اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
همان طور که دوست خوبم علیرضا گفت کسی نمیتونه به سرورهای بازی کمپانی وصل شه و پورت هاش بستند این فیلم گرفتن داره؟ یا isp گفتن نیازه وقتی مشکل سراسریه ؟:|

بله، فیلم گرفتن داره، فکر می کنید چرا گفتم فیلم بگیرید؟ باهاش آلبوم درست کنیم؟! یا سرنخ؟
نمی دونم چرا فک می کنیم رو معده یه چیزی رو پروندم، اگه گفتم حتما دلیلی داشته.

بعد از 2 هفته تماس های مکرر با پشتیبانی پارس انلاین بالاخره یه ادم درست و حسابی پیدا شد و گفت حقیقتش اینه که مشکل سراسریه و دارند پیگیری می کنند که برطرف بشه

معمولا آخرین راه اینه که بگن مشکل سراسریه، اونم از طریق شکایت کاربران، اما خودشون اقدامی نمی کنن.

همچنان دست خالی، بدون کمترین اطلاعات!

دوستان راه حل جایگزین رو تست کنن:

1- نام بازی
2- IPسرور، همونی که باهاش ارور می گیرن
3- متن دقیق اروری که می گیرن

این اطلاعات رو بدید و یکی از دوستانی که زیاد اینجا هست هم لطف کنه لیست ها رو مرتب کنه.

battlefield 4

اینم از ارور
اون بحث درباره ی سرور اختصاصی واسه بتلفیلد جالبه
حتی اگه تعداد پلیر های هر سه پلتفرم اصلی رو روی هم بذاریم شاید بیشتر از 500 نفر بشه ولی هیچوقت قوانین کشور ما اجازه نمیده یک شرکت آمریکایی واسه سرور اختصاصی سرمایه گذاری کنه

حتی اگه تعداد پلیر های هر سه پلتفرم اصلی رو روی هم بذاریم شاید بیشتر از 500 نفر بشه ولی هیچوقت قوانین کشور ما اجازه نمیده یک شرکت آمریکایی واسه سرور اختصاصی سرمایه گذاری کنه
هیچ وقت همچین کاری نمی کنند ! اراعه سرور به کشور ما دردی رو دوا نمی کنه،نهایتش اینکه پینگ بشه زیر 50 و پلیر های ایرانی یه جا در کنار هم جمع بشن،سرور زیر میزمون هم باشه بازم ما مشکل اینترنت رو داریم !

هیچ وقت همچین کاری نمی کنند ! اراعه سرور به کشور ما دردی رو دوا نمی کنه،نهایتش اینکه پینگ بشه زیر 50 و پلیر های ایرانی یه جا در کنار هم جمع بشن،سرور زیر میزمون هم باشه بازم ما مشکل اینترنت رو داریم !
نمیدونم هاردلاین رو بازی کردی یا نه ولی تا حالا خیلی برام پیش اومده که من زودتر از طرف شروع به تیراندازی میکنم ولی طرف برمیگرده ایم میگره منو میکشه تو کیل کم هم میبنم 10% جونش باقی مونده k/d ratio هم با این وضعیت میاد زیر یک هر کی ببینه میگه ببین طرف چقدر نوبه

آقا منظورت 3 پلتفرم چیه؟
یعنی تو کل کشور کمتر از 1000 پلیر BF4 داریم؟

آقا منظورت 3 پلتفرم چیه؟
یعنی تو کل کشور کمتر از 1000 پلیر BF4 داریم؟
توی اون فروم بحث شده بود که چرا ea واسه ایران سرور اختصاصی نمیزنه اون خارجیه هم گفته چون تو ایران پلیر کمه اون دوستمون هم جواب داده 500 نفر تو ایران بتل بازی میکنن منم میگم اگه کنسول بازا رو هم حساب کنیم مسلما تعداد پلیر ها خیلی بیشتر از 500 نفر میشه و واقعا بی انصافیه که ea خدمات جانبی ارائه نده
چون واقعا تو ایران بعضیا علاوه بر 60 دلار خود بازی پول اشتراک پریمیوم هم میدن و حقشونه که بتونن راحت بازی کنن

