به کسی نگو نتم خوبه عواقب داره یک سال و اندی قبل مخابرات مازندران تو بعضی شهر ها سرعت 128 نامحدود(البته مثلا نامحدود!) سرعتش بیشتر از 256 نامحدود شد(2 برابر) ملت 256 دار به جای اینکه برن 128 بگیرن یه عده حیوانات نفهم 256 دار رفتن به مخابرات گفتن موضوع رو دلیلشون هم این بود که ما داریم پول بیشتر میدیم پس سرعت بیشتر ماس ماسخیلی جالب هست بنده این بار مشکل ندارم فکر کنم من ر یادشون رفته :d
- - -ویرایش - - -
بله به این میگن اینترنت مقاومتی:d
رفتن ریپورت کردن مخابرات هم فردا سرعت ها رو کم کرد فردا هم پیغام داد که با تشکر از مشترکین ارجمند جهت اطلاع رسانی سرعت ها رو درست کردیم 
این ip ها بیشتر ماله گوگله !! و دو سایت دیگهاین وضعیتشه ببین چیزی گرفتی
![]()
این روشی که گفتید برای بازی های PC ـه دیگه؟ مایی که کنسول بازیم چیکار باید بکنیم؟
این ip ها بیشتر ماله گوگله !! و دو سایت دیگه
اسم بازی ای انجام می دی چیه ؟
لطفا دو عکسی که می گم رو بگیر و برام بفرست
1.همه نرم افزار هایی که از اینترنت استفاده می کنند رو ببند یا غیر فعال کن طوری که موقعه ای netsat -nap tcp رو می زنی هیچ ESTABLISHEDی نباشه و یه عکس ازش بگیر
2.بازی رو اجرا کن و آنلاین شو و netstat –nap tcp رو اجرا کن و یه عکس ازش بگیر(غیر از بازی هیچ نرم افزار دیگه ای رو اجرا نکن)
اینا رو بفرست ببینم چطور میشه
- - -ویرایش - - -
اول کلی خندیدم.....بعدش گریه کردم به حال و وضع خودمون.....عاقبت ما اینه جوونایی خمار و معتاد و لاابالی.......که حال و حوصله هیچگونه تحرک و تحلیل اوضاع دور و برشون رو ندارن.....واسه خودمون متاسفم.مزایای اینترنت بی کیقیت و کم سرعت
اولا؛ سرعت زیاد موجب تصادف میشه و اونوقت که در تلفات اینترنتی هم مثل تلفات جاده ای تو دنیا اول بشیم
دوما؛ عجله کار شیطونه! حالا چه کاریه که سه سوته سایتها بیان بالا. چیزی که اینجا زیاده،وقته. سه ساعت تو صف بانک وایمیستین؛ از صبح تا ظهر به خاطر یه امضا یه اداره رو زیرو رو میکنین؛ چند ساعت هم تو وب معطل بشین! به جایی که بر نمی خوره؟!
سوما؛ اصلا مهم نیست که ما مثل لاک پشت تو وب حرکت میکنیم و به اطلاعاتی که بقیهء ملل الان بهش رسیدن ما پنج هزار سال دیگه بهش میرسیم؛ مهم اینه که به این اطلاعات می رسیم!
چهارما؛ هیچ میدونین از کنار این سرعت پایین چندین نفر نون میخورن؟!
_به خاطر هزینهء اتصال به وب؛ کارمندان مخابرات و خانواده شان
_به خاطر برق مصرفی کامپیوتر؛ کارمندان اداره برق و خانواده شان
_به سبب کمر درد ناشی از نشتن زیاد پشت میزpc؛ دکتر های ارتوپد و خانواده شان
_به خاطر اعصاب خراب؛ دکترهای مغز و اعصاب و خانواده شان
_به سبب هزینهء گچ گرفتنِ اکثر اعضای بدن به خاطر مشت و لگدهای پدر گرامی بعد از مشاهدهء (قبض تلفن و برق) کارکنان بیمارستان و دکتران فیزیوتراپ به همراه خانواده هایشان
پنجما؛ سرعت پایین ابنترنت باعث میشه کاربران ساعتها تو وب سرشون گرم باشه و به نوعی سر کار هستن(کارآفرینیِ خاموش).
ششما؛ اصلا کی گفته سرعت اینترنت پایینه؟! خیلی هم خوبه! خیلی از کشورهایی که هنوز تشکیل نشدن حسرت سرعتِ اینترنت مارو میخورن.
هفتما؛ من نمیدونم چرا جوونا اینقدر بی بصیرت شدن؟! آخه وب گردی هم شد کار؟! آخه اینترنت هم شد وسیلهء اساسی؟! برید دنبال کارهای مهمتر مثل سیگار کشیدن. مصرف مواد مخدر. مثل دختر بازی. مثل دزدی و .... کلا برید دنبال کارهای مهمتر.
الان چی استفاده میکنید ؟رفيق منم صبانت داشت به اين روز افتاد، آخرش كلا از صبانت كشيد بيرون.
ماشالله روز به روز Reدمان تر ميشه نت پرسرعت(!)
مسىولين مچكريم.
سخت ترين قسمت اين مشكل اينه كه بياي مفهوم آنلاين گيمينگو واسه يكي از اين بالادستا توضيح بدي. يعني همچين بهت نگاه مي كنند و باهات برخورد مي كنند مثل اين ميمونه كه بگن خجالت نميكشي با اين سنت هنوز بازي مي كني!؟! همه دارن تو كشور اورانيوم غني مي كنن اونوقت تو مياي ميگي چرا نميتونم چند نفره عين بچه خردسالا گرگم به هوا بازي كنم!؟ برو پسر تا همين ٢ كيلوبيت اينترنتم ازتون نگرفتيم! جاي شكر كردن اومده شكايتم مي كنه!
بچه ها بيايد جمع شيم دور هم همون بازياي سنتي مونو بكنيم. والا بخدا!![]()
اول کلی خندیدم.....بعدش گریه کردم به حال و وضع خودمون.....عاقبت ما اینه جوونایی خمار و معتاد و لاابالی.......که حال و حوصله هیچگونه تحرک و تحلیل اوضاع دور و برشون رو ندارن.....واسه خودمون متاسفم.
من با این روش این آیپی رو برا فیفا ps4 بدست آوردم(64.233.166.188) اصلا تایم نداره------ پینگ 160---- ttl 44
نه داداش نت از یه جا دیگه خرابه
حالا باید صبر کنیم تا پایان خرداد شاید بهتر شد (فکر کنم برا 88 اینجوری شده )
اول کلی خندیدم.....بعدش گریه کردم به حال و وضع خودمون.....عاقبت ما اینه جوونایی خمار و معتاد و لاابالی.......که حال و حوصله هیچگونه تحرک و تحلیل اوضاع دور و برشون رو ندارن.....واسه خودمون متاسفم.