از چه کارت گرافیک استفاده میکنید ( همه شرکت کنن )

آره حدس منم همین بود که بنده خدا زیر کولر 36000 نشسته بوده موقع تست اونم روی open bench :D :D
مال منم موقع خرید دقیقا همون 104-105 میرفت بدون اورکلاک، بعد از عوض کردن خمیر و پد اومده روی 80c با 1000MHz+ اورکلاک مموری تازه، حدسم اینه که موقع ماینینگ/استفاده کیفیت خمیرا به فاک رفته.
اگه باز کردی ببین سایز دقیق پد های مموری تو چنده، برای من هر دو طرفش 1 میلی متر در اومد، ولی الان سرچ کردم برای کارت تو اونایی که با هیت پایپ های بک پلیت خنک میشن 1.5mmان و اونایی هم که با هیت سینک از داخل خنک میشن 1mm
والا طرف ۱۰۰ تا قسم خورد از آکبندی دست خودش بوده و یک ثانیه هم ماین نشده:دی
دیگه خدا میدونه:دی
از چه پدی استفاده کردی برندش چی بود منم بگیرم

والا طرف ۱۰۰ تا قسم خورد از آکبندی دست خودش بوده و یک ثانیه هم ماین نشده:دی
دیگه خدا میدونه:دی
از چه پدی استفاده کردی برندش چی بود منم بگیرم
من پد کولرمستر گرفتم از اینا حدودا 600 تومن:

ولی الان خیلی سخت تر پیدا میشه و اصلا نیست دیگه هرچی که پیدا کردی جنس نسبتا معتبر و انتقال حرارتش بالای 5/6w/mk بود کافیه براش

• Like
Reactions: GPSY
من پد کولرمستر گرفتم از اینا حدودا 600 تومن:

ولی الان خیلی سخت تر پیدا میشه و اصلا نیست دیگه هرچی که پیدا کردی جنس نسبتا معتبر و انتقال حرارتش بالای 5/6w/mk بود کافیه براش
بنظرت برای جفت طرفین از 1.5mm استفاده کنم چطوره؟منطقیه یا حتما 1.0mm تهیه کنم برای طرف دیگه اش

بنظرت برای جفت طرفین از 1.5mm استفاده کنم چطوره؟منطقیه یا حتما 1.0mm تهیه کنم برای طرف دیگه اش
نه بد میشه، اینا سر همون نیم میلیمتر اضافی هم تعادلش به هم میخوره میره میچسبه دمای هات اسپات به 105 و دیگه پایین نمیاد :D

• Like
PNY GeForce RTX 3090 24GB XLR8

خواستم عوضش کنم یه 4070ti بردارم دیدم خیلی از بازی ها الان بالای 12گیگابایت vram استفاده میکنن با ری تریسینگ و تنظیمات آخر
حتی اگر روی رزولیشن 4k روی dlss کوالیتی هم بزاری بازم 12 گیگ واقعا کم هست
نمونش jedi survivor هست روی تنظیمات epic و ری تریسینگ فعال حتی با dlss quality لامصب بعضی مپ ها تا ۱۹ گیگابایت vram پر میکنه.

PNY GeForce RTX 3090 24GB XLR8

خواستم عوضش کنم یه 4070ti بردارم دیدم خیلی از بازی ها الان بالای 12گیگابایت vram استفاده میکنن با ری تریسینگ و تنظیمات آخر
حتی اگر روی رزولیشن 4k روی dlss کوالیتی هم بزاری بازم 12 گیگ واقعا کم هست
نمونش jedi survivor هست روی تنظیمات epic و ری تریسینگ فعال حتی با dlss quality لامصب بعضی مپ ها تا ۱۹ گیگابایت vram پر میکنه.
تصمیم درست و اصولی همینه، با اون انتظاراتی که تو داری باید 4070ti super( که اصلا یه دنیای دیگه اس از لحاظ قیمت و رده بندی خود کارت به نسبت 4070ti/4070/4070s) بگیری که مشابه همون پرفورمنس رو داشته باشی که الان داری یا 4080 بگیری که "آپگرید" حساب بشه :D خیلی از نورمی ها و کژوال ها دقیقا همین اشتباهو کردن که از 3080ti/3080 مثلا رفتن 4070ti و به شدت خورد تو صورتشون

نمیدونم چطوری اروپا اینارو نکشوند دادگاه برای تبلیغات گمراه کننده و دروغ :D ( با وی پی ان باز کن اگه تونستی)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 8030v2 and GPSY
تصمیم درست و اصولی همینه، با اون انتظاراتی که تو داری باید 4070ti super( که اصلا یه دنیای دیگه اس از لحاظ قیمت و رده بندی خود کارت به نسبت 4070ti/4070/4070s) بگیری که مشابه همون پرفورمنس رو داشته باشی که الان داری یا 4080 بگیری که "آپگرید" حساب بشه :D خیلی از نورمی ها و کژوال ها دقیقا همین اشتباهو کردن که از 3080ti/3080 مثلا رفتن 4070ti و به شدت خورد تو صورتشون

