COH master
کاربر سایت
مشکل سراسری وجود داره دوستان کل آی اس پی های کشور درگیر هستن
دقیقامشکل سراسری وجود داره دوستان کل آی اس پی های کشور درگیر هستن
امروز بالا رفتن پینگ به اوج خودش رسید.
گزارش دادید به مسولین؟؟
الان اخبار 20:30 یه گزارش نشون داد یکی از مسواین مخابرات دلایل اخیر اختلالات اینترنت رو یه سری مشترکان بد مصرف میدونست که با دستگاه های خاص دانلود هایی انجام میدن که یه سری هاشون بی هدفن.
خبرنگار ازش پرسید حالا این افراد رو قطع میکنید بعد مسول گفت نه فعلا وارد مذاکره میشیم باهاشون!
.........
این ها همش بهانست نه؟
یا این کاهش اخیر تعرفه های اینترنت این مشکلات رو بوجود اورد؟
امروز بالا رفتن پینگ به اوج خودش رسید.
گزارش دادید به مسولین؟؟
منتظر بودم نظرتون رو راجع به این کامنتم بدونم:پینگ توی هر سرویس دهنده و هر محل و منطقه ی ایران متفاوت هست و سراسری نیست، تازه باشه هم مشکلی محسوب نمیشه از نظر آقایان و مشکلات جدی تر از این رو هم به سختی پیگیری می کنن!
یعنی چی دقیقا!!!؟!؟!منتظر بودم نظرتون رو راجع به این کامنتم بدونم:
الان اخبار 20:30 یه گزارش نشون داد یکی از مسواین مخابرات دلایل اخیر اختلالات اینترنت رو یه سری مشترکان بد مصرف میدونست که با دستگاه های خاص دانلود هایی انجام میدن که یه سری هاشون بی هدفن.
خبرنگار ازش پرسید حالا این افراد رو قطع میکنید بعد مسول گفت نه فعلا وارد مذاکره میشیم باهاشون!
.........
این ها همش بهانست نه؟
یا این کاهش اخیر تعرفه های اینترنت این مشکلات رو بوجود اورد؟
من چ میدونمیعنی چی دقیقا!!!؟!؟!
چه چرت و پرت هایی میگن اینامن چ میدونمفقط چیزایی که شنیدم رو اومدم گفتم و اخرشم تازه من از شماها سوال کردم جریان چی چیه
"مرکز تماس مشتریان شرکت ارتباطات زیرساخت با هدف رسیدگی به درخواستها و دریافت گزارشهای خرابی مشتریان این شرکت راهاندازی شد. زیرساخت با راهاندازی این مرکز تعامل بیشتری با مشتریانش خواهد داشت. از این پس مشکلات مربوط به شبکهی دیتا از طریق مرکز تلفن ۱۵۸۸ پیگیری خواهند شد"