اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

اونور تو قسمت اموزشی در خصوص PS5 مواردو اطلاع رسانی کردم و اموزش + روند فعلی هک کنسولو توضیح داده شد ک اگر طبق همون اموزشم پیش برین میتونید کنسول خودتونو هک کنید..

چندی قبل اطلاع رسانی شد kex جدیدی ک فلو فاش کرد(با پشتیبانی تا فریمور 12) اولش ک تایید نشد ولی بعدش تو پیامی توسط فلو , گفته بود ظاهرا رو این اپام جوابه امااا
ظاهرا گزین
حتی با وجود اطلاع رسانی و اون ایده ش راجب poopsploit فلو , و اپش(y2jb) انگار جواب نمیده!(البته این ارتباطی با راهی ک خودش فعلا داره میره نداره و فقط جهت اطلاع رسانیه)

Y2jb + Netcontrol احتمالاً کار نخواهد کرد , خب این یعنی چی:
اگر اشتباه نکنم این یعنی همون نکته ای ک فلو میگفت
ب عبارتی یعنی ترکیب exploit Y2JB (یه روش جدید جیلبریک مبتنی بر WebKit یا kernel hack برای فریمورهای بالا مثل ۹.۰۰+) با ابزار Netcontrol (کنترل شبکه برای اجرای پیلودها و هوم‌برو از راه دوره) ک فعلا سازگار نیست یا ناپایداره
PS5JB.jpg

لطفا برای جلوگیری از شلوغی و موارد خارج از اخبار هک تمامی سوالات رو تو همون تاپیک و بخش اموزش هک برای PS5 بپرسید...تا اگر کسی مراحلشو انجام داد بر اساس تجربه و ازمون خطا بتونه بدرستی جوابگو باشه
تمامی پستای خارج از اخبار نظرات شخصی جز شلوغی چیزی دیگری رو نداره بنابراین فقط کارو زیاد میکنه و بعدش باعث انتقال ب پست اموزشی توسط ناظر منجر میشه و همه چیرو بهم میریزه...

آخرین ویرایش:
دوستان حواستون باشه etaHEN-2.3B نهایت الان تا 8.20 ساپورت میکنه الان اومدم پیاده سازی کنم متسفانه تا مرحله اتاهن رفتم ک دیدم نمیششه
ورژن من 8.40
سلام
دوست عزیز الان تا ورژن 9.60 میشه... فقط روشش برای ورژن بالای 8 و خورده ای کمی فرق میکنه ...
MODDEDWARFARE تو اخرین ویدیوش این رو توضیح داده...
این
YouTube Jailbreak is Here with Y2JB 1.2! (Early Setup Guide) - YouTube
لینکش هست ... اگر زبانتون خوب باشه میتونید ازش استفاده کنید...
موفق باشید...

اگر باگ و اشکالات جزیی باشه ک طبیعتا هست
همه موارد گزارش و برطرف خواهد شد

اطلاع رسانی از Gezine
برخی از شما ممکن است تصویر زیرو هنگام استفاده از وای فای مشاهده کنید
این به این دلیل نشان داده می شود که شما واقعاً دستورالعمل را به درستی دنبال نکرده اید
شما باید DNS را "قبل از" اتصال به وای فای تنظیم کنید

اما من می دانم که این برای کاربر نهایی گیج کننده س
بنابراین به زودی آپدیت جدید 1.2.1 را با مسدود کننده آپدیت منتشر خواهم کرد

PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
اگر باگ و اشکالات جزیی باشه ک طبیعتا هست
همه موارد گزارش و برطرف خواهد شد

اطلاع رسانی از Gezine
برخی از شما ممکن است تصویر زیرو هنگام استفاده از وای فای مشاهده کنید
این به این دلیل نشان داده می شود که شما واقعاً دستورالعمل را به درستی دنبال نکرده اید
شما باید DNS را "قبل از" اتصال به وای فای تنظیم کنید

اما من می دانم که این برای کاربر نهایی گیج کننده س
بنابراین به زودی آپدیت جدید 1.2.1 را با مسدود کننده آپدیت منتشر خواهم کرد

View attachment 400313
این مسدود کننده اپدیتش خیلی به درد میخوره
یوتوب هی میخاد خودشو اپدیت کنه

etaHEN v2.4B (تست عمومی Discord)

واقعا روی fw 10.01 کار میکنه

نکته
@Jonatha89908166

از رابط NetCat برای ارسال etaHEN استفاده نکنید.

ویدیو تست از macedo برزیلی
https://x.com/i/status/1988732555982696562

PS5JB.jpg

خب جدیدترین اپدیت y2jb هم از گزین منتشر شد
نکات:
- مسدود کننده به روز رسانی یوتیوب
- "1.2.1 download0.dat" حاوی مسدود کننده به روز رسانی یوتیوب نیست
(نسخه قدیمی Y2JB و کاربران JB "باید" از appinfo_editor.py برای اضافه کردن دستی مسدود کننده به روز رسانی یوتیوب استفاده کنند)

لینک:
Release Y2JB 1.2.1 · Gezine/Y2JB
PS5JB.jpg

اگر این softlock را دریافت می کنید از 1.2.1 استفاده کنید
شما باید README را بخوانید
PS5JB.jpg