نمیدونم چطوری اروپا اینارو نکشوند دادگاه برای تبلیغات گمراه کننده و دروغ :D ( با وی پی ان باز کن اگه تونستی)
تو احتمالا سنت به اون زمانها قد نمیده ولی ما با 970 ی سر کردیم که ۴ گیگ زده بود ولی در اصل ۳.۵ گیگ وی رم با مموری اسپید اعلام شده داشت که هر موقع نیاز داشت که از نیم گیگ دیگه که سرعت بشدت پایینتری داشت استفاده کنه ،بشدت بازیارو استاتری و لگی میکرد ولی نه اروپایی تونست اینارو بکشونه نه کس دیگه ای.
تازه اون موقع که انودیا مثل الانش کت و کلفت نبود . البته نه تو و نه اون چنل طنز هم که گذاشتی احتمالا در جریان نیستن طبق بنچمارکهایی که خود انودیا رسما اعلام میکنه واقعا از نظر عملیاتی میتونه حتی تا ۴ برابر هم فریم ریت بیشتری بده با DLSS 3.0 و و همچنين توان بیشترش برای ری تریسنگ رندرینگ.

20240807_183519.jpg

حالا باز میاد ۳۰۰ خط طومار مینویسه که اینپوت لگ بالا میره و از این دست اشعار :))

ما که سایبرپانک و الن ویک 2 رو که ته هرچی Path Tracing بودن با کیفیت و فریم ریت بالای 60FPS و هیچ مشکلی تموم کردیم رفت . همین دوتا بازیو به دلیل ساپورت رو نکردن DLSS 3.0 در سری ۳۰۰۰ اصلا نمیشه بالای ۲۵ فریم با 3090Ti تو پث تریس گرفت.
البته منم میگم بطور کلی از 3090 به 4070ti رفتن اشتباهه مگر اینکه یه کارکرده تمیزشو پیدا کنه که شاید بشه با ۱۰ - ۱۵ تومن سر دادن بشه سوییچ کرد به سری ۴۰۰۰ تا زمانی که سری ۵۰۰۰ بیاد.

وگرنه بهترین انتخاب میتونه 4070ti Super یاشه چون کلا رفتن به سمت نسل ۴۰۰۰ " توی ایران " و موقعیتی که قرار داریم فکر بدی نیست . بخصوص که تا حداکثر تا ۸ ماه دیگه تا اومدن سری ۵۰۰۰ هم طول میکشه و هم اینکه اینجا ایرانه و مشخص نیست شرایط اقتصادی اون زمان چجور باشه و چندماه طول بکشه تا قیمتای اون سری متعادل بشه.

آخرین ویرایش:
تو احتمالا سنت به اون زمانها قد نمیده
نظرت چیه یه 5 میلیون بدیم به یه واسطه جفتمون یه شرط بندی ریز بکنیم رو این موضوع و اثبات کنیم کدوممون تو 20 سال اخیر تعداد کارتاش بیشتر بوده و چقدر خرج کارت کرده و سنش بیشتره؟
اروپایی تونست اینارو بکشونه نه کس دیگه ای.
همین الان تو دادگاهن برای کارت تولید کردن برای ماینر ها و دارن میبازن پرونده رو به خاطر دروغایی که به عموم مردم و سهامداراشون گفتن
البته نه تو و نه اون چنل طنز هم که گذاشتی احتمالا در جریان نیستن طبق بنچمارکهایی که خود انودیا رسما اعلام میکنه
هیچکس در جریان نیست، اون هزارتا کامنت زیرشو، همه اورکلاکرا و enthusiast ها و فرومای PCMR همه چرتو پرت میگن، فقط جناب Vice City FM درست میگه و خود مسئولان مارکتینگ انویدیا :)) تو همینم زیر بارش نمیری که هم AMD هم Nvidia برای فروختن کارتای جدیدشون چقدر دروغ و چرتو پرت بی ربط تحویل مردم میدن، برعکس استفاده هم میکنی از این دروغا :D

