aliahmadi2
کاربر سایت
ببین یه چیزی میگم بهت دوست عزیز توجه کن..شاید تو این چند ماه اخیر هیچ چیز من رو اینقدر درگیر نکرده بود...خیلی خیلی رو این قضیه کار کردم که چرا قبل از بازی پینگ خوبه ولی تو بازی که میریم لگ میزنه تو بازیمون یا تایم اوت زیاد میگیره پینگمون در حالی که وقتی تو بازی نیستیم همه چیز نرماله
من باید به شما بگم جواب این سوال رو بعد 4 5 ماه تلاش و تست کردن انواع و اقسام کارها و اپلیکیشنها بالاخره پیدا کردم در واقع چند روزی هست این مشکل رو یافتم
مشکل اصلی از پر شدن پهنای باند هست..من اینترنتم 1 مگابیت هست و تو تمام جاهایی که تو بازی لگ گرفتم و پینگم یوهو تو بازی رفت بالا و تایم اوت گرفتم دقیقا با ابزارهای دقیق سنجش کردم تو اون لحظه کل پهنای باندم پر شده بود
سرعت 1 مگابیت من تو لحظه لگ و تایم اوت شدن پینگ ، 58 کیلوبایت در حالت دریافت و 54 کیلوبایت در حال ارسال بود پهنای باندم و در واقع کل پهنای باندم در حال استفاده بود تو بازی.
این مورد رو چندین باز در حالت تایم اوت تو بازی و لگ تست کردم و دقیقا متوجه شدم هنگام لگ تو بازی کل پهنای باندم تو بعضی از قسمت های بازی در حال استفادست و متاسفانه بازی دچار لگ میشه.
باید توجه داشته باشید این حرف وقتی درسته که شما قبل بازی پینگ مناسبی دارید و تایم اوت ندارید نه این که تو حالت عادی پینگتون بالاست و دچار تایم اوتهای فراوان هستید و همچنین فرض رو بر این می زاریم که سرورهای بازی هم مشکل نداشته باشن.
واسه حل کردن مشکل پهنای باند باید چیکار کرد؟