از چه کارت گرافیک استفاده میکنید ( همه شرکت کنن )

استاتر هزار و یک دلیل داره:

میتونه از سرعت حافظه ذخیره سازی بازی باشه. گاهی نصب بازی رو یه ssd پر سرعت میتونه بسیاری از استاتر ها را برطرف کنه.

میتونه از CPU باشه بخصوص اگر پردازنده باتلنک بشه. میتونه مشکلات سخت افزاری عاملش باشه. حتی یک پاور بی کیفیت ، عدم بالانس تو انتخاب رم ، پردازنده، گرافیک ، مادربرد و اس اس دی براحتی میتونه موجب استاتر و افت فریم بشه .
گاهی یک کولر پردازنده خوب میتونه پردازنده رو خنک تر و در نتیجه مشکلات استاتر رو برطرف کنه

میتونه از رم ها باشه گاهی دوال بستن رمها مشکلات استاتر رو برطرف میکنه. حتی گاهی بازی کردن در فرکانس پایینتر استاتر رو برطرف میکنه. برای من تو بازی Hitman 3 و Ascent با کاهش فرکانس رم از ۵۶۰۰ به ۴۸۰۰ تمام مشکلات استاتر برطرف شد.

مشکل میتونه از خود بازی و عدم بهینه سازی از سمت سازنده باشه. گاهی با یه پچ جدید میبینی اکثر مشکلات مربوط به استاتر برطرف میشه.

میتونه حتی از قفل Denuvo باشه.

میتونه از برنامه های جاری که همزمان با بازی پروسس میشن باشه. مثلا خود من تجربه ای که داشتم nvidia app باگی شده بود و الکی ۲۰ الی ۳۰ درصد تسک پروسس کاذب داشت که با پاک کردن و نصب دوباره ش مشکل باگ داشتنش حل شد و استاتر و افت فریم خیلی بازیها برطرف شد.

میتونه گاهی دلایل مسخره و خنده داری داشته باشه که خودتون باید کشف کنید. مثلا طبق تجربه خودم تو برخی بازیها بازی رو باید فول اسکرین بگذارید تو برخی بازیها Borderless اینطوری میبینید فریم ریت بازی بالاتر میره.
میتونه از متد اپسکیل باشه گاهی با عوض کردن متد مشکلات حل میشه. گاهی با اورکلاک استاتر کم میشه گاهی با اندر کلاک. گاهی با آپدیت ویندوز یا حتی خاموش کردن آپدیت ویندوز، گاهی با اپدیت درایور کارت گرافیک تمام مشکلات حل میشه.

در کمال تعجب گاهی با اپدیت بایوس مادربرد مشکلات برطرف میشه. گاهی از داخل بایوس با خاموش کردن گزینه های Power Saving مشکلات برطرف میشه.

باید تو هر بازی انقدر ور برید تا بفهمید مشکل از کجاست باید علم و حوصله اش را داشته باشید . نرمالایز کردن ستینگ بازیها خودش یک علم به حساب میاد که باید بلد باشید اینطوری قطعا تو هیچ بازی به مشکل نمی‌خورید و یک تجربه نرم و روان خواهید داشت.

