COH master
کاربر سایت
ببخشید من متوجه نشدم . میشه بیشتر توضیح بدین که چجوری انلاین بازی میکنید ؟
درود عزیز...برای مثال واسه وارتاندر ما از ک.ر.ی.و استفاده میکنیم...پورتها رو بستن عملا بازی شده سینگل پلیر
ببخشید من متوجه نشدم . میشه بیشتر توضیح بدین که چجوری انلاین بازی میکنید ؟
منم دقیقا آسیاتک دارم و دو هفته ست همین مشکلو دارم. مخابرات پیام نور، تهران. اسکایپ هم یکسره روی connecting مونده! بازی COH1 و COH2 هم بیشتر از ۱۰ ثانیه آنلاین نمیمونه! الان تنها راه حلی که پیدا کردم اینه از اینترنت رایتل استفاده میکنم. پینگش بالاست اما قطعی و از بازی بیرون افتادن نداره. امروز زنگ زدم آسیاتک هر چی از دهنم در میومد بهشون گفتم!سلام دوستان من نزدیک 2 هفته است مشکل قطعی در بازی انلاین دارم اینترنت من آسیاتک است . الان جوری شده که وارد بازی که میشم مثلا بازی call of duty black ops 3 یا destiny در منوی بازی من قطع میکنه . همه کار هم کردم زنگ زدم اسیاتک میگن ما سابورت نمیکنیم سرور گیم ها رو میگم بس چرا اینرتنت میدین بس جواب نمیدنوالا نمیدونم باید چیکار کنم من از کرج رجایی شهر هستم . ایا کسی همچین مشکلاتی داره ؟
این دیگه روز نیست! فعلا باید بگیم ماه لگهای بی دلیل مبارک باد!روز جهانی لگ های بی دلیل مبارک باد
احتمالا هر از گاهی تایم اوت داری چون پینگ تا 300-500 لگ نمیارهسلام.این وضعیت پینگ من هستش و با هر برنامه دیگه هم پینگ میگیرم پینگم رو عالی نشون میده. ولی تو همه بازیها بشدت لگ و تاخیر دارم.میگم نکنه اینم یه نمونه از کثافت کاریهای اینا باشه پینگ رو هم فوتوشاپ میکنن تا بعدا بگن که مشکل از سرورهای خود بازیه؟؟؟!!!
![]()
جالب اینکه با هر سروری که میزنم تایم اوتم ندارماحتمالا هر از گاهی تایم اوت داری چون پینگ تا 300-500 لگ نمیاره
تایم اوته که باعث لگ میشه بازی میخواد شمرو تو سرور نگه داره ولی تایم اوت میزنه کاراکتر در جا میزنه تا پینگ بده
نمیدونم نت مشکل خورده چون من هم از R6 پرت میشم بیرونجالب اینکه با هر سروری که میزنم تایم اوتم ندارم
![]()
همه isp ها همینطورین و هیچ تضمینی نیست که با تعویض isp مشکل حل بشه.خیلی مسخره شده این نت اول اینکه به سرور های بازی وصل نمیشه مخصوصا ریمبو 6 دوما چراغ نتم بعد 5 یا 10 شایدم زودتر خاموش میشه دوباره روشن میشه انگار نتم ریستارت بشه همشم باید یک ساعت بشینم مودمو خاموش روشن کنم تا توی یه پورت درستو حسابی بیوفتم که به سرورهای گیم وصل بشه تازه اگه چراغ نت مودمم نپره چون اگه بپره دوباره میوفته روی یه پورتی که داغونه به هیچی وصل نمیشه تایم آوت هم ندارم اما این چیزاش رو اعصابه سرعتمم خوبه نتم مال مخابراته احتمالا اگه بخواد اینطوری ادامه پیدا کنه میرم یه سرویس دهنده ای که پروفایل گیم میده رو میگیرم دوستان بنظرتون کدوم isp برای گیم خوبه؟
مگه نميگفتي مخابرات خوبهخیلی مسخره شده این نت اول اینکه به سرور های بازی وصل نمیشه مخصوصا ریمبو 6 دوما چراغ نتم بعد 5 یا 10 شایدم زودتر خاموش میشه دوباره روشن میشه انگار نتم ریستارت بشه همشم باید یک ساعت بشینم مودمو خاموش روشن کنم تا توی یه پورت درستو حسابی بیوفتم که به سرورهای گیم وصل بشه تازه اگه چراغ نت مودمم نپره چون اگه بپره دوباره میوفته روی یه پورتی که داغونه به هیچی وصل نمیشه تایم آوت هم ندارم اما این چیزاش رو اعصابه سرعتمم خوبه نتم مال مخابراته احتمالا اگه بخواد اینطوری ادامه پیدا کنه میرم یه سرویس دهنده ای که پروفایل گیم میده رو میگیرم دوستان بنظرتون کدوم isp برای گیم خوبه؟