اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

یادمه موقع معرفی 480 AMD ادعا کرده بود که با دوتا 480 میشه از 1080 بیشتر فریم گرفت و 200$ هم سیو کرد.
اینم از نتایج RX 480 CF
AMD Radeon RX 480 CrossFire Review
بله 500$ برای 480CF در مقابل 400$ برای 1070!تازه مشکلات درایور و دما و نویز و مصرف برق بماند!!

یادمه موقع معرفی 480 AMD ادعا کرده بود که با دوتا 480 میشه از 1080 بیشتر فریم گرفت و 200$ هم سیو کرد.
اینم از نتایج RX 480 CF
AMD Radeon RX 480 CrossFire Review
بله 500$ برای 480CF در مقابل 400$ برای 1070!تازه مشکلات درایور و دما و نویز و مصرف برق بماند!!
عملکردش تو بعضی از بازی ها حتی به 980 هم نرسیده.
من اشتباه میکنم یا همینطوره؟

• Like
Reactions: IMANOKA
چه منبع معتبری هم ممنوعیت پیشنهاد داده :))
در حالی که منابع معتبری که Review Card داشتن هم همچین پیشنهادی ندادن

این مساله همین الانش به صورت خفیف تر توی خیلی از کارت ها از جمله 960 هست و شما خبر ندارید، فقط مثل این بزرگ نشده
بحث جدیدی هم در کارت های AMD نیست، قبلا هم سر کارت هایی مثل 6990 از این بحث ها بوده

منم نگفتم منبع معتبر هست اتفاقا خودم سر دو راهی مونده بودم اینو بگیرم یا صبر کنم برای 1060 یا 1070 که اینجوری شد ... ملت تو همون سایت هم گفتن شما از دستی دارین اینجوری میکنین بزارین بیاد بازار تست کنید بعد

یک سری اسلاید لیک شده برای 1060، حالا باید دید درسته یا نه
1060 در حد 980 قدرت داره
NVIDIA GeForce GTX 1060 Specifications Leaked, Faster than RX 480 | VideoCardz.com

NVIDIA-GeForce-GTX-1060-Specifications-FInal-1.jpg

NVIDIA-GeForce-GTX-1060-vs-GTX-980.jpg

NVIDIA-GeForce-GTX-1060-vs-Radeon-RX-480-performance-1.jpg

اگر حقیقت داشته باشه، RIP AMD

دوستان من خوندم که مدل های غیر رفرنس 480 مشکلات فعلی این گرافیک رو ندارند. این مدل ها چه زمانی عرضه می شند و چطور میشه تشخص داد که مدل گرافیک رفرنس یا غیر رفرنس هست؟

دوستان من خوندم که مدل های غیر رفرنس 480 مشکلات فعلی این گرافیک رو ندارند. این مدل ها چه زمانی عرضه می شند و چطور میشه تشخص داد که مدل گرافیک رفرنس یا غیر رفرنس هست؟

رفرنس به دو مبحث توی کارت گفته می شه
1- کولر
2- PCB یا همون برد

در مورد کولر که از ریخت کارت معلومه، این مورد مشکلات دما رو برطرف می کنه
در مورد PCB که عامل مصرف بیش از حد مجاز PCIE اه، دل و روده کارت ها رو سایت های مختلف می ریزن بیرون، از اون ها می شه فهمید
اما یک راهی که به طور 100% بشه گفت برد رفرنس روی فلان کارت نیست اینه که کانکتور برفش رو نگاه کنی، اگر تغذیه کلی کارت یک 6 پین تک نبود یعنی 100% کارت PCB اش رفرنس نیست
اما اگر 6 پین تک بود ممکنه PCB رفرنس باشه ممکنه نباشه، باید Review کارت رو بخونید بفهمید
البته اگر قرار باشه مصرف کارت در حالی که از یک کانکتور 6 پین استفاده می کنه در حد محدوده مجاز بشه، به طور قطع این تغییر رو AMD اعمال کرده و این مورد روی کارت های رفرنس هم اعمال می شه

Sapphire RX 480 Nitro رسما معرفی شد
عکس های لیک شده در موردش درست بودن

01074015752l.jpg

01074015365l.jpg

این کارت از یک کانکتور برق 8 پین استفاده می کنه، نسخه رفرنس از یک کانکتور برق 6 پین استفاده می کنه
پورت های اون DVI,2xHDMI,2xDP هستن، نسخه رفرنس 1xHDMI,3xDP داره
فن های این کارت به راحتی قابل تعویض هستن
قیمت مدل 8 گیگ این کارت در انگلیس 250 پوند اعلام شده، قیمت کارت رفرنس 8 گیگ 220 پوند هست

Last edited by a moderator:
اولا به خاطر اینکه گفته شده 10 درصد قویتر از 480هست پس قدرتی در حد 980 داره اما قیمتش نکته دومه گفته شده غیر رسمی 250 دلار .مهمه کع 3گیگش این قیمته یا 6 گیگش..اما بازم میگیم که تا انتشار بنچمارک صبر کنید.

من چند روز بن بودم و دوستان تا تونستن واسه AMD زدن و خسته نباشن واقعا!:|

اکثر سایت هایی که RX 480 رو بررسی کردن از این کارت خیلی راضی بودن و مشکلاتی هم که توی اینترنت گفته میشه رو هم من کوتاه اشاره میکنم و سر فرصت کامل توضیح میدم!

دلیل ضعف کارت های مرجع برای اورکلاک سیستم خنک کننده ضعیفشه و این مشکل توی کارت های غیر رفرنس حل میشه و دوستانی که دنبال اورکلاک هستن صبر کنن برای نسخه های کاستوم شرکت ها

اون داستان برق کشیدن از مادربورد هم AMD گفته که با آپدیت Driver حل میشه و آنچنان هم حاد نیست که بعضی ها میگن!

حالا فردا سر فرصت بنچمارک های RX 480 میزارم و ادامه صحبت ها:-bd

من چند روز بن بودم و دوستان تا تونستن واسه AMD زدن و خسته نباشن واقعا!:|

اکثر سایت هایی که RX 480 رو بررسی کردن از این کارت خیلی راضی بودن و مشکلاتی هم که توی اینترنت گفته میشه رو هم من کوتاه اشاره میکنم و سر فرصت کامل توضیح میدم!

دلیل ضعف کارت های مرجع برای اورکلاک سیستم خنک کننده ضعیفشه و این مشکل توی کارت های غیر رفرنس حل میشه و دوستانی که دنبال اورکلاک هستن صبر کنن برای نسخه های کاستوم شرکت ها

اون داستان برق کشیدن از مادربورد هم AMD گفته که با آپدیت Driver حل میشه و آنچنان هم حاد نیست که بعضی ها میگن!

حالا فردا سر فرصت بنچمارک های RX 480 میزارم و ادامه صحبت ها:-bd
بنچمارکا چند صفحه پیش هستش اینم لینک
اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)
توی همه بازیا از 970 رفرنس هم ضعیفتر عمل کرده بجز بازی Hitman
مصرف برقشم خیلی بیشتر از 970 هست
شما که میگفتی قدرت این کارت اندازه 1070 هست ولی 180 دلار ارزونتره.چی شد پس؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or