بشه
از طرف مقابل عمر قطعات الکترونیکی هم خیلی بیشتر از ۶ ماه و یکسال استفاده مداومه... همین خاموش و روشن کردن های روتین روزانه که ما با سیستم هامون انجام میدیم آسیبش در طولانی مدت برای قطعات به مراتب می تونه بیشتر از کارکرد مداومه و ۲۴ ساعته باشه!

متاسفانه این مشکل اطلاعات غلط دادن بدجوری شایعه بین برخی از عزیزان
خیلی ها فکر می کنن ماینرها فقط دنبال نابود کردن قطعاتشون بودن، در حالیکه بر خلاف من و مای گیمر که دنبال تفریحیم، ماینر دنبال کسب درآمده. بنابراین بدون شک از ریگش به خوبی مراقبت می کنه. از نظر من در ۹۰٪ مواقع، ماینری که هزینه ی فضایی برای کارت های سری ۳۰۰۰ انجام داده، دقیقاً می دونسته دنبال چیه و باید چیکار کنه
کسی که حرفه ای ماین می کنه (البته ماین می کرده، چون الان دیگه نمی صرفه) برای دونه دونه ی کارت هاش و وات به وات برقی که مصرف می کنه ارزش قائله، چون قراره از برآیند اینها پول دربیاره. کاری نمی کنه که الکی برق اضافه مصرف کنه یا اینکه الکی ریگش رو به فنا بده، چون این کارها باعث ضرر میشن و نه سود رسانی... در مقابل من و مای گیمر برای ۲ فریم بیشتر حاضریم ۲۰۰ وات بیشتر برق مصرف کنیم!
معمولاً اکثر ماینرها VGA ها رو undervolt می کنن، fan-curve شون رو اصلاح می کنن، و اگر بمدت طولانی از یه کارت استفاده کنن ترمال گریس شون رو به موقع با جنس مرغوب عوض می کنن، کاری که یک گیمر شاید هیچ وقت انجام نده، علیرغم اینکه بدلیل pump-out effect قطعاً بعد از ۶ تا ۹ ماه گیمینگ مداوم، باید یه دستی به سر و روی ترمال گریس کارت کشیده بشه
از طرف مقابل عمر قطعات الکترونیکی هم خیلی بیشتر از ۶ ماه و یکسال استفاده مداومه... همین خاموش و روشن کردن های روتین روزانه که ما با سیستم هامون انجام میدیم آسیبش در طولانی مدت برای قطعات به مراتب می تونه بیشتر از کارکرد مداومه و ۲۴ ساعته باشه!
بالاخره یکی پیدا شد که من از اطلاعاتش لذت ببرم تیکه اخر حرفتون کاملا صحیحه من به خاطر همین اکثرا پی سی می ذارم که روشن بمونه چون اینراش برقی با تداوم زیاد خاموش روشن کردن بیشتر باعث نابودی می شه
مخصوصا هارد ها که ویندوز بی شعور هر 20 دقیقه بی کاری خاموشش می کنه بیشتر اسیب می زنه تا هاردی که 24 ساعته توی حالت بی کاریه اما
یا حتی پورت های usb اگه مدام قطع و وصل بشن دستگاه نابود می شه بهتره که اتصال زیاد قطع و وصل نشه نه فقط برای فلش ها برای تمامی دستگاه ها
کلا ما سوخت دادیم تا این چیزها رو فهمیدیم اما متاسفانه همین الانشم اطلاع رسانی در اینترنت ضعیفه
البته ما ماینرهای بی شعور هم زیاد داریم نمونه هاش کم نیستن حتی اینا که کانال یوتیوب دارن بی شعورن سواد کافی ندارن کسایی که سواد درستی ندارن فقط فنی کارن فکر می کنن همه چیز تجربه هست در حالی که کار علمی تکمیل کننده علم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or