اخرین اخبار کارتهای گرافیک (AMD & nVidia)

gtx 1080 هم اومد قیمتها 1080 599 دلار و 1070 هم 379 دلار
جفتشون از titan x سریعتر
1080 هم 27 می میاد یعنی 20 روز دیگه
و 1070 میاد 10 ژوئن
میگن 1080 دو برابر از titan x سریعتر و سه برابر مصرف انرژیش بهینه تره
و از sli 980 هم سریعتره
1080 gddr5x هست
و 1070 gddr5 خالی خالی
aztn_1.jpg

آخرین ویرایش:
جفتشون از titan x سریعتر
و 1070 میاد 10 ژوئن
و از sli 980 هم سریعتره
1080 gddr5x هست
و 1070 gddr5 خالی خالی
aztn_1.jpg

واقعا نیاز بود همچین تفاوتی بین این سری و نسل قبلی :D این قدر که این گیما سریع تر از نسل رفتن جلو :|
بازم خدا رو شکر میکنم هنوز هم یه ادعایی در مقابل 1080 "تک کارت" دارم :| قیمتا هم که مناسبه "البته" تو ایران 5 تا 6 برابر میشه ...

واقعا نیاز بود همچین تفاوتی بین این سری و نسل قبلی :D این قدر که این گیما سریع تر از نسل رفتن جلو :|
بازم خدا رو شکر میکنم هنوز هم یه ادعایی در مقابل 1080 "تک کارت" دارم :| قیمتا هم که مناسبه "البته" تو ایران 5 تا 6 برابر میشه ...
اره نیازه.
تکنولوژی برخلاف افکاری که قدیمیا دارن یعنی افزایش کارایی در برابر کاهش مصرف
تو کشورهای اروپایی که اصل بازار اونجاست انرژی گرونه وقتی کارتی میاد از titanx قویتر ارزونتر و با مصرف انرژی کمتر ،نه تنها میفروشه بلکه titan x دارا رو هم میکشه سمتشون
،درسته برا ما خیلی خیلی سخته ولی بازار اصلی اونجاست
یه سر نگاه کن از چندین سال پیش.مصرف کارت بالا نمیره اما کارایی میره بالا.
جهان داره به سمتی میره که مصرف انرژی رو بیاره پایین ،این کارت رو براش پاور 500 geforce اعلام کرده
http://uupload.ir/files/udy7_2.jpg

نمیدونم رو کدوم اپلودری بزارم راحت اینجا بیاد عکسا
دیگه خیلی غلو نکن اوایل تا 1 تومن بالای قیمت جهانیه
کم کم با افزایش واردات به حدود 400-500 تومن بالاتر از قیمت جهانی میرسه

جفتشون از titan x سریعتر
و 1070 میاد 10 ژوئن
و از sli 980 هم سریعتره
1080 gddr5x هست
و 1070 gddr5 خالی خالی
aztn_1.jpg
میگن 1070 رو واسه این gddr5x نذاشتن که مثل 970 و 980 نشه که با یه اورکلاک ساده قدرتش به 1080 برسه:دی
من منتظر 1060 هم هستم ببینم میان رده چی میخواد رو کنه

• Like
Reactions: s.1
500x1000px-LL-1bc3f024_ncsNI43.png

اینو یه کاربر overclock.net گذاشته و میگه اطلاعات از طریق یه سایتی برای 1070 لیک شده
با توجه به این اطلاعات و این تصویر معرفی کارت 1080 باید بگم
bbcf3bfb_NVIDIAGTX1080event1.jpeg

1070 حدود 6% از titan x سریعتره و 1080 حدود 25%
نوشته قبلیم از یه سایت دیگه ای ترجمه کرده بودم ولی این منطقی تره
بعد به میزان مصرف انرژی هم نگاه کن titan x 260 و 1080 هم 170
اگه این نسبتو حفظ کنن احتمال قوی 1060 یه چیزی ما بین 970 و 980 در میاد

اره نیازه.
تکنولوژی برخلاف افکاری که قدیمیا دارن یعنی افزایش کارایی در برابر کاهش مصرف
تو کشورهای اروپایی که اصل بازار اونجاست انرژی گرونه وقتی کارتی میاد از titanx قویتر ارزونتر و با مصرف انرژی کمتر ،نه تنها میفروشه بلکه titan x دارا رو هم میکشه سمتشون
،درسته برا ما خیلی خیلی سخته ولی بازار اصلی اونجاست
یه سر نگاه کن از چندین سال پیش.مصرف کارت بالا نمیره اما کارایی میره بالا.
جهان داره به سمتی میره که مصرف انرژی رو بیاره پایین ،این کارت رو براش پاور 500 geforce اعلام کرده
http://uupload.ir/files/udy7_2.jpg

نمیدونم رو کدوم اپلودری بزارم راحت اینجا بیاد عکسا
دیگه خیلی غلو نکن اوایل تا 1 تومن بالای قیمت جهانیه
کم کم با افزایش واردات به حدود 400-500 تومن بالاتر از قیمت جهانی میرسه
خب طبیعیه عزیز چنین چیزی :دی عین این میمونه که بگی همین گوشی های موبایل چون هر چی قوی تر میشن در نتیجه باید کلفت تر بشن ولی دارن نازک تر میشن ... برای این عزیزان که کاری نداره بیان یه گرافیکی بدن در حد پرچم دار سه چهار سال دیگه :دی مهم اینه که با شرایط فعلی سازگارش کنن .
در مورد فیمت یعنی همین 500 تومن عددی نیست ؟:| اختلاف قیمت یه مدل رفرنس 980ti از 11 ماه پیش تا الان 200 تومنه و هنوزم به قیمت واقعیش نرسیده ! این قدر راحت نادیده میشه گرفت ؟ :))

خب طبیعیه عزیز چنین چیزی :D عین این میمونه که بگی همین گوشی های موبایل چون هر چی قوی تر میشن در نتیجه باید کلفت تر بشن ولی دارن نازک تر میشن ... برای این عزیزان که کاری نداره بیان یه گرافیکی بدن در حد پرچم دار سه چهار سال دیگه :D مهم اینه که با شرایط فعلی سازگارش کنن .
در مورد فیمت یعنی همین 500 تومن عددی نیست ؟:| اختلاف قیمت یه مدل رفرنس 980ti از 11 ماه پیش تا الان 200 تومنه و هنوزم به قیمت واقعیش نرسیده ! این قدر راحت نادیده میشه گرفت ؟ :))
خب دیگه الان تونستن سازگارش کنن با مصرف مشابه 980،افزایش قدرت دو برابر.قیمت هم فقط 50 دلار بیشتر،پس سازگار شد میشه دادش
عددی که هست اما ما تو کشورمون نه نمایندگی رسمی داریم نه فروشگاههای بین المللی داریم نه حتی انویدیا ما رو به حساب میاره که بتونیم با ایپیمون بریم تو سایتش.باید ذرت شکن داشته باشی تا بری تو سایتش
خب با این شرایط مجبوری برادر من. مگه من در مورد استیم یه مطلب نزاشتم که اگه به ما هم به قیمت هند و روسیه بدن ما هم میریم اوریج باز میشیم
یه قسمتی از این روابطهای ما یقه ما گیمرها رو گرفته
امیدوارم روابط ما بهبود پیدا کنه تا دوباره شاهد جنسهایی نظیر پاور سیلوراستون که خودم هم دارم با قیمت مشابه اجناس چینی باشیم
اونموقع میریم تو امازون بدون دلال و.... جنس میخریم به قیمت روز اروپا
امیدوارم زنده باشم تا اون موقع

• Like
Reactions: mobile1199
ظاهرا با 1080 تونستن DOOM رو با 200fps بازی کنن :دی قدرت ماورایی. ویچر 3 رو 4k 43fps !!.
روزلوشن واسه من انچنان مهم نیست ولی اون فریم قشنگ ادم رو وسوسه میکنه.

ظاهرا با 1080 تونستن DOOM رو با 200fps بازی کنن :D قدرت ماورایی. ویچر 3 رو 4k 43fps !!.
روزلوشن واسه من انچنان مهم نیست ولی اون فریم قشنگ ادم رو وسوسه میکنه.
خداییش کی میونه 200 فریم بازی کنه؟:دی
من که مانیتور بالای 144 هرتز ندیدم ماها هم که اکثرا 60 هرتز داریم:دی

من تاپیک مجزا کارت ها رو با اطلاعات کاملش زدم داخل امضام هست می تونید هر بنچمارک یا چیزی هم در اونجا قرار بدید. نظرسنجی هم گذاشتم می تونید نظرتون هم در اینده تغییر بدید امکان ویرایشش فعال کردم.

amd هم وارد میشود بعد از عرضه و معرفی پرچمداران انویدیا اینبار پرچمدار amd وارد میشود
1e7msdofim6z6gz8a6.jpg

تو سری 300 اومدند و 380 و 390 رو با هم عرضه کردند اما اینبار بنچمارک 480 رو دادند حالا باید صبر کرد تا 12 خرداد و رونمایی amd از کارتهای پولاریس

اولین بنچمارکای GTX 1070 هم منتشر شدن :

Dirt Rally :

80geqlhlelmb3f64f17e.jpg

The Division :

jnnn3yyzmsv98t9vnk36.jpg

Hitman 2016 :

ciqgjisqaldbwprfq5rd.jpg

Rise of the tomb raider :

hpjquomqukd3r9z8dw0e.jpg

Batman Arkham Knight :

53dtzxbs9zcfimxzo4my.jpg

شاید برای قضاوت یه مقدار زود باشه اما استنباط من از جایگاه GTX 1070 یه چیزیه بین GTX 980 و 980ti .

Last edited by a moderator:
خوب نوبتی هم باشه نوبت بنچمارکها و کلیه اطلاعات دو پرچمدار بزرگ انویدیا هست
  • مصرف برقشون
NVIDIA-GeForce-GTX-1070_Power-Consumption.jpg

واقعا عالیه 1070 برابر 960
  • بنچمارک 3dmark
NVIDIA-GeForce-GTX-1070_Performance_3DMark.jpg

• بنچمارک بترتیب در بازیهای bioshock,bf4,ashes
NVIDIA-GeForce-GTX-1070_Performance_Ashes.jpg

NVIDIA-GeForce-GTX-1070_Performance_Battlefield-4.jpg

NVIDIA-GeForce-GTX-1070_Performance_Bioshock-Infinite.jpg

• اینم تصویری از اورکلاک 1070 تا 2075mhz و نتایجش در ashes,3dmark
NVIDIA-GeForce-GTX-1070_Performance_Overclock.jpg

NVIDIA-GeForce-GTX-1070_Performance_OC_3DMark.jpg

NVIDIA-GeForce-GTX-1070_Performance_OC_Ashes.jpg
  • نتیجه :تقریبا از تمام کارتهای نسل گذشته در بازیها بهتر عمل کرده و میتوان گفت در حال حاضر از titanx و fury قویتر است .البته در برخی بازیها مقداری ضعیفتر بوده است.و با توجه به قیمت مناسب و قدرت بالا amd کار بسیار سختتری نسبت گذشته دارد.

به جز بازی devision تو بقیه بازی ها بهتر از 980ti بوده با 980 هم که فاصله زیادی داره چرا میگید بین این دوتا است؟!

چه زودی تمامی بنچمارک های هر 2 مدل عرضه شده تمام سایت های معتبر هم نقد کامل کردن جایی برای بحث نذاشته 1070 که لقب گرافیک قرن باید بهش داد در همه ی بنچمارک ها حتی از تایتان سرتر عمل کرده با قیمت 380 دلار با مصرف کمتر از 970 1 جور معجزه به حساب میاد.

1080 هم که در اکثر جاها از 980sli بهتر عمل کرده دقیقا 2 برابر 970 هم قدرت داره که خوب ثابت می کنه nvidia به حرف هاش می شه اعتماد کرد فقط اینکه hbm 2 که قولش هم داده بود حذف کرد باعث ناراحتی ها خیلی ها شده که علت اصلیشم قیمت خیلی بالاش حتما هم باید 12 گیگ استفاده می کرد تا از لحاظ هزینه به صرفه باشه که به احتمال زیاد برای سری 1080 ti گذاشتش کنار تا اون چی بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or