از چه کارت گرافیک استفاده میکنید ( همه شرکت کنن )

دم شما گرم قیمتی هم نداره
راستی این خمیر رو تایید میکنی آلمانی هم هست
https://www.digikala.com/product/dkp-6950632/خمیر-سیلیکون-ترمال-گریزلی-مدل-kryonaut/
اره اینم خمیر خوبیه.
تسکو ی برند داخلیه ولی باکیفیت.
برندهای خارجی چون هزینه های واردات و گمرک میخوره قیمتش بالا درمیاد مگرنه همون کولپد رو از از اونور اب بخری قیمتش مث محصولیه ک معرفی کردم یا نهایتا ۲۰۰ تومن بالاتر.

دوستای گلم مرسی کارتون درسته یک کول پد K40 و یک خمیر ترمال گریزلی گرفتم دما از 85 اومده رو 72 اینا و ثابت شده دمای cpu هم از 95 اومد رو 75 تو بازی U4 با بالاترین تنظیمات
برنامه AMOURY CRATE رو تایید میکنید؟
به جز AFTERBURNER یک FPS کانتر دیگه معرفی کنید چون این برنامه تو FIFA 23 کار نمیکنه
بااینکه به حرف من گوش نکردی ولی خوشحالم که کانفیگت خنک شد.
منم با با کولپد ۳۱۰۸ تسکو و خمیر المانی کایسر دمای سی پی یوم و کارت گرافیکم از ۷۱-۷۲ اصلا تجاوز نمیکنه در اوج بازی.
اتفاقا هورایزن ۵ رو شروع کردم امشب.
ایشالا از گیمات لذت ببری فقط یادت باشه این سرویست رو هر ۵-۶ ماه یبار باید انجام بدیا life-timeنیس😊

• Love
Reactions: KINGF
مسعود جان قصد جسارت نداشتم فقط به قول دوستمون فکر کردم اگه پول بیشتری بدم شاید بهتر باشه ... حالا که میبینم اینقدر رو تسکو مطمعنی سری بعد که لبتاب به مشکل بخوره فقط تسکو 3108 میخرم :D
هورایزن 5 خیلی ستمه 100 گیگ و یک اسپلیت اسکرین ساده نداره خیلی ناامید شدم من از طریق گیم پس گرفتمش ولی به همین خاطر پاکش کردم
من چند روز پیش PS5 گرفتم ولی خودت میدونی لعنتی PC یک چیز دیگه س... امیدوارم سال دیگه جفتمون رو RTX 4090 باشیم و از شر این خمیر بازی ها و ترس لرز خراب شدن خلاص شده باشیم:)
نه بابا مهم اینه سیستمت درست شده.
کارت گرافیکت ۲۰۷۰ بود درسته؟
هورایزن ۴ رو تموم کردم رفتم سراغ هورایزن ۵.
در کل ارزش داره ادم یبار تجربش کنه.من کرک شده بازی میکنم چون نه نت جواب انلاین میده نه میصرفه.
منم میخاستم دیروز ی گیم پس بخرم ولی یاد دیتای سنگین بازیا افتادم دیدم دانلود کردن دیتا خیلی زمان میبره

اتفاقا کارت سرحالی بود مشکلی هم نداشت
کارت رو استفاده نکرده از کجا میدونین سرحاله؟
قیمت 3070 ماین شده اکثرا بین 10 الی 13 تومنه کارتهای بدون ماین هم خیلی به ندرت کم میفروشن چون بازه زمانی خوبی برای فروش نیست
کارت های ماین شده هم عین هندونه و انار و خربزه میمونه از 100 تا 10 تاش به زور سالم هستش
من قبلا کارت 2070 سوپر گیگا آیورس خریده بودم بهم گفته بود ماین نشده ولی اکثرا توی بازیها کارت بالای 78 درجه میرفت با اینکه سه فن بود یعنی نمیتونستم دستمو روی کارت نگه دارم از بس داغ میشد
کارت 3070 رو اگه سالم باشه 8500 مغازه دارا رو هوا میزنن به من و شما نمیرسه

