داداش شما سرویست چیه مگه؟!!داداش من پینگم 100 ایناس سرعت دانلود هم 8-16 mb هست مشکل دارم
از پروتکول udp هست مگه اینکه دیگه خیلی سرعتتون کم باشه پهنا باندتون پر شه.
شما هم میخوای حرف خودتو بزنی! با پینگ 140 با 4.2.2.4 و بدون تایم اوت میرم تو بازی و هر 2-3 ثانیه یک بار کلا کاراکتر میره هوا. حالا شما نمیخوای قبول نکن یه سرویس 8 مگابیتی بگیر خودت تست کن.
به جا اینکه بیای اینجا یه حرف چرت و پرت رو بزنی که اصلا به مشکل ربطی نداره 454 صفحه رو میخوندی میفهمیدی مشکل دقیقا از کجاست. این همه عکس و مدرک هم خود من هم بقیه گذاشتن بعضی از بازی ها هم که دقیقا مینویسه به خاطر بلاک شدن udp افتادی بیرون بعد میای میگی باد هوا.ببین این که تو بشینی رو هوا برا خودت نظر بدی بگی این این مشکل فقط همینه حرفت میشه باد هوا...اگر تونستی به صورت عملی ثابت کنی حرفت درسته....اخه این که بری تو بازی تایم اوت بشه پینگت بعد بیای بگی برای فلان بساره که نشد حرف..یه حرکتی بکن نشون بده این مشکلی که میگی صدرصد برای این هست..رو هوا حرف نزن...من اگر میگم تست کردم با نرم افزار و مثل شما رو باد هوا حرف نزدم...الان میگی با 4.2.2.4 پینگت زیر 150 هست و کاراکترت میره رو هوا و میگی مشکل داری..خوب یه چیزی نشون بده که ثابت کنه مشکل دقیقا همینه.
یه اموزش براتون تهیه میکنم تا چند وقت دیگه که کامل منوجه بشید ایراد از پر شدن پهنای باند از سرورهای بازی هست یا مشکل از جای دیگست..اگر امشب وقت کنم حتما میزارم براتون.
منظورش اینه که چرا بیرون بازی بازی پینگ قابل تحمله اما درون بازی گاها بیش از 100 ms بالا میره ایشون میگه مشکل از پز شدن پهنای باند هست البته به نظر من نیست چون میتونم همزمان با بازی دانلود هم بکنم روی پینگ هم تاثیری ندارهفعلا که اصلا کامل متوجه نشدیم "پر شدن پهنای باند ار سرور بازی" یعنی چی دقیقا؟ دیگه آموزشش بماند
منظورش اینه که چرا بیرون بازی بازی پینگ قابل تحمله اما درون بازی گاها بیش از 100 ms بالا میره ایشون میگه مشکل از پز شدن پهنای باند هست البته به نظر من نیست چون میتونم همزمان با بازی دانلود هم بکنم روی پینگ هم تاثیری نداره
من یه مشکل چدید دارم پینگ بیرون بازی 150-200 هست ام درون بازی مثلا روی 1532 قفل میکنه توی یه مچ یک ساعته اصلا هم تکون نمیخوره و واقعا بازی افتضاح میشه