اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

من چند روز بن بودم و دوستان تا تونستن واسه AMD زدن و خسته نباشن واقعا!:|

اکثر سایت هایی که RX 480 رو بررسی کردن از این کارت خیلی راضی بودن و مشکلاتی هم که توی اینترنت گفته میشه رو هم من کوتاه اشاره میکنم و سر فرصت کامل توضیح میدم!

دلیل ضعف کارت های مرجع برای اورکلاک سیستم خنک کننده ضعیفشه و این مشکل توی کارت های غیر رفرنس حل میشه و دوستانی که دنبال اورکلاک هستن صبر کنن برای نسخه های کاستوم شرکت ها

اون داستان برق کشیدن از مادربورد هم AMD گفته که با آپدیت Driver حل میشه و آنچنان هم حاد نیست که بعضی ها میگن!

حالا فردا سر فرصت بنچمارک های RX 480 میزارم و ادامه صحبت ها:-bd
480 کارت خوب و خوش قیمتیه،به نظرم زیادی هایپ شد مخصوصا از طرف فن های سرسخت amd
زیادی گندش کردن،اون اول معرفیش هم که خود amd میگفت به صورت کراس فایر اندازه 1080 قدرت داره اما دیدیم که cf در حد 1070 قدرت داشت

بنچمارکا چند صفحه پیش هستش اینم لینک
اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)
توی همه بازیا از 970 رفرنس هم ضعیفتر عمل کرده بجز بازی Hitman
مصرف برقشم خیلی بیشتر از 970 هست
شما که میگفتی قدرت این کارت اندازه 1070 هست ولی 180 دلار ارزونتره.چی شد پس؟

ببین مشخصه داری از روی حسادت صحبت میکنی و حالا برداشتی بنچمارک هایی که از 970 ضعیف تر عمل کرده و گذاشتی و به این نتیجه رسیدی که تو هیچ بازی از 970 بهتر نیست!=))

این بنچمارک ها رو با دقت ببین چون دیگه نمیخوام برات وقت بزارم و بنچمارک بزارم و اینارم گزاشتم که مشخص بشه رو هوا حرف میزنی!

بریم سراغ بنچمارک ها
index.php

index.php

اینجا از 980 هم بهتر عمل کرده!
index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

اون داستان GTX1060 هم زیاد دلتون خوش نکنید و بیشتر به نظر میاد برای خراب کردن بازار AMD باشه تا واقعیتB-)

Last edited by a moderator:
ببین مشخصه داری از روی حسادت صحبت میکنی و حالا برداشتی بنچمارک هایی که از 970 ضعیف تر عمل کرده و گذاشتی و به این نتیجه رسیدی که تو هیچ بازی از 970 بهتر نیست!=))

این بنچمارک ها رو با دقت ببین چون دیگه نمیخوام برات وقت بزارم و بنچمارک بزارم و اینارم گزاشتم که مشخص بشه رو هوا حرف میزنی!

بریم سراغ بنچمارک ها
index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

حسادت؟؟؟؟؟حسادت به چی آخه؟یعنی من نمیتونم 480 رو بخرم؟مرد حسابی من همین حالا بخوام میتونم 1080 بخرم اونوقت به 480 حسادت کنم؟؟؟
توی Directx 12 بهتر عمل کرده که میشن بازی هایی مثل هیتمن و توم ریدر که چون جدیدتر هست اینجوریه و بهینه سازیش کردن واسه 12.بعدم شما رفتی هرچی بنچمارک که توش 480 قوی تر بوده رو گذاشتی و بازی هایی مثل GTA V و Witcher 3 هم اصلا مهم نیستن که بخوان بنچمارکشون قرار داده بشه
بعد حالا بحث قیاس با 970 نیست.اصلا من میگم کلا از 970 بهتره و 970 هم بدرد لای جرز میخوره
بحث من اینه که شما اصرار داشتی قدرت این کارت با 1070 یکیه و 180 دلار ارزونتر.الان دقیقا چی شد؟تو کدوم بازی بهتر از 1070 عمل کرده؟؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PrinceofPersiα
به نظرم رم 6 گیگ بسیار برای کارتی با قدرت 980 مناسب تر هست 8 گیگ کارایی نداره برای این کارت اما 192 بیتی شدنش چندان جالب نیست هر چند معماری nvidia به دلیل پیشرفته بودنش پهنای باند مناسب رو براش محیا می کنه در اینجا نمی گنجه راجبش حرف بزنه اما در کل 192 الان با 3 سال پیش فرق می کنه.