کارت رو استفاده نکرده از کجا میدونین سرحاله؟
قیمت 3070 ماین شده اکثرا بین 10 الی 13 تومنه کارتهای بدون ماین هم خیلی به ندرت کم میفروشن چون بازه زمانی خوبی برای فروش نیست
کارت های ماین شده هم عین هندونه و انار و خربزه میمونه از 100 تا 10 تاش به زور سالم هستش
من قبلا کارت 2070 سوپر گیگا آیورس خریده بودم بهم گفته بود ماین نشده ولی اکثرا توی بازیها کارت بالای 78 درجه میرفت با اینکه سه فن بود یعنی نمیتونستم دستمو روی کارت نگه دارم از بس داغ میشد
کارت 3070 رو اگه سالم باشه 8500 مغازه دارا رو هوا میزنن به من و شما نمیرسه
الان که این چند پست رو دیدم کنجکاو شدم رفتم بازارچه این سایتها رو چک کردم.به نظرم هم جنس خوب داخلش هست هم کلاهبرداری.مثلا 3070 rog سفید 14 تومن که به نظر نمیاد کسی همچین کارتی برای ماین خریده باشه ولی همون جا هم مثلا یکی دیگه 3070 از این برندهای ارزون گذاشته 13 تومن.ولی مشکل تو توضیحاتش هست که عکسش،کارت باز شده رو جعبه هست ولی تو توضیحات زده پلمپ و کار نکرده،باز خط بعد نوشته فقط 2 ماه کار کرده :|خب این معلومه یه ریگی به کفشش هست

من خودم امکان نداره چیزی دست دوم بخرم ولی اگی کسی اهلش باشه و وارد باشه که خوب چک کنه و طمع هم نکنه و چیزی اگه خیلی ارزونه فکر کنه داره زرنگی میکنه،به نظرم وقت خوبی برای خرید دست دو هست

الان که این چند پست رو دیدم کنجکاو شدم رفتم بازارچه این سایتها رو چک کردم.به نظرم هم جنس خوب داخلش هست هم کلاهبرداری.مثلا 3070 rog سفید 14 تومن که به نظر نمیاد کسی همچین کارتی برای ماین خریده باشه ولی همون جا هم مثلا یکی دیگه 3070 از این برندهای ارزون گذاشته 13 تومن.ولی مشکل تو توضیحاتش هست که عکسش،کارت باز شده رو جعبه هست ولی تو توضیحات زده پلمپ و کار نکرده،باز خط بعد نوشته فقط 2 ماه کار کرده :|خب این معلومه یه ریگی به کفشش هست

من خودم امکان نداره چیزی دست دوم بخرم ولی اگی کسی اهلش باشه و وارد باشه که خوب چک کنه و طمع هم نکنه و چیزی اگه خیلی ارزونه فکر کنه داره زرنگی میکنه،به نظرم وقت خوبی برای خرید دست دو هست
اتفاقا الان اصلا وقت مناسبی برای خرید کارت دست دوم نیست قدیما کارتهایی که میفروختن اکثرا گیمر بودن و برنامه نویس و کارهای گرافیکی بود
چون اکثریت کارتها ماین شده هستش میبینی مغازه دار ریگ 10 کارته 3070ti رو خریده 100 تومن شایدم کمتر بعد میاد دونه ای 13 تومن 14 تومن میفرووشه کارتی که مصرف ریگ بره پدر کارتو درمیارن من نمیدونم یه سریا چجوری میگن ماینرا کارتها رو سالم نگه میدارن و مراقبشون هستن عزیز من گیمر با یه دونه کارت گرافیک حوصله تمیز کردنشو نداره چه برسه به ماینر که فقط پول براش مهمه
کارتی که ماه ها بدون استراحت و خاموشی 90 درصد لود یا 100 درصد لود داشته باشه بنظرتون سالم میمونه؟
ولی در کل قیمتها اونقدری هم بالا نیست کسی که شرایط خرید کارت آکبندو نداره و به دما و سلامت کارت زیاد حساس نیست بنظرم خرید این کارتها از هیچی بهتره کسی که 3070 رو 10 تومن میفروشه بخرین ازش حالا ماین هم شده باشه چون واقعا 10 تومن دیگه ارزشی نداره یدونه کنسول ps4 دسته دومو میدن 10 تومن من باشم از بین این دو حتما کارتو انتخاب میکنم
الان یکی از دوستان من 3090 رو بهم 19 تومن میخاست بده برند گیگا ولی من نخریدم چون آدم وسواس و حساسی هستم دمای کارت بالا بره و کارت ادا دربیاره از چشمم میفته

