این سری کارت سرور نیست،سال شمار گذاشته و هر روز داره میاد جلو با اخبار سالهای گذشته.
در مورد رم هم آخرین شایعه
View attachment 160384
اینو میگه.رم 3060 کمه،اگه واقعا انقلابی باشه حتی 3070.پیش بینی افزایش 30 درصدی شیدر و هسته رو داره میکنه 2304 تو 2070 .2944 تو 3070.تو 7 نانو میتونه فرکانسم افزایش بده و پایه بالاتری ببنده.
اینا میگن یه 3070 جواب 4k رو هم میتونه بده.فقط رمشه که مشکلشه.
اینم فعلا برا شروه،شروع کنه به زدن apu های موبایلی و ....
خوبیش اینه که احتمالا 3070 به یه کارت 10 تایی میرسه ، amd برا رقیب این باید 13-14 تا خام بزنه که به این برسه.با این اوصاف ،اگه این شایعات درست بشه،بعیده amd این نسلم برا رقابت پرچمدارا چیزی داشته باشه.
میره بازار میان رده روو بگیره و مبارزه تو قیمت.که این خبر خوبی میتونه باشه.تهش جیبمون جواب نداد و اینتل رو هم دیدیم ، amd ارزونه میریم اونو میگیریم.
ولی این نسل خرید از بازار ایران به نظر اشتباهه.چون قیمتاشون اصلا مناسب نیست و خرید از آمازون کاملا بصرفه تر هست.
در کنارش با توجه ضعف گرافیکی کنسول این نسل،اگه 3070 با 10 گیگ رم عرضه بشه یا 3060 با 8-10 گیگ رم،تا آخر نسل اینا هم جوابند.رم رو هم به 24 -32 ارتقا بدی.تمام تمامه این نسل.تهش یه ذره میکشی تنظیماتو پایین.
اگه هم رم گرافیک رو خساستی داد یه صبر میکنیم هم شاید مدلهای دیگه ای انویدیا داد در ادامه و هم اینتل و amd هم بیان ببینیم اونا چی دارن.
با دلار 22-3 تومنی علاقه داشتن به انویدیا یا اینتل و یا سی پی یو دسکتاپ و اینا همش کشکه