حتی تا ۴ برابر هم فریم ریت بیشتری بده با DLSS 3.0 و و همچنين توان بیشترش برای ری تریسنگ رندرینگ.
متوجهی که همه کارتا FG دارن و این تبلیغات انویدیا برای همون موقع عرضه بود دیگه؟ :D
این ویدیو رو مخصوصا خودمو به زحمت انداختم و رفتم از یه کیس دیگه یکی از 3080 ها رو بیرون آوردم و یه ویدیو رو همین تنظیمات " دست نیافتنی" ای که میگی ریکورد کردم برات که نشون بدم سطح توهمتو در مورد سری 4000، مگر اینکه از روی کول ما پیاده شی و چرتو پرتای همایش تبلیغاتی این دلقک ها رو هی تکرار نکنی واسمون،
حدودا 5-6 فریم هم پایین تر داره میده بابت ریکوردینگ.
: (لینک مستقیم یوتوب) (لینک آپارات)

همونطور که میبینی به هر آشغالی FG بدی با DLSS/FSR/XESS پرفورمنس یا بالانس،فریم ریت playable میده
البته منم میگم بطور کلی از 3090 به 4070ti رفتن اشتباهه مگر اینکه یه کارکرده تمیزشو پیدا کنه که شاید بشه با ۱۰ - ۱۵ تومن سر دادن بشه سوییچ کرد
🤣

آخرین ویرایش:
  • Like
متوجهی که همه کارتا FG دارن و این تبلیغات انویدیا برای همون موقع عرضه بود دیگه؟ :D
این ویدیو رو مخصوصا خودمو به زحمت انداختم و رفتم از یه کیس دیگه یکی از 3080 ها رو بیرون آوردم و یه ویدیو رو همین تنظیمات " دست نیافتنی" ای که میگی ریکورد کردم برات که نشون بدم سطح توهمتو در مورد سری 4000، مگر اینکه از روی کول ما پیاده شی و چرتو پرتای همایش تبلیغاتی این دلقک ها رو هی تکرار نکنی واسمون: (لینک مستقیم یوتوب)

همونطور که میبینی به هر آشغالی FG بدی با DLSS/FSR/XESS پرفورمنس یا بالانس فریم ریت playable میده.
بنده هم 4070Ti دارم و از همون ابتدا هم میگفتم که کاملا کارت فلجی هست برای رزولوشن های بالای 1440p و اتفاقا سر صحبت های کاربر دیگه که با DLSS performance و FG میشه تجربه قابل قبول گرفت، یک کابل به نسبت گرون (برند Zeskit هفت متری) و بلند HDMI 2.1 گرفتم که به TV وصل کنم، ولی حداقل تو عنوان هایی که من تست کردم تجربه اصلا مطلوب نبود. بازی ها یا پر از استاتر میشدن و حداقل تو تلویزیون 55 اینچ هم کیفیت DLSS performance جوری نبود من رو راضی نگه داره، حداقل کیفیت راضی کننده برای من balanced بود که فریم روی 50-60 متغییر میشد مثلا Horizon Forbidden West و بازی در کنارش استاتر زیادی هم داشت. هنوزم به نظرم 4070Ti و کلا گرافیک با 12 گیگ رم خیلی هنر کنه گرافیکی هست که برای 1440p و اونم ناپلئونی تجربه قابل قبولی ارائه میده.
چیزی که تو این کلیپ جالب بود برای من DLSS FG روی گرافیک سریه 3000 بود، به نظرم بازی شما حتما ماد شده هست، DLSS FG هنوزم هم محدود به سریه 40 باید باشه و نباید اون آپشن برای شما در دسترس باشه با اون گرافیک.

بنده هم 4070Ti دارم و از همون ابتدا هم میگفتم که کاملا کارت فلجی هست برای رزولوشن های بالای 1440p و اتفاقا سر صحبت های کاربر دیگه که با DLSS performance و FG میشه تجربه قابل قبول گرفت، یک کابل به نسبت گرون (برند Zeskit هفت متری) و بلند HDMI 2.1 گرفتم که به TV وصل کنم، ولی حداقل تو عنوان هایی که من تست کردم تجربه اصلا مطلوب نبود. بازی ها یا پر از استاتر میشدن و حداقل تو تلویزیون 55 اینچ هم کیفیت DLSS performance جوری نبود من رو راضی نگه داره، حداقل کیفیت راضی کننده برای من balanced بود که فریم روی 50-60 متغییر میشد مثلا Horizon Forbidden West و بازی در کنارش استاتر زیادی هم داشت. هنوزم به نظرم 4070Ti و کلا گرافیک با 12 گیگ رم خیلی هنر کنه گرافیکی هست که برای 1440p و اونم ناپلئونی تجربه قابل قبولی ارائه میده.
متاسفم که به خاطر اطلاعات غلط هزینه کردی.
حرفتون کامل درسته، ما هم همینو میگیم خیلی وقته.
اینجور دوستان اصرار دارن که 4K روی DLSS پرفورمنس نتیجه ی خیلی مطلوب و خفنی میگیرن با Path tracing !! کچل کردن مارو با این حرف های بی معنی.
علت stutter و لگ اینا به خاطر باس 192 بیته که حجم تکسچر ها یا رزولوشن که بالا میره سرعت بافرینگش پایین میاد ( به همین علته که کارتای 384 بیت یا 320 بیت stutter و اینپوت لگ کمتری حس میشه باهاشون)