اما به احتمال خیلی زیاد نه تنها از 480 قدرت محسوس بیشتری داره قطعا هم مصرف هم حرارتش هم کمتر هست.

• Like
Reactions: Adam and sadegh93
رقابت نسخه ی کاستوم 480 و 1060 انویدیا دیدنی میباشد! قطعا نسخه ی کاستوم 480 براحتی 1060 رو میخوره!
قدرت 1060 حدود 10 درصد از 480 بالاتر هست
چجوری میشه کاستومش 1060 رو بخوره
اخه کی دیدی کاستوم با اختلافی بیش از 10% از مرجع عرضه بشه

این 1060 هنوز رسمی نشده و هر وقت رسمی شد میشه در مورد اختلاف قدرست صحبت کرد!

حسادت؟؟؟؟؟حسادت به چی آخه؟یعنی من نمیتونم 480 رو بخرم؟مرد حسابی من همین حالا بخوام میتونم 1080 بخرم اونوقت به 480 حسادت کنم؟؟؟
توی Directx 12 بهتر عمل کرده که میشن بازی هایی مثل هیتمن و توم ریدر که چون جدیدتر هست اینجوریه و بهینه سازیش کردن واسه 12.بعدم شما رفتی هرچی بنچمارک که توش 480 قوی تر بوده رو گذاشتی و بازی هایی مثل GTA V و Witcher 3 هم اصلا مهم نیستن که بخوان بنچمارکشون قرار داده بشه
بعد حالا بحث قیاس با 970 نیست.اصلا من میگم کلا از 970 بهتره و 970 هم بدرد لای جرز میخوره
بحث من اینه که شما اصرار داشتی قدرت این کارت با 1070 یکیه و 180 دلار ارزونتر.الان دقیقا چی شد؟تو کدوم بازی بهتر از 1070 عمل کرده؟؟

من یادم نمیاد گفته باشم قدرت 480 با 1070 یکیه و بیشتر بحث سر ارزش RX 480 به خاطر قیمت مناسبش بوده و منظور من این بوده که شما به اندازه ای که بابت 1070 پول بیشتری پرداخت میکنید به همون نسبت کارت قوی تری از 480 نمیتونید بگیرید!

index.php

بریم سراغ بنچمارک ها
index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

index.php

اون داستان GTX1060 هم زیاد دلتون خوش نکنید و بیشتر به نظر میاد برای خراب کردن بازار AMD باشه تا واقعیتB-)

ببین به چه فلاکتی افتاده amd کارت نسل جدیدش داره با نسل قبل رقیبش که چندسال از تکنولوژیش گذشته مقایسه میشه و طرفدارهاش ذوق زده هم میشن که یکم نزدیکش شده بجای اینکه با اقتدار ازش رد شه و کلا توجه نمی کنن نسل بعد رقیبش (1xxx) کلا چرخش کرده فراموش نکنیم یسری 4xx باید با 1xxx مقایسه بشه عمق فاجعه اونجاست

• Like
Reactions: Adam and Sobhan_23

من یادم نمیاد گفته باشم قدرت 480 با 1070 یکیه و بیشتر بحث سر ارزش RX 480 به خاطر قیمت مناسبش بوده و منظور من این بوده که شما به اندازه ای که بابت 1070 پول بیشتری پرداخت میکنید به همون نسبت کارت قوی تری از 480 نمیتونید بگیرید!
اون وقت چی 1070 به صرفه تره دقیقا؟:|
قدرت مساوی با قیمت بالاتر میشه 1070

1070 قیمتش 380 دلاره
RX 480 قیمتش 199 واسه نسخه 4 گیگ و 230 واسه نسخه 8 گیگ
یعنی نسخه 8 گیگ 150 دلار از 1070 ارزون تره و دیگه فن بازی تا کجا آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:Punish:
نسخه 4 گیگ هم 180 دلار از 1070 ارزون تره!!!!!!!!!!!:Wallbash:

