اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
دوستان یه سوال
من پینگم با سروره امریکا 210 تا ایناس بعد کاهش پینگ میزنم 60-70 تا بهش اضافه میشه
مشکل از کجاست؟
کاهش پینگ هم درست کار میکنه و واسه اروپا پینگ رو میاره پایین
دوست عزیز سرور کاهش پینگ معمولا روتینگشون به اروپا خوبه به بقیه جاها بدرد نمی خوره

پارس آنلاین.
پارس انلاین افتضاح شده!من و خیلی از دوستامم یا سرعت پایینه یا تو بازی مشکل داریم هربارم میگیم بهشون زیربار نمیرن!
یا میگن نویز داری با میگن از خود مخابراطه یا میگن برو از سرخط چک کن و صدتا حرف چرت دیگه!نزدیک به یه ماهه پارس انلاین افتضاح شده اصلا

• Like
Reactions: COH master
سلام دوستان من نزدیک 2 هفته است مشکل قطعی در بازی انلاین دارم اینترنت من آسیاتک است . الان جوری شده که وارد بازی که میشم مثلا بازی call of duty black ops 3 یا destiny در منوی بازی من قطع میکنه . همه کار هم کردم زنگ زدم اسیاتک میگن ما سابورت نمیکنیم سرور گیم ها رو میگم بس چرا اینرتنت میدین بس جواب نمیدن x_x والا نمیدونم باید چیکار کنم من از کرج رجایی شهر هستم . ایا کسی همچین مشکلاتی داره ؟

سلام دوستان من نزدیک 2 هفته است مشکل قطعی در بازی انلاین دارم اینترنت من آسیاتک است . الان جوری شده که وارد بازی که میشم مثلا بازی call of duty black ops 3 یا destiny در منوی بازی من قطع میکنه . همه کار هم کردم زنگ زدم اسیاتک میگن ما سابورت نمیکنیم سرور گیم ها رو میگم بس چرا اینرتنت میدین بس جواب نمیدن x_x والا نمیدونم باید چیکار کنم من از کرج رجایی شهر هستم . ایا کسی همچین مشکلاتی داره ؟
برادر اصلا از آسیاتک نگو ... کی خوب بوده آسیاتک؟!!!

خیلی جالبه دولت مصوب کرده قیمت اینترنت ارزون بشه.یعنی اینکه ما که ارزون نمیکنیم باید isp ها ارزون کنن.isp ها هم که مغز خر نخوردن.اکثرا سرعت اینترنتهاشون رو پایین آوردن با ضریب 1 به 8.چون مگه میشه با سرعت بالا اینترنت رو ارزون کرد تازه میخواستن گرونتر هم بکنن.البته دولت نمیتونه بهشون گیر بده چون دارن سرعت رو مثل 6 سال پیش به مردم میدن و دیگه از پهنای باند آزاد خبری نیست.یعنی قیمت پایین سرعت پایین.جالبه واقعا نمیدونم چطور میشه از دست این بی قانونیها رهایی پیدا کرد.یکی نیست به این دولتمردا بگه آقا اینترنت ارزون پیشکشتون حداقل ن.... تو کیفیت اینترنت.این isp ها هزار راه دارن برای دور زدن دولت و چپوندن هر سرویسی به خلق الله.

• Like
Reactions: COH master
خیلی جالبه دولت مصوب کرده قیمت اینترنت ارزون بشه.یعنی اینکه ما که ارزون نمیکنیم باید isp ها ارزون کنن.isp ها هم که مغز خر نخوردن.اکثرا سرعت اینترنتهاشون رو پایین آوردن با ضریب 1 به 8.چون مگه میشه با سرعت بالا اینترنت رو ارزون کرد تازه میخواستن گرونتر هم بکنن.البته دولت نمیتونه بهشون گیر بده چون دارن سرعت رو مثل 6 سال پیش به مردم میدن و دیگه از پهنای باند آزاد خبری نیست.یعنی قیمت پایین سرعت پایین.جالبه واقعا نمیدونم چطور میشه از دست این بی قانونیها رهایی پیدا کرد.یکی نیست به این دولتمردا بگه آقا اینترنت ارزون پیشکشتون حداقل ن.... تو کیفیت اینترنت.این isp ها هزار راه دارن برای دور زدن دولت و چپوندن هر سرویسی به خلق الله.

دقیقا....همین پارس آنلاین به عنوان نمونه ماهانه دیگه خبری از 5 گیگ نیست ملت باید به زور 10 گیگ بگیرن....برین یه سر به بقیه آی اس پی ها بزنین سرویساشونو نگاه کنین اکثرا عوض کردن تا واسشون بصرفه....حمایت از مصرف کننده؟؟ رضایت مشتری؟؟ حقوق شهروندی؟؟ اینا همش کشکه......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or