METRO_2034
کاربر سایت
میگم من بازی کلش او کلنز رو روی pc با بلواستکس بازی میکنم هر 10-15 ثانیه یبار قطع میشه از سرور بازی و دوباره وصل میشه
ربطی داره به این قضیه?
بله. واسه همه همین جوره
میگم من بازی کلش او کلنز رو روی pc با بلواستکس بازی میکنم هر 10-15 ثانیه یبار قطع میشه از سرور بازی و دوباره وصل میشه
ربطی داره به این قضیه?
واسه منم همینه مشهد پیشگامان ، میخواستم isp عوض کنم میبینم از بالا بالا گند زدن تو نت و با isp چیزی عوض نمیشهجلل خالق از صبح تا حالا صفحه به زور باز ميكنه insta هم هي ميزنه نو كانكشن وايبر هم قطع ميشه
ولي ميريم تو بازي باز از ديروز بهتره حداقل ٢مين سالمه
ولي واسم جالبه اين مشكل خونه ماست (سيستك) هم مغازه (داتك) هم معازه هاي بغلي (ارتباط گستر )
ولي واسم جالبه بچه هاي هاي وب نيستند
تا هر چی میشه این تاپیک رو نکشید بالا این مشکل خیلی وقته که حل شده حالا هر وقت از سرور بیرون افتادید دلیل بر اختلال نیست اگر باشه سراسر خواهد بود کمی فکر کنید!
همین ویدئو war thunder رو روی همین سرویس اپارت اپلود کردم حذف شد.*
*
*
، این سرویس آپارات و سرویسهای مشابه معلوم نیست که اصولا برای چه کاری ساخته شدند، چون ظاهرا ایرانیها خودشون قادر به استفاده ی صحیح و تولید محتوا برای این سرویسها نیستند!
همین ویدئو war thunder رو روی همین سرویس اپارت اپلود کردم حذف شد.
دیگه چکار میشه کرد؟
ISP:HI WEB
مرکز :دستغیب شیراز
دوتا 2 مشکل UDP!
کلا 5 ثانیه بازی 20 ثانیه دیسکانکت!
به پشتیبانی هم زنگ زدم خیلی راحت میگه ما گیم ساپورت نمیکنیم اگه کاری دیگه ای دارید در خدمتم اگر ندارید خداحافظ بوق بوق بوق!
یعنی یکی بیسواد ترین پشتیبان ها رو hiweb داره ^_^ISP:HI WEB
مرکز :دستغیب شیراز
دوتا 2 مشکل UDP!
کلا 5 ثانیه بازی 20 ثانیه دیسکانکت!
به پشتیبانی هم زنگ زدم خیلی راحت میگه ما گیم ساپورت نمیکنیم اگه کاری دیگه ای دارید در خدمتم اگر ندارید خداحافظ بوق بوق بوق!
وقتی خانمو از آشپز خونه میکشن میارن میزارن پشتیبانی همین میشه دیگه ! متاسفانه یکی از مشکلاتی که توو زمینه اینترنت هست همین بی سوادی ست،از پشتیبانی گرفته تا آقایون فیل-تر چی !!یعنی یکی بیسواد ترین پشتیبان ها رو hiweb داره ^_^
من timeout داشتم بهشون زنگ زدم به هر دری زدیم نشد که نشد! آخر کار گفت مودمتون مشکل داره یا عوضش کنین یا مجددا تنظیم کنین بهشون میگم آقا/خانم! مودم موجود زنده اس؟! شیفتی کار میکنه؟! اگه مشکلی داره همیشگیه! نه یه روز خوب باشه یه روز بد
درکل باید ساخت با اینا.... کاری نمیشه کرد
وقتی خانمو از آشپز خونه میکشن میارن میزارن پشتیبانی همین میشه دیگه ! متاسفانه یکی از مشکلاتی که توو زمینه اینترنت هست همین بی سوادی ست،از پشتیبانی گرفته تا آقایون فیل-تر چی !!
همان طور که دوست خوبم علیرضا گفت کسی نمیتونه به سرورهای بازی کمپانی وصل شه و پورت هاش بستند این فیلم گرفتن داره؟ یا isp گفتن نیازه وقتی مشکل سراسریه ؟*
*
*
برداشت من از پستها اینه که دوستان فقط به دنبال اطلاع رسانی مشکلات هستند بدون اینکه اصلا اهتمامی به رفع مشکلات داشته باشند
نه حرفی از IPسرورها زده میشه و نه اروری که می گیرن و نه تصویر و فیلمی از مشکلات، این سرویس آپارات و سرویسهای مشابه معلوم نیست که اصولا برای چه کاری ساخته شدند، چون ظاهرا ایرانیها خودشون قادر به استفاده ی صحیح و تولید محتوا برای این سرویسها نیستند!