برو بریم...
اینم وعده جدید اکو
استارت kstuff برای فریمورای 10.xx
خطاب به همه حامیان و دوستانم، زمان آن رسیده که به کار خود بازگردیم و برای حل این مشکل تلاش کنیم....
من نمی توانم قولی بدهم، اما اجازه دهید kstuff را روی 10.0x اجرا کنیم.
View attachment 401471
یک دردو دل راجب موضوعاتی ک شاید اینروزا بعضیا سختش میکنن:
شاید خیلی وقتا بسیاری از مواردو خودمون رعایت نمیکنیم ولی تا یکجا چیزی میبینیم موشکافی میکنیم..!!
تو مدتیکه چه اینجا اطلاع رسانی شد یا هر دو سه تاپیک مرتبط با PS4
اشخاص مختلفی خصوصا تو تاپیک های مرتبط با زمان PS4 اطلاع رسانی داشتنو کنارش سعی بر این داشتم ک بتونم بلکه کمکی کنم
خب نظرات مختلف با ادبیات (سبک) متفاوتی تو این مدت دیدم ک هر فرد بنا بر اطلاعاتو زبان گفتار یا نوشتاری خودش سعی بر اینطور اطلاع رسانی ها داشتنو دمه همشون گرم...+ دمه همه کسایی گرم ک میومدن این مطالبو میخوندن و با اینکه متوجه میشدن بعضی جاها ممکنه دچار ایرادات (سهوی) هم ک باشه حالا نه با نیشو کنایه بلکه بیشتر مواقع ازش عبور یا محترمانه اینگونه پست هارو ب حق اگر لازم بود تصحیح میکردن , همگی درک این موضوع رو دارن ک بارها بهش اشاره داشتم حتی همین اطلاع رسانی ها چقد میتونه گاهی اوقات زمانبر و با توجه ب حتی نوع زبان های مختلفی ک بعضی از این پست ها دارن , ترجمه دقیق اینها گهگاه مشکل سازم هست حالا چه تو معنا و چه تو مفهوم ک اگر دقت کنید پست های خودم بارها با ویرایش و یا اضافه شدن در نتیجه کامل شدن اون مطلب برسه!
اینو تکرار , بازم عرض میکنم;
تو همین تاپیکای محدودی ک بودم بر خلاف عملی ک بعضیا متاسفانه بارها تکرارش کردن با اینکه خیلی اوقات تو نظرات و ایده های دوستان دیگر میتونستم نظره شخصیه خودمو بگم سعی ام بر این بود ک چیزی رو بی منطق نگم , ک بعدا ماجرا نشه!
هیچوقت مقایسه , جایگاه یا شرایطی ک در اختیار دارمو , صرفا و خودخواهانه تبلیغ نکردم مواردی رو ک از بعدش اطلاعی نداشتمو با پیش داوری ب کسی اطلاعات غلط ندادمو..!!
از این بابت خیلی خوشحالم ک با اینکه همین نسلم وارد نشدم و صرفا در اختیار ندارم ولی مثل قبل زمان PS4 و حتی هر کنسولو دستگاه ب اصطلاح دیجیتال از پیشرفتش لذت میبرم و اگرم اطلاع + زمان کافی داشته باشم اونو در اختیار دیگران میزارم...امیدوارم هر گونه ایرادی هست ک قطعا سهوی بوده و هست دیگه با توجه ب شرایط دوستان همدیگرو خصوصا تو اینگونه جاها درک کنن..
ادای احترام در اول جمله اکو کاملا مشخصه و این نشونه ادب و احترامشه
در کل نسبت ب بقیه نه اینکه منتظر دخالت دیگران باشه!!(البته امیدوارم اینو متوجه باشیم ک همونقدر تمسخرو حسادت بده ادای احترام بهم زیباس..)
ترجمه کوتاه و مفهوم مشکلی نداره و
اون برو بریم هم ترجمه متن نبوده
اشاره لفظی خودم نسبت ب پست مرتبطش بوده..!!