آدم حالش از بعضی فن بازی ها بهم میخوره واقعا:-&
اولین نکته اینه که 480X از کجا شما پیدا کردی و تنها گرافیکی که AMD معرفی کرده RX 480 هست
خب نکته همینه که شما از روی یه بنچمارک غیر رسمی که مشخص نیست دقیقا Rx 480 هست یا نه به این نتیجه رسیدی که قدرت Rx 480 از 1070 پایین تره!
ولی وقتی قدرت خام پردازشی رو مبنا قرار بدی که به صورت رسمی اعلام شده و از روی مشخصات محدود منتشر شده میشه به راحتی متوجه قدرت نزدیک این 2 تا کارت شد!
یعنی شما اطلاعات که الان موجوده رو نادیده میگیری و به استناد یه بنچمارک غیر رسمی تایید نشده قضاوت میکنی!
اطلاعات اولیه 1060 لیک شده هست مثل 480
همونطوری که اونموقع ما گفتیم بین 970 و 980 ،و شما هم مثل دو نظر بالا با 1070 مقایسه کردی
الان هم طبق اطلاعات و بنچمارکها 10 درصد قویتر از 480 هست پس میشه یه 980 اما به احتمال زیاد با برتری در بازیهای دایرکت ایکس 12
شما از فن بازی خودت کمی کوتاه بیا

الان دیگه یادت نمیاد؟
اون وقت چی 1070 به صرفه تره دقیقا؟:|
قدرت مساوی با قیمت بالاتر میشه 1070

1070 قیمتش 380 دلاره
RX 480 قیمتش 199 واسه نسخه 4 گیگ و 230 واسه نسخه 8 گیگ
یعنی نسخه 8 گیگ 150 دلار از 1070 ارزون تره و دیگه فن بازی تا کجا آخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:Punish:
نسخه 4 گیگ هم 180 دلار از 1070 ارزون تره!!!!!!!!!!!:Wallbash:

آدم حالش از بعضی فن بازی ها بهم میخوره واقعا:-&
الان یادت اومد؟؟؟؟حرف میزنی پاش وایسا.فن بوی بودنم حدی داره

آخرین ویرایش:
نمیدونم از فن بازی اخه چی عاید ملت میشه...میام اینجا که اخبار رو بخونم و ببینم کارت ها در چه وضعیتی هستن بعد با تشکر از یکی از دوستان هی بین هر چند پست، یه پست با مضمون کَل کَل و چند تا اسمایلی اعصاب خورد کن میاد جلوی چشمم...دوست عزیز باور کن همه دلشون میخواد که وضعیت کارت های amd بهتر بشه بلکه شاید رقابت باعث پایین اومدن قیمت ها و انحصار طلبی ها بشه...اما شما به نظر میاد وظیفه خودت میدونی که در هر حالت فن بوی باشی و اون چیزی که توی ذهنت هست رو فارغ از صحیح یا غلط بودن به کرسی بنشونی و بد تر اینکه هدفت هم از بحث کردن، کم کردن روی بقیه هست نه بالا رفتن اطلاعات، که این نوع پست دادن خیلی اعصاب خورد کنه...خیلی خیلی اعصاب خورد کن.

ببین به چه فلاکتی افتاده amd کارت نسل جدیدش داره با نسل قبل رقیبش که چندسال از تکنولوژیش گذشته مقایسه میشه و طرفدارهاش ذوق زده هم میشن که یکم نزدیکش شده بجای اینکه با اقتدار ازش رد شه و کلا توجه نمی کنن نسل بعد رقیبش (1xxx) کلا چرخش کرده فراموش نکنیم یسری 4xx باید با 1xxx مقایسه بشه عمق فاجعه اونجاست
عمق فاجعه اینه که شما کارت 200 دلاری رو با کارت 350 دلاری مقایسه می کنید! برای بار هزارم انویدیا هنوز کارت هم رده 480 نداده و تا 1060 باید صبر کنیم ببینیم رقابت چطور می شه.

یه سری اخبار جدید در مورد Nvidia GTX 1060 منتشر شده، ظاهرا قراره کارت 7 جولای (سه روز دیگه) عرضه بشه و سه چهار رو به منتقدها زمان داده شده تا کارت رو تست کنند.
همچنین گفته شده که کارت قرار تو دو مدل 3 گیگ و 6 گیگ عرضه بشه. ظاهرا مدل سه گیگ از قابلیت SLI پشتیبانی نمیکنه.

NVIDIA-GeForce-GTX-1060-Faster-Than-980.jpg
ظاهر کارت رو می بینم یاد ماشین بتمن نولان میوفتم، ابهتی داره :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or