اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

سلام به همه انشاا.. حالتون خوب باشه

خیلی خبرها توی هک اتفاق افتاده

ps5 تا 12.7 کپی خور شده

تا 12.4 بدون دیسک های خاص ژاپنی یا استاروارز و از طریق youtube برای هربار اجرای هک 50 دقیقه طول میکشه تا اجرا بشه (تاحالا 2 ساعت بوده پیشرفت کرده به 50 دقیق رسیده)

تا 12.0 برای دفعه اول بعد از 50 دقیقه بصورت اتوماتیک دیسک بلوری کنسول را پج کنه برای دفعه های بعد بصورت سریع و عادی با دیسک بلوری که روی آن یک دیتایی را ذخیره کردیم هک میشه

بصوررت خلاصه برای ما که دیسک های بازی های خاص در دسترسمون نیست
اگر بین 12.0 تا 12.4 هستین برای هربار اجرا صبر عیوب می خواهین 50 دقیقه باید منتظر موند تا هک اجرا بشه
اگر بین 10.01 تا 12.0 هستین برای بار اول 50 دقیقه انتظار برای دفعه های بعد با یک دیسک بلوری معمولی سریع هک میشه

یه وب کیت اکسپلویت هم هست ولی هنوز کامل نشده و معلوم نیست اصلا بدرد بخوره یا نه. منی که رو 12.60 هستم امیدم به اینه وگرنه جیل بریک با دیسک بدرد ما تو ایران نمیخوره.

• Like
Reactions: Abolfazlll
کنسول من ورژن ۱۲.۷۰ هست و اینکه دیسک خوره ، این که میگید بعد از صبر ایوب میتونیم بلوری پچ کنیم میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
این دوستمون اشتباه گفتن اگر زیر 12 باشین میشه نه بالای 12

لطفا سوالات را در تایپیک خودش بپرسین خبری از هک شد اینجا بزاریم

یکبار کلی مینویسم دیگه لطفا سوال نکنید

تا 12.7 هک شده

بین 12.4 تا 12.7 دیسک های خاص مثل استاروارز یا ژاپنی میخواد دردسترس ما نیست پس میشه گفت برای ما هک نشده

اگر بین 12.0 تا 12.4 هستین برای هربار اجرا صبر عیوب می خواهین 50 دقیقه باید منتظر موند تا هک اجرا بشه

اگر بین 10.01 تا 12.0 هستین برای بار اول 50 دقیقه انتظار برای دفعه های بعد با یک دیسک بلوری معمولی سریع هک میشه

زیر 10.01 هم که مثل قبل هست

توی این مدت یک پلاگین اومده به اسم shadowmountplus

اگر بازی هات در حافظه کنسول در پوشه• /data/homebrew یا • /data/etaHEN/games
در حافظه خارجی در پوشه
/mnt/usb0/homebrew through /mnt/usb7/homebrew

یا

• /mnt/usb0/etaHEN/games through /mnt/usb7/etaHEN/games

یا

• /mnt/ext0/homebrew & /mnt/ext0/etaHEN/games

خودبه خود به منوی اصلی اضافه میشه و اجراشون کنید

یک روش اومده بازی ها را به صورت یک فایل با پسوند xfat میکنه
اینکار باعث میشه بعضی بازی ها که در حافظه داخلی اجرا نمیشدن اجرا بشن
اگر بازی خاصی موقع اجرا لک داشت العان با xfat لک نداشته باشه یا کمتر باشه
بازی تبدیل به یک فایل بشه بجای اینکه کلی فایل باشه

این کل اخبار چندوقت بود لطفا سوال در تایپیک مربوطه خودش

ps5 خودم 10.01 هست ssd داشتم سوخته رفته گارانتی برای همین خودم حالی ندارم تست کنم تا آموزش کار بزارم از یک پیجی پیدا میکنم توی تایپیک آموزش هک میزارم تا همه استفاده کنن

آخرین ویرایش:
کنسول من ورژن ۱۲.۷۰ هست و اینکه دیسک خوره ، این که میگید بعد از صبر ایوب میتونیم بلوری پچ کنیم میشه بیشتر توضیح بدید ممنون میشم
ما اینجا یک کاربر نااگاه داریم که مدام می خواد از من یک ایرادی بگیره در حالی که خودش تماما پست هاش باگ داره کاش لاقل درستم ایراد می گرفت خودم استقبال می کردم یک عده هم گمراه می کنه از لایک ها مشخصه که گمراه شدن بدون مطالعه حرف های غلط باورش کردن
حالا وقتمون تلف این ادم نکنیم بریم سر اطلاعات درستی که هست حداقل اصلاحش کنیم

حال حاضر تا 12.40 با بک اپ یوتیوب بعدش صبر عیوب P2JB که مخفف پیشنت هست یعنی صبر برای جیل بریک پیش بریم قبلا 2 ساعت زمان می برد شده 50 دقیقه اپ هم می بستی کرش می کرد کرنل پنیک می داد که اونم فیکس شده
بک اپ یوتیوب هم کل حافظه شما پاک می کنه باید قبلش بک اپ بگیرید حتما
اپ یوتیوب هم از 12.40 به بالا پچ شده لایسنس می خواد پس به کل جلوی این روش هم گرفته شد
زیر 10.01 هم که اون صبر عیوب نمی خواد خیلی راحت تره
اما برای 12.70 که شما داری من تست نکردم نت هم فعلا سرعتش پایینه اما تا جایی که من متوجه شدم باید LUA همان بازی های خاص هستن اجرا کنید بعدش همان صبر عیوب اجرا کنی عین روش قبل بعدشم می تونید بلوری پچ کنید چون طبق لینک زیر این پچ تا 13.20 می تونه ان پچ کنه که بعدش با دیسک بلوری هک خیلی سریع بتونید اجرا کنید
این سیستم لوا هم باید سیو بازیتون توی یک سایت خاص ادیت کنید بعدش بازی اجرا کنی سیو که لود بشه بعدش دریچه هکش باز می شه
نکته دستگاه شما اینکه فعلا فقط برای این فریمور استار وارز قابل اجرا هست اما گفته از لیست قبلی بازی های دیگه ای هم پورت می شه اما اگه فقط یک بار بتونید دسترسی به دیسکش داشته باشید یعنی کسی داشته باشه حله
پیشنهاد من اینکه فعلا بازم صبر کنید تا دریچه های بهتری پیدا بشه اما اگه می تونید به استار وارز برسید حله
برای 12.70 هم کی استاف اومده پس می شه بازی کپی روش اجرا کرد
اینم لینک پچ بلوری هست که تا 13.20 ساپورت می شه و اون دوستمون به اشتباه زدن تا 12.00 علتش اینکه جز یوتیوب MODDED WARFARE جای دیگه ای نگاه نمی کنن
BD-UN-JB is RemoteJarLoader that can be used on already jailbroken PS5 upto 13.20 firmware.
Releases · Gezine/BD-UN-JB

آخرین ویرایش:
ما اینجا یک کاربر نااگاه داریم که مدام می خواد از من یک ایرادی بگیره در حالی که خودش تماما پست هاش باگ داره کاش لاقل درستم ایراد می گرفت خودم استقبال می کردم یک عده هم گمراه می کنه از لایک ها مشخصه که گمراه شدن بدون مطالعه حرف های غلط باورش کردن
حالا وقتمون تلف این ادم نکنیم بریم سر اطلاعات درستی که هست حداقل اصلاحش کنیم

حال حاضر تا 12.40 با بک اپ یوتیوب بعدش صبر عیوب P2JB که مخفف پیشنت هست یعنی صبر برای جیل بریک پیش بریم قبلا 2 ساعت زمان می برد شده 50 دقیقه اپ هم می بستی کرش می کرد کرنل پنیک می داد که اونم فیکس شده
بک اپ یوتیوب هم کل حافظه شما پاک می کنه باید قبلش بک اپ بگیرید حتما
اپ یوتیوب هم از 12.40 به بالا پچ شده لایسنس می خواد پس به کل جلوی این روش هم گرفته شد
زیر 10.01 هم که اون صبر عیوب نمی خواد خیلی راحت تره
اما برای 12.70 که شما داری من تست نکردم نت هم فعلا سرعتش پایینه اما تا جایی که من متوجه شدم باید LUA همان بازی های خاص هستن اجرا کنید بعدش همان صبر عیوب اجرا کنی عین روش قبل بعدشم می تونید بلوری پچ کنید چون طبق لینک زیر این پچ تا 13.20 می تونه ان پچ کنه که بعدش با دیسک بلوری هک خیلی سریع بتونید اجرا کنید
این سیستم لوا هم باید سیو بازیتون توی یک سایت خاص ادیت کنید بعدش بازی اجرا کنی سیو که لود بشه بعدش دریچه هکش باز می شه
نکته دستگاه شما اینکه فعلا فقط برای این فریمور استار وارز قابل اجرا هست اما گفته از لیست قبلی بازی های دیگه ای هم پورت می شه اما اگه فقط یک بار بتونید دسترسی به دیسکش داشته باشید یعنی کسی داشته باشه حله
پیشنهاد من اینکه فعلا بازم صبر کنید تا دریچه های بهتری پیدا بشه اما اگه می تونید به استار وارز برسید حله
برای 12.70 هم کی استاف اومده پس می شه بازی کپی روش اجرا کرد
اینم لینک پچ بلوری هست که تا 13.20 ساپورت می شه و اون دوستمون به اشتباه زدن تا 12.00 علتش اینکه جز یوتیوب MODDED WARFARE جای دیگه ای نگاه نمی کنن
BD-UN-JB is RemoteJarLoader that can be used on already jailbroken PS5 upto 13.20 firmware.
Releases · Gezine/BD-UN-JB

من کاربر ناآگاه استقبال میکنم از کسی اطلاعات بیشتری داشته باشه اصلا ناراحتم نمیشم اطلاعات خودم هم بیشتر میشه کلا یکبارم اونم با دیتایی داشتم از شما ایراد گرفته شده نه بیشتر اینقدر بهتون برخورده ~X(
شما اطلاعاتتون بیشتره تا 12.40 که یوتیوب اجرا میشه و پلاگین پچ بلوری تا 13.20 کار میکنه پس بین 12.00 تا 12.40 هم با بلوری کنسول هک میشه خیلی از دوستان در اینجا دیدم بین همین 12.00 تا 12.40 هستن
شما لینک iso بلوری و پلاگین ها را قرار بدین این دوستان هم راحت کنسول را هک کنن

کنسول خودم 10.01 هست اصلا احتیاجی ندارم اخبار هک دنبال کنم ولی از روی سرگرمی نگاه میکنم اون دوستانی هم لایک کردن از محبتشونه:x

درآخر هم یکم وقتم برای آدم مثل شما تلف شد >:D<

• Like
Reactions: tokio_hotel
1000010308.jpg Release Y2JB 1.5 · Gezine/Y2JB
تغییرات دو نسخه اخیر y2jb

.......

فعلا جیلیریک های بالاتر از ۱۰.۱ با y2jb مناسب کاربر عادی نیس و دردسر های زیادی داره
به محض عملیاتی شدن این نسخه ها اطلاع رسانی میکنم همینجا

.....

یک apr emulator ام دارن توسعه میدن که ظاهرا کمک زیادی به اجرای گیم ها میکنه
بعدا بیشتر راجبش مینویسم

من کاربر ناآگاه استقبال میکنم از کسی اطلاعات بیشتری داشته باشه اصلا ناراحتم نمیشم اطلاعات خودم هم بیشتر میشه کلا یکبارم اونم با دیتایی داشتم از شما ایراد گرفته شده نه بیشتر اینقدر بهتون برخورده ~X(
شما اطلاعاتتون بیشتره تا 12.40 که یوتیوب اجرا میشه و پلاگین پچ بلوری تا 13.20 کار میکنه پس بین 12.00 تا 12.40 هم با بلوری کنسول هک میشه خیلی از دوستان در اینجا دیدم بین همین 12.00 تا 12.40 هستن
شما لینک iso بلوری و پلاگین ها را قرار بدین این دوستان هم راحت کنسول را هک کنن

کنسول خودم 10.01 هست اصلا احتیاجی ندارم اخبار هک دنبال کنم ولی از روی سرگرمی نگاه میکنم اون دوستانی هم لایک کردن از محبتشونه:x

درآخر هم یکم وقتم برای آدم مثل شما تلف شد >:D<
اون دوستمون تو اکثر تاپیکا دوس داره نظر خودشو یجورایی برای همه تحمیل کنه و حالا چه درست چه غلط نظر خودشو برتر از همه میدونه
شما زیاد به این مساله اهمیت ندین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or