اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

...... :!! ......
PS5JB.jpg

بله ممکنه اجرا بشن ولی بازم نیاز ب تکمیل شدن کار خواهد بود و ب نظر تا هن و گلدهن نیان مشکلات پابرجاس مگر اینکه با روشی ک جدیدا ب اسم upkg گفتن شایدم اصلا ربط نداشته باشه و یا حالا از هرروش دیگه ای هم بتونن راهو باز کنن اما فعلا بزارید ببینیم از این خان کی عبور میکنن ک از قراره معلوم خیلی به انتشارم نزدیک شده بعدش ماجرا خودش حل و ختم ب خیر خواهد شد...

اپدیت PS5 App Dumper از اکو ب نسخه 1.01 Beta
PS5JB.jpg

اقای عزیز دوست من
هیچ ک نیس پس اینهمه یعنی بیخودی منتظرن و خدایی نکرده سرکارن!!!
نه اینطور نیس چون بعدش مهمه
این فعلا اینجارو رد کنه.. همین الانشم خیلی خیلی نزدیکه و اگر این وسط اتفاق غافلگیرانه دیگری رقم نخوره چون ب نظر اینا دارن رو اپ Netflix هم انگار یکجورایی کار میکنن و اینکه عملکردش بهتر از این یا شبیه باشه رو بزودی متوجه خواهیم شد حتی روش bd-jb هم میشه انتظارو ازش داشت..!
اما در حال حاضر و با تمرکز بر ytjb اگر بخوایم جلو بریم اینطور پیشبینی و اصلا طبق گفته خود اینا و اشخاصی مانند اکو رو دارم نقل و قول میکنم ک طبیعتا میانو کارو تا حدی تکمیل میکنن kstuff رو بعدش مطمعننا ایتاهن اپدیت خواهد شد , ببین من اینو چن بار تو پستا توضیحشو عرض کردم ک با همه این تفاسیر و ب نظر بعدش همه اونچه رو ک قبلا تا فریمورای 7.61 بودو میتونید رو فریمورای بالاتر فعلا داشته باشین یعنی همون اجرای fpkg بازیای PS4 و بقیه ماجراشو...
حال اینکه fpkg در خصوص خود بازیای PS5 بخواد اجرایی بشه رو فعلا هیچکسی نمیتونه پیش بینی کنه ک ایا با اومدن هن و گلدهن این اتفاق میوفته یا اینک از طریق دیگه ....

اتفاق غافلگیرانه!!!
سقوط بمب kexploit از هکر فلو

تا فریمور PS4 13.00 و PS5 12.00 کار می کند. پچ شده بر روی فریمور PS4 13.02 و PS5 12.02.

لینک مربوطه:
gist.github.com/TheOfficialFloW/7174351201b5260d7780780f4059bebf
PS5JB.jpg

یعنی

آقا رضا یعنی پروسه هک تکمیل شد ؟
این یعنی راه هک تا فریمور 12 برای PS5 همینطور در خصوص PS4 تا فریمورای 13 همواره
خلاصه ک واسه دارندگان PS5 ک تا قبل از این خبر وعده فریمور 10.01 رو بهشون گفته بودن حالا میشه 12 البته ااگر فقط در خصوص bd-jb نباشه ,, واقعا اتفاق غافلگیرانه و خیلی خووب میشه...ولی همینطوریشم این خبره خیلی خووبیه
PS5JB.jpg

