اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

fc25 هم نسخه کرک شدش با قابلیت اجرا بکپورت تا 2.xx عرضه شد
بازی wukong هم بکپورت 6.xx به بالاش اومد astrobot هم که قبلش اومده
silent hill انحصاری 5 هم عرضه شده( 2 ساعت گیم پلی اول شخص داره)
در کل خیلی از بازی های خوب داره براش میاد و بکپورت هم دریافت می کنه

وقتی یک هک که 10.01 پشتیبانی میکنه و مشکلی نداره چرا بعضی ها آپدیت نمیکنن راحت کنن خودشون
العان خودم دوتا کنسول داشتم آپدیت کردم به 10.01 بدون دردسر خواصی بازی ها را اجرا میکنم
بکپورت بدرد موقعی میخوره که بازی های بالا 10 از طریق دیسک starwar بیان چون این هک همه گیر نیست بکپورت بشن به زیر 10

وقتی یک هک که 10.01 پشتیبانی میکنه و مشکلی نداره چرا بعضی ها آپدیت نمیکنن راحت کنن خودشون
العان خودم دوتا کنسول داشتم آپدیت کردم به 10.01 بدون دردسر خواصی بازی ها را اجرا میکنم
بکپورت بدرد موقعی میخوره که بازی های بالا 10 از طریق دیسک starwar بیان چون این هک همه گیر نیست بکپورت بشن به زیر 10
فریمور پایین تر اتفاقات بهتر ممکنه براشون بی افته خود هکرا میگن آپدیت نکنید!!!
در ثانی واقعا خاموشی کمتری دارن
فعلا هم خدارو شکر داره کم کم بکپورت میاد ما هم صبرمون ایوب

دیتا فایو کسی بازی زیرنویس فارسی شده سراغ داره
به جز:
Alone in the dark
Dead Island 2
The medium
Prince of Persia

• Like
Reactions: esi overlord
نرم افزار PS5 BACKPORT اومده من بازی استار وارز جدیده رو باهاش زدم بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد
البته اینم عین WUKONG فقط با صدای 3D صدا داره نمی دونم مشکل دقیقا از کجاست کسی هست سینمای خانگی داشته باشه بدون بکپورت روی 9 یا 10 اجراش کرده باشه ببینم مشکل از بک هست یا خود بازی

• Like
Reactions: esi overlord
1000002906.jpg به نظر می‌رسد توسعه‌دهنده Gezine با موفقیت از کامپایلر JIT برای ایجاد Poopsploit استفاده کرده است تا با luacore کار کند، اما هنوز به طور کامل به r/w یا rop نرسیده است. اما هنوز خیلی به آن نزدیک هستیم. این یک راه حل موقت برای رسیدن به PS5 است.

جیلبریک تا ۱۲.۰۰

1000002907.jpg
از ایده gezine پشتیبانی می‌کند و می‌گوید
می‌توان از کامپایلر jit برای اجرای poopsploit روی PS5 تا ۱۲ برای جیلبریک استفاده کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or