نمیدونم هاردلاین رو بازی کردی یا نه ولی تا حالا خیلی برام پیش اومده که من زودتر از طرف شروع به تیراندازی میکنم ولی طرف برمیگرده ایم میگره منو میکشه تو کیل کم هم میبنم 10% جونش باقی مونده k/d ratio هم با این وضعیت میاد زیر یک هر کی ببینه میگه ببین طرف چقدر نوبه

دقیقا مشکل همینه،طرف در حال دویدنه منو هنوز ندیده شروع میکنم تیر زدن یه لحظه وایمیسته منو میزنه توو کیل کم نشون میده هلتش شده 1 نمرده ! اصن یه چیز مسخره و خنده دار !
یا نمونه دیگش اینکه طرف پشتش به منه شروع میکنم تیر زدن 180 درجه میچرخه منو میزنه توو کیل کم نشون میده که شده 0 نمرده ! خیلی زشته !

یچوریه اینترنت ...
مثلا" من ده دقیقه توی سایتی مثل tuningtalk.ir باشم دیگه پینگ نمیده . ولی همون لحظه توی گوگل یا هر سایت دیگه میتونم برم و پینگ بگیرم . این تاپیک رو از اولین روزش دونبال کردم چون منم همه این مشکلات رو پشت سر گزاشتم و دارم میزارم .
طبق گفتنه یکی از بازرسان (هنوز لینک خبرش هست فکر کنم ) گفته بود مخابرات به زیرساخت بدهی داره و زیر ساخت هم بهش دیگه بیشتر از این پهنای باند نمیده ولی مخابرات هیچ وقت به دلیل پهنای باند محدودش جذب مشتریش رو کم نکرده . و ما داریم پیگیری میکنیم ... سال 92 بود این خبر . مخابرات هم که تو باقالی ها سیر میکنه پول براش مهمه براشون یعنی . مشتری هم که هیچی . به پشتی بانی هم که نمیشه چیزی گفت سریعا" میگن ما ساپورت نمیکنیم . آقا سایت نمیتونم برم . ما سایت سرور خارجی ساپورت نمیکنیم .... :دی . بازی که همین که میگی توی گیم مشکلی داری کلمه گیم میاد میگن ما ساپورت نمیکنیم .... آقا پینگ نمیده gateway استیبل نیست . اون کوفتی WAN IP هر چند ثانیه به چند ثانیه تغییر میکنه . شبکتون شلوغه کم کنید تعداد کاربر رو . اونقدر شلوغه که من تا 2 سال پیش مودم رو روشن میکردم توی 5 ثانیه IP میگرفت الان باید حد اقل ی 2 دقیقه مثل مجسمه آزادی وایسی تا ip بگیره و سریعا" هر کاری داری انجام بدی .
جالبترش مسولین میدونن مشکل مخابرات خیلی جدیه ولی هیچ کس رسیدگی نمیکنه ( این دلیلشه : $ )

متاسفانه باید اینجا ی پست دیگه بزارم .

امروز اختلا به قدری شدید بود که برای ترجمه یکی از کتاب ها توی گوگل ترنزلیت داشتم دستو پا میزدم . هر 10 الی 15 ثانیه به صورت خیلی منظم پینگ نمیداد به هیچ سروری یا ساتی و dns میپرید . WAN IP هم فقط برای 10 15 ثانیه استیبل بود بعدش میپرید . سرخط هم امتهان کردم هیچ فرقی نداشت که نداشت . نزدیک ساعت 4 تا 5 خوب بود حتی ی دست درست تونستم dota 2 بازی کنیم :دی . ولی کلا" ساعت 5 به بعد چنان توفانی شد . دیگه حال زنگ زدن پشتیبانی رو ندارم . نامردا 10 15 دقیقه آدم رو پشت خط میخ کوب میکنن .

در آخر تعجب کردم که در همین حال که داشتم تایپ میکردم gateway ثابت بود استیبل . 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or