idahadi21
کاربر سایت
دیگه جو روتون تاثیر نزارهمن خودم از این وضع راضی نیستم ولی فکر نکنم کل زندگیمم به این وابسته باشه تا خمار و معتاد بشم
لطفا جمع نبندین :/
منظور فقط اینترنت نیس،در واقع تنها چیزی که باقی مونده بود همین اینترنت بود...
دیگه جو روتون تاثیر نزارهمن خودم از این وضع راضی نیستم ولی فکر نکنم کل زندگیمم به این وابسته باشه تا خمار و معتاد بشم
لطفا جمع نبندین :/
آره این ای پی نه پینگ بالایی داره نه تایم اوتی !! نباید مشکلی باشه !
شما دیسکانت میشین ؟ یا در حین بازی پینگتون میره بالا ؟
من خودم شاتل 6 ساله سرویس میگیرم. سرعتش خوبه. پینگشم 250 تا 300ه. تایم اوت دارم.الان چی استفاده میکنید ؟
من با یکی از دوستانی که توی یکی از isp ها کار میکنه صحبت کردم.اون میگه مشکل udp زمانی اتفاق میفته که شما از ...ش ک ن استفاده میکنید.یعنی برنامه هایی در ispها وجود داره که udp رو مسدود میکنه.برای رهایی از این مشکل شما باید از برنامه هایی استفاده کنید که پورت مورد استفاده شون udp هست.مثلا همین آپارات.اگر این سایت رو بعد از اینکه از...ش ک ن استفاده میکنید باز کنید و مشکلی ندارید احتمال اینکه بعد از استفاده از آپارات انلاین بازی کنید و مشکل هم نداشته باشید بسیار زیاد هست.البته میدونم احمقانه میاد.ولی من خودم دیشب با همین روش 4 ساعت بتلفیلد بدون مشکل بازی کردم.دوستانی هم که مشکل تایم اوت و ...دارند بهتره اول این مشکلها رفع بشه بعد برند سراغ udp.

دقیقا هر روز داره بدتر میشه . جالبه قیمت حجم ترافیکشونم افزایش دادند !!!من خودم شاتل 6 ساله سرویس میگیرم. سرعتش خوبه. پینگشم 250 تا 300ه. تایم اوت دارم.
فقط میتونم بگم خدا تک تکشونو لعنت کنه که یک صدم پولیو که میخورن، خدمات نمیدن!دقیقا هر روز داره بدتر میشه . جالبه قیمت حجم ترافیکشونم افزایش دادند !!!
( تازه با کمی لگ )
من الان تهرانم اینترنت نابود
شاتل بابل
وضعیت فعلی اینترنت بسیار خوب هست