ویدیو تست موفق و اجرای Silent Hill 2 با y2jb در یک USB خارجی با ItemzFlow , autoloader
PS5JB.jpg

https://x.com/i/status/1988927052620394824

ویدیو تست موفق و اجرای Silent Hill 2 با y2jb در یک USB خارجی با ItemzFlow , autoloader
PS5JB.jpg

https://x.com/i/status/1988927052620394824
رو چه نسخه ای از کنسول اجرا کرده؟

PS5 FAT
ظاهرا رو فریمور 8.00 اجرا شده

آخرین ویرایش:
با دیسک lua حداکثر تا چه ورژنی رو میشه جیلبریک کرد؟
اینو تو چه تاریخی تو سایت گذاشته ؟
کسی نسخه هک شده رو تست کرده برای دیجیتال اسلیم ؟
lua سونی تا 12.02 هم پچ نکرده و جوابه

ببین من این سایت داخلی رو کاری ندارم لینکشم رفیقمون گذاشته و اینم ب کنار ک اونجا نوشته نسخه اصلاح شده ورژن 1.10 حالا اونجا میتونید از خود سایتش سوال کنید...
ولی سایت معروف رو ک میشناسین PS5 Archives - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
درسته لینکاش داخلی نیستن اما اونجا شما وارد ک بشی هر بازی فریمور پیش نیازش ذکر شده اکثرا هم بروزه
حالا اگر بطور مثال بین 8 تا 9 باشه پیش نیازش و شما الان ک تا 9.60 هکو در اختیار دارین پس قابل اجراس
اینکه دانلودش کنی کند باشه تو اجرا یا ایراداتی رو از این قبیل داشته باشه ترفندشو گفتیم ک باید فعلا چیکار کنی تا بهتر بشن اینطور بازیا هنگام اجرا پس نیاز ب تست دارن
تا بلکه بعدا با مرور زمان و اپدیت و ترفندی ک فلو اطلاع رسانی کرده بود این مشکلاتم مرتفع کنن

PS5JB.jpg
PS5JB.jpg

PS5JB.jpg

با این ابزار هر چی پیلود دارید رو میتونید بریزیت تو روت usb تون بعد بزنید به کنسول یوتوب رو که اجرا کنید اتومات پیلود ها لود میشه دونه دونه
GitHub - 0x1iii1ii/Y2JB: Y2JB is userland code execution using PS5 Youtube app
فعلا چیزی ریلیز نکرده قراره یه بکاپ اماده بزاره ظاهرا

Attachments

• IMG_20251114_175145.jpg
    IMG_20251114_175145.jpg
    105.1 KB · مشاهده: 14
آخرین ویرایش:
------------------------
صفحه اخبار هک ps4 همیشه پیام اول هر صفحه یک پیام ثابت بود که اخرین وضعیت هک - لینک های لازم و ... توش جمع اوری میشد...
بد نیست برای این تایپیک هم این کار رو بکنید...
درود و احترام
همون وقت ک هک Y2JBشرایطش قطعی شد روز بعدش صفحه اول و استارت همین تاپیک اپدیت شد ک ب نظرم کافیه!!
ولی خب باید ببینم اگر تنظیمات تاپیک طوری هست ک این امکان فراهم باشه , بتونم و برسم ok انجام میدم...
...................................................................................................................................

ولی اینو چن بار تکرار کردم اما متاسفانه ثمر بخش نبود اینجا حداقل برای من فرقی نمیکنه هر گونه مطلبی باشه و چه کسی جواب بده اما سوالات و مشکلات پیرامون اموزش باید تو قسمت اموزش هک برای PS5 ک مرتبط با خودش هست قرار بگیره و اگر این کار انجام نشه خود ناظر یا حالا هر چی اسم صحیحش هست میادو زحمتش زیاد میشه و مجبوره اینارو جا ب جا کنه و کار هم برای اونا سخت میشه هم اینکه کلا مطالب قاطی و هر دو تاپیک بی نظمی ایجاد میشه....خب اگر این نکات بهش اینقدر توجه میشه ک صفحه اول یک پیام ثابت بود... ک خیلی ام خوبه اینم اگر خودتون رعایت کنید عالیه البته چون بهش اشاره شد من بصورت کلی گفتم نه صرفا برای شخص و یا دوستی ک این پیامو یا پیشنهادو گذاشته!!

شرایط هک Netflix برای PS5
لینک مربوطه + توضیحات بیشتر
GitHub - earthonion/Netflix-N-Hack: Takes advantage of Netflix for PS5 requesting JavaScript from localhost. Using a MITM attack we can inject and execute our own JavaScript into the error screen.

PS5JB.jpg

Good news god of war ragnarok dumped ps5 version is working
PS5JB.jpg

Attachments

• PS5JB.jpg
    PS5JB.jpg
    87.1 KB · مشاهده: 10
آخرین ویرایش:
واقعا دم این گزین گرم
راحت شدیم ازون دیسک بلو‌ ری تو هک ۷.۶۱
راحت میری تو‌ برنامه کنسول جیل بریک میشه

PS5(2)
بکاپ از اتولودر 0.3
من نمیتونم تستش کنم بازی دارم رو کنسول
اگر کسی تونست تست کنه ولی مطمعنه خیالتون راحت
از همون ادمیه که بکاپ قبلی رو گذاشته بود

آخرین ویرایش:
نموداری از اخرین وضعیت فعلی هک در خصوص کنسول PS5

PS5JB.jpg

PS5JB.jpg

Y2JB v1.2.1 (Gezine) ⚙️
Y2JB AutoLoader نسخه 0.2.2 (itsPLK)

من یک ابزار ساختم
برای نصب به روز رسانی
payload ها خودکار را انتخاب کنید
و برنامه YouTube را سفارشی کنید

تست Y2JB(Gezine) توسط macedo برزیلی رو فریمور 10.01 همه چیز ب نظر خوبه اما هنوز kstuff برای 10.XX وجود نداره...
https://x.com/i/status/1989790865821171938

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or