چیزی که تو این کلیپ جالب بود برای من DLSS FG روی گرافیک سریه 3000 بود، به نظرم بازی شما حتما ماد شده هست، DLSS FG هنوزم هم محدود به سریه 40 باید باشه و نباید اون آپشن برای شما در دسترس باشه با اون گرافیک.
آره یه فایل 50 مگی هست از FSR 3.1 که توی فولدر هر گیمی که DLSS FG داره و FSR FG نداره کپی پیست کنی جایگزینش میشه.. مثل آپدیت کردن ورژن Upscaler دقیقا.
منظور اینه که به معنای واقعی کلمه به سادگی دانلود ورژن آخر FSR/DLSS و کپی پیست کردنش تو فولدر بازی هست این تکنولوژی دست نیافتنی و Exclusiveیی که این دوستمون اینقدر روش تاکید داره
از لحاظ کیفیت هم فرقی زیادی ندارن رسما چون رسما یه الگوریتمه که 67%/33% تعداد فریم اضافه میکنه کنار فریمای رندر شده و مثل Upscaling نیست که یکیش کیفیت چشم گیری داشته باشه نسبت به اون یکی.

تقریبا همه دوستان تو این بحث میدونن چند تعداد از کارتای من سری 4000 هست ( پدر کشتگی ندارم با سری و برند و .. :دی ) من از همون اول هم نگفتم بدرد نخوره 4070Ti یا 3090 بهتره.حدودا میشه گفت یکیه سرعت خروجیشون تو 1440p، که نشون میده چقدر پیشرفت کردن از لحاظ بهینه سازی معماری قطعاتشون، فقط برمیگرده به مقدار مموری و FG که حالا من هرچقدرم اینو تکرار کنم باز ایشون میاد میگه که Alan wake2 و Cyberpunk2077 رو تونسته 4k dlss performance تموم کنه.

آخرین ویرایش:
دلیل استاتر عموما به پهنای باند و رم گرافیک برمیگرده
پهنای باند 3090 حدود 936 هست و 4070 هم 504 تاست. این پهنای باند تو حین انتقال دیتا وقتی بالا باشه، استاتر ایجاد میکنه
تو نسل 4000 انویدیا اومده بود کارتها رو رده بندی کرده بود سری 60 برا 1080
سری 70 برا 1440 و سری 90 و 80 برا 4k

این ویدیو رو مخصوصا خودمو به زحمت انداختم و رفتم از یه کیس دیگه یکی از 3080 ها رو بیرون آوردم و یه ویدیو رو همین تنظیمات " دست نیافتنی" ای که میگی ریکورد کردم برات که نشون بدم سطح توهمتو در مورد سری 4000، مگر اینکه از روی کول ما پیاده شی و چرتو پرتای همایش تبلیغاتی این دلقک ها رو هی تکرار نکنی واسمون
به جرات میتونم بگم فریم جنریشن مزخرفترین چیزی بود که تجربه اش کردم به شدت باعث ghosting و بازی کردن رنگها داخل گیم میشد
هم رو سری 4000 تست کردم هم روی rx 6800xt دوستم و هم rtx 3080ti
واقعا اسم فیک فریم برازنده اش هست
طرف یه عکس میگیره ۲۰۰ فریم گرفته از روی عکس کسی که تجربه نداشته باشه به به و چه چه میکنه ولی وقتی تجربه اش میکنه تازه میفهمه عجب bullshit هست

به جرات میتونم بگم فریم جنریشن مزخرفترین چیزی بود که تجربه اش کردم به شدت باعث ghosting و بازی کردن رنگها داخل گیم میشد
هم رو سری 4000 تست کردم هم روی rx 6800xt دوستم و هم rtx 3080ti
واقعا اسم فیک فریم برازنده اش هست
طرف یه عکس میگیره ۲۰۰ فریم گرفته از روی عکس کسی که تجربه نداشته باشه به به و چه چه میکنه ولی وقتی تجربه اش میکنه تازه میفهمه عجب bullshit هست
منم تو حالت عادی هیچوقت سمتش نمیرم چه 4000 با dlss چه 3000 با lossless scaling/fsr :D معمولا اگه فریمی که میخوامو نگیرم میرم 1440p یا 2880x1620 با dldsr یا upscaler روشن میکنم بین dlss و Xess1.3
هدف از ویدیو این بود که نشون بدم اونقدر مسئله ی بزرگی نیست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or