آخرین ویرایش:
بنده هم 4070Ti دارم و از همون ابتدا هم میگفتم که کاملا کارت فلجی هست برای رزولوشن های بالای 1440p و اتفاقا سر صحبت های کاربر دیگه که با DLSS performance و FG میشه تجربه قابل قبول گرفت، یک کابل به نسبت گرون (برند Zeskit هفت متری) و بلند HDMI 2.1 گرفتم که به TV وصل کنم، ولی حداقل تو عنوان هایی که من تست کردم تجربه اصلا مطلوب نبود. بازی ها یا پر از استاتر میشدن و حداقل تو تلویزیون 55 اینچ هم کیفیت DLSS performance جوری نبود من رو راضی نگه داره، حداقل کیفیت راضی کننده برای من balanced بود که فریم روی 50-60 متغییر میشد مثلا Horizon Forbidden West و بازی در کنارش استاتر زیادی هم داشت. هنوزم به نظرم 4070Ti و کلا گرافیک با 12 گیگ رم خیلی هنر کنه گرافیکی هست که برای 1440p و اونم ناپلئونی تجربه قابل قبولی ارائه میده.
چیزی که تو این کلیپ جالب بود برای من DLSS FG روی گرافیک سریه 3000 بود، به نظرم بازی شما حتما ماد شده هست، DLSS FG هنوزم هم محدود به سریه 40 باید باشه و نباید اون آپشن برای شما در دسترس باشه با اون گرافیک.
مشکل هورایزن نرم افزاری و مربوط به خود بازیه. سعی میکنم یک فیلم بگیرم برات همینجا بفرستم که براحتی میتونی مشکل استاتر بازیو برطرف کنی‌.
این بازی یک قلق داره اول از همه تمام تنظیمات گرافیکی مورد نظرت رو اعمال کن. حتی dlss بذار روی کوالیتی. بعد از بازی بیا بیرون و دوباره بازیو اجرا کن و هرگز دیگه وارد تنظیمات بازی نشو. مستقیم برو تو بازی هیچ مشکلی نخواه داشت . برای من این روش جواب داد البته اگر مشکلات دیگه ای نداشته باشی چون اینو گفتم که بگم مشکل اصلا از کارت گرافیکت نیست. تازه من رو بازی ریشید هم سوار کردم و اتقاقا کلی افکت سنگین هم تو ریشید ست کردم که خودش کلی فشار میاره ولی بازم هیچ مشکلی نیست. کارت 4070ti تو رزولوشن 1440p نیتیو و 4k dlss qaulity هیچ مشکلی نداره. حتی تو سنگین ترین بازیها. برای من فوربیدن وست یکی از سبک ترین بازیها حساب میشه

نظرت چیه یه 5 میلیون بدیم به یه واسطه جفتمون یه شرط بندی ریز بکنیم رو این موضوع و اثبات کنیم کدوممون تو 20 سال اخیر تعداد کارتاش بیشتر بوده و چقدر خرج کارت کرده و سنش بیشتره؟

همین الان تو دادگاهن برای کارت تولید کردن برای ماینر ها و دارن میبازن پرونده رو به خاطر دروغایی که به عموم مردم و سهامداراشون گفتن

هیچکس در جریان نیست، اون هزارتا کامنت زیرشو، همه اورکلاکرا و enthusiast ها و فرومای PCMR همه چرتو پرت میگن، فقط جناب Vice City FM درست میگه و خود مسئولان مارکتینگ انویدیا :)) تو همینم زیر بارش نمیری که هم AMD هم Nvidia برای فروختن کارتای جدیدشون چقدر دروغ و چرتو پرت بی ربط تحویل مردم میدن، برعکس استفاده هم میکنی از این دروغا :D

متوجهی که همه کارتا FG دارن و این تبلیغات انویدیا برای همون موقع عرضه بود دیگه؟ :D
این ویدیو رو مخصوصا خودمو به زحمت انداختم و رفتم از یه کیس دیگه یکی از 3080 ها رو بیرون آوردم و یه ویدیو رو همین تنظیمات " دست نیافتنی" ای که میگی ریکورد کردم برات که نشون بدم سطح توهمتو در مورد سری 4000، مگر اینکه از روی کول ما پیاده شی و چرتو پرتای همایش تبلیغاتی این دلقک ها رو هی تکرار نکنی واسمون،
حدودا 5-6 فریم هم پایین تر داره میده بابت ریکوردینگ.
: (لینک مستقیم یوتوب) (لینک آپارات)

همونطور که میبینی به هر آشغالی FG بدی با DLSS/FSR/XESS پرفورمنس یا بالانس،فریم ریت playable میده

