اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,087
ببین یه چیزی میگم بهت دوست عزیز توجه کن..شاید تو این چند ماه اخیر هیچ چیز من رو اینقدر درگیر نکرده بود...خیلی خیلی رو این قضیه کار کردم که چرا قبل از بازی پینگ خوبه ولی تو بازی که میریم لگ میزنه تو بازیمون یا تایم اوت زیاد میگیره پینگمون در حالی که وقتی تو بازی نیستیم همه چیز نرماله
من باید به شما بگم جواب این سوال رو بعد 4 5 ماه تلاش و تست کردن انواع و اقسام کارها و اپلیکیشنها بالاخره پیدا کردم در واقع چند روزی هست این مشکل رو یافتم
مشکل اصلی از پر شدن پهنای باند هست..من اینترنتم 1 مگابیت هست و تو تمام جاهایی که تو بازی لگ گرفتم و پینگم یوهو تو بازی رفت بالا و تایم اوت گرفتم دقیقا با ابزارهای دقیق سنجش کردم تو اون لحظه کل پهنای باندم پر شده بود

سرعت 1 مگابیت من تو لحظه لگ و تایم اوت شدن پینگ ، 58 کیلوبایت در حالت دریافت و 54 کیلوبایت در حال ارسال بود پهنای باندم و در واقع کل پهنای باندم در حال استفاده بود تو بازی.
این مورد رو چندین باز در حالت تایم اوت تو بازی و لگ تست کردم و دقیقا متوجه شدم هنگام لگ تو بازی کل پهنای باندم تو بعضی از قسمت های بازی در حال استفادست و متاسفانه بازی دچار لگ میشه.

باید توجه داشته باشید این حرف وقتی درسته که شما قبل بازی پینگ مناسبی دارید و تایم اوت ندارید نه این که تو حالت عادی پینگتون بالاست و دچار تایم اوتهای فراوان هستید و همچنین فرض رو بر این می زاریم که سرورهای بازی هم مشکل نداشته باشن.

واسه حل کردن مشکل پهنای باند باید چیکار کرد؟

واسه حل کردن مشکل پهنای باند باید چیکار کرد؟

بیشتر کردن سرعت اینترنت هست در واقع پهنای باند رو باید افزایش بدید...حالا من قرار سرویس 2 مگ بگیرم و به احتمال فراوان مشکلم حل میشه...یه سری هام میان میگن سرعت ما 512 یا 256 هست واصلا مشکل تایم اون تو بازی و لگ رو نداریم..خوب این افراد به اختمال فراوان سرعتشون خیلی بالاتر از 512 یا 256 بسته شده..اگر برن اپ مودم رو ببینن قطعا خیلی بالاتر از حد معمول بسته شده سرعتشون..ولی این اینترنت مخابرات این خبرا نیست همون سرویس رو میگیری همونو میبندن رو مودم.

آخرین ویرایش:
این پر شدن پهنای باند اصلا مشکل ما توی بازی ها نیست. من خودم نت 8 مگابیت دارم اما مشکل افتادن بیرون از بازی و لگ شدید و Time out رو دارم.
مشکل برمیگرده به همون udp که فعلا مثل اینکه خبری برای درست شدنش نیست.

توجه نکردید من چی میگم..اون بالا اشاره کردم اگر اینترنت شما کلا تایم اوت داره این قضیه شامل شما نمیشه...کسانی که قبل از ورود به بازی پینگ خوبی دارن..در واقع زیر 150 و بدون هیچگونه تایم اوتی ولی تو بازی دچار لگ میشن و پینگشون تایم اوت میشه در حین بازی نه در هنگام بازی نکردن....همونطور که گفتم من به صورت عملی این قضیرو تست کردم و بهش رسیدم با شرایطی که ذکر کردم...اینترنت من کلا هر وقت پهنای باندش پر میشه دچار لگ میشم تو بعضی از مپها..در واقع پینگ خوبی دارم قبل از ورود به بازی و هیچ گونه تایم اوتی ندارم ولی تو بعضی از مپ ها به خاطر پر شدن پهنای باند پینگ میره بالا و بازی دچار لگ میشه.

شما که سرویس 8 مگ دارید از سرویس کاهش پینگ استفاده کنید شاید نتیجه بهتری گرفتید.

آخرین ویرایش:
شما هم میخوای حرف خودتو بزنی! با پینگ 140 با 4.2.2.4 و بدون تایم اوت میرم تو بازی و هر 2-3 ثانیه یک بار کلا کاراکتر میره هوا. حالا شما نمیخوای قبول نکن یه سرویس 8 مگابیتی بگیر خودت تست کن.

داداش من پینگم 100 ایناس سرعت دانلود هم 8-16 mb هست مشکل دارم
از پروتکول udp هست مگه اینکه دیگه خیلی سرعتتون کم باشه پهنا باندتون پر شه.