این یعنی راه هک تا فریمور 12 برای PS5 همینطور در خصوص PS4 تا فریمورای 13 همواره
خلاصه ک واسه دارندگان PS5 ک تا قبل از این خبر وعده فریمور 10.01 رو بهشون گفته بودن حالا میشه 12 البته ااگر فقط در خصوص bd-jb نباشه ,, واقعا اتفاق غافلگیرانه و خیلی خووب میشه...ولی همینطوریشم این خبره خیلی خووبیه
PS5JB.jpg
همونطور ک تو پست قبل بهش اشاره داشتم
و مثل اینکه فعلا هم ب اینصورته ک متاسفانه
kexploit جدید theflow با Y2JB یا Lua کار نمی کنه و برای اجرا به یک برنامه (مانند BD-J) نیاز دارد(دوستانی ک کنسولای فت استاندارد دارن باد بدجوری ب سمت پرچمشونه و فعلا شانسشون گفته)
تا PS4 13.00 و PS5 12.00

به روز رسانی نکنید. منتظر bdjb کامل باشید

PS5JB.jpg

LUA - CAN'T (libkernel)
Y2JB - CAN'T (libkernel)
NETFLIX N HACK - CAN'T (libkernel)
MAST1CORE - CAN (libkernel_sys)
...............................................................

البته اینم اضافه کنم بازم هنوز چیزی تموم نشده و شاید اتفاقات دیگری هم در راه باشه

PS5JB.jpg

Attachments

• PS5JB.jpg
    PS5JB.jpg
    25.8 KB · مشاهده: 18
آخرین ویرایش:
همونطور ک تو پست قبل بهش اشاره داشتم
و مثل اینکه فعلا هم ب اینصورته ک متاسفانه
kexploit جدید theflow با Y2JB یا Lua کار نمی کنه و برای اجرا به یک برنامه (مانند BD-J) نیاز دارد(دوستانی ک کنسولای فت استاندارد دارن باد بدجوری ب سمت پرچمشونه و فعلا شانسشون گفته)
تا PS4 13.00 و PS5 12.00

به روز رسانی نکنید. منتظر bdjb کامل باشید

View attachment 398836

LUA - CAN'T (libkernel)
Y2JB - CAN'T (libkernel)
NETFLIX N HACK - CAN'T (libkernel)
MAST1CORE - CAN (libkernel_sys)
...............................................................

البته اینم اضافه کنم بازم هنوز چیزی تموم نشده و شاید اتفاقات دیگری هم در راه باشه

View attachment 398827

بارها اطلاع رسانی داشتیم ک توصحنه هک هیچ چیزی غیرممکن نخواهد بودو نباید زود قضاوت کرد..
سری جدید اکسپلویت هکر نامی theflow ظاهرا Poopsploit نام خواهد داشت.
خبر خوب این است که theflow گفت، Poopsploit با lua یا y2jb غیرممکن نیست، فقط باید راهی برای افزایش f_count پیدا کنید.

معنی:
"Poopsploit با Lua یا Y2JB غیرممکن نیست"

او می گوید که این اکسپلویت جدید ممکن است با نقاط ورودی موجود کار کند، مانند:
Lua ← یک محیط اسکریپت نویسی که در برخی از برنامه ها یا اکسپلویت های PS5/PS4 یافت می شود.
Y2JB ← اکسپلویت برنامه یوتیوب که امکان اجرای کد کاربر را در PS5 می دهد.
بنابراین، "غیرممکن نیست" به این معنی است: می تواند سازگار باشد، ب هر حال تحقیقات یا تغییرات بیشتری لازم است.

PS5JB.jpg
اضافه کنم , جالبه بدونید
هکر فلو این اکسپلویتو بصورت کاملا خصوصی , حتی بدون گزارشی در هکروان دراختیار داشته اونم برای جیلبریک کنسول های خودش و ب نظر بعدش حالا ب هر دلیلی ک بوده تصمیم ب افشا و اطلاع رسانی میکنه...(تکرار نکته ای از قبل ک همیشه ارزش کار یک هکرو نمیشه با کس دیگه مقایسه ش کرد چون اینا طبیعتا همیشه چندین قدم جلوترن)

