اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

اگر تصمیم به کپی خور کردن دارید اگر زیر ۱۳ هستید اصلا آپدیت نکنید
چند ماهی بدون بازی سر کنید ولی آپدیت نکنید چون هرچی ورژن شما بره بالاتر از کپی خور دورتر میشید
من دیسک ۱۰.۶۰ هستم تا الانم ‌کپی خور نکردم ، یکی دو ساله کلا داشتم با همین بازیام سر میکردم تا کپی خوره بیاد،نمیارزید برام این همه پول بدم بابت بازی ب ۴تا اکانت فروش،از پول خود کنسول بیشتر در میومد اگه توی این ی سال بازی میخریدم،بماند..
حالا من الان میخوام کپی خور کنم،بنظرت الان کپی خور کنم؟همین نسخه ای ک جلبریک ک میکنن ی دیسک بلوری هم میگیری ک ۵۰ دقیقه صبر نخواد،یا کپی خور نکنم صبرکنم نسخه جدیده کامل بیاد؟

درود
دوستان مثل اینکه به خبرهای هست که گفته میشه قراره نرم افزارهای جدید هک برای دستگاههایی تا ورژن 13.40 ، امشب به صورت پابلیک منتشر بشه ... فقط امیدوارم مشکل 50 دقیقه ای حل بشه

من دیسک ۱۰.۶۰ هستم تا الانم ‌کپی خور نکردم ، یکی دو ساله کلا داشتم با همین بازیام سر میکردم تا کپی خوره بیاد،نمیارزید برام این همه پول بدم بابت بازی ب ۴تا اکانت فروش،از پول خود کنسول بیشتر در میومد اگه توی این ی سال بازی میخریدم،بماند..
حالا من الان میخوام کپی خور کنم،بنظرت الان کپی خور کنم؟همین نسخه ای ک جلبریک ک میکنن ی دیسک بلوری هم میگیری ک ۵۰ دقیقه صبر نخواد،یا کپی خور نکنم صبرکنم نسخه جدیده کامل بیاد؟
همین دیسک ورژن جدید رو بگیر راحت کپی خور میشه مشکلی نداره با دیسک

مثل اینکه ۱۳.۴۲ با اکسپلویت بلوری، بدون ۵۰ دقیقه و اینا اومده.

پ.ن: آقا فیروز: عزیزان تایید می‌کنن؟
خیر فعلا خبری نیست نصفه هست

درود
دوستان مثل اینکه به خبرهای هست که گفته میشه قراره نرم افزارهای جدید هک برای دستگاههایی تا ورژن 13.40 ، امشب به صورت پابلیک منتشر بشه ... فقط امیدوارم مشکل 50 دقیقه ای حل بشه
تا این لحظه چیزی نیومده

• Like
Reactions: wwewwe and RoadRash

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or