من نتم تغریبا 2مگ هستش!قبل سال جدید راحت بازی میکردم ولی بعد اون این مشکل که یهو دیسکانکت میشه رو پیدا کردم!به همین دلیل مطمعنن واسه پهنای باند نیست این مشکل چون همیشه همین نت رو داشتم!
پینگمم رو 100هستش!

من نمیدونم شما چه بازی رو بازی میکنید..من the last of us رو فقط بازی میکنم و مشکلم پر شدن پهنای باند هست.موقع بازی کردن از 8 الی 9 سرور تبادل اطلاعات شکل میگیره و سند و رسیو انجام میشه و موجب پر شدن کل پهنای باندم میشه....دیگه رو بازی های دیگه من تست نکردم ببین این قضیه صدق میکنه یا نه ولی مطمئنا تو این بازی برای من این مشکل وجود داره.

شما هم میخوای حرف خودتو بزنی! با پینگ 140 با 4.2.2.4 و بدون تایم اوت میرم تو بازی و هر 2-3 ثانیه یک بار کلا کاراکتر میره هوا. حالا شما نمیخوای قبول نکن یه سرویس 8 مگابیتی بگیر خودت تست کن.

ببین این که تو بشینی رو هوا برا خودت نظر بدی بگی این این مشکل فقط همینه حرفت میشه باد هوا...اگر تونستی به صورت عملی ثابت کنی حرفت درسته....اخه این که بری تو بازی تایم اوت بشه پینگت بعد بیای بگی برای فلان بساره که نشد حرف..یه حرکتی بکن نشون بده این مشکلی که میگی صدرصد برای این هست..رو هوا حرف نزن...من اگر میگم تست کردم با نرم افزار و مثل شما رو باد هوا حرف نزدم...الان میگی با 4.2.2.4 پینگت زیر 150 هست و کاراکترت میره رو هوا و میگی مشکل داری..خوب یه چیزی نشون بده که ثابت کنه مشکل دقیقا همینه.

اینجا گویا اکثرا بتلفیلد و cod بازی میکنن من رو این ها تستی انجام ندادم...نظر قطعی ندارم...با اتصال PPTP ( وی پی ان ) هم کماکان این مشکل رو دارید؟ شاید بعضی از سرورهای بازی هیلتر شده باشن.

آخرین ویرایش:
ببین این که تو بشینی رو هوا برا خودت نظر بدی بگی این این مشکل فقط همینه حرفت میشه باد هوا...اگر تونستی به صورت عملی ثابت کنی حرفت درسته....اخه این که بری تو بازی تایم اوت بشه پینگت بعد بیای بگی برای فلان بساره که نشد حرف..یه حرکتی بکن نشون بده این مشکلی که میگی صدرصد برای این هست..رو هوا حرف نزن...من اگر میگم تست کردم با نرم افزار و مثل شما رو باد هوا حرف نزدم...الان میگی با 4.2.2.4 پینگت زیر 150 هست و کاراکترت میره رو هوا و میگی مشکل داری..خوب یه چیزی نشون بده که ثابت کنه مشکل دقیقا همینه.
به جا اینکه بیای اینجا یه حرف چرت و پرت رو بزنی که اصلا به مشکل ربطی نداره 454 صفحه رو میخوندی میفهمیدی مشکل دقیقا از کجاست. این همه عکس و مدرک هم خود من هم بقیه گذاشتن بعضی از بازی ها هم که دقیقا مینویسه به خاطر بلاک شدن udp افتادی بیرون بعد میای میگی باد هوا.

اقا من پینگم واسه بتلفیلد 3 روی 170 و با سرویس کاهش دهنده روی 70 ه حداقل، ولی داخل بازی لگ دارم و پینگم یهو زیاد و کم میشه
1 مگ مخابرات ، مشکل چیه؟

خارج بازی هم اینطوریه،یهو شده 509 !

5f60_2015-07-17_19-12-48.png

اینم وقتی از سرویس کاهش پینگ استفاده میکنم، بازم یکدفه زیاد شده :|

21n9_2015-07-17_19-14-16.png

آخرین ویرایش:
یه اموزش براتون تهیه میکنم تا چند وقت دیگه که کامل منوجه بشید ایراد از پر شدن پهنای باند از سرورهای بازی هست یا مشکل از جای دیگست..اگر امشب وقت کنم حتما میزارم براتون.

یه اموزش براتون تهیه میکنم تا چند وقت دیگه که کامل منوجه بشید ایراد از پر شدن پهنای باند از سرورهای بازی هست یا مشکل از جای دیگست..اگر امشب وقت کنم حتما میزارم براتون.

فعلا که اصلا کامل متوجه نشدیم "پر شدن پهنای باند ار سرور بازی" یعنی چی دقیقا؟ دیگه آموزشش بماند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or