آخرین ویرایش:
سونی معمولا اخرای نسل که می شه شل می کنه تا دستگاهاش هک بشن شایدم این اتفاقی باشه اما بعید می دونم
به هر حال من فکر کنم تا یک سال اینده اتفاق های خوبی بیافته اما بعید می دونم طی 2 3 ماه اینده هک به درد بخوری بیاد
فعلا از چندین جهت دستگاه هک شده و چون به هسته شم دسترسی پیدا کردن اطلاعاتی خوبی ازش استخراج کردن که برای هک های بالاترش خیلی مفیده همچنین احتمالا بک پورت هم بالا می بره
مهم تر از اینا هک FPKG برای 5 هست که اگر اجرایی بشه همه ی بازی ها قابلیت اجرا پیدا می کنن از هر سورسی
اما با این حال حدود 100 تا بازی فعلا براش هک شده

دفلو کرنل اکسپلویت 13 پلی 4 و 12 پلی 5 رو منتشر کرد فقط باید منتظر یوزر لن اکسپلویت براش باشید که y2jb و می وان کور و وب کیت هست که گزین هم رفته روش داره کار می‌کنه بزودی تمام اسلیم ها پرو و فن ها کپی خور خواهند شد به هیچ عنوان فعلا آپدیت نکنید منتظر خبر های خوب باشید

دفلو کرنل اکسپلویت 13 پلی 4 و 12 پلی 5 رو منتشر کرد فقط باید منتظر یوزر لن اکسپلویت براش باشید که y2jb و می وان کور و وب کیت هست که گزین هم رفته روش داره کار می‌کنه بزودی تمام اسلیم ها پرو و فن ها کپی خور خواهند شد به هیچ عنوان فعلا آپدیت نکنید منتظر خبر های خوب باشید
یوزرلن y2jb با کرنل فلو سازگاری نداره و یوزرلن درست حسابی برای کرنل فلو فعلا نیست

فعلا تنها چیزی که باید امیدوار باشیم GEZIN داره سعی میکنه کرنلی برای روش یوتیوب راه بندازه که میشه همان هک 7.61 بدون دیسک تا 12.5

یوزرلن y2jb با کرنل فلو سازگاری نداره و یوزرلن درست حسابی برای کرنل فلو فعلا نیست

فعلا تنها چیزی که باید امیدوار باشیم GEZIN داره سعی میکنه کرنلی برای روش یوتیوب راه بندازه که میشه همان هک 7.61 بدون دیسک تا 12.5
کی استاف فعلا تا ورژن ۱۰.۰۱ داریم و فعلا قراره تا این ورژن هک بیاد

تموم شد
کنسولای دیجیتال و کنسولای اسلیم بهمراه فتای استاندارد ک ب هر نحوی اگر اپدیت شدن.. حالا نوبت شماس..
بله اینبار Gezine پس از مراحلی ک واقعا بصورت زمانبرو چند مرحله ای پشت سر گذاشت,بالاخره موفق شد(ب نظر تا صبح داشته باهاش کلنجار میرفته) .. دیشبم با اینکه ازش سوال کرده بودن شرایط bd-jb رو بازم اصرارش بر کار خودش و پیامش مبنی بر تمرکز ب روی ytjb بود..(YTJB Lapse) و حالا منو دیباگ ستینگو دوستان بالاتر از فریمور 7 هم دارن اونم بدون دیسک ...
حالا طبیعتا باید مقداری منتظر اکو و ایتاهن موند (حتی شاید واکنش اسلیرزو بقیه..) تا ببینیم در اغاز کار رو چه فریموری شروعو تمرکز میکنن
ک ایا از فریمور 9 شروع میشه و ادامه پیدا میکنه تا 10 یا اینکه اتفاق دیگری خواهد افتاد...

لینک ویدیو:
https://x.com/i/status/1986660870815162531
PS5JB.jpg

شبی ک گذشت چن پیام دیگرم داشت از ابراز امیدواری در رابطه با اپ Netflix تا بازم گزارش باگ در هکروان..
PS5JB.jpg
PS5JB.jpg

PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or