اتفاقا الان اصلا وقت مناسبی برای خرید کارت دست دوم نیست قدیما کارتهایی که میفروختن اکثرا گیمر بودن و برنامه نویس و کارهای گرافیکی بود
چون اکثریت کارتها ماین شده هستش میبینی مغازه دار ریگ 10 کارته 3070ti رو خریده 100 تومن شایدم کمتر بعد میاد دونه ای 13 تومن 14 تومن میفرووشه کارتی که مصرف ریگ بره پدر کارتو درمیارن من نمیدونم یه سریا چجوری میگن ماینرا کارتها رو سالم نگه میدارن و مراقبشون هستن عزیز من گیمر با یه دونه کارت گرافیک حوصله تمیز کردنشو نداره چه برسه به ماینر که فقط پول براش مهمه
کارتی که ماه ها بدون استراحت و خاموشی 90 درصد لود یا 100 درصد لود داشته باشه بنظرتون سالم میمونه؟
ولی در کل قیمتها اونقدری هم بالا نیست کسی که شرایط خرید کارت آکبندو نداره و به دما و سلامت کارت زیاد حساس نیست بنظرم خرید این کارتها از هیچی بهتره کسی که 3070 رو 10 تومن میفروشه بخرین ازش حالا ماین هم شده باشه چون واقعا 10 تومن دیگه ارزشی نداره یدونه کنسول ps4 دسته دومو میدن 10 تومن من باشم از بین این دو حتما کارتو انتخاب میکنم
الان یکی از دوستان من 3090 رو بهم 19 تومن میخاست بده برند گیگا ولی من نخریدم چون آدم وسواس و حساسی هستم دمای کارت بالا بره و کارت ادا دربیاره از چشمم میفته
والا گفتم من خودم عمرا چیزی دست دو بخرم دیگه چه برسه به کارت گرافیک اونم تو دروان پسا ماین.
ولی به نظرم الان که نسل جدید کارتها میاد و ماینرا هم قیمتها رو شدیدا پایین آوردن،خیلی از گیمرها که میخوان کوچ کنن به نسل بعد شروع میکنن panic selling که زودتر رد کنن بره تا پول برای نسل بعد جور کنن.به نظر من کسی طمع نکنه چیز خوب هم گیر میاد.همون پست قبل گفتم مثلا یکی rog 3070 سفید داشت.نمیگم 100 در 100 ولی همین رنگ سفید کارت،اتاقی که توش عکس گرفته که نشون میده سیستم گیمری داره،مانیتورش و...همینا نشونه اینه که طرف گیمره نه ماینر.

• Like
Reactions: Masood1992sdt
والا گفتم من خودم عمرا چیزی دست دو بخرم دیگه چه برسه به کارت گرافیک اونم تو دروان پسا ماین.
ولی به نظرم الان که نسل جدید کارتها میاد و ماینرا هم قیمتها رو شدیدا پایین آوردن،خیلی از گیمرها که میخوان کوچ کنن به نسل بعد شروع میکنن panic selling که زودتر رد کنن بره تا پول برای نسل بعد جور کنن.به نظر من کسی طمع نکنه چیز خوب هم گیر میاد.همون پست قبل گفتم مثلا یکی rog 3070 سفید داشت.نمیگم 100 در 100 ولی همین رنگ سفید کارت،اتاقی که توش عکس گرفته که نشون میده سیستم گیمری داره،مانیتورش و...همینا نشونه اینه که طرف گیمره نه ماینر.
داداش اصلا به عکس گرفتن نیست
الان دیوارو نگاه کن اکثر فروشنده ها کارت رو به سیستم واترکولر دار نصب میکنن میفروشن زنگ میزنی میگی فولان قیمت میگه چند تا میخای؟
کلا به عکس گرفتن بسنده نکن الان ۹۹ درصد کارتهایی که میفروشن ماین شده کسی سیستم خونگیشو به ندرت میفروشه
برا کوچ به نسل بعدی هم الان زوده گیمرهای ایرانی پولشون کجا بود یکیش من الان کارت ۳۰۷۰ رو بفروشم برم مثلا 4080 بخرم تازه فعلا قیمتش معلوم نیست باید کمه کمش 40 50 میلیون خرج کنم
من یادمه یه سال پیش تو همین انجمن خیلیا 2060 که 20 تومن بود نمیتونستن بخرن
حالا به استثنا یکی خرپوله با پول ددیش میخاد خرج کنه بحثش جداست
ولی در کل ماینرا هر جور کارتی که بگین میخریدن من کارت دو فنه که اصلا فکرشو نمیکردم ماینرا بخرن دیدم 20 تا 20 تا میفروشن
تهشو بگیری این کارتها بیشترشون به مرور زمان ایراد پیدا میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or