🤣
شما پستات ارزش خوندن حتی یک خط هم نداره. کاری ندارم که تماما دیس اینفرمیشن هستن مساله اینه که شما چند وقته تو فروم بجای بحث درست و حسابی با حمله و توهین به این و اون جو سمی و مزخرفی رو درست کردی که حتی کارت رسیده به حمله به کاربرای با سابقه و قدیمی مثل آقا فرشید، که من شخصا تو تاپیک مشاوره قطعات خجالت کشیدم کامنت گستاخانه تورو در مورد آقا فرشید خوندم . هروقت از نظر ذهنی بزرگ شدی و فقط از نظر سنی یک عدد نبودی جواب کامنت هاتم میدم.

آخرین ویرایش:
مشکل هورایزن نرم افزاری و مربوط به خود بازیه. سعی میکنم یک فیلم بگیرم برات همینجا بفرستم که براحتی میتونی مشکل استاتر بازیو برطرف کنی‌.
این بازی یک قلق داره اول از همه تمام تنظیمات گرافیکی مورد نظرت رو اعمال کن. حتی dlss بذار روی کوالیتی. بعد از بازی بیا بیرون و دوباره بازیو اجرا کن و هرگز دیگه وارد تنظیمات بازی نشو. مستقیم برو تو بازی هیچ مشکلی نخواه داشت . برای من این روش جواب داد البته اگر مشکلات دیگه ای نداشته باشی چون اینو گفتم که بگم مشکل اصلا از کارت گرافیکت نیست. تازه من رو بازی ریشید هم سوار کردم و اتقاقا کلی افکت سنگین هم تو ریشید ست کردم که خودش کلی فشار میاره ولی بازم هیچ مشکلی نیست. کارت 4070ti تو رزولوشن 1440p نیتیو و 4k dlss qaulity هیچ مشکلی نداره. حتی تو سنگین ترین بازیها. برای من فوربیدن وست یکی از سبک ترین بازیها حساب میشه
سریعا یه ویدیو ساختم که شاید زیاد همه چیو نتونستم نشون بدم.
اون LAT یا زمان تاخیر که گوشه تصویر هست وقتی عددش 0 باشه عملا یعنی اون بازی استاتر نداره. فریم ریت بازی همیشه بالای ۸۰ فریمه حتی تو شلوغ ترین صحنه ها. این DLC بازیه که کلا از نظر گرافیکی بهتر و از نظر پروفومس سنگین تره.

• Like
Reactions: ArefTheGreat
شما پستات ارزش خوندن حتی یک خط هم نداره. کاری ندارم که تماما دیس اینفرمیشن هستن مساله اینه که شما چند وقته تو فروم بجای بحث درست و حسابی با حمله و توهین به این و اون جو سمی و مزخرفی رو درست کردی که حتی کارت رسیده به حمله به کاربرای با سابقه و قدیمی مثل آقا فرشید، که من شخصا تو تاپیک مشاوره قطعات خجالت کشیدم کامنت گستاخانه تورو در مورد آقا فرشید خوندم . هروقت از نظر ذهنی بزرگ شدی و فقط از نظر سنی یک عدد نبودی جواب کامنت هاتم میدم.
شما هربار جوابت رو درست میدن و ضایع میشی بحث رو هربار عوض میکنی 180 درجه و یه بار میگی reaction کم داری یه بار میگی ارزش جواب دادن نداری، یه بار میگی توهین کردی الانم بدون 1% پرداختن به مسائلی که راجبش "دیس اینفورمیشن" پخش کردم به قول تو اینجا دوباره بحثو عوض کردیو ربطش دادی به فرشید :)) دسمال کشی نکن برای بقیه اون خودش جوابی داشته باشه میده.
وقتی نمیتونی و نمیدونی داری راجع به چی حرف میزنی چرا میای با یکی مثل من که راجع به این چیزا همه چیز رو میدونه و منابعش رو داره بحث میکنی؟ نمیتونی جلوی خودتو بگیری؟ :D
یه بار اونور جوابتو دادم و غیب شدی دوباره الانم تو بحثی که هیچ ربطی تو نداشت احساس کردی که باید ورود کنی و دوباره جوابتو کامل و با سند و مدرک دادم، کرم از خود درخته، مجبور نیستی دهن به دهن من بشی هربار.
استاتر هزار و یک دلیل داره:

میتونه از سرعت حافظه ذخیره سازی بازی باشه. گاهی نصب بازی رو یه ssd پر سرعت میتونه بسیاری از استاتر ها را برطرف کنه.

میتونه از CPU باشه بخصوص اگر پردازنده باتلنک بشه. میتونه مشکلات سخت افزاری عاملش باشه. حتی یک پاور بی کیفیت ، عدم بالانس تو انتخاب رم ، پردازنده، گرافیک ، مادربرد و اس اس دی براحتی میتونه موجب استاتر و افت فریم بشه .
گاهی یک کولر پردازنده خوب میتونه پردازنده رو خنک تر و در نتیجه مشکلات استاتر رو برطرف کنه

میتونه از رم ها باشه گاهی دوال بستن رمها مشکلات استاتر رو برطرف میکنه. حتی گاهی بازی کردن در فرکانس پایینتر استاتر رو برطرف میکنه. برای من تو بازی Hitman 3 و Ascent با کاهش فرکانس رم از ۵۶۰۰ به ۴۸۰۰ تمام مشکلات استاتر برطرف شد.

مشکل میتونه از خود بازی و عدم بهینه سازی از سمت سازنده باشه. گاهی با یه پچ جدید میبینی اکثر مشکلات مربوط به استاتر برطرف میشه.

میتونه حتی از قفل Denuvo باشه.

میتونه از برنامه های جاری که همزمان با بازی پروسس میشن باشه. مثلا خود من تجربه ای که داشتم nvidia app باگی شده بود و الکی ۲۰ الی ۳۰ درصد تسک پروسس کاذب داشت که با پاک کردن و نصب دوباره ش مشکل باگ داشتنش حل شد و استاتر و افت فریم خیلی بازیها برطرف شد.

میتونه گاهی دلایل مسخره و خنده داری داشته باشه که خودتون باید کشف کنید. مثلا طبق تجربه خودم تو برخی بازیها بازی رو باید فول اسکرین بگذارید تو برخی بازیها Borderless اینطوری میبینید فریم ریت بازی بالاتر میره.
میتونه از متد اپسکیل باشه گاهی با عوض کردن متد مشکلات حل میشه. گاهی با اورکلاک استاتر کم میشه گاهی با اندر کلاک. گاهی با آپدیت ویندوز یا حتی خاموش کردن آپدیت ویندوز، گاهی با اپدیت درایور کارت گرافیک تمام مشکلات حل میشه.

در کمال تعجب گاهی با اپدیت بایوس مادربرد مشکلات برطرف میشه. گاهی از داخل بایوس با خاموش کردن گزینه های Power Saving مشکلات برطرف میشه.

باید تو هر بازی انقدر ور برید تا بفهمید مشکل از کجاست باید علم و حوصله اش را داشته باشید . نرمالایز کردن ستینگ بازیها خودش یک علم به حساب میاد که باید بلد باشید اینطوری قطعا تو هیچ بازی به مشکل نمی‌خورید و یک تجربه نرم و روان خواهید داشت.
کلا از همه چیز میتونه باشه جز کارت گرافیک میان رده 192 بیتی :دی
اون LAT یا زمان تاخیر که گوشه تصویر هست وقتی عددش 0 باشه عملا یعنی اون بازی استاتر نداره. فریم ریت بازی همیشه بالای ۸۰ فریمه حتی تو شلوغ ترین صحنه ها. این DLC بازیه که کلا از نظر گرافیکی بهتر و از نظر پروفومس سنگین تره.

ادای منو در نیار اوریجینال باش

بالا هم گفتم حتی ارزش نداره بخونم چی نوشتی :)) چه برسه به اینکه بخوام جواب طوماری پست کردی رو بدم. کلا دو ماهه تو این فروم داری پست میدی. حالا هم بازم بشین طومار بنویس انقدر بنویس که خسته بشی :D
ضمنا اقا فرشید نیازی به دستمال کشی نداره. همین که جوابت را نداد مشخص شد براش هیچی نیستی ولی من کلا خوشم میاد آدم بی ادب رو که فقط بلده توهین کنه را باهاش کل کل کنم و جوابشو بدم :D
چرا اینجا خوندی پستو و نیم کیلومتر داستان نوشتی خب؟
(عه پاک کردی)
تو احتمالا سنت به اون زمانها قد نمیده ولی ما با 970 ی سر کردیم که ۴ گیگ زده بود ولی در اصل ۳.۵ گیگ وی رم با مموری اسپید اعلام شده داشت که هر موقع نیاز داشت که از نیم گیگ دیگه که سرعت بشدت پایینتری داشت استفاده کنه ،بشدت بازیارو استاتری و لگی میکرد ولی نه اروپایی تونست اینارو بکشونه نه کس دیگه ای.
تازه اون موقع که انودیا مثل الانش کت و کلفت نبود . البته نه تو و نه اون چنل طنز هم که گذاشتی احتمالا در جریان نیستن طبق بنچمارکهایی که خود انودیا رسما اعلام میکنه واقعا از نظر عملیاتی میتونه حتی تا ۴ برابر هم فریم ریت بیشتری بده با DLSS 3.0 و و همچنين توان بیشترش برای ری تریسنگ رندرینگ.

View attachment 345753

حالا باز میاد ۳۰۰ خط طومار مینویسه که اینپوت لگ بالا میره و از این دست اشعار :))

ما که سایبرپانک و الن ویک 2 رو که ته هرچی Path Tracing بودن با کیفیت و فریم ریت بالای 60FPS و هیچ مشکلی تموم کردیم رفت . همین دوتا بازیو به دلیل ساپورت رو نکردن DLSS 3.0 در سری ۳۰۰۰ اصلا نمیشه بالای ۲۵ فریم با 3090Ti تو پث تریس گرفت.
البته منم میگم بطور کلی از 3090 به 4070ti رفتن اشتباهه مگر اینکه یه کارکرده تمیزشو پیدا کنه که شاید بشه با ۱۰ - ۱۵ تومن سر دادن بشه سوییچ کرد به سری ۴۰۰۰ تا زمانی که سری ۵۰۰۰ بیاد.

وگرنه بهترین انتخاب میتونه 4070ti Super یاشه چون کلا رفتن به سمت نسل ۴۰۰۰ " توی ایران " و موقعیتی که قرار داریم فکر بدی نیست . بخصوص که تا حداکثر تا ۸ ماه دیگه تا اومدن سری ۵۰۰۰ هم طول میکشه و هم اینکه اینجا ایرانه و مشخص نیست شرایط اقتصادی اون زمان چجور باشه و چندماه طول بکشه تا قیمتای اون سری متعادل بشه.

اینو الان دیدم :)) لطف کن یه alt+R بزن تو این گیم و Performance overlay انویدیا رو روشن کن و اونجا Render Latency رو نشون همه دوستان بده

اگه واقعا فکر میکنی لیتنسیت 0ms عه که از اونی که فکر میکردم هم دو دیوار تری :دی
اگه از قصد این OSD رو فعال کردی که مخصوصا latency نمیخونه و مخصوصا این بدبختو برای بار دوم گمراه کنی که مشخص میشه دقیقا چه نوع انسانی هستی
تو فک کنم از آینده اومدی و یه ابر کامپیوتر AI از 2054 آوردی وگرنه با GDDR7X یی که هنوز نیومده هم روی PCIe Gen5 لیتنسی به 0ms نمیرسه چه برسه رو یه کارت میان رده 192 بیتی :))
Screenshot_6.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or