اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

بازهم گزارش باگ در هکروان;
ظاهرا اینطور به نظر می رسه ک شخصی دوباره یک باگ جدید را در H1 [hackerone] پلی استیشن گزارش کرده و 10000 دلار دریافت کرده است.

PS5JB.jpg

انتشار گلدهن(testkit) از Sistro ک دیشب پستش حاشیه ساز شد ...ب نظر همه منتظر نسخه PS5 هستن..
PS5JB.jpg

برو بریم...
اینم وعده جدید اکو
استارت kstuff برای فریمورای 10.xx

خطاب به همه حامیان و دوستانم، زمان آن رسیده که به کار خود بازگردیم و برای حل این مشکل تلاش کنیم....

من نمی توانم قولی بدهم، اما اجازه دهید kstuff را روی 10.0x اجرا کنیم.
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
البته ترجمه LET'S AIM می شه بیاید روی اجرای KSTUFF روی 10.0X تلاش کنیم یا تمرکز کنیم.
این LET'S با اون LET به طور مثال: LET ME GO فرق می کنه اینجا معنی اجازه گرفتن نمی ده. از کی اجازه بگیره؟ از ما؟ ما که اجازمون دست استاده :D

برو بریم...
اینم وعده جدید اکو
استارت kstuff برای فریمورای 10.xx

خطاب به همه حامیان و دوستانم، زمان آن رسیده که به کار خود بازگردیم و برای حل این مشکل تلاش کنیم....

من نمی توانم قولی بدهم، اما اجازه دهید kstuff را روی 10.0x اجرا کنیم.
View attachment 401471
یک دردو دل راجب موضوعاتی ک شاید اینروزا بعضیا سختش میکنن:
شاید خیلی وقتا بسیاری از مواردو خودمون رعایت نمیکنیم ولی تا یکجا چیزی میبینیم موشکافی میکنیم..!!
تو مدتیکه چه اینجا اطلاع رسانی شد یا هر دو سه تاپیک مرتبط با PS4
اشخاص مختلفی خصوصا تو تاپیک های مرتبط با زمان PS4 اطلاع رسانی داشتنو کنارش سعی بر این داشتم ک بتونم بلکه کمکی کنم
خب نظرات مختلف با ادبیات (سبک) متفاوتی تو این مدت دیدم ک هر فرد بنا بر اطلاعاتو زبان گفتار یا نوشتاری خودش سعی بر اینطور اطلاع رسانی ها داشتنو دمه همشون گرم...+ دمه همه کسایی گرم ک میومدن این مطالبو میخوندن و با اینکه متوجه میشدن بعضی جاها ممکنه دچار ایرادات (سهوی) هم ک باشه حالا نه با نیشو کنایه بلکه بیشتر مواقع ازش عبور یا محترمانه اینگونه پست هارو ب حق اگر لازم بود تصحیح میکردن , همگی درک این موضوع رو دارن ک بارها بهش اشاره داشتم حتی همین اطلاع رسانی ها چقد میتونه گاهی اوقات زمانبر و با توجه ب حتی نوع زبان های مختلفی ک بعضی از این پست ها دارن , ترجمه دقیق اینها گهگاه مشکل سازم هست حالا چه تو معنا و چه تو مفهوم ک اگر دقت کنید پست های خودم بارها با ویرایش و یا اضافه شدن در نتیجه کامل شدن اون مطلب برسه!

اینو تکرار , بازم عرض میکنم;
تو همین تاپیکای محدودی ک بودم بر خلاف عملی ک بعضیا متاسفانه بارها تکرارش کردن با اینکه خیلی اوقات تو نظرات و ایده های دوستان دیگر میتونستم نظره شخصیه خودمو بگم سعی ام بر این بود ک چیزی رو بی منطق نگم , ک بعدا ماجرا نشه!
هیچوقت مقایسه , جایگاه یا شرایطی ک در اختیار دارمو , صرفا و خودخواهانه تبلیغ نکردم مواردی رو ک از بعدش اطلاعی نداشتمو با پیش داوری ب کسی اطلاعات غلط ندادمو..!!
از این بابت خیلی خوشحالم ک با اینکه همین نسلم وارد نشدم و صرفا در اختیار ندارم ولی مثل قبل زمان PS4 و حتی هر کنسولو دستگاه ب اصطلاح دیجیتال از پیشرفتش لذت میبرم و اگرم اطلاع + زمان کافی داشته باشم اونو در اختیار دیگران میزارم...امیدوارم هر گونه ایرادی هست ک قطعا سهوی بوده و هست دیگه با توجه ب شرایط دوستان همدیگرو خصوصا تو اینگونه جاها درک کنن..
ادای احترام در اول جمله اکو کاملا مشخصه و این نشونه ادب و احترامشه
در کل نسبت ب بقیه نه اینکه منتظر دخالت دیگران باشه!!(البته امیدوارم اینو متوجه باشیم ک همونقدر تمسخرو حسادت بده ادای احترام بهم زیباس..)
ترجمه کوتاه و مفهوم مشکلی نداره و
اون برو بریم هم ترجمه متن نبوده
اشاره لفظی خودم نسبت ب پست مرتبطش بوده..!!

آخرین ویرایش:
قصه هکر وان
ثبت باگ جدید و جایزه مرتبطش ...
ایا مرتبط ب باگ وبکیته....هنوز نمیشه بدرستی گفت ک چه اتفاقی خواهد افتاد...!
View attachment 401545
ایول خوبه بتونن ازش یه چیزی بکشن بیرون
خب تا حدی قابل حدس و انتظارم بود,
ماجرایی ک ببینیم ایا میتونه یکجورایی تا فریمور 12 راحت ترو بهتر کنه شرایطه فعلیرو..
WebKit دیگر به ارزش 10k
در آخرین گزارش از Renwa، او اعلام کرد که یک باگ در مرورگر PS5 کشف کرده است که FW 12.00 و پایین تر را تحت تأثیر قرار می دهد!(خیلی ام عالی)

PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:

God Of War Ragnarok PS5​

اینم تونستن اوکی کنن و با بک پورت حتی روی 4.XX هم اجرا می شه

Shin Megami Tensei V Vengeance​

اینم از 7 به بالا
اینا رو میشه پورت کرد تا ورژن ۱۰
بازی های مهم:

Mortal Kombat 1
Alan Wake 2
Split Fiction
Assassin's Creed Shadow
Horizon Forbidden West
Call of Duty Black Ops6
Battlefield 6
Grand Turismo7
Forza Horizon 5
Black Myth:Wukong
Dead Space Remake
God of War Ragnarok
Tekken 8

سلام به دوستان این پست منم اسپم هست ولی لطفا سوالات خودتان را در این دو تایپیک بزارین اسم این تایپیک هست اخبار نه آموزش

آموزش هک
پرسش و پاسخ PS5

به این تایپیک سرمیزنیم می خواهیم ببینیم چه خبرهایی هست

از دوستان دیگه هم کسی سوالی اینجا گذاشت جواب ندین تا مجبور به رفتن تایپیک مربوطه باشیم
:-bd

خب میدونیکه همیشه زمان دقیقش رو کسی اطلاع نداره , طبیعتا همه خوبیشم ب نظرم ب همینه..
با توجه ب نسخه 2.4b ک زودتر از انتشار رسمیش اومده و هنوز پیج گیت هابش رو نسخه 2.3b هس
ک اونم از قرار معلوم برا تست , نسخه 2.4 رو ب اصطلاح تو دسترسی سریع قرار داده ب نظرم و اینطور ک حس میشه اینبار میتونه دلیل تاخیرش ایجاد تغییرات دیگری از قبیل هر چه بهتر شدن خصوصا در اجرای بازیها و موارد دیگم از جمله همین FPS Counter با ظاهری حالا بهترو جدیدتر باشه البته اینا گمانه زنی هست...ایشال ک تو نسخه جدیدش بتونه بخشی از موارد مهم رو اضافه و برخی ایرادات وارده رو برطرف کنه.
همونطور ک بهش اشاره داشتم
ظاهرا LM در حال کار و تست ب روی ایتاهن جدیده
New etaHEN test build

PSJB.jpg

آخرین ویرایش:
منظورش از ساپورت بازبهای ۵ چیه ؟ بازیهای ۵ که الانم با itemzflow اجرا میشن
منظور از "PS5 Support" تو اون متنش، فک کنم و اگر اشتباه نکنم بیشتر ب خاطر پشتیبانیه FPS Counter (شمارنده فریم ریت) برای بازی‌های PS5 عه(نه صرفا ساپورت بازیای 5) – ک ظاهرا الان و طبق گفته خودش فقط در خصوص بازی‌های PS4 کار می‌کنه (تو firmware 8.20 و پایین‌تر)، اما قراره قبل از رلیز رسمی، ساپورت PS5 رو هم بهش اضافه کنه تا فریم‌ریت بازی‌های نسل پنجم رو هم نشون بده.

منظورش از ساپورت بازبهای ۵ چیه ؟ بازیهای ۵ که الانم با itemzflow اجرا میشن
خیلی واضح نوشته فعلا فقط برای بازی های 4 فریم نشون می ده 5 بعدا اضافه می شه دیگه اتصال اینترنت هم نیاز نداره افلاین اجرا می شه فقط هم برای زیر 8.20 کار می کنه
ضمنا این نسخه درش ایتمز دیگه کار نمی کنه فقط برای تست فریم ریت هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or