amirzadafshar
کاربر سایت
درودکپی خور وب به طور کامل منتشر شد از ورژن ۹.۰۰ تا ۱۲.۰۰ از همین الان میتونید بدون ۵۰ دقیقه دستگاه خودتون رو کپی خور کنید
خداحافظ ۵۰ دقیقه.....
آموزش فعالسازی کپی خور PS5 با روش WebKit
دوستان گلم، برای فعالسازی کپی خور ابتدا برنامه Web Browser رو روی دستگاه نصب کنید.
بعد از نصب:
وارد تنظیمات شبکه شوید و DNS را به صورت دستی وارد کنید:
Primary DNS:
62.210.38.117
Secondary DNS:
0.0.0.0 (یا خالی بگذارید)
سپس وارد مرورگر کنسول شوید و آدرس زیر را وارد کنید:
slopkit
صبر کنید تا صفحه کامل لود شود و گزینه Jailbreak / Enable / run را اجرا کنید.
️
این روش برای فریمورهای PS5 نسخه 9.00 تا 12.00 تست شده است.
توجه:
هنگام اجرای اولیه ممکن است چند بار نیاز به تلاش داشته باشد.
نتیجه تست هاش بیاد خدمتتون عرض میکنم حتمادرود
درصد هنگ و یا فریز شدن دستگاه با این روش چقدره؟ روش نصب بازیها هنوز هم با همون الف ارسنال و پیلود منیجره؟
بعد تنظیمات dns برید تو قسمت یوزر گاید خود کنسول...user guide....اونجا slopkit رو میبینید ....از همونجا بزنید جیلبرک کنید...چند تا تست انجام شده مثل باقلوااا بازی رو میاره...بازم اموزش میزاریم عجله نکنیدWeb Browser از کجا دانلود کنیم برای ورژن 12 ؟
Web Browser از کجا دانلود کنیم برای ورژن 12 ؟
دیسک باید حتما اخرین نسخه هک باشه؟چون جایی ندیدم دیسک نسخه اخر اومده همه سایتا دیسک ک دارن نوشتن مخصوص هک تا ۱۲.۴۰همین دیسک ورژن جدید رو بگیر راحت کپی خور میشه مشکلی نداره با دیسک
خیر فعلا خبری نیست نصفه هست
تا این لحظه چیزی نیومده
نه سراغ ندارمسلام سایتی چیزی سراغ دارید دیسکو بخرم؟
دیسک باید حتما اخرین نسخه هک باشه؟چون جایی ندیدم دیسک نسخه اخر اومده همه سایتا دیسک ک دارن نوشتن مخصوص هک تا ۱۲.۴۰
الان تفاوت این هک نسخه جدید با قبل چیه
سوال خوبیه و لطفا چن مدل هارد اکسترنالم معرفی کنید ک دارید استفاده میکنید برا بازیای کپی خور۵
به نظرم بهترین هارد اس اس دی که برای اجرای بازیها می تونی تهیه و استفاده کنی هارد سیلیکون پاوره مدل DS72 هست بسیار جمع و جور با داشتن دو درگاه تیپ سی پر سرعت و یو اس بی پر سرعت من مدتیه دارم استفاده می کنم .بازیا رو بدون لگ و کندی اجرا می کنه. در دو مدل یک ترا و دو ترا موجوده.سلام سایتی چیزی سراغ دارید دیسکو بخرم؟
دیسک باید حتما اخرین نسخه هک باشه؟چون جایی ندیدم دیسک نسخه اخر اومده همه سایتا دیسک ک دارن نوشتن مخصوص هک تا ۱۲.۴۰
الان تفاوت این هک نسخه جدید با قبل چیه
سوال خوبیه و لطفا چن مدل هارد اکسترنالم معرفی کنید ک دارید استفاده میکنید برا بازیای کپی خور۵
20 میلیون قیمته !به نظرم بهترین هارد اس اس دی که برای اجرای بازیها می تونی تهیه و استفاده کنی هارد سیلیکون پاوره مدل DS72 هست بسیار جمع و جور با داشتن دو درگاه تیپ سی پر سرعت و یو اس بی پر سرعت من مدتیه دارم استفاده می کنم .بازیا رو بدون لگ و کندی اجرا می کنه. در دو مدل یک ترا و دو ترا موجوده.
این وسیله به عنوان فلش برای انتقال دیتا محدود مناسبه. دائم وصل باشه، حرارت زیادی تولید میکنه که بهش آسیب میزنه و میسوزه!به نظرم بهترین هارد اس اس دی که برای اجرای بازیها می تونی تهیه و استفاده کنی هارد سیلیکون پاوره مدل DS72 هست بسیار جمع و جور با داشتن دو درگاه تیپ سی پر سرعت و یو اس بی پر سرعت من مدتیه دارم استفاده می کنم .بازیا رو بدون لگ و کندی اجرا می کنه. در دو مدل یک ترا و